5 Септември, 2016 09:53 17 225 28

Стрелба срещу семейството на Ценко Чоков в Галиче

  • ценко чоков-
  • стрелба-
  • семейство-
  • галиче
Стрелба срещу семейството на Ценко Чоков в Галиче - 1

Среднощен екшън със стрелба в Галиче. Този път насилието е срещу семейството на Ценко Чоков, съобщава bTV.

Четирима маскирани са нападнали охранителен автомобил на Чокови и започнали да го трошат. Инцидентът е заснет от охранителните камери на сградата. Подаден е сигнал в полицията и започва преследване. Полицаите са произвели изстрели във въздуха, извършителите са избягат.

Малко по-късно охранителите са нападнати с тръби от компания, която се намирала в заведение, чийто собственик е един от основните противници на Ценко Чоков – Веселин Попов-Лунгара. „Връщайки се от един от обектите, са минали покрай заведението. Веселин и сина му започнали да нахъсват хората и започнали да обиждат охранителите”, разказа съпругата на Чоков, който от три месеца се намира в ареста.

Тя добави, че малко по-късно пред дома им пристигнал и самият Веселин Попов с колата си. „Когато го попитах кого търси по това време, той започна да псува: Да ти е*а майката, боклук, кръв ще повръщаш. Ще те убия, ти си много нагла. Аз съм господ и не ме е страх от нищо”, разказа съпругата на Чоков.

Сестра й заяви, че социалният мир в селото е нарушен и хората се страхуват. „Основната им цел беше него да го няма, за да могат да крадат”, подчерта тя. По случая са образувани две досъдебни производства – за заплахите срещу семейството на Чоков и за нападението над охранителната кола.

Вчера заведението на Веселин Попов бе затворено. Заради инцидента полицейският контрол в селото отново се засилва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    като беше свети Живков на власт цирикахте 4е бил диктатор като пращал в белене такива екземпляри и комунизма репресивен строй сега как ше коментирате това?4оков деспот?и мутра?тва не е държава...дано дойде някой като Живков И ОПРАВИ ТАЗ ДЪРЖАВИЦА..4ОКОВ И ЗА НАБИВАНЕ НА КОЛ И ЦЕЛАТА МУ РОДА
  • 2 445

    0 0 Отговор
    В държава която се управлява от мутри и по мутренски,какво да се очаква от хората?
    Бойко трябва да си ходи иначе не ч0 ,а 100 поколения няма да могат да платят борчовете на държавата.За народност да не говорим в м.....листан.
  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    След като не можете да възкресите "свети Живков" ,а и искате ББ да си ходи,значи предлагате България да остане без правителство и управление.А сега си задайте въпроса:ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА НА СВЕТА и КОЛКО ЧАСА МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА?!И толкова ли не можете да разберете че става дума не за намаляване на престъпността,а за РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА?!
  • 4 дядо

    0 0 Отговор
    До кога журналистиката ще ни занимава с мутри и мутреси и тяхния живот.Жалко че Негово Величество Генерал ПИНОЧЕТ не може да се възкреси и да дойде да въдвори РЕД! Иначе на снимката е показн един самозван ЦИГАНИН който е покровитълстван от ПРОДАЖНА ПОЛИТИКА
    БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАЩОТО НЯМА ПОЛИЦИЯ ИЛИ АРМИЯ КОЯТО ДА СТОРИ ТОВА !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    В тази държава не сме за демокрация, защото стана ясно че сме такова племе че под демокрация разбираме анархия. Тук трябва да се управлява с по-твърда ръка и по-строги закони, които да се прилагат безкомпромисно. Първо- всички управлявали досега продажници трябва да са в затвора, второ-трябва да дойдат на власт хора родолюбци с някъв базов морал поне.
  • 7 Чочо

    0 0 Отговор
    Кой го боли за тоя Чоков , че ни занимавате с глупости да се оправя в живота и той и жена му и децата .ахти наглите крадци не ни занимавайте повече с утайката на обществото
  • 8 Чуков

    0 0 Отговор
    На Ценко мястото е в затвора и на цялата му рода дано не го пуснат скоро жалко че го няма лагера в беляне там е мястото за тия селски тарикати като Чоков много си беше повярвал ама сега му се връща
  • 9 Галя

    0 0 Отговор
    Ето биеше хората сега е ред хората да бият неговите
  • 10 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Малко му е стрелбата бомба ще ги оправи престъпници и позьори са сите Чокови
  • 11 Митослав Б.

    0 0 Отговор
    Хак да ви е чокови комплексари ниедни
  • 12 Гошо овчаря

    0 0 Отговор
    Показваше се с новия джип правеше купони до никое време седи са у ареста да ти дойде акъла
  • 13 Бай Тошо

    0 0 Отговор
    Злоба се ле е на всякъде из държавата,що за нация сме немога да разбера на принципа сме ще си запаля къщата та да му изгори плевнята,безсмилена война водиме помежди си точно това ни е изяло главите
  • 14 ЧибураЖка

    0 0 Отговор
    Toя чоков трябва да го спукат у кратуната да миряса, лошото е че бат бойко го пази лично. А жена му на чоков трябва да я .. поне дозина затворници, това заслужава.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Тони

    0 0 Отговор
    Крайно време е този Чоков да бъде поставен на мястото му-респективно в затвора..какъв кмет може да бъде този смотаняк бе...палячо...защо не дойде при нас в София..по-точно в Люлин да се прави на мъж...той и синът му..другият смешник...леле майко...бедна ви е фантазията какво ви чака...и уши няма да имате !

    Коментиран от #17

  • 17 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Тони":

    Леле майко, само да не идва. Ще му изкочиш и ще се на.ере в гащите.... Намалете малко тоя интернет, телевизия или там каквото взимате...
  • 18 Бидона

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЧибураЖка":

    Братчет, парите ли не ти стигнаха да си довършиш образованието?Десет думи двадесет грешки.......
  • 19 ВайВай

    0 0 Отговор
    Платил си е да го изкарат многострадалец... Само глупав може да се хване на чоковски номера!
  • 20 иии

    0 0 Отговор
    чокови управляват държавата...
  • 21 Спекулация с фактите

    1 2 Отговор
    Бай Тошо пращал в "Белене" такива типове... Дрън-дрън, та пляс! Бай Тошо е пращал такива типове, за да бият и убиват останалите, защото се информирайте какви хора са попадали в "Белене". Музиканти, адвокати, едри земевладелци, интелигенцията - това са по презумция хора с интелект, със скрупули, за разлика от циганите и криминалните затворници, които нямат особени задръжки да счупят нечия глава. Изпратят някой висшист, обявен за "враг на народа" и циганите му скачат на бой, а често оцелява и само няколко седмици, защото го убиват пред строя, пред всички - най-често по време на вечерна проверка. Има достатъчно информация за лагерите и кой реално е бил там - дали криминални затворници, извършили кражби или тежко престъпление, или са лежали "врагове на народа", т.е. политически затворници.

    В лагерите са избити хиляди хора - без съд и присъда, а оцелелите са преживели такива ужаси, че изобщо не са били способни на нормален живот.

    Колкото до Ценко Чоков и семейството му - той е мутра и мафиот, безспорно, но ако си мислите, че останалите в селото са много хубави, явно много ще сгрешите. Самият факт, че в негово отсъствие са се развилняли мишките и страхливците, които до вчера са се сдържали и са близали земята, за да се подмажат, трябва да ви направи впечатление. Да не мислите, че те са мирни граждани и "хубави хора"? Те тайно си мечтаят те да държат контрола над селото, те да бият и те да крадат. Трябва да познавате българския манталитет, дами и господа, защото българинът често се снишава и подмазва, докато има по-силни, за да изскочи горд и брутален, когато силните ги няма и дойде неговият ред да краде и бие.
  • 22 Роман Ценов

    1 0 Отговор
    Г-н Ценко Чоков ,ще си отмъсти.
  • 23 mr A

    0 0 Отговор
    Това е инсценировка с цел да изкарат селската мутра от ареста!Защо да стрелят по неграмотната селянка жена му и после да чупят колата на сота пред камерите?Това 100% е постановка по съвет на адвокатите с цел да го пуснат да пази семейството си!Дано от прокуратурата и съда не се вържат на селските тарикатлъци на този чоков!Мястото на ценко и другите ретро мутри като него е в затвора!А не на вън да тормозят хората!
  • 24 Румен Миланов

    0 0 Отговор
    Стрелба, стрелба ама нищо . Да ги бяха застреляли поне. Нищо дано другия път да е успешен
  • 25 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    http://fakti.bg/krimi/201041-s-kalashnik-sreshtu-ciganskata-prestapnost-v-rusia

    ей с това е трябвало да ги думнат
  • 26 главореза

    0 0 Отговор
    чоков скоро няма да е жив..... след това по домова книга ще се избиват боклуците...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Vladimir Ivanov

    0 0 Отговор
    Прекалено голяма важност се придава на един селски кмет.Според мен е по-любопитно кой насини Борисов? Него на мач не смеят да го докоснат, не пък така да го насинят, това е от много силен удар или няколко юмрука един след друг.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове