Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 12:08 1 560 26

Дойде ли време за управление, всички бягат като дявол от тамян

  • управление-
  • бягат-
  • дявол-
  • тамян-
  • бойко борисов

На приказки всички са големи герои, каза Борисов

Дойде ли време за управление, всички бягат като дявол от тамян - 1
Снимка: БТА

„Оказа се, че да управляват всички искат, но като дойде време за управление, бягат като дявол от тамян”, заяви премиерът Бойко Борисов в началото на заседанието на Министерския съвет.

Той благодари на министрите си, че продължават да носят отговорност „във време, в което всички дезертират”.

„На приказки всички са големи герои, но сега някак не им отърва в този тежък международен план да си поемат отговорността”, каза още Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедара

    6 4 Отговор
    Хубавото на Бойко беше че в негово присъствие не се обаждаха хора от простолюдието, ако не е на власт кой знае какви келеши ще се докопат до властта, но така трябва да стане, народа да си спомни какъв ни е материала за да може да цени що-годе читавите управници

    Коментиран от #4, #7

  • 2 чичо

    5 4 Отговор
    Тоя комуноиден мутро-милиционер наистина прекалява с простотиите си! Не стига че за втори път бяга като мишок при първия признак за проблеми, ами и другите все му виновни! Ха да не се напъва чак толкова-България е имало преди него, ще има и дъъълго след като се срещне очи в очи с Йосич!

    Коментиран от #3

  • 3 Говедара

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "чичо":

    ББ му е писнало Радан по цел ден да му търси кусури и в същото време да му търпи калпавите министри, България не е имало преди него, имаше кенеф, а сега е малко по-добре, но пък вие си заслужавате кенеф така че ...... ще си получите заслуженото
  • 4 Патриот

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Говедара":

    - "Не се обаждаха хора от простолюдието"?
    Аз такъв взрив от емоционално и интелектуално осакатени хора във властта от идването на Борисов не помня дори от времето на СОЦ-а!
    - Ако приемаш Борисов за интелект и капацитет, не бих желал да мисля какви са твоите възможности в тази посока.
    Пожарникар и физкултурник управляват животът ти и ти си щастлив....

    Коментиран от #16

  • 5 Лупи

    1 1 Отговор
    Що бе, Баце? Аз не съм искал преди, но кто ви гледсам как управлявате от 70 години насам и наистина искам аз да управлявам сега. Дайте поста и само гледайте, ще ви оправя за няма и година. но бая вой е се разнесе сред мафиотите на постове да знаеш! Туюй тефтерите на Златанов ако не ги намерят следователите връщат заплатите досега и дисцзиплинарно уволнение! Веото лице ако не кажие кой ги гепна, директно доживотно в пандиза! За всяко ваше престъпление на политиците тотално разследване и яки наказания. После правя справедливи Закони еднакво важащи за всеки и който сгафи шута! Дайте ми властта аз ще я оправя тая кочина създадена от вас и дето се фукаш и предните? Ама не я давате? Само се плюете лапате и пречите. Не,ч е съм умрял за власт, но като ви гледам по-добре аз да управлявам отколкото вие.
  • 6 ТИКВОЧА

    2 4 Отговор
    БОРИСОВ ПРОСТО СИ НАМЕРИ ПОВОД ЗА ДА ИЗБЯГА .А СЕГА ПАК СЕ ПРАВИ НА ГОЛЕМИЯ МЪЖ. МУТРАТА СИ Е МУТРА И ТРЕТИ ПЪТ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПАК ЩЕ СЕ РАСЪРДИ НА НАРОДА. НО АЗ СМЯТАМ ЧЕ ТОВА МУ БЕШЕ ЗА ПОСЛЕДНО.
  • 7 Лупи

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Говедара":

    Това ли са ти читавите управници, водачо на тревокосящи млеконадойни единици? Ако това са ти великите читави управници, България щеше да изчезне преди хилядолетия...то и такива я крадоха и разсипаха като твойте читави еталони. Може ли министър да не е чел енергиен проект и да го отрича? Може ли министър да туткалехолмите, които обещаха, а са пълно мнозинство поне 2 пъти досега? Тоя ли ти е еталон бе? Аз не бих го взел и за ординарец в старата Българска армия. Тоя и тиея като него ни унищожават вече хилядолетие бе. Щото говедари ги превъзнасят....като теб. Не, че ес рамно да си говедар, аз съм пасъл, но не хваля враговете ни. Те са си врагове, макар и родни.
  • 8 бббббб

    2 4 Отговор
    И понеже оака пейзажа реши да бяга,преди да са излезнали магарийте му наяве след стъпване в длъжност на новия президент.
  • 9 ГОЙКО

    3 3 Отговор
    КАТО ВИДЯХ КАКВИ ОЛИГОФРЕНИ НАПРАВИ ЗА МИНИСТРИ И РАЗБРАХ КОЛКО МУ Е МОЗЪКА НА ПОЖАРНИКАРЯ.
  • 10 реалиста

    2 2 Отговор
    Къвто ще да е, но Бойко по този въпрос е прав! Тарикатите от БСП само бълват популизъм и критикуват, но, като дойде време да поемат отговорност се скатават, грешката или проблема на Бойко е, че не ги разследва за злоупотреби, но все пак с Герб, беше и е по добре отколкото с БСП и компания, това е ФАКТ!
    Кой, какво е крал и прибрал и от какво се е възползвал е съвсем друга тема, но в конкретния случай Бойко, казва самата истина, така, че, когато си отваряте плювалниците поне посочете някоя по-добра алтернатива от Бойко!?
    Само не ми излизайте с номера, че някакви си избори, било то, мажоритарни щели да оправят нещата, нешата се оправят от хора, професионалисти, можещи и знаещи, не от някакво преброяване, преброяването е краен резултат, продукт, не причина, а следствие!
  • 11 гост

    2 2 Отговор
    Че е тъпо и некадърно, такъв , но за сметка на това е доста нагъл и май се е помислил за богопомазан . ДС мафията такива тъпи капути хваща за лица за пред света . Трябва да са тъпи, страхливи и изпълнителни . Те си го издигнаха , те го направиха пожарникарски генерал (пародия), после и кмет(комедия)и накрая и премиер(нечувана гавра с държавността) .
    Всичко това става с позволението на безхаберния и тъп народ , това е истината .
  • 12 Иван

    3 2 Отговор
    Да бе ,искаш да ни внушиш че нямаш алтернатива . Но имаш . Можеш да си избереш - 7,62 : 5,56 : 5,45 : 5,6 : ...........
  • 13 onq s konq

    1 3 Отговор
    Ей русофилска паплач!ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СПИРАТ ОТ ЕС,КОГАТО ИМА НЕСТАБИЛНОСТ В СТРНАТА ,А ВНОСКАТА НИ СИ ВЪРВИ!Туй не го ли научихте от ДВЕ СПИРАНИЯ ДОСЕГА?Което значи че няма строежи ,което пък е ГАРАНЦИЯ ЗА БЕЗРАБОТИЦА!Липсата пък на финансово подпомагане по съответните програми пък е определящо за СВИВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА РАБОТНИЦИ.

    Коментиран от #15, #17

  • 14 dexter

    1 1 Отговор
    Дойде ли време за управление, всички бягат като дявол от тамян.

    ------------------------------------------------------

    И това го казва единственият в историята на Република България "премиер", който не можа да изкара докрай нито един от два мандата ...
  • 15 dexter

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Да, ама това е проблема, че след 27 години "демокрация", в резултат от продажни политици, какъвто е и Боко, чакаме на подаяния на ЕС.
    Точно същите "демократи" успяха да **** мамата на каквото работещо имаше в България с "приватизацията", която Виденов не пожела да направи, а Костов го стори.
    По същото време, даже малко по-рано любимите ти САЩ и Англия, които ти така величаеш, защитаваха ревностно ДПС и искаха тя да е във Великото Народно Събрание. Същите те искаха нашата, ако е и твоя де, Родина да бъде федерализирана.
    Сега пак в момен на тотална политическа слабост искат пак да свикат ВНС уж за да промеянят изборния кодекс.
    Кой го иска ВНС-то? Местан, Радан и Боко, че и щатската подлога Нинова.
    ВНС СЕ СВИКВА САМО ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА, НА ФОРМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ ИЛИ ПРОМАНА НА ТЕРИТОРИЯТА.
  • 16 Говедара

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Патриот":

    Искаш да те лъжат, да ги говорят кротко и възпитано като Раданчо и Сергейчо а после да получаваш ....... в задника, не се ли научи толкова години бе

    Коментиран от #18, #19

  • 17 Ник

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Онзи ден съвсем целенасочено ти показах, че от 2009год до 2013год. по време на Борисов 1, парите от ЕС на година са по- малко отколкото при Орешарски.
    Виждам, че въпреки доказателствата продължаваш да повтаряш една стара песен!
    Второ- Нестабилността я докара Борисов и то съвсем целенасочено шантажирайки цялата общественост! За това можеш да виниш само и единствено него! - Той пожела това, а не някой друг!
    Трето- Инвестициите във вътрешно потребление със вземане на заеми, историята отдавна доказа, че не е ефективно решение особено в дългосрочен план! Така, че санирането на панелки, финансирано от кредит не е панацея за безработицата.
    Като се има в предвид, че това е и сектора с най- малоумен персонал, мярката губи съвсем своят смисъл.
    За да схванеш простичката мисъл ще ти го кажа по друг начин:

    - Къде е по-добре да инвестираш в неграмотните м....ли или в онези, които имат шанс да внесат свежи пари от външните пазари, чрез реализация на своите продукти?

    Коментиран от #21

  • 18 dexter

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Говедара":

    Е ти какво друго видя от Боко? Нещо по-различно ли?
  • 19 Патриот

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Говедара":

    Ти въобще чуваш ли се какви ги говориш бе?
    Или спри пиенето или бялото или тихите занимания... - Не ти се отразяват добре!
  • 20 Уууууу

    2 2 Отговор
    Тъпоумната тиква пак плещи мутренски простотии...Залага капан на които според него направят правителство и поемат отговорност...и да ги тормози и омаскарява с големия си брой депутати....Крива ще му излезе сметката....който се хване на тази въдици...ще бере горчиви плодове...
  • 21 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ник":

    Имаш вродена дарба да вбесяваш хората с наглото си "тълкуване" и безпардонно вадене на факти от контеста на нещата,изживявайки се като ПОПУЛИСТ-СТАХАНОВЕЦ!Ама това го демонстрирай на жалкото си обкръжение по "идеали"-НЕ И НА МЕНЕ.А голата истина в случая е,че ВИДНО ОТ СКАЛАТА за движението на парични потоци Еврофондове влезли от ЕС в БГ и тия-излезли от БГ към ЕС под формата на членски вноски за периода 2007-14г НЕПРЕКЪСНАТО РАСТАТ-КАКТО ВНОСКАТА/МНОГО ПО-БАВНО/,ТАКА И ПАРИТЕ ПО ПРОГРАМИТЕ/МНОГО ПО-БЪРЗО/.Така че ако в 2007 балансът е бил 2 към едно в полза на постъпилите средства,то в 2014 ВЕЧЕ Е 5 КЪМ 1...в полза на влизащите европари в БГ!!!Дано сега се изясни на четящите защо при Орешарски влизащите сумите са били по-големи от предходното управление и че възходящото нарастване-тенденция е налице.И да уточним за неразбралите ЗАСЛУГАТА ЗА ВЛЕЗЛИ ЕВРОФОНДОВЕ ПРИ ОРЕШАРСКИ Е НУЛА/!/-ТЕ БЯХА ДОГОВОРЕНИ ОТ ПРЕДХОДНОТО УПРАВЛЕНИЕ!

    Коментиран от #22

  • 22 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    От известно време излизаш с тезата, че ЕС спират фондовете в момента, в който Борисов слезе от власт.
    Тази ти гледна точка, поставя въпрос с повишен интерес:

    - Как Борисов договаря средствата от ЕС по времето на Орешарски?

    Помня, че по това време Борисов изкара времето повече в организирането на протести с фирма ТИТАН и създаването на условия за липсата на кворум в Парламента. Предходното е неоспорим факт документиран от всички телевизии. Вероятно трябва да добавим и 3 месечната му визита в САЩ по това време...
    Та пак да се върнем на старата ти теза! Като слезе Борисов от власт спират ли парите от ЕС?
    - Или цифрите говорят друго?
  • 23 Про

    1 0 Отговор
    Често повтаряна фраа от БОКО Т. по времето на управлението на Орешарски...ХАИДЕ БЕ.. СКЪСАХТЕ МИ НЕРВИТЕ БЕ..СДАВАЙТЕ ВЛАСТА И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД...И каква стана...тогава....ЕДИНИЯ ДЪРПА ВЛАСТТА...ДРУГИЯ НЕ Я ДАВА...Костелив орех излезе Орешарски ...цяла година ИЗМЪЧИ ТИКВАТА далече от властта....Кой бяга от властта в България бе...но да е сигурна ...с мнозинство.в парламента...

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Бат Ваню

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Про":

    ... ха ха ... бате ...земи некое и друго апче ...да не ти късаме нервите ... ха ха.....Орешарски се оказа голям подлогар .... ха ха ...Кой , кой а кой?...ха ...ха ..ха.... Е ...не такива като тебе..... ха ха ха.... Умрели уебеди.... ха ха ха..... Иска ти се да уапнеш ама ..... ха ... ха ...ха .... шА ми уапнеш.... клавиатурата.... ха ха ха...

    Коментиран от #26

  • 25 Бат Ваню

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Про":

    ..кво про... тиси енкъв бай хой...или кроко.....или кви беха тма умрелите никове.... ха ха ха....
  • 26 Про

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Бат Ваню":

    Бай ваньо..по спокойно бе братче много взе да запецваш..хе моим ти разбра...,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове