7 Ноември, 2016 16:32, обновена 7 Ноември, 2016 22:09 5 974 20

Радев и Цачева на дебат в четвъртък

  • румен радев-
  • цецка цачева-
  • дебат-
  • кандидат за президент-
  • герб-
  • бсп-
  • балотаж

Генералът прие предложението за дебат с опонента си от ГЕРБ

Радев и Цачева на дебат в четвъртък - 1
Снимка БТА

Кандидат-президентът, издигнат от инициативен комитет, Румен Радев прие да се яви на пряк дебат с опонента си Цецка Цачева, съобщи БНР.

Той припомни, че още миналата седмица е поканил на дебат кандидата на ГЕРБ и обеща да се яви на такъв, когато двата щаба се разберат.

"Благодаря, че тя приема", заяви Радев.

От БСП предложиха дебатът да се състои в четвъртък (10 ноември) от 20:30 часа в ефира на Българската национална телевизия. Цачева остави на съперника си да избере деня и времето на дебата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    1 0 Отговор
    На КОЙ МУ ПУКА ЗА НЯКАКЪВ СИ "ДЕБАТ"?ВАЖНИ СА БЮЛЕТИНКИТЕ В УРНИТЕ,КОИТО ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА НАСОЧЕНОСТ НА БЪЛГАРИЯ НА БАЛОТАЖА!!!...И дали супербогати червени БСПари и нагли фесове с обръчи от фирми ще узурпират властта макар и за кратко,но с качествено опразване на държавната хазна?Явно някой е забравил управлението на тройната коалиция и сега иска да си я припомни.И добре е да сме наясно,че по-голямата част от тук пишещите се подвизават в клоаките на Германия,Русия,Англия,Италия и т.н. и НЕ ИМ ПУКА РЕАЛНО за ставащото в БГ защото не ги засяга пряко.Но тия ,които сме тук?Да няма после "кво ма пиле окълва"...ама ще има и то със сигурност.

    Коментиран от #2, #3, #4, #7, #17, #18

  • 2 Да го тура на Катъра

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ти да не бъркаш хазна с ясла? Това не е онова място където ти сипват зоб-а! - Има разлика да знаеш!
    Защо така ми се иска да видя как коментираш числата по бюджета от 2008г до момента. Апропо ти знаеш ли какво представлява бюджета?
  • 3 999

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ти нали беше много сигурен ,че Герб ще ги смачка на изборите? Голям го вадеше ама то зе ,че ви влезе на вас.Доколкото знам ти също си с пискюл на шапката така, че неми говори за фесове и 80% от"клоаките"които споменаваш са гласували за вашият.Като им харесва толкова Герб защо са отишли да мият на...ни задници и чинии. Не разбрали ,че крадливата мутренска политика на Герб вече отива в небитието. Не може аругантен,нагъл и прост политик с махленско мутренско поведение да бъде обединител и ръководител на един народ. Не може да си в пряката влас от десет години и да казваш ,че другите са виновни за унищожаването на държавата а ти " ни лук ял ни лук мирисал" Народа не е прост като теб.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Тролчо, турихали ви го хората, а?
    У Добрич какво ще правиш като ти наритат номенклатурния г.з, а?
    Да не вазираш и ти към клоаките в чужбина, да си слуга на щерката на твоя Винету?
    Подлога, хората накрая ще ви утрепят с камъни!
  • 5 Уууууу

    0 0 Отговор
    Тиквата не си ли взе поука от представянето на Кристалина ....Цачева ще се идъни още повече в дебат с Радев...Не разбра ли Тиквата че Куч......те му са тъпи и некадърни и местото което заемат е благодарение на връзки и късмет........Как завършиха изботите Балотаж в Молдавия...не знае ли някой....там молд. изб. ще покажат дали искат още Брюксел...или гледат към Москва ЗАЩО ГИ КРИЯТ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ
  • 6 Уууууу

    0 0 Отговор
    Тиквата не си ли взе поука от представянето на Кристалина ....Цачева ще се идъни още повече в дебат с Радев...Не разбра ли Тиквата че Куч......те му са тъпи и некадърни и местото което заемат е благодарение на връзки и късмет........Как завършиха изботите Балотаж в Молдавия...не знае ли някой....там молд. изб. ще покажат дали искат още Брюксел...или гледат към Москва ЗАЩО ГИ КРИЯТ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ
  • 7 Жилото

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ей пак си хрупал от забранените треви. Лично Боко наглеца го е назначавал за военно командващ ВВС на България, този човек е завършил военновъздушния колеж "Максуел" в САЩ с отличен така че недей да плашиш гаргите. Може да даваш съвети за "геиполитиката" но не и за геополитическата насоченост на България.
  • 8 КАЛЕНДАРЧО

    0 0 Отговор
    А бе ноември не беше ли 11-ти месец (чеша се по кратуната....) ?????
  • 9 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ГЕРБАДЖИЙТЕ СА БЕСНИ ОГЪН И ЖУПЕЛ ИЗЛИЗАТ ОТ УСТИТЕ ИМ ЗАЩОТО ЗНАЯТ АКО БОКО МУТРАТА ПОДАДЕ ОСТАВКА КРАЙ НА ПРЕВИЛЕГИЙТЕ КРАЙ НА ЛАПАНЕТО . УЖАС ТРЯБВА Д.А ХОДИМЕ С ТРАНВАЯ НА РАБОТА.ГАДНО Е ЗНАМ НО ВС.ИЧКО СИ ИМА КРАЙ.
  • 10 есхач

    0 0 Отговор
    Бойко се подигра с народа след като ни натресе мъж -п...а за президент сега иска да пробва с травестит такъв. Хайде стига държи местната, съдебната и изпълнителната власт сега иска пак да подчини и президентската такава. Ало не сме преди 1989 и член 1 на Конституцията на НРБ да е в сила.Нали уж сме демокрация какво е това преяждане с власт?!
  • 11 Картър

    0 0 Отговор
    Това ще е най- тъпият дебат, Радев си знае самолетите, Цачева има няколко заучени лафа за евроатлантическата ориентация и туй то. Друго щеше да бъде ако дебатираха Митьо Пищова и Жорж Ганчев, щеше да бъде шоу от американска величина.)
  • 12 УУУПС

    0 0 Отговор
    То Радев иму предложи дебат още преди седмица поне по спомен, не обратното, ама гейберите пак извъртат нещата. А на предния беше разкатана. Са сигурно ще скача и дивее в ефир.
  • 13 Боци

    0 0 Отговор
    Боко от 1 година прави само грешни ходове. Не може да преценява ситуациите и вероятно някой му снася как да реагира. Видимо е изнервен от лошите позиции в които го насадиха без право на резервни ходове. Цунгцванг е истерична ситуация и отново ще сгреши с този си капацитет.
  • 14 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    ГЕРБ не само,че са бесни,но са и готови на всичко за да спечелят.Няма да се учудя,ако тяхната кандидатка все пак спечели - познайте как!А това,че Борисов няма да си подаде оставката е ясно и на децата.Трябва да си наистина много тъп или заслепен (като "оня с коня"),за да продължаваш да подкрепяш шайка продажни некадърници,решили да задържат властта на всяка цена...
  • 15 Картър

    0 0 Отговор
    Бесни са, но ще им мине. Духа силен североизточен вятър, който ще ги отвее от властта. Да помага Бог и в щатите да спечели Тръмп и ще си поотдъхнем от това напрежение на противопоставянето между Изтока и Запада. Трябва обаче да се направи една решителна крачка в отбраната на страната и това е да се въведе швейцарската система и всеки запасен да съхранява оръжието си в къщи. За всеки случай... Трябва да се закупят и повечко стингър- и и да бъдат правилно разпределени на територията на държавата. Чак тогава може да се въведе Вероучение и история на КПСС и БКП. Шегувам се за последното.)
  • 16 кокала

    0 0 Отговор
    Много ги е страх мръсниците.Плашат ни с,какво ли не,
    усещат,че кокала им се изплъзва,няма да има вече
    продажба на царски конюшни за жълти пари,създаване на
    какви ли не мафии,които да ни дерат като катерици и
    какво ли не.Питаха народа дали да се направи АЕЦ той
    каза,че иска,а те решиха,че не му трябва евтин ток а дране
    до кокал.Сега хората искат да им се чува думата за
    избирателна система и за всичко,те пак искат да ни блоки-
    рат.Да ама не.
  • 17 666

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Фесовете в Турция гласуваха за Цецка . А парите от Еврофондовете и огромните заеми са в ГЕРБ. И прав си бюлетинките в урните са важни , но тоя път не можахте да да ги фалшифицирате и за това по телевизиите сте обесили нос.
  • 18 бббббб

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Като минат изборите на 13-ти да прибираш бързо коня в обоза ,че може да отиде за коледен суджук на новия президент. И е хубаво да се образоваш и четеш преди да се изхвърляш ....Радев е учил в САЩ .Всички важни назначения при нас стават след одобрение от САЩ - ЦРУ . И е хубаво да прочетеш, какво е значението комунизъм,социализъм,национализъм и капитализъм.

    Коментиран от #20

  • 19 Народа

    0 1 Отговор
    Турците гласуват за цц и бб а на нас ни се пробутва от гроб че ако гласуваме за рр, значи гласуваме за дпс! Цецке лъжете ни сумати време набутахте ни със заеми сетихте се по изборите да ни правите улици/толкова и ги направихте/ гласувах за вас преди и съжелявам, защото ме изгониха от работа зада сложите ваш гербер на моето място! Вие провалихте народа и сега ще ви се потърси отговорност
  • 20 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "бббббб":

    С тия наредените "шестици" на отличник по политическата и социалистическата подготовка ли ми се правиш?Твоят Радев може и да е учил в САЩ,но за ПРОСТ ВОЙНИК а не за ПРЕЗИДЕНТ!Отделен въпрос е какво е научил.А колко сух хляб и сол има да ядеш докато ми дойдеш на интелектуалния и икономически статус-бедна ти е фантазията.Ще ти кажа и каква е разликата между социализъм и капитализъм,че да не се кьориш в теоретичните мъгляви постановки-При соца бяхме бедни,а сега обратното.Това е:)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове