13 Ноември, 2016 10:31, обновена 13 Ноември, 2016 22:39 15 762 17

Битката за Дондуков 2 (НА ЖИВО)

  • избори-
  • президент-
  • балотаж
Битката за Дондуков 2 (НА ЖИВО) - 1

22.35 ч. ДПС благодари на избирателите.

22.20 ч. Тръгваме към предсрочни избори, каза Корнелия Нинова.

22.09 ч. Загуби не дясното, а ГЕРБ, смята Христо Иванов, бивш правосъден министър.

22.05 ч. Радев: В България има нова политическа ситуация.

22.01 ч. Още следващата седмица може да има служебно правителство.

21.55 ч. Готова съм да подам оставка, заяви Цецка Цачева.

21.26 ч. Лидерът на ГЕРБ завъртя рулетката в парламента

21.19 ч. Хората се умориха от Бойко Борисов, заяви Румен Овчаров

21.18 ч. Бойко Борисов подаде оставка

21.08 ч. Андрей Райчев: Свърши епохата на Бойко Борисов

21.00 ч. Лоша шега на Борисов изигра самият Бойко Борисов

20.49 ч. Борисов се вкара в голяма тупаница е мнението на политолога Татяна Буруджиева.

20.44 ч.Народът ни победи страхаса първите думи на ген. Радев след като спечели президентските избори

20.31 ч. Какво пишат европейските медии за новия президент.

20.28 ч. „Румене, стягай се за работа!”, призова Стефан Данаилов новият президент на България.

20.21 ч. Това е победа на всички българи е мнението на журналиста Елена Йончева

20.12 ч. Жельо Бойчев от БСП: Това е победа за българските граждани и за България.

20.09 ч. Радев вкара Борисов в политически свредел.

20.06 ч.Достойно да служиш на тази държава” бяха първите думи на бащата на ген. Румен Радев към него

20.00 ч. "Алфа рисърч": Радев - 58,1%, Цачева - 35,3%.

19.04 ч. Хората гласуват, защото "мачът" е интересен.

18.32 ч. Според „Галъп” избирателната активност към 17.00 ч. около 41%.

18.22 ч. 41,93% избирателна активност към 17,00 ч., съобщиха от ЦИК.

17.35 ч. 67 жалби в ЦИК са подадени към 17 часа.

16.46 ч. Няма опашки пред изборните секции в чужбина, съобщиха от Министерство на външните работи.

16.05 ч. Към 15 ч. избирателната активност е 34.1%, съобщават от „Галъп”.

15.52 ч. Избирателната активност е около 32% към 14 ч., според „Алфа Рисърч”

15.16 ч. Подадоха жалба срещу Борисов в ЦИК.

15.10 ч. Председател на изборната секция почина във варненското училище "Йордан Йовков".

14.18 ч. Според ЦИК, избирателната активност към 13.00 ч. е 27.02%

14.00 ч. Към 13.00 ч. избирателната активност е 26.6%.

14.00 ч. Спокойно протича гласуването в чужбина.

12.58 ч. Промяната може да дойде като гласуваме е мнението на лидера на ВМРО и кандидат-президент на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов.

12.38 ч. По-висока активност от миналата неделя отчитат някои социологически агенции.

12.30 ч. „Ако резултатът не е добър, ние друг път нямаме”, каза след като упражни правото си на глас вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев.

12.20 ч. „Гласувах за победата, за доброто на България”, каза кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова, след като гласува на балотажа.

11.52 ч.209 сигнала за изборни нарушения са подадени в Прокуратурата до момента, като се обхваща времето между двата тура”, каза главният прокурор Сотир Цацаров, след като гласува в Пловдив.

11.31 ч. Обстановката на територията на страната в изборния ден е спокойна, съобщават от МВР.

11.21 ч. „Гласувах за доброто на България”, каза кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП.

11.10 ч. Манушев: „Гласувах за стабилна България”, каза кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент на България, който гласува във Варна.

11.03 ч. Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева гласува на балотажа за избор на президент.

10.59 ч. Отвориха избирателните секции във Великобритания.

10.58 ч. Към 10.00 часа избирателната активност в страната е 10.59%.

10.50 ч. „Гласувах за знаещия президент”, каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

10.39 ч. „Днешния ден е ден на избор”, каза президентът Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на вот на балотажа.

10.12 ч. Председателят на БСП Корнелия Нинова гласува за президент, „който ще ни върне достойнството”.

10.03 ч. След като упражни правото си на вот кандидатът президента на ГЕРБ Цецка Цачева заяви: „Духа вятърът на победата за мен”.

9.48 ч. „ГЕРБ няма да участва във властта, ако изгуби изборите днес”, каза премиерът Бойко Борисов, след като гласува на балотажа.

8.57 ч. Опашки още при отварянето на изборните секции в Турция.

До втория тур на изборите за президент в България, който се провежда на 13 ноември достигнаха издигнатият от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев и номинираната от ГЕРБ Цецка Цачева.

Броят на секциите за балотажа са 12 418. Тук не са включени тези, разкрити в специализираните заведения. Българските сънародници в чужбина могат да гласуват в 325 секции в 71 държави.

6 834 278 души имат право да упражнят правото си на глас днес между 7.00 и 20.00 часа. Изборният ден може да бъде удължен, но не по-късно от 21.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    2 1 Отговор
    бойко-не се сърди на никой-а само на себе си-много излишно товорене,много заплахи за апокалипсис-Каквото и да се случи след тебе -народа вече не го вълнува-той свикна и се остави на течението-КОЕТО Е СТРАШНО ОБАЧЕ-че ако в този момент се намери кой да го поведе става интересно .....
    аман от негативно говорене -ще става каквото ще става-много богати и много бедни-няма средна класа-хората са отчаяни и хич не им пука дори и да свърши света-богатите няма къде да се скрият дори с парите си-така че- или-или-аз няма да живея но и богати няма да живее-жалко е то факт-не им пука на хората-агресия-злоба-завист-бездушие....
    дано се появат новите 240 идиота да изринат тези ояли се номенклотурчици 240 на брой ,които само си сменят боята и партиите-та дано тръгне държавата ни и да има за всички хора пари-работа-образование-здраве.....дай Боже-Амин

    Коментиран от #13

  • 2 Картър

    2 1 Отговор
    Промяната е вътре в душите ни, а след това ще се промени и държавата. Американският народ махна Джорч Сорош от властта, нека последваме американците и ние, защото единият от двамата ни претенденти е негов човек. Ще го познаете по това, че всичко, което не му харесва е било според него популизъм, а лъже хората гледайки ги в очите, като професионален измамник. И не случайно го пиша в м.р.))))))
    Нека днес статуквото получи нашият ШУТ В Г*ЗА... ЗАРАДИ ДЕЦАТА НИ, ЗА ДА НЕ ЖИВЕЯТ В БЪДЕЩЕ В ЕДИН ИСЛЯМИСТКИ ЗВЕРИЛНИК НАРЕЧЕН КОНЦЛАГЕР ТЕРИТОРИЯ!
  • 3 Пламен

    0 1 Отговор
    Време е да изметем герберската мафия....
  • 4 Гошко

    1 0 Отговор
    Пламенчо, или ти е къса паметта или си на хранилка при другите. Пак идва ДПС на власт . Май не помниш кой разпределя порциите в държавата и взима милионче като консултант по хидропроекти, без образование. Паричките от кой джоб са, да те питам?

    Коментиран от #7

  • 5 Селянина с Колелото

    0 0 Отговор
    Аууу, на живо леееелеее, избори, а слепите отишли да избират отново, ходете ходете давайте власт на уродите, които ще изпият бъдещето на вашите деца, поредния кавал знаете ли кога ще ви оправи А? След като пуснете бюлетина за който и да е, на изхода ви дават по една кутийка с вазелин, тоя път поне да не ви боли много оправянето. Аз приключих с аналните действия, избора днес за мен е дали ще е мешана скарата или обикновена или дали ще е бира или вино, и наистина ще си изкарам по-добре от ВАс, които ще седите по няколко часа навън с мисълта за промяна, която така или иначе няма да дойде никога. Изборите са решени вече още като се заговори за тях. Писна ми да съм марионетка в ръцете на едни мърши,които само се сменят от години. Младостта ми мина в в пълна олигофрения, това няма да го простя на никой от тея човекоподобни същества, които днес искат отново да са на позиции които по природа не им принадлежат. АМАН ОТ ТАЯ ИЗМЕТ ХОРА! АЗ КАЗАХ НЕ!!! ОТДАВНА. ДАНО ПРОГЛЕДНЕТЕ СКОРО И ВИЕ!
  • 6 АЙШЕ

    0 0 Отговор
    На мене и на Хасан ни казаа да туриме по едно кръсче след една цифра ама забраиме коя е цифрата!Може ли некой да ни подсети че е важно!И двамата благодариме ако некои каже!
  • 7 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гошко":

    Тиковопоклоннико, ДПС не са си тръгвали! Но с ГРОБ, освен ДПС идва и гаДОСТ!
  • 8 ВАЙЙ

    0 0 Отговор
    В много трудна ситуация се намира в момента предизборният щаб на ГЕРБ. Хиляди ромски гласоподаватели са поискали да им се доплати преди да гласуват, защото цената на глас се била увеличила. Както е известно, ГЕРБ усилено изкупуват целия ромски вот в последната седмица и на места достигна до 300 лв. Така се получи, че ромите, вербувани в началото на седмицата, са получили по-малко от събратята им, дето се съгласили да подкрепят Бойко Борисов точно преди изборния ден. Ром обаче трудно се „минава“ Освен всичко друго, има и чисто технически проблеми. В неделя банките не работят, и няма от къде бързо да се изтеглят пари. В момента Цецо се опитва да убеди ромите да гласуват, и да им платят през седмицата. Ром обаче без предплата не пуска. Възможен е дори обратен ефект, защото част от ромите заплашват ако не им дадат парите, дори да идат да пуснат за Радев. Така ще излезе накрая, че ГЕРБ са купили гласове за противника си
  • 9 Гошко

    0 0 Отговор
    До коментар #7 от Кроко.
    Мдаа, явно си с много дебела тиква и трудно зацепваш. Пак да ти напомня, че от твоя джоб ще взимат комунягите и ДПС.

    Коментиран от #15

  • 10 Амед ага

    0 0 Отговор
    Абе тука в махлата дадуха малко пари и ни наредиха да пуснем билета в кутията, ама с брачеда не мойм са сетим кои номер ни казаха за герп ли да гасуваме или срещу тех.. Аку има други от наште черните братя да казват.. Че нии не помним много барзо забравими ама парата, схарчихме вече..
  • 11 наблюдател

    0 0 Отговор
    Ако знаете правителството какво е подготвило за всички след нова година,ще се учудите...просто ще е много грозно за всички най-вече бизнеса който не слугува на никоя партия особено на ГЕРБ, ама аз какво ли знам.Само мога да кажа едно това лято с масираните проверки на НАП по морето и как са вади горе долу с около 200млн. повече от предходната година,ама защо не казаха колко много пари инвестираха сигурно повече от колкото са изкара ли.А да не говорим,че някои от тях злоупотребяваха със служебното си положение(демек не закачаха тези дето си плащат на шефовете им.)

    Коментиран от #12

  • 12 Цеко цървула

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "наблюдател":

    Приятелю, напълно те разбирам - говориш светата истина. Лошото е, че сите на върха са демагози, замаскират с красиви лафове ик раски цялата помия, която ни стоварват още от 1952 година и досега мафиотска тоталитарна власт. Всъщност, не зная ДПС БСП ГЕРБ или останалите биха били полезни нам защото 99% от политиците ни крадоха вредиха и геноцидираха. Но зная, че задкулисно двама висши офицери от ДС дърпат конците и реално са властта. И със сигурност и Винету и Радев не са независими от тях и ще слушкат каквото им кажат ония. Отделно каквото кажат от Уошингтън шефовете им, отделно от Брюксел и изобщо глобалистите Билдербергите-Мейсън Лоудж и изобщо са едни пионки на кокал и пост. Властта не са те, те са само кукли на конзци, е имат за дреболии думата. Плевнелиев се доказа като пионка на власт - за чеп не става като Главнокомандуващ - никаква полза нямаме от него, нито от предните. затова не се коси! Вече бих гласувал само за Марешки- не, че го поднавам и му вярвам, но единственно той стори нещо полезно за нас - поне намали цените. Останалите само лапат и се правят на фараони. Ето това са фактите.
  • 13 Цеко цървула

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Волен Сидеров":

    И аз не искам да гласувам за никого от тия сега на власт. Цачева, Винету, Гоце, Местан, Станишев, да не изброявам 99% от останалите всякакви партии, ни геноцизират и при соца и досега. дори с паразитирането си на държавна софра и никаква полза от тях. Е има 20- що годе свестни хорица - Магдалена Ташева, Методий Ташев, Вучков, Трайчо и други. Но повечето са за до стената буквално....! Ако не се избере Лапач №1 на Дондуков 2, пердън ПразИДент няма да стане нищо, но Лапачите в неНародното събрание така са гласували, че трябва да си назначат Президент, за да се запълни пирамидата на безполезните паразити. Значи ще си изберат и без нас, ако ще никой да не гласува - с тия мрънкащи за заплати и привилегии ченгета и военни, непукисти за нас и толериращи врага на власт, сме загинали живи умрели. Затова, си прав, но пък държава без организация се разпада. Аз мога и без държава, но ако няма организация се разпада, така, че по-добре наши паразити врагове, отколкото чужди паразити врагове - поне говорят на български и ги разбираме...
  • 14 КРОМАЗА

    0 0 Отговор
    Вездесъщия прост Българин най-много от всичко обича да го лъжат ,да вярва като го лъжат ,и после да се оплаква като го излъжат за пореден път . Ей тия три неща, най-много му се отдават .
  • 15 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гошко":

    Прав си до толкова, до колкото ГРОБ са комуняги!
  • 16 байхуй

    0 0 Отговор
    По прост народ от Българина нема у целия свет... още 25 години да го опъват пак няма да вижда по-далече от носа си...
  • 17 байхуй

    0 0 Отговор
    По прост народ от Българина нема у целия свет... още 25 години да го опъват пак няма да вижда по-далече от носа си...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове