14 Август, 2016 20:50 3 325 5

Полицаи стрелят във въздуха за да спрат масов бой в Кюстендил

  • полицаи-
  • стрелят-
  • въздуха
Полицаи стрелят във въздуха за да спрат масов бой в Кюстендил - 1

Полицията в Кюстендил предприе допълнителни мерки за недопускане ескалиране на напрежението в ромския квартал "Изток" и за опазване на обществения ред. Действията по изясняване на конфликта и участниците в него се извършват  под прякото наблюдение на прокуратурата, съобщи Дарик радио.

Преди обяд днес се е наложило използването на предупредителни изстрели, за да се предотврати сбиване между две ромски фамилии пред сградата на Областната дирекция на МВР в града.

Около 30 души от известните фамилии Ропотамци и Гольовци се събрали пред нея. Те се замеряли с камъни и отломки от паважни плочки. Повод за агресията им станал арест, извършен тази сутрин в ромския квартал. До задържането на мъжа, който по информация на Дарик е зет на един от ромските лидери Сашо Кръстев, се стигнало след информация за напрежение в квартала снощи.

От полицията са извикали по един представител от двата рода на разпит за изясняване на конфликта. Те обаче пристигнали, придружени от роднини.

Двама души са пострадали при сбиването. Те са настанени в кюстендилската болница без опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иии

    1 0 Отговор
    важно е, да им се плащат помощи навреме иначе горко на българина...
  • 2 бай Тошо

    1 0 Отговор
    Стрелбата не е трябвало да бъде във въздуха. Къде е сега бай Тошо, да покаже на днешните смешници дето ни управляват как се прави.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Чиба

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "бай Тошо":

    Що ти е бай ти Тошо, бре? Я назначете мен за командуващ ченгетата!??? Ще поръчам на химиците да направят любовен елексир и ще въоръжа цялата жандармерия с такива патрони и гранати. И а се сдърлят като прасета ей такива вандалчета като описаните тук, ченгетата ще стрелят на поразия в тълпата. голям кеф ще е новината после, да знайш, брато! На следващият ден, прессата ще пише: След масов бой и караници, пристигналата жандармерия след няколко изстрела сред тълпата на биещите се участници в произшествието успя да сдобри двата рода до там, че го удариха на прегръдки, целувки, любовни намеци, свирки, минети и всякакви любовни излияния. В пререканието има пострадали няколко човека, поради бързината с която са надявали кондомите и са се прегръщали и целували, има няколко натъртени ребра и ожулени тазобедренни стави в копривата и къпините и храстите. Даже след намесата на полицията, са уговорени две сватби, три гей брака и една любовна среща между индивиди от неустановен или трети пол. Ей така трябва да се действува, но Грънчарова не става бе? То май никой от началниците на полицията от десетилетия не е на мястото си най-горе? Вучков бе добър, то като видя, че няма да го оставят да бачка и си подаде квитанцията... Ала аз нема да се предам ако ме изберете...бая народ ще мултиплицирам по описаният от мен начин - с любов. Ала не ме сакат? Ей тва е, няма КОЙ да оправи нещата, властта не иска, а ние не можем. Ся разбра ли, че и бай Тошо не ти е нужен тука? Ъ?
  • 4 Чиба

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "бай Тошо":

    Извинение - Бъчварова, не Грънчарова...четох една статия за производството на керамики, че ми се наби грънци в чавията - СОРИИИИИ! но идеята е, че няма класово непартиен подход, при тия операции. Разчита се или на бицепса или на социалните... А при избори и на кюфтетата и парата. Идеята е, че досега няма нетрадиционно ефективен подход, който да накара такива дърлещи се да се прегърнат като прасенцза от филмите и да се гледат с ЛИБОФ? А е възможно, но трябва стимул! Е, за някои хора това е алкохора, аз обаче не си падам по него много и бих създал нещо по-безвредно за тиквата и по-ефективно. И именно за целта, бих приложил описаното. Ще станат интересни новините, сякаш сме на порно сайт ще стане? Но не се прилага...Жалко! Щеше да има поразителен ефект в обществото....
  • 5 ддд

    0 0 Отговор
    ние ако не им пречим може и сами да се избият
    но не се славим с особен интелект:(
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове