Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 16:21 3 829 18

Радев отказа на Плевнелиев

  • радев-
  • кснс
Радев отказа на Плевнелиев - 1

Президентът отправи към мен покана да присъствам на утрешното заседание на КСНС на тема „Актуалната политическа обстановка в страната и набелязване на мерки за излизане от политическата криза“. Оценявам протоколния жест на г-н Плевнелиев, но считам, че не мога да присъствам на заседание на КСНС преди встъпването си в длъжност. Това заявява Румен Радев във фейсбука си.

Днешната ситуация е резултат от оставката на кабинета и загубата на доверие между партньорите в управляващата коалиция. Върху парламентарните сили тегне отговорността да създадат ново мнозинство или да поемат курс към предсрочни избори. Тази отговорност не бива да се размива. Доверието, което гражданите гласуваха на мен и г-жа Йотова на изборите не може да бъде употребявано като гаранция за чужди политически сделки, заявява още Радев.

Призовавам участниците в КСНС да вземат зряло и отговорно решение с мисъл за бъдещето на България. Заявявам готовността си като президент да се съобразя с всяко решение и да действам в съответствие с разпоредбите на Конституцията на РБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    7 25 Отговор
    Радев слуша наставленията на лудатя Нинова и определено се кани да смъкне правителството на Плевнелиев и да сложи "червено",макар и за месец.То естествено нищо няма да направи,защото Парламента ще го контрира...А че ще загубим Еврофондовете за дълго,две мнениия няма!

    Коментиран от #2, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 незнайко

    11 4 Отговор
    Разбира се, че ще откаже. Сега се учи за президент. Тези заседания не водят до никъде. БЪЛГАРИЯ ще е на самоход 5 месеца, това е ясно.
  • 4 сда

    5 20 Отговор
    Радев генерала нали спечели изборите , че ще спира с армията бежанската вълна. А сега даже не му пука за държавната ни сигурност.
    Истината е една мързеливите тарикатчета-комунисти искат кокала , като доказателство е че се коалираха с царя дето баща му им набиваше главите на кол за назидание.
  • 5 antimediator

    4 17 Отговор
    Да им е честит на тези които си го избраха!
  • 6 импийчмънт

    2 12 Отговор
    Ердоган, другарю генерал, като те напъне с 50 000 бежанци на Капъкуле пак ли ще обясняваш, че това е отмъщението на Плевнелиев? Народът иска мажоритарен вот, а вие другарю генерал му пробутване нежен мъж с жартиери :)
  • 7 ВБА

    0 0 Отговор
    На КСНС да се поканят Патриарха и Мюфтията.....отсега нататък.... и гледайте да не се изложите оти се знае, какви "зрънца" сте....и, ако станете "грахчета" тъкъв гювеч може да забъркате, че ни е бедна фантазията....сега, ще се разбере, кой какво може а не, кой какъв е.....всичко е временно в този ареал и дано сте го разбрали.....не, че зависи много от нас, но все пак, по правилните решения водят до по добро в бъдеще, а сега няма как.....
  • 8 Ярослав Станчев

    19 1 Отговор
    Що бързате да плюете по човека?И аз да бях няма да искам да имам нищо общо с тия продажници начело с плевнята.Ще го видим генерала каква ще я свърши,има време.Дано поне да не е такава долна слагачка като мистър Бийн.
  • 9 Коко

    18 2 Отговор
    Какъв е Радев.Президент от 22 януари.До тогава гражданин.А да отиде за да може един безкруполен лъжец който не завърши нито една държавна длъжност на която беше назначен или избран да си измие ръцете с него няма как да стане.За случващото се в България има само един виновник и това е Боко..Той единствен "не е виновен" за нищо.Егото на един човек съсипва България и да му лижеш задника значи си родоотстъпник и не ти пука за България.
  • 10 Някой

    11 1 Отговор
    Тиквата оцапа пейзажа и сега се прави на обиден.Бежанците му го сложиха както се и очакваше.Взе 160 милиона незнайно за какво точно...ходи да се слага на Ердоган,подкрепяше Меркел която също му го наби по Дъблинското споразумение.
    Сега се е стреснал че на изборите може да му се случи пак случка и се прави на много загрижен за волята на народа.
    Но от прост пожарникар какво да очакваш.
  • 11 рес еоод

    12 0 Отговор
    Правилно, да си сърбат попарата тези дето я надробиха
  • 12 Тино

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Кон, само да попитам - какво спечели от еврофондовете? Питам - в личен план?

    Коментиран от #15

  • 13 БАБА ГЕНА

    4 1 Отговор
    ЗАЩО НЕ МОЖЕ ИЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ РАДЕВ ОЩЕ НЕ Е ВСТЪПИЛ В ДЛЪЖНОСТТА ПРЕЗИДЕНТ.И ЗАПОЧВАТЕ С ХУЛЕНЕТО.КАКТО СИ ВОДИЛ ТИЯ СЪВЕЩАНИЯ СТАРИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ТАКА ЩЕ МИНАТ И СЕГА.НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ,УЖ СТЕ УМНИ ВСИЧКИ.
  • 14 Morgoth

    3 2 Отговор
    Вчера четохме тук как Обама и Тръмп си говорят редовно, въпреки че идеологически са на двата края. Е, няма да ги стигнем американците, а и Тодор Колев го няма вече.
  • 15 комуня

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Тино":

    Ти точно си най-зле ако гледаш личния план. Най-ограничен.
  • 16 ха ха

    0 2 Отговор
    Тоя е по зле и от Плевнелиев
  • 17 goni

    2 0 Отговор
    Ох, ох! Кон от време на време пишеш и нещо умно, ама е рядко!:) Откога правителството стана на Плевнелиев?!:) Не то е негово, той е техен!:) Една от причините да не спечели Цецка е че Бат Боби подцени Българските гласоподаватели и реши че са късопаметни и не помнят думите му:" И магаре да вържа и него ще изберат, щом аз го предлагам" Е! Вярно Магарето мина!:) Ама, тоя път се опита да пробута Магарица!:) Ами, не мой мине! Както се изразяват в някои краища на страната!:) Колкото до Еврофондовете не се коси!:) Хич няма да се изненадам, ако не само не ги загубим, а започнем да усвояваме повече! Светът е друг! Да не говорим за Европа!
  • 18 народен

    1 1 Отговор
    пука му че му дреме важното е да се прави на президент пред любовницата си
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове