Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 16:20 1 888 8

Манол Генов: ГЕРБ мишкува в бордовете на държавните фирми

  • манол генов-
  • герб-
  • мишкува-
  • бордовете-
  • държавните фирми

Според него в редица държавни фирми в последните дни се извършва подмяна на членове на бордовете, махат се лица от реформаторите и се заместват с такива от ГЕРБ

Манол Генов: ГЕРБ мишкува в бордовете на държавните фирми - 1

„Дните на кабинета на ГЕРБ и коалиция са преброени. Правителството на ГЕРБ вече работи в режим на оставка, но в същите тези преброени дни обаче някой ловко се опитва да мишкува, претарашвайки бордове на държавни фирми.“, за това алармира на пресконференция народният представител от БСП лява България Манол Генов.

Според него в редица държавни фирми, сред които ВМЗ Сопот, НИТИ Казанлък, „Елби булгарикум“ и други, в последните дни се извършва подмяна на членове на бордовете, махат се лица от реформаторите и се заместват с такива от ГЕРБ. “Във Вазовските машиностроителни заводи има назначен още един изпълнителен директор, който също ще е член на Борда на ВМЗ и който по едно стечение на обстоятелствата е председател на временното ръководство на ГЕРБ Сопот”, разказа Генов.

„Докога и какво ще прави кабинетът е тяхна работа, на ГЕРБ и партньорите им. Ясно е, че нито МВР министърът Румяна Бъчварова ще си признае тоталния провал в МВР реформата и сигурността на границите ни, нито здравният й колега Петър Москов ще си посипе главата с пепел заради грандиозния скандал с далаверата по ваксините. За образование, отбрана, правосъдие - няма време да говорим, толкова са много провалите им.“, заяви народният представител от левицата.

Манол Генов добави, че Борисов е предпочел да се държи като мащехата на Снежанка, счупила огледалото, защото не била най-красивата. Работа на Борисов е да анализира логиката в това да обвържеш президентските избори със здравето на правителството, при това на средата на мандата и на прага за приемане на Бюджет 2017. Негова работа е и колко ще му вдигнат температурата партньорите му в правителството, задето не подкрепили кандидатурата на ГЕРБ на балотажа за президент, но това не му дава право да мишкува в държавните предприятия, сменяйки назначените представители от участващите в ръководството на държавата партии, категоричен е Генов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГГГГ

    1 2 Отговор
    Tова за мишкушането Ви е известно от собствен опит?
  • 2 Пинко

    0 3 Отговор
    Маноле, много разбираш от бордове.
  • 3 onq s konq

    0 4 Отговор
    Е как да му се обясни на тоя комуняга че за да мишкуваш,котарака тр да е твой човек?Да..-и БСП-то и ДПС-то мишкуваха на воля,ама това беше мнооого отдавна,когато управляваха Станишев и Орешаски.И понеже му е известно на "другаря" че след няколкомесечния служебен кабинет ОТНОВО ГЕРБ ЩЕ Е УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ...и му се е..... майката!Тотално:)

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    "след няколкомесечния служебен кабинет ОТНОВО ГЕРБ ЩЕ Е УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ"....ей, гоуем си!!!Чудя се, да се смея ли, да цвиля ли? Как би ме разбрал?
    Преди балотажа ти дадох прогноза, която беше: 55% за Радев, 35 за Цачева%, 10% никой...може да провериш, доколко съм се оказал прав и да сравниш с това, което ти постоянно пишеш с ГОУЕМИ БУКВИ.
    Искаш ли още една прогноза да парламентарните избори:
    10-15% за ГЕРБ... дори, мисля, че съм ги надценил. Пък времето ще си покаже!
    Ама след това, ако съм се оказал прав, мисля, че типично по тролски ще смениш партийната линия с нова, платежоспособна. Нищо чудно и бесепарска. В края на краищата, който плаща, той поръчва троловете.

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Проблема тук във форума е,че 90% от вас си сменяте непрекъснато никовете като пръднали,правите се на "глутница" и човек не може да ви гепи и да ви натрие носовете.И ти го обясниха умните хора как стои въпроса с победата на Радев и как се обединиха ТУРЦИ И КОМУНИСТИ ОФИЦИАЛНО/С ДОГОВОР/,а внезапно почти всички партиики залитнаха към тях,за да гледаме филма "всички срещу един".А сега си помисли МОЖЕ ЛИ ТОВА СДУШВАНЕ НА ПАРТИИТЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ,след като всяка една от тях иска да си вкара самостоятелно депутати?И още-може ли да застанат Борисов като водач на ГЕРБ и Нинова като водач на БСП един до друг и хората да изберат...Нинова?!!Дето в България не всички я знаят,камо ли В ЕВРОПА И АМЕРИКА!Сега разбра ли ме?...или пак НЕ!:)

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 6 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    НЕ, човек. Аз съм ти го обяснил, точно на какво се дължи победата на Радев и това не е обединяването на БСП и ДПС, а наказателният вот срещу ГЕРБ ... а ти продължавай с мантрата, която веднъж вече доказано се провали ... ще има и втори път, така че да няма трети. Така, както няма да се повтори СДС или НДСВ.
    ... и вземи първо се изясни, какво имаш предвид под турци и имат ли почва интересите на Турция в България? Нима не е точно в ГЕРБ?! ... и кой те кара да мислиш, че избора ще е между Борисов и Нинова? ...много ти е ограничен кръгозора
  • 7 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    ... и как да ми натриеш носа, след като аз познах на 90%, а ти колко? Колко района каза спечели ГЕРБ? А?! ...май 0, ZERO! ... човек, ти си този, който води с един натрит нос ;)
    ...стига толкова off topic в тази статия.
  • 8 Трол

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    ти ли говориш за смяна на никове!!! Този ник познат ли ти е-o&q?Май много бързо забрави как си пусна пост със сегашния си ник в тема за автомобилите и веднага с втория си ник взе, че чак се похвали! Как беше-"браво един човек да разбира от автомобили"
    Така ли сам си се хвалеше бе смешкоооо! Как пък няма малко да наведеш нос бе.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове