Last news in Fakti

22 Септември, 2016 23:14 1 782 16

Рокер загина в София

  • рокер-
  • линейка-
  • катастрофа
Рокер загина в София - 1

28-годишен моторист е загинал, след като е бил пометен от таксиметрова кола, съобщава БНР.

Мотористът се е движел по "Симеоновско шосе" в посока Околовръстното, когато таксиметров автомобил направил неправилен обратен завой и моторът се забил в него. Водачът е загинал на място, а еърбеците на таксито се отворили.

Водачът на жълтата кола се разминал без сериозни наранявания, въпреки, че шофьорската врата е смазана.

На място е пълно с мотористи. Те са оставили каските си на земята, в памет на техния загинал колега. "Писна ни, всяка седмица погребваме наш брат. Нещо трябва да се направи, за да разберат шофьорите, че и ние сме участници в движението", коментираха мотористи. Те се заканиха да протестират, докато не се въведат законодателни промени в тяхна защита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    За да се пребие кой знае с каква скорост се е движил и дори може би в насрещното, ако е имало опашка от коли. С 50кмч няма как да стане...

    Коментиран от #2

  • 2 Адвоката

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ти защо не отиде при събралите се мотористи за да им изложиш доводите си и им припомниш правилникът за движение?.....па дано те разберат ! "...кой знае с каква скорост...и дори може би,..ако е имало опашка,..." Ама да злорадстваш анонимно те бива!

    Коментиран от #4

  • 3 Шерлок

    1 0 Отговор
    Да-а, шофорската врата смазана... значи моториста се е движил зад таксито, което е опитало обратния завой. Иначе щеше да е смазана дясната врата. Да-а-а...
    Да видим, сигурно е карал с разрешените 50 км/ч, спазвал е необходимата дистанция позволяваща му да спре, не е изпреварвал таксито в насрещното (там е забранено все пак).... Да-а-а... Със сигурност таксито е причината за смъртта. ДА!

    Коментиран от #5

  • 4 До Адвоката

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Адвоката":

    Няма смисъл да им се обяснява. С тея темпове, по един - двама на седмица, скоро няма да има вече рокери.
  • 5 Адвоката

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шерлок":

    Да-а Шерлок, ако се е движил както ти предполагаш можеш да измъкнеш бакшиша от панделата, но ако таксито се е движило към центъро (в насрещното платно) и е направил неправилният обратен завой посока Околовръстен път то е заключителният ти довод е правилен!.....макар и без да искаше .

    Коментиран от #16

  • 6 не е истина

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Писна ни, всяка седмица погребваме наш брат. Нещо трябва да се направи, за да разберат шофьорите, че и ние сме участници в движението"

    Ми бате, където пише 50, карай с 50, като толкова ви е писнало.
    И на нас ни писна от вас и вашите изпълнения.
  • 7 не е истина

    1 0 Отговор
    Като толкова ви е писнало, където пише 50 карайте с 50, и няма да имате проблеми. Иначе и на нас ни писна от вас, и то много.
  • 8 не е истина

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Писна ни, всяка седмица погребваме наш брат. Нещо трябва да се направи, за да разберат шофьорите, че и ние сме участници в движението", коментираха мотористи.
    Като толкова ви е писнало, където пише 50 карайте с 50, и няма да имате проблеми. Иначе и на нас ни е писнало от вас и вашите глупости.
  • 9 Милев

    0 0 Отговор
    Малко по- тихо ще бъде от утре! Бързо намаляват което е добре за тишината на града.
  • 10 yoni

    0 0 Отговор
    Abe vie idioti li ste kak moje da se radvate che edno mlado momche si e otishlo po takuv nachin nqmam dumi chestno
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Калогера

    1 0 Отговор
    ЗАГИНАЛ Е ЗАЩОТО БАКШИШЪТ Е НАПРАВИЛ ОБРАТЕН ЗАВОЙ, КАКТО ПРАВЯТ НАВСЯКЪДЕ И ПО-ВСЯКО ВРЕМЕ, ЗАЩО ПОЛИЦИЯТА ТОЛЕРИРА НАГЛОСТТА НА БАКШИШИТЕ? Не съм моторист ама ми писва от своеволията на тези тъпаци
  • 13 БъДиТоЛеРаНтЕн

    0 0 Отговор
    Нарушението си е нарушени , моториста бил карал със скорост над 50км в час , ами аз от колата не слизам и ти казвам че няма шофьор в София , който да кара колата си с ограниченията!!!
    Истината е , че бакшиша е убил моториста от глупостта си и наглостта си...знаеш ли колко ситуации съм имал , винаги съм отдавал предимство на моторист , дори по закон аз да съм с предимство (въпрос на култура)...и като за финал - преди 8 дена бакшиш правейки ляв завой ми отне предимството , аз се движих с колело...ако бях с колата нямаше да го направи , защото му е скъпа тоалетната на 4 колела , но като видя колело насреща най-нагло ме засече , аз се строших да бия спирачки за да не се натроша...да почива в мир момчето и аз съм на неговата възраст , утре може да съм аз :)
  • 14 Динята

    0 0 Отговор
    "Рокер" и "моторист" въобще не е едно и също. "Чалгар" и "олигофрен" имат повече общо.
  • 15 Къртев

    0 0 Отговор
    За мен лично и двамата не са внимавали, за съжеление с жертва (младо момче) за вина няма смисъл да се коментира,защото и двамата не са спазили ЗДП. Но четейки коментарите искрено се надявам хората да не бъдат толкоз крайни в определенията си. Аз съм също моторист, а също така и таксиметров шофьор. Така че на пътя не сме бакшиши, мотористи, тираджии, ватмани и т.н., а сме хора, които са излязли с някаква цел на пътя, която в никакъв случай не е някой да попречи на друг. За това би било добре да се спазват плавилата не, защото ще те глобят, а за да стигнеш там ,където отиваш, невредим
  • 16 ДО Адвоката

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Адвоката":

    По-голяма глупост не бях чувал скоро, ама то тва си е нормално за адвокатите - не случайно за тях няма вицове (всичко е истина). Ти виждал ли си някой, който прави обратен завой да отиде в крайно ляво в насрещното, за да завие на 180 градуса надясно пак в насрещното и после да се прибере в своето платно. Та това е 3 пъти по-сложно от нормалния обратен завой (дори и забранен).
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове