11 Август, 2016 16:28 4 218 13

„Аллах Акбар”, среден пръст и показани задни части

  • катарец-
  • аллах акбар-
  • среден пръст-
  • задни части

Арестувания катарец остава за 72 часа в ареста

„Аллах Акбар”, среден пръст и показани задни части - 1

Катарецът Ал Тхани Сауд Мохамед Джасем, който беше арестуван вчера след заплаха, че ще взриви столичен мол, се изплюл на бара, показал задните си части и среден пръст, викал „Аллах е велик и ще дойде да накаже всички българи”.

Подробностите станаха ясни на извънреден брифинг в Софийската районна прокуратура в четвъртък.

20-годишният катарец се ядосал след недоразумение на поръчка. Той бил в пицария "Виктория" със съпругата си и майка си. Поръчал за майка си салата, но се вбесил, тъй като донесената салата била със свинско.

Джасем се изплюл върху бара на пицария „Виктория”, отправил на английски език заплахи, че ще се върне и ще запали всички, викал „Аллах Акбар” и че „Аллах ще дойде и ще накаже всички българи”, показал на служителите на охраната на „Ринг Мол” задните си части и среден пръст и им казал, че това е за тях, посегнал да удари със стъклена чаша друг свидетел.

Софийска районна прокуратура му е наложила мярка за неотклонение „задържане под стража” за 72 часа.

Заместник - районният прокурор Радослав Димов заяви, че няма данни за тероризъм. Мъжът е бил проверен от ДАНС. Димов посочи, че Джасем ще бъде съден за хулиганство и може да получи до 5 години затвор, ако бъде признат за виновен. Прокуратурата иска постоянен арест за катареца, който няма постоянен адрес в България.

Освен непристойното държане, Джасем е оказал и съпротива, като е ритнал полицейския служител, който го задържал. Катарецът е с чисто съдебно минало, но е без адресна регистрация на територията на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    да му дадът 3г. затвор и после обратно в катар с черен печат.
  • 2 The Big Boss

    0 0 Отговор
    Да ритнеш БГ-полицай е като добър ден, що са го задържали човечеца ...
  • 3 ОХ БОЛИ

    0 1 Отговор
    Българино СУБУДИ СЕ,ако не искаш ново робство.Този път арабско.Софиянци гот ли ви е с малкия Бейрут?Ако не направите нещо вашия Бойко ще ви напълни и къщите с тях.Подготвяйте си жените и дъщерите за скъпите ви гости.А пък те и на вас няма да простят.И да гласувате за ГЕРБ ей.
  • 4 бг идиотизъм

    0 1 Отговор
    Чудя се що не са му хвърлили един здрав бой, я охраната в мола я ченгетата. Иначе еша си нямат да налагат българите ама някакъв миризлив резак дето буйства, заплашва и посяга не го пипат. Имал чисто досие, ама тука или на майната си, откъдето е дошъл. Откъде да го направи тва досие тука ако е от два дена в БГ или просто преминава, ся се надявам така наречените магистрати да вземат да свършат една полезна работа и да го поокастрят малко тоя, стига са ги жалили тия говеда. Пък като не искате малък Бейрут в София организирайте се и ги накажете тия, щото народната власт няма да го направи, както е лафа - свободата е на върха на копието. И по-добре това да стане по-рано, отколкото по-късно, щото бъдете сигурни че ще дойде момент когато просто ще се наложи да се направи това.
  • 5 777

    0 1 Отговор
    Да ги връщат в Катар със или без парашути.
  • 6 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    И ДА НЕЗАБРАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА Б БОРИСОВ НА КОЙТО МУ ПУКА КАКВО СТАВА НА 200 МЕТРА ОТ НЕГОВАТА КРЕПОСТ. ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ НИ ДОНЕСЕ МНОГО ТЕЖКИ ДНИ САМО ДА УГОДИ НА НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ БРЮКСЕЛ И БЕРЛИН. ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ .
  • 7 киро

    0 0 Отговор
    Направо в пандиза ! Ако някой българин отиде в Катар и направи подобен скандал и ритне полицай и да се заканва ...............
  • 8 Morgoth

    0 1 Отговор
    Да го пратят за няколко месеца в панделата, пък там ще му се наложи пак да си покаже задника, но по съвсем други причини ;)
  • 9 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    Динко, де си бре!? Вари му тегли един бой, да се научи на уважение и да се моли на правилния бог!
    Дори ще си платя данъците с двойна надценка само да го тикнат при двама трима бабаити да си показва задника на воля и да го тъпчат със свинско до пръсване!!!!!
  • 10 123

    0 0 Отговор
    свинете не ядат свинско ,това вече го знаем...
  • 11 Марио Ангелов

    0 0 Отговор
    Понякога нашите сервиъори могат да превърнат и най-спокойния човек в джихадист!
  • 12 1234

    0 0 Отговор
    ТОЯ ДОШЪЛ В ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И СЕ ДЪРЖИ КАТО ГОСПОДАР ,СЕГА КАТО ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЩЕ ЯДЕ САМО СВИНСКО И МЕДУЗИ ДА ВИДИ КАК СЕ ОБИЖДАТ ХОРАТА В СОБСТВЕНАТА ИМ ДЪРЖАВА.Големи отврати са тия.Като не ще свинско уста няма ли да каже.Като си поръчва да пита бе .Сега ще научи законите у нас.
  • 13 Коча

    0 0 Отговор
    Ето затова ги събираме в държавата си тези. Сега да го качат на камилата и да си го изпратят обратно от където е дошъл, но преди това да полежи 10г в затвора!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове