14 Декември, 2016 11:34 2 861 8

Борисов и Митов отново извършиха национално предателство

  • борисов-
  • митов-
  • национално-
  • предателство
Борисов и Митов отново извършиха национално предателство - 1

„Оттеглянето на кандидатурата на България за непостоянен член на Съвета за сигурност на ООН е поредното национално предателство на правителството на Бойко Борисов”. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в парламента.

Тя обясни, че кандидатурата е издигната през 2003 г. и страната ни е имала огромен шанс да получи тази позиция в ООН за 2018 г. и 2019г. „Правителството я е оттеглило с перспектива през 2038 г. отново да се кандидатства. Станало е в договорка за подкрепа на Полша за Кристалина Георгиева срещу отстъпление от тази позиция”, каза още Нинова. Тя представи екстрена грама, изпратена от външно министерство на 9.12.2016г. до Георги Панайотов, постоянен представител на Република България към ООН.

Нинова отправи и въпроси към министъра на външните работи в оставка Даниел Митов и правителството на Бойко Борисов: „Кой и кога е взел решение за такава кандидатура на България? Защо е станало скрито от българското общество и парламента? Вярна ли е информацията, която се разпространява и в чужди медии, че Кристалина Георгиева е предложена за ръководител на ПРООН? Вярно ли е, че това става отново в задкулисни договорки и сили извън България, в ущърб на националните интереси?” Председателят на БСП попита и докога ще търпим външната ни политика да представлява предателство след предателство на българския национален интерес.

„Затова ли Реформаторският блок бави мандата, отново в договорка с ГЕРБ да съставят правителство, за да продължи тази политика, да си довършат задкулисните сделки, да продължат да продават България?”, каза още Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Тошо

    14 3 Отговор
    Колкото и да не са ми приятни БСП трябва да призная, че ГЕРБ преминаха всякакви граници, оляха се тотално, всяко едно решение което взимат е грешно и в ущърб на България и народа, трябва ли хората да страдат за да може един тъп пожарникар да се изживява като велик управляващ(само в собствените си очи де)и да разсипва и малкото останало от България.
  • 2 работник и колхозничка

    8 6 Отговор
    Добре че са комунистите да ни " светнат " за някое национално предателство ....?

    Тая Курнелия защо не хваща пътя към родната Крушовица ? Там всички ще я гледат в устата и ще и се възхищават !


    В София комунистки не ПРЕДАТ!!!
  • 3 onq s konq

    3 3 Отговор
    Национално предателство извършва точно партията -столетница БСП/БКП със УПОРИТОТО СИ БЯГСТВО ОТ ВЛАСТТА,ОСТАВЯЙКИ ДРУГ ДА РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА И ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТИ!Случайно ли е че "губиха" поне 10 пъти в надпреварата с ГЕРБ,оставяйки ББ да ръководи ?Необходимо ли е да си приписват победата на Радев,но..."до там" и да се отказват страхливо от ПРЕДОСТАВЕНАТА ИМ ВЪЗМОЖНОСТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ЗА СЪСТАВЯНЕ НА ДЕЙСТВАЩО ПРАВИТЕЛСТВО,с което да поведат България в правилната посока към благоденствие и затопляне на отношенията с Русия?Тая партия в момента с такива нерешителни депутати ,е срам за светлото си минало и е време да бъде разтурена.

    Коментиран от #4

  • 4 Георги Стоянов

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Свободно, почеши коня.
  • 5 Гост

    3 1 Отговор
    Кор..нелия започва да става много нетърпелива. Вече и се привижидат всякакви постове в държавата пък и извън нея. Ако си мисли, че така лесно ще яхне вълната на недоволство жестоко се лъже. Последната партия която ще изберат недоволните е БСП.
  • 6 калки

    1 0 Отговор
    ЗДР на всички БЪЛГАРИ И ОТ МЕН,ВЕСЕЛИ ПРАЦНИЦИ И ДАНО ТАЗИ ГОДИНА ИМА ПОВЕЧЕ ПИРОТЕХНИКА,-ЗАРЯ.ДАНО ДЯДО КОЛЕДА ВИ ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ ПО ЕДИН ОПЕЛ ЗАФИРА 1.6.
    МИЛИ ХОРА ПРОБЛЕМА Е ЧЕ РЕФЕРЕНДОМЧЕТО не се прие,проблем е че няма-ме 100 000 мобилизирана армия,че инвалидната пенсия е малка,че един автокурс струва 3 пъти по скъпо спрямо минималната заплата.ЧЕ НЯМА СТИПЕНДИЯ-ПАРИ ЗА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ В УНИВЕРСИТЕТА СОФИЯ ГРАД - СПЕЦ-ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИИ.НО ТОВА ДА БЕШЕ САМО.НО ПЪК ХУБАВОТО Е ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПОДАРИТЕ,ПО ЕДНА ОПЕЛ ЗАФИРА 1.6 ЗА ПРАЗНИЦИТЕ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА 7 МЕСТЕН АВТОМОБИЛ.

    Коментиран от #7

  • 7 Критик Стефчо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "калки":

    И сигурно Зафирите ги раздават по две лев и една бакшиш. Къде със заплата от 810 лв., която за много хора в България е мечта можеш да си купиш 10-12 годишна Зафира 1.6.
    И на мен партийните ръководители на БСП отдавна ме вбесяват, но пък партийните ръководители на ГЕРБ наистина минаха всякакви гланици. Ти бива слугинаж, ама чак пък толкоз ...
    Но, ние си ги избираме и следва да си ги търпим. Добре, че са форумите, че да полаем малко и да намалим напрежението. А, и да се посмеем на глупостите на разни конски мозъци ...
  • 8 Gerber

    0 0 Отговор
    Именно заради такива / правителствени персони / като Митов , Ненчев , като Кристалина Георгиева , голяма част от българите гласуваха за Радев на президентските избори , макар , че Цецка Цачева бе най-подготвения кандидат за президент . Заради такива персони мнозина ще гласуват срещу ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори . Дали не крайно време Бойко да си вземе поука и да направи преоценка на партийната политика и министерски назначения ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове