Last news in Fakti

13 Декември, 2016 09:48 14 310 24

Премиерът уволнява купонясвалите на траура за Хитрино

  • семинар-
  • земеделие-
  • несебър
Премиерът уволнява купонясвалите на траура за Хитрино - 1

Премиерът Бойко Борисов разпореди да бъдат освободени от длъжност всички служебни лица, участвали във вземането на решение за провеждането на семинар в Несебър, протекъл по начин, който не е съобразен с обявения ден на национален траур за жертвите от с. Хитрино.
Това съобщиха от правителствената пресслужба.
Разпореждането е към министъра на земеделието и храните, в чийто ресор са участвалите в събитието регионални структури.
Не съм се опитвала да се скрия на въпросите за празненството на горските служители от Шумен. Това заяви пред бТВ министърът на земеделието и храните в оставка Десислава Танева.
Служители на няколко регионални дирекции по горите, представители на природни паркове и Общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции” на Шумен си устроиха забава по време на семинар в деня на национален траур за жертвите от Хитрино.
"Въпросният директор на Районната дирекция на горите в Шумен ще бъде отстранен, както и всички останали, които са участвали в организацията на коледното празненството", обясни тя, цитирана от "24 часа".
"Не съм знаела по никакъв начин за това празненство. Няма и как да знам, но с премиера Борисов обсъдихме, че организаторите ще бъдат отстранени", каза още Танева.
Междувременно директорът на общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции” в Шумен Ваня Стоянова заяви, че всъщност се е състоял семинар-обучение на тема туризъм. По думите й купон и банкет не е имало, а само вечеря. Мероприятието е било планирано отдавна и нямало как да бъде отменено.
Директорът на Регионалната дирекция по горите – Шумен инж. Емил Гелов обясни, че става въпрос за семинар, който е планиран още на 6 декември тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зле сме

    32 0 Отговор
    Да уволни и тези от купона в Пампорово не само мишките.
  • 2 Тошибиян

    21 1 Отговор
    Страшна държава живеем хаха
  • 3 БАЙ ГАН4О

    16 0 Отговор
    Малка поправка ПРЕМИРА В ОСТАВКА

    Коментиран от #21

  • 4 Galin

    16 3 Отговор
    Липсва им гери-никол.. как не ви е срам в такъв ден да си въртите задниците
  • 5 Гоуст

    10 1 Отговор
    Да беше някъде другаде... ами то в Шумен
  • 6 бай Ганьо

    23 7 Отговор
    Не се подвеждайте бе хора, тиквоча пак иска да си напрай евтин ПР за сметка на някой друг, това е. Ако може малко от малко да позамаже големите ла.на дето ги изсраха през цялото си управление и особено напоследък. Ами така е, организацията за въпросния банкет е направена от по-рано и хората просто са отишли, може да са се забавлявали, нормално е, да не би да имат няква вина за жертвите от Хитрино. Да не мислите че на ББ много му пука за тях, гледа да се изкара много морално извисен в очите на хората, айде нема нужда знаем го кво представлява.
  • 7 Kcaniba

    8 5 Отговор
    Премиера в отставка има ли топки, да признае за терористична атака край Шумен!????

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    По важно е ти да признаеш че искаш България да се управлява от Путин.Независимо дали имаш топки:)
  • 9 Ванката

    2 1 Отговор
    Всичко е наушким!!!!!
  • 10 Иван

    17 3 Отговор
    Тиквата симулира дейност . По тъп популизъм и най големия идиот не може да измисли . Евала на "Тъпуту" . Още веднъж доказа колко е нелеп и вреден за България .
  • 11 лицемер

    10 2 Отговор
    Сигурно ще затвори и заведението, че собствениците са позволили купон в този ден.
  • 12 Хайко

    8 2 Отговор
    Евтин популизъм....да и това също...
    Но къде е морала и на тези "празнуващи"? И то точно в Шумен...?
    Изобщо толкова ниско сме паднали че не знам до къде още може да стигнем..
  • 13 Гост

    11 3 Отговор
    Абсолютно нескопосан PR! Сигурно в половината държава, на този ден някой и някъде нещо е празнувал. И? Да ги уволни и изтреби всичките?! Вместо това, да вземе мерки да не се заметат под килима виновниците за това и да не стане поредното "чудо за три дни"!
  • 14 един ядосан

    11 2 Отговор
    Това с уволнението е абсолютен селски пиар на абсолютен селски премиер в ОСТАВКА
  • 15 Бай Колю

    4 7 Отговор
    Като ви чета коментарите имам чувството че половината от вас са готови с една капка вода да удавят човека и на гроба му кючек да играят или просто ви е далече от задниците.Не пожелавам на никого по този начин да умира.Хвала на премиера , постъпил е както подобава.
  • 16 Д-р Менгеле

    9 0 Отговор
    За горската мафия ли става въпрос? Защо не казахте по-рано. Просто са поливали поредния силен сезон, в който всеки от тях е лапнал по няколко големи стотака. Аз бях свидетел на следната картинка. Един горски служител почина от инфаркт на един вторник, сряда го погребаха човека, а петък вечер горското имаха банкет на който се натъкнах. Яки гьобеци и м...сарска музика огласяха целия квартал. Колегата им още е бил топъл в гроба! КОЛЕГА, с който са работили има няма 20 години. На ш..ния българин му дай само кражби, корупция, алкохол и чалга. Колкото и да плюете тиквоча, вас никой не може да ви оправи. Поради тази причина съм далеч от България и българите в нея. Не целя лична обида към никой, изказвам лични впечатления за българите.

    Коментиран от #23

  • 17 ogidog

    4 2 Отговор
    до менгеле! много е лесно да растягаш локуми при положение ,че не си имал сили да останеш тук ,а някъде миеш чинии или лъскаш некой задник!
  • 18 велислав

    7 0 Отговор
    Деня на траур е безмислен. По радиата си тече музика, телевизиите излъчват забавни предавания, заведенията работят. Аз какво да направя в този ден? Да рева цял ден ли? Лицемерно е.

    Ама да си държавен чиновник от Шумен и да правиш купон е .аси наглоста.
  • 19 лъва

    1 4 Отговор
    Той бат Бойко голяма работа е свършил направо е решил проблемите на цялата държава с тия уволнения.А това че телевизиите излъчват забавни предавания а това че не се почиваше ами се бачкаше на тоя ден?А относно мнението на МЕНГЕЛЕ понеже той спомена българите и ги демонизира едва ли не.Искам да те питам ПИЧ ти какво би направил за да промениш нещо тук и като си толкова "КРЕАТИВЕН" защо не си го направил до сега?Ти си много по-зле от тия които са тука защото вместо да предприемеш нещо да защитиш държавата си ти предпочете да отидеш навън и да се наведеш и да насочиш задните си части към нечиий европейски атрибут за някое евро.Ами печели си евраците там и недей да коментираш кой какъв бил защото с тези коментари показваш своето безсилие да направиш нещо тук а обвиняваш хората за неща за които не са виновни.
  • 20 Yyy

    3 1 Отговор
    Кой му дава право да раздава правосъдие при условие,че е сдал власта
  • 21 бай Ганьо

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ ГАН4О":

    Да ама както се очертава вече май няма да е в оставка, мършите от РБ и ГЕРБ явно са се договорили и пак ще го правят премиер, той горкия не може да го преживее тва че няма да е на власт. Както всички се досещат идеята е пак да лапат дружно.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Д-р Менгеле":

    Аз пък ей такива като теб дето предпочитат да изоставят родината и да идат на ...... за пари , вместо да се организират и дружно да си върнат държавата не ги разбирам . Тия всичките колкото и да са мишки като отидат пред парламента , само да тропнат и ще падне , никой от тази ДС партийна мафия не може да се опъне на народа въпреки че контролират всички служби и институции, но не тъпия българин това не може да го направи , тъпия българин е роден роб, но с огромна уста и претенции , на него все някой му е длъжен . Тъпия българин го лъжат по медиите колко е качествен, умен , способен и смел като лъв. България има всички дадености да процъфтява ,но населението е .... ,именно затова го третират като такова и живее така .
  • 24 вили

    0 0 Отговор
    Е да ама не уволнените са трима а четвъртия защо не е ?Той може би е нещо по вече и никой не трябва да го закача
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове