8 Ноември, 2016 14:12 15 505 75

Слави Трифонов: Извършва се чудовищна манипулация

  • извършва-
  • се чудовищна-
  • манипулация-
  • референдум-
  • манипулации
Слави Трифонов: Извършва се чудовищна манипулация - 1

Слави Трифонов, инициатор на Референдума заявява в открито писмо, че се извършва чудовищна манипулация. Ето и пълният текст на откритото писмо:

"Уважаеми сънародници,

в момента един от основните слуги на политическата класа – Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум.

Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона.

ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик. Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност. А отчита всички гласове. А всичките гласове са 3 501 220. И те са над необходимия брой. Такъв е законът.

Много и много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора. ЦИК махна печата от бюлетините. ЦИК махна видеонаблюдението. ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума.

Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!"

 

Слави Трифонов

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шоуто свърши

    0 0 Отговор
    Айде, Славке, хващай секирата и почвай, нали голям го даваше, айде да те видим, колко си голям мъж. ХАХАХАХА!

    Коментиран от #2, #12, #54

  • 2 Шоуто Тепърва почва

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "шоуто свърши":

    Накъде по -голям от 3 500 000 човека зад гърба му ?
  • 3 България

    0 0 Отговор
    Слави! направи партия,народа е с теб!

    Сега в неделя Бойко да хвърля уставката и на предсрочни избори избираме теб! Успех!!!
  • 4 Потресен

    0 0 Отговор
    Ще го гръмне маркуча без да се замисли все пак е "лаборанта по маркучите" (Б.й Х).
    Ставаш мишена на 50г. си имаш още 20-30 години и кинти да си живуркаш. Трай си мафията няма да те остави да си развяваш коня, не го ли разбра след рязването на 3 от въпросите.
  • 5 рес еоод

    0 0 Отговор
    Сега като Бойко ще се отметне ОТ СЕКИРАТА
  • 6 ПЕРО

    0 0 Отговор
    а с гласовете на мъртвите души какво ще стане
  • 7 Да да

    0 0 Отговор
    Тежко е да си свиня и да няма кой да ти забърка! Без идеология за политическо и икономическо развитие на страната, без теория за държавно и административно управление, без вътрешна и външна стратегия ВСИЧКО губи смисъла си. Не се строи дом без план, без архитект , без инженер, без зидари, електричари, без ВиК. Нужен е професионализъм а не гол итусиазъм и с надежда да стане чудо. Прилича на Ботевата илюзия че 200 души чета, ще доведе до снемане на османските окови в поробената България. Политиката е философски процес за който се иска знание и опит! А иначе Слави е добър шоу мен!

    Коментиран от #30

  • 8 раптор

    0 0 Отговор
    Славчо много опозори България! Не съм чувал някъде по света, дето едно време по кръчмите като му сложиш 20лв беше усмихнат и лъчезарен, да променя законодателството чрез народната воля! Разбирам що се намират толкова гадове да ни мразят руснаците! От толкова срам, силните, смелите, независимите са ужасно противни!

    Коментиран от #15, #55

  • 9 Опасно е да се играе с народа.

    0 0 Отговор
    Сервантес чрез Дон ке Хоте казва: "свободата Санчо се намира на върха на твоето копие"! Тоест за свободата се воюва да я придобиеш и за да я защитиш. А за всяка борба е нужен водач -лидер със стратегия. ДЕ ГО ЛИДЕРА и ДЕ Е СТРАТЕГИЯТА? За кой път, пак ще избираме народни измамници?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ужас

    0 0 Отговор
    Като Ви чета злобните коментари и се оспокоявам,че на такъв прост народ му се падат такива нагли управляващи.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Иван Д

    0 0 Отговор
    Направи партия с теб сме!Навремето с Ку Ку Вие като студенти разбутвахте съзнанието на хората дано и сега да успеете да разбиете статутквото без да се омърсите аз съм с теб
  • 14 шшшт!

    0 0 Отговор
    Е да де стретегия и тактика, ама не от платени тролове, те за нищо не стават Затова са партиите наречени леви, центристки и десни да направят стратегии въз основа на вижданията си и да ги отстояват чрез най- качествените си хора, господа тролчета. Слави в момента е като коларя нищо не прави само смушкеа с остена народните волове да тръгнат по верен път!

    Коментиран от #19

  • 15 СЕ ВАШТИ ТЪПОТИИ ЛИ ША ЧЕТЕМЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "раптор":

    НАРОДНАТА ВОЛЯ ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Я ВОДИ Я МУТРА Я АПТЕКАР СВИНАР ИЛИ ТЪПАНАР.ВАЖНОТО Е ВОЛЯТА ДА СЕ ИЗЯВИ И ИЗПЪЛНИ.

    Коментиран от #31

  • 16 Будния народ

    0 0 Отговор
    Давай Слави , не си сам в тая люта битка ... Имаш 3,5мил БЪЛГАРИ зад гърба си. Ако успееш да оправиш държавата един ден за тебе ще говорят , както говорим за Левски и за Ботев. Историята помни само великите ,а всички останали са просто статистика. УСПЕХ СЛАВИ и помни ,че БЪЛГАРИЯ стои зад теб.
  • 17 Will

    0 0 Отговор
    Пълно е навсякъде с тролове.
    Референдума е успешен.
    По успешен от това няма накъде.

    Оставете всички приказки, хватки врътки и т.н. да се неглижира.

    Таралежите влязоха в народното събрание. Да му мислят змиите та.

    Иначе ще бъдат изметени с бой.
    Нещата отиват натам.
    Нужна е чиста кръв в парламента. Бойко трябва да хвърли оставка независимо от резултатите от втория тур и да се сформира ново, широко коалиционно правителство от специалисти.
  • 18 brigante

    0 0 Отговор
    свободата трябва да си я извоюваш, тя не се дава! веднъж сме се освободили от византийци, римляни, от турците, за пореден път от руснаците, а сега трябва за пореден път и от американците! кои ще изиграят ролата на левски, боотев и компания незнам:) но с тях съм!!!
  • 19 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "шшшт!":

    Номенклатурчико, какви стратегии имат партиите? Каква наказателна отговорност носят ако не си изпълнят предизборните обещания, каквато по смисъл на НК носи всяко лице за измама?
    Кой определя кои хора са качествени, че те да се натрапват на хората - конкурси ли държат, патенти ли имат по сета, тестове за интелигентност ли са решили?
    Тези изтъркани простотии, които си написал (и то с толкова правописни грешки), показва само едно - пълна демагогия!!!
  • 20 Картър

    0 0 Отговор
    ЦИК трябва да си платят, нищо повече. Още от началото бе ясно, че ще има шменти- капели, но този път една шепа тарикати са изправени не срещу някоя партия, а срещу собствения си народ и последствията ще са по законите на Линч.
  • 21 Николай

    0 0 Отговор
    Да, шоуто му бавно и безвъзвратно губи рейтинг и човека се опитва да си подготви бъдеща политическа кариера. Но каквото му е влиянието в българската музика, подобно ще бъде и в българската политика според мен. Помня добре как извади предплатения си албум с възрожденски Гавъри по време на т.нар. студентски шествия през 1997г. Та вервайте му, само че с едно наум!

    Коментиран от #22

  • 22 АБЕ ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН А ПОЛИТИК

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Николай":

    ЕЙ ШАРАН НЯМА НЕПРЕСЪХВАЩИ ГЕНИИ ОБАЧЕ ВАШТА ЗЛОБА Е НЕСПИРНА
  • 23 Картър

    0 0 Отговор
    Николай, ти би трябвало да усещаш, че ситуацията е революционна. Народът е издивял от лъжи, кражби и мизерия, а на негов гръб политиците богатеят и дебелеят. Има два пътя за промяна, с референдум и с лобут. Е, като не искат с добро, ще ядат дървото, но това повече не може да се търпи. ЦИК се превърнаха в машина за фалшификации и манипулации. Днес заличиха референдума, а в други ден ще обявят Цачева за президент. Затова ние имаме само едно утро, утре ще зависи цялото бъдеще на България и нашите деца, защото тук не винаги има утре.
  • 24 голо бърдо

    0 0 Отговор
    В Референдума има много истина, но няма да мине, защото е иницииран от шоумени. Аз гласувах, но на такива хора е съвсем нормално да не се има доверие. Имаме пример съвсем на скоро.
  • 25 гост

    0 0 Отговор
    Простак и чалгар!!!

    Коментиран от #29

  • 26 Хасан

    0 0 Отговор
    Аз подкрепих референдума.. Народа срещу политиците. Мой приятел почна работа в една партийна номенклатура с 1100 лв заплата и за година си купи апартамент в София за 130 000.. Ей га си държавата

    Коментиран от #53

  • 27 шоуто свърши

    0 0 Отговор
    Айде, хъшове, патриоти, суверени, сутиени, трибуни и маймуни, вадете секирите и да си спретнем една битка, така ще разрешим спора за референдума и за изборите най-добре.
    Всеки сам си подбира оръжията, който иска прашки, пищови или автоматично оръжие, тояги, копия, фунийки, боксове, отвертки и т.н.
    Дайте да се съберем примерно на някоя поляна и да се почваме?
    Ей, това е истинската декорация, на нас българите такава демокрация ни трябва.
  • 28 Петко Воивода

    0 0 Отговор
    Слави си има косурите като всеки човек, но е помогнал финансово на толкова болни, нуждаещи се хора и деца,че всички които му ядете задника заедно няма да имате сърце и възможност да направите това дори и да живеете 300 години. Освен това винаги се е старал да не го афишира и да го прави с цел реклама, за разлика от нашите мили политици начело с режещият ленти Боко кратуната.

    Коментиран от #32

  • 29 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    А ти сигурно си доцент и Нобелов лауреат по квантова механика, а партийна подлого?
  • 30 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Да да":

    Само едно изключително ограничено и продажно до костния си мозък същество като теб, може да тръгне да плюе по паметта на Ботев и всички, които са се борили за свободата на Блгария! Заслужаваш най-жалката участ която може да те споходи и дано да ти се падне!

    Иначе на останалите искам да каже че не Слави, а ние като народ можем и трябва да изметем боклуците от НС. Няма как да стане с един референдум, но е някакво начало. Както виждате, ще се опитат по всякакъв начин да извъртят нещата за да няма възможност за промяна, но това не означава че трябва да се отказваме.
  • 31 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "СЕ ВАШТИ ТЪПОТИИ ЛИ ША ЧЕТЕМЕ":

    Не бе батееее! Седи са! В тъпите нации може да е нормално месар да предвожда народната воля, но в нормалните - не!

    Коментиран от #33, #35

  • 32 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Петко Воивода":

    Стига си давал повод на тъпите парчета и платените партийни тролове да плюят. Не е важно кой е Слави, този референдум не е негов! Важното е какви се цели да се постигне с този референдум и как да се постигне щом се оптват да го неутрализират със всевъзможни средства. Дори ида няма ефект, не трябва да се отказваме, ако трябва пак референдум със същите че и други въпроси. Ако не става с референдуми, както вика онзи глупак №27 , с брадвата в главата на глупаците като него и на политици и слуги!
  • 33 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "раптор":

    Точно твоята държава Русия ли даваш за пример за нормална?
    Един сифилистик и един криминален престъпник ви ебаха майката на държавата с парите от Германия!
    Така, че ако обичаш, тай си там, защото Русия е същата кочина като у нас!
    А иначе не чул Айнщайн, Нютон, Тесла или Ом да предвождат народната воля, но ти си пиши тъпотиите, не ни пречиш!

    Коментиран от #39

  • 34 Грую

    0 0 Отговор
    Артистите не трябва да се забъркват в политиката. Те са за сцената. Стефан Данаилов се забърка с БСП и го хвана ракът , че го лекуваха и май едвам се отърва човекът и после си каза сам, че няма сили вече за тези неща. Ако пък човек се забърка с Гербаджийските избирателни начинания може да да го хване целия списък с болестите, които Здравната каса лекува, а пък и още някои , които не лекува. По-добре да си гледа шоуто иначе рискува да стане един бивш артист и неуспял политик. Пък ако му харесва може да действа!

    Коментиран от #36

  • 35 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "раптор":

    Ганчо, що не си гледаш говедата на село! И си мечтай, че си руснак на ум, няма нужда да ни показваш какъв ганьо си, разбрахме те - само ганьовци плюят по българското и се мислят за чужденци, щото страдат от комплекс за малоценност и искат да са част от нешо "по-велико"!

    Ако имаше поне малко акъв в ганьовската тиква, трябваше отдавна да си разбрал че велик не се става с лизане на руски или американски задници! Става се като даваш пример на хората около себе си, с работа, достойнство и други такива непонятни за ганьовците неща!

    Коментиран от #38

  • 36 Тъпунгер

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Грую":

    , прочети какво съм, писал за референдума два поста по-надолу - набий си го в тиквата, не е на Слави, а на българските граждани. И няма Слави да ни оправи с един референдум или пък като влезе в политиката. Референдума и въпросите в него, са израз на желание за промяна и дори и да не успее, не трябва да се отказваме.
  • 37 Иван

    0 0 Отговор
    Офф че противно човече е тази щръкнала гологлава тиква. Вече никой не му гледа тъпотиите и дава и дупе да се навре в политиката. Аман от такива месии.
  • 38 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "кроко":

    Леле докосна ми душата! Само глупаци могат да си мислят, че България може да е велика! Само разочарование ги чака! Колкото и да ми е неприятно да ритам падналите! България тр да се стреми към равновесие и достойнство, но никога ВЕЛИЧИЕ!

    Коментиран от #43

  • 39 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    РУСИЯ?!?! Русия е титан бе пич! Кво има да сравняваме въобще?!?! Как реши, че я давам за пример?!?! Обяснявам си омразата към нас публично! Казвам ви, че се излагате, но пък сте верни на традицията да сте разделен народ!

    Коментиран от #40, #45

  • 40 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "раптор":

    Абе и ти не знаеш какво искаш! Защо не си стоиш в Русия, а?
    Апропо, колко граждански войни сте имали вие, неразделимите?
    Ние поне нямаме такива войни. Така, че повече не се излагай да пишеш глупости! Не си наясно със себе си!
  • 41 Гого

    0 0 Отговор
    Ще гласувам за Радев поради простата причина че ми омръзна някакъв си полуидиот да ни управлява и ми писна от картели като се почне ток вода парно винетки няма сектор който да не е засегнат. И Радев не ми е присърце но нищо не се променя освен че премие се разхожда из Европа за сметка на данъкоплатеца при положение масовите заплати са 400 лева а пенсията 150.
  • 42 6677

    0 0 Отговор
    Не Слави,
    не спим.
    Каквото трябваше го направихме/излязохме и гласувахме/
    Другото трбва да го довършите вие и ако ви трябваме
    ни призовете.
    Караме я по закона иначе лошо за всички.
  • 43 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "раптор":

    Ама на теб величието ти е в болната глава, бе ганьо! Като се мислиш за руснак, не ставаш автоматично по-велик. А ако си признаеш пред себе си и околните че си един балкански ганьо, хем ще хората ще видят в теб някакво достойнство, хем ще си в мир със себе си!
  • 44 Morgoth

    0 0 Отговор
    Слави отдавна вижда залеза си като шоумен и се е прицелил в политиката. Само дето не иска да влезе като Бареков и други недорасляци, само за да изкара един мандат като опозиция. Той иска да бъде следващия Бойко.
    Сегашното положение е просто перфектно за него - време е да обере протестния вот. Ще ми е интересно да видя програмата на бъдещата му партия.
  • 45 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "раптор":

    "Обяснявам си омразата към нас публично!"

    Обяснавай си я наум, ганчо! "Нас" няма нито като ти и руснаците, нито като ти и нормалните хора, дето пишат тук - нас може да казваш за теб и ганчовците балкански, дето освен да плюят и отричат, друго не могат! И ти, като типичен ганчо, точно това правиш, плюеш както и когато се сетиш по Бътлгария и българското, че даже и за руснак искаш да се представиш: "Я ме вижте мен, ганчо, дето съм нешо повече от вас!" Е това си ти, един балканско ганчо!
  • 46 666

    0 0 Отговор
    Как се пускат 13 792 бюлетини без плик, щом е задължителен? Никой ли не е обяснил на тези хора? За какво са 1000 души комисия? Никой не е видял и обяснил? Защо трябваше да си искам бюлетината за референдума, а не ми я дадоха заедно с тази за президент?

    Замислете се хора..... всички от малцинствата бяха надъхани против референдума, все едно е чума. Що? Има защо. И какво значение има кой го е започнал? Просто трябваше ние да го довършим, ама Цъ. Блеем като овчици и се чудим що другите все са по-добре от нас. Що?

    Хайде сега още 25 години същата партийна система, същите управляващи, същата "демокрация" , същото, същата, същите...... Абе хора вие за децата си поне не мислите ли?????????
  • 47 Време е

    0 0 Отговор
    Време е да се излиза на жълтите павета. Време е тези 3 501 220 да излязат и да си поискат правата в един глас. Та да видим тогава как точно ще отговорят. Или пак ще се скрият за гърба на 100-тина полицаи "ХА-ХА" ама този път дали ще се получи та ви господа политици се мъчите да ядосате 3 501 220 души. Тази игра ми се струва доста опасна , а нашите политици доказват , че живеят в друг свят и не виждат настроението на народа. Събудете се господа политици.
  • 48 ХаХо

    0 0 Отговор
    Без БУМ-БУМ.БУМ КАЛАШНИКОВ... власт не дават червената сган!
  • 49 Туриста

    0 0 Отговор
    Айде разкарайте го това бе, колко години че му понасяме простотията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    То бива безсрамие, айде стига вече
  • 50 още едно мнение

    0 0 Отговор
    Не разбирам защо се заигравате с Русия, Европа, САЩ и Слави, като тук става въпрос за нашите говеда дето ги отглеждаме 27 г. в парламента и в държавната администрация. Същите говеда вече официално си обявяват заплатите над 10хил.лв месечно държавни пари и не им пука , подменят си колите всяка година, не си плащат осуигоровките, искат рушвети за всичко, пречат и тн. В нормалните държави минималната заплата и пенсия е 1000 евро, чиновниците им вземат по 2500-3000 евро т.с 1към 3. Самозабравилите се тиквочи вземат 1 към 30, трябва да се намери начин да се отсее боклука. Референдуми до дупка. Щом не става с референдум ще играе дървото.
  • 51 бай село

    0 0 Отговор
    Грую- много ти е грешна представата за Слави! Той не прави референдум за себе си , а за такива като нас . На всеки му е ясно какъв е стандарта на Слави , едва ли чака да спечели от референдума. За болестите си прав , че който се противопостави на герб ще го хване целият списък с болести , които здравната каса (лекува). Слави иска чрез референдума да ни избави само от една болест ,, слепотата ,, но уви за нея отдавна е свършило лекарството! Колкото и да го хулите и черните Слави си е Голям пич! Той е умен , мъдър ,знаещ и можещ, не може да го съборите и с ТОП....! Половин България застана зад него за щото е оценила качествата му !!
  • 52 Ник

    0 0 Отговор
    Очакваше се да има манипулация от самото начало! Никоя представена партия не желае това да се случи и ако помните те бягат от това вече за 3 или 4 път ( не съм ги броил)
    Така ще мине през народното събрание които ще видоизменят желанието на хората .
    Но ако го отхвърлят (това не е изключено) ще направят най- голямата си грешка!
    Тогава Дългият ще направи партия и ще е следващата първа политическа сила! Така старите крадливи, наши ,народни избраници ще трябва да по разредят роднините в държавният апарат. Една част ще трябва да си ходят!
  • 53 destilator

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Хасан":

    Извинете невежеството ми и възрастта ми , но това не е ли Фантомас от филма ?
  • 54 кон

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "шоуто свърши":

    платено мекере си на политическата мафия шоуто свърши! От такива предатели българите са били 500г под робство! Стига сме били Гяури! Тази политическа пасмина трябва да бъде настанена в казиченското заведение от затворен тип!!!!!
  • 55 раптър

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "раптор":

    Платен от политическата мафия! Геноцида който тече от 27 години ли искаш да продължи!!!!
  • 56 мъжкар

    0 0 Отговор
    Дошло е времето да се излиза по площадите.Сега или никога.Слави може да поведе народа.Ще се появят и други водачи без да се излезе по улиците няма да стане.А тука имаше един двама дето се изказаха против всичко това явно защото някой им е платил да постнат тези две жалки мнения тук.Дано да са ви платили за това което сте постнали защото ако сте го постнали без да са ви платили та в тази връзка вашето място е до тези които ни управляват а скоро ще дойде ден както ТЕ така и вие ДВАМЦАТА ще гледате света през решетки.Лично аз ще ви назнача един селски старшина от комунестически тип който да ви налива акъл в главата всяка сутрин със един як шут в задника още при събуждането.Визирам РАПТОРА и оня дето се е кръстил ДА ДА.
  • 57 зак

    0 0 Отговор
    стига сме търпяли-време е да изринем боклука
  • 58 onq s konq

    0 0 Отговор
    Е нали референдума беше "на крачка от успеха"?Пък той взел че се обърнал кръгом:)ЩО СА ПАЛИТЕ ОТ ГЛУПОСТИ БЕ?!Зноете ли кокво изобщо е "референдум" и КАКВИ СА ЮРИДИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ НЕГО?Естествено че 99% и хабер си нямата и затова квичите като настъпани.А голата истина е,ЧЕ РЕФЕРЕНДУМЪТ ИМА ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ХАРАКТЕР И НЕ ВМЕНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПАРЛАМЕНТА...т.е. тия въпросчета,включени в "листовките" които се мъчат да прехвърлят законовата граница и да станат "легитимен референдум" ЩЕ ВЛЯЗАТ В КРАЙНА СМЕТКА ЗА ОБСЪЖДАНЕ В ПАРЛАМЕНТА,където най-вероятно ще бъдат хвърлени в кошчето за боклук.И запомнете:ЕДИНСТВЕНАТА СИГУРНА И ЕФЕКТИВНА ФОРМА НА ВОЛЕИЗЛИЯНИЕ НА ВСЕКИ ПОДАНИК НА ДЪРЖАВАТА СА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!...а не опитите на група олигарси в сянка,платили на шоумена Слави за експеримента си да изместят други по-силни олигарси от държавната трапеза!

    Коментиран от #63, #69

  • 59 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    СМЪРТ НА НЕГОДНИЦИТЕ!........
  • 60 Иванов

    0 0 Отговор
    Ей тук по коментарите,може да видим какъв боклучив и мършав народ сме. Вместо да се обединим и да изметем тая помия,която унищожи България, вие само че не се биете.Колко прост трябва да е човек ,за да не вижда ,как една шепа хора ни настройва един срещу друг? Помислете,ако има с какво.

    Коментиран от #74

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 есхач

    0 0 Отговор
    Трябва, както Крас е разпънал 6000 гладиатори между Капуа и Рим, така сега 240 мърди трябва да се разпънат около Парламента с лице към него и кокал в устата, да си го гледкат с умиление нали не искат да го изпускат.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 аз съм

    0 0 Отговор
    А Тиквата управлява цялата държава с 1 000 000 гласа ,като най-вероятно доста от тези гласове са манипулирани.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 От този народ нищо не става

    0 0 Отговор
    СЛАБ НАРОД,БЕДНА ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #68

  • 68 bojidar

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "От този народ нищо не става":

    ЕВАЛА СЛАВИ.
  • 69 999

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "onq s konq":

    Ти май че искаш да се кандидатираш за рекордите на Гинес ще си първия и единственият е....... от 3 500 000 души. И единственото изхвърляне в коша за боклук ще са такива като теб и идола ти Боко кратуната. Наистина е дошло време да изхвърлим боклука.

    Коментиран от #70

  • 70 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "999":

    хаха!Ами хвърляй бе?Да съм ти казал да не хвърляш?...Стига да можеш:)
  • 71 ПОГНУСЕН

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик.

    В ИЗБОРНАТА СЕКЦИЯ В БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА ИЗРИЧНО КАЗАХА, ЧЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМА НЯМА ПЛИК. БЮЛЕТИНАТА Е НАПРАВЕНА ТАКА, ЧЕ КАТО СЕ СГЪНЕ, ДА НЕ СЕ ВИЖДА КАКВО ТОЧНО Е ЗАЧЕРКНАТО И СЕ ПУСКА БЕЗ ПЛИК.

    А Д А Л И Е Т А К А , К О Й Щ Е Н И К А Ж Е ?

    Т Р О Л О В Е, А К А Ж Е Т Е С Е Г А, К О Й Л Ъ Ж Е?
    Ц И К И Л И Т Е Х Н И Т Е М А Ш И В М О Н Т Р Е А Л ?

    Щ О Т О К О Я П А Р Т И Я И М А И Н Т Е Р Е С ОТ
    М А Ж О Р И Т А Р Е Н В О Т?
  • 72 антон

    0 0 Отговор
    аве хора вие луди ли сте?що давате думата,той е официален говорител на мултигруп
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 прост

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Иванов":

    Е, как няма да е така, като партиите си имат платени тролове из сайтове с цел да пишат техните простотии и да разединяват народа..
    Пишат - копират - събират писаното - изпращат в централата и им се плаща на пост. Просто и евтино.
  • 75 С .ръдня боя не става

    0 0 Отговор
    Надявай се ..йо на пияни жени. Да Да. Че той сам си го каза - корифея от СУ "Кличент Охридски", че организирал вече такива инициативи. Е и кво? От Трън че на Глог! И сега ще е същото. Надеждите са празни защото не се сваля власт само с лозунги и призиви: Долу .......! Да живее ......! Историята помни много самонадеяни мъченици дето с чифте пищови за власт са тръгнали но далеч не стигнали. Искасе УМ , РАЗУМ , ПЛАН , ТЕОРИЯ , ПОДДРЪЖКА и ОТ ВЪН. Нима не помните на 3ти МАРТ 1878 г. Кой ни застави да спрем пред Босфора, кой ни раздели на две, кой ни остави автономия, кой ни изряза границите в Берлинският договор, кой ни набута Кобургота? И мн. Още. Нямам нищо против Слави и против доброто намерение за справедлива управа в България, но начинанието иска своята сериозна политическа подготовка. Иначе ще се стигне до поредно разочарование и загубиш вярата у народа. Те това е най-тежкото. Николай Хайтов казваше: Ено е да искаш, друго е да може, а трето и четвърто е да го направиш! Дано КРОКО да е прав а аз да съм грешен, но аз обичам народа си български, народа с грубитр загрубели от труд ръце, вложили младените си в надежда за достойни старини!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове