2 Януари, 2017 19:00 9 814 29

Джип затъна в дюните на плажа в Сарафово

  • плаж-
  • сарафово-
  • дюни-
  • затъна-
  • автомобил-
  • бургас

Автомобилът вече втори ден стои изоставен на плажа

Шофьор нагази с джипа си в плажните дюни в Сарафово и по най-нелепия начин затъна в пясъка, пише регионалният сайт „Флагман“.

Дрифтът е направен в новогодишната нощ, когато снегът тъкмо беше натрупал и водачът на Land Rover със софийска регистрация явно е решил, че лесно ще прекоси плажната ивица. Това обаче не се случило.

Джипът вече втори ден стои изоставен на плажа и очаква подобряване на метеорологичната ситуация, за да бъде издърпан. Огромната машина няма как да бъде извадена толкова лесно от дюните и със сигурност мисията ще е доста тежка, коментира сайтът.

Изданието съобщава и за друг подобен инцидент, станал в новогодишната нощ. Този път инцидентът е станал на Централния плаж в Бургас, където автомобил е навлязъл, за да си направи автошоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Колев

    25 4 Отговор
    Красота!Имало е секс и е решил да си покачи още адреналина си.И богатите правят очебийни и тъпи грешки.
  • 2 Ха ха ха

    46 4 Отговор
    Тоя се е направил на важен, ама нещо самочувствието му е затънало в пясъците. Има една максима, че мъже с малки ..... компенсират с големи джипове.
  • 3 Васил

    25 1 Отговор
    Другият път да сложи още по-малки гуми! И да си купи нормален джип!
  • 4 Бай Шиле

    19 0 Отговор
    Коч, нали знаете кво е коч !
  • 5 НЕразбирач

    30 0 Отговор
    И тоя, ако не е прост селянин - здраве му кажи!
  • 6 Бай село

    34 2 Отговор
    Нито това е шофьор, нито пък плажната ивица е път!Пияно и надрусано софийско мекере решило да докаже , че за шопите всичко е разрешено! Посочете ,къде по света колите се движат безпроблемно по плажната ивица освен в,, България,,?Сега му определете награда за смелост! Интересно , как в тия лоши метеорологични условия журналистите са направили такива хубави снимки?Огромната машина няма, как да бъде извадена толкова лесно от дюните, мисията ще е доста тежка ! Аве журналята, това да не е влак? Не се претеснявайте , баща му щом му е купил джип ще му купи и кран да го извади от дюните, няма да си остави чедото я!

    Коментиран от #25

  • 7 Роза Гори

    13 9 Отговор
    АЕ къв е тоя, аз с Тойота Ленд Крузър 80 с чисто нови гуми Федима Сирокко 35х12.5х16 и 4"лифт не си позволявам такива дрифтове,та къде е тръгнал тоя шофьор с тоя.
  • 8 Даниел

    13 1 Отговор
    Интересно публикацията е от 02.01.17г. А моя съсед го изтегли като кътен зъб още на 01.01.17г. С Нисан Терано. Време за реклама. Късмет на всички и внимавайте къде карате.
  • 9 Геро

    22 0 Отговор
    Някой трябва да му обясни на този тип какво означава понятието "тъп селяндур" и че софийската му регистрация не е ваксина срещу това.
    Според мен, общината може да го репатрира като "неправилно паркирал" или за "шофиране по пешеходна зона" или за каквото друго се сети там и да попълни бюджета на общината:))
  • 10 AЗ СЪМ

    14 2 Отговор
    ДА СЕ БЕТОНИРАТ ДЮНИТЕ ВЕДНАГА!
  • 11 вундера

    8 0 Отговор
    хаха
  • 12 Грую

    15 6 Отговор
    Една Лада Нива никагда не може да закъса по такъв просташки начин!

    Коментиран от #14, #21

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гошо от село

    11 12 Отговор

    До коментар #12 от "Грую":

    Защото една лада нива никога няма да стигне до там. Освен ако не я спуснат с хеликоптер.

    Коментиран от #23

  • 15 Роден в София

    23 2 Отговор
    Ровъра нито е чак толкова скъп, нито е чак толкова нов. И като си е купил гуми втора употреба, с 3 номера по-малки, и ако 4х4 не му включва, и аре готово... А щом е седял цял ден в пясъка, значи е хептен скъсен откъм кинти. И аз карам джип, ама ако ми се случи подобно нещо, до 1 час ще съм докарал трактор да ме издърпа....
    Съвсем друг въпрос е защо е на плажа с автомобил, но очевидно няма кой да го попита.

    И още - прост селяндур не означава местожителство, означава състояние на духа, манталитет и тип ценностна система. Тоя селтак ако ще и 5 софийски номера да си нацвъка на кошницата, пак ще си е такъв, какъвто е тръгнал за София от кокошарника.

    И още - може да изкараш човека от селото, но селото от човека - никога !
  • 16 Васичка Атанасова

    4 16 Отговор
    ТОВА ДЮНИ ЛИ СА

    САМО АУДИ КУАТРО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАМ
  • 17 Коцкатус или още ми викат кактуса

    17 4 Отговор
    Не разбирам кое е срамното на селото и селяните.Ако не сме ние селяните и вие гражданите сте никои

    Коментиран от #18

  • 18 Роден в София

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "Коцкатус или още ми викат кактуса":

    Кой е казал, че има нещо срамно ?? Това е само в умовете на болните и комплексирани мозъци...

    Както казах, роден съм в София, но се кефех от този факт до момента, в който махнаха софийското жителство и куцо и сакато придойде насам... Имам съседи, които са много под нивото на мои приятели, които живеят на село, и с две ръце се подписвам, че хората от селата са по-свестни от тия в София.

    Е, по тая причина си направих 2.1/2 етажна къща на село, с 3 декара двор, равно на тепсия, с баня и тоалетна на всеки етаж, мазе, кладинец, сондаж, и 40 кв. масивен навес под ореха....
    Дигнал съм 1/4 от оградата, 2 метра висока с тухли 4-ки, тая година живот и здране ще направя още малко от оградата, барбекюто и още 1-2 дреболии, догодина още малко и така....

    И още пролетта си ставам селянин, та до Нова Година.
    Пък така наречените "софиянци" да дишат праха, да живеят над движението, да висят в задръстванията, да бачкат на тарикатите за нищо пари и да са щастливи, че са станали и те "софиянци" !
  • 19 Милен

    3 0 Отговор
    Това не е джип , а Ленд Ровер Спорт!!!, и махни тия очила вече не са модерни!!!
  • 20 Alex

    6 0 Отговор
    Спрял е с джипа да си направи селфи но си е тръгнал пеша хахахаха
  • 21

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Грую":

    Ами нивата не е тежка като слон, има по-големи шансове да мине оттам, както и други по-леки джипчета.

    Коментиран от #22

  • 22 СВКБ

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от " ":

    Да си дойдем на думата. Проходим джип е къс, висок,лек,с ръчни блокажи и понижаващи предавки,гуми според терена, и опит. Това упражнение съм го правил многократно,с Витара-къса база, плюс ремарке с джет.
  • 23 ГА СИ СЕ КАЧВАЛ НА РУСКО ЗЛАТО

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гошо от село":

    ПО СКОРО ХЕЛИКОПТЕР ША ТРЯБВА НА ТОЯ КИТЮК ДА ГО ДИГНЕ И НАПРАУ В СКРАПАДЖИЙНИЦАТА.НИВАТА ТРИМА ЧОВЕКА Я ИЗБУТВАМЕ НА РЪЦЕ ОТ ВСЯКЪДЕ ПРОСТО ЩОТ Е ЛЕКА КЪТ ПЕРЦЕ И С ТЕСНИ ГУМИ.
  • 24 ръц

    1 0 Отговор
    Аз пък имам колело ! :)
  • 25 гощо

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай село":

    Аееее да не ни обясняваш за шопите?!? Това е някой селяндур станал нов столичанин и решил,че е хванал ....за шлифера!!!! Ние сме градски хора,цивилизовани не правим такива селски изяви!!!!! Я виж този може да ти е селски?!?!? ГРУБА СЕЛСКА ИЗЯВА ОТ АГРАРНО ПРОМИШЛЕН ХАРАКТЕР!!!!!!!! Момчето напуснало селото ма селото не напуснало момчето!!!!!! Аееее да ходите да върнете кравите!!!!!

    Коментиран от #28

  • 26 Тореро

    2 0 Отговор
    Колкото си мислиш че ти е по-проходим джипът,толкова по-далече ще ходиш да търсиш трактор!!!
  • 27 ДжонидъДрифтер

    3 0 Отговор
    Какъв ДРИФТ се прави с джип на пясък?Знаете ли какво е ДРИФТ изобщо!
  • 28 гошето

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "гощо":

    Аееее да не ни обясняваш за шопите?!? Това е някой селяндур неграмотен шоп, столичанин и решил,че е хванал ....за шлифера!!!! Ние сме хора нецивилизовани и правим такива селски изяви!!!!! Я виж този може да ти е селски, гощо?!?!? ГРУБА СЕЛСКА ИЗЯВА ОТ АГРАРНО-ПРОМИШЛЕН, ШОПСКИ ХАРАКТЕР!!!!!!!! Момчето напуснало Софето, ма селото не напуснало момчето!!!!!! Аееее да ходите да върнете кравите от баира на Овча Купел 2!!!!! Неграмотни сме, какво да се прави.Но пък сме големата работа.
  • 29 Гецата

    0 0 Отговор
    Мили мой само по безочливите ви коментари мога да преценя че повечето от вас нямат и и лагерна количка вкъщи тръгнали те хората да обсъждат налейте си по една студена вода и пиите по бързо че да не замръзне
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове