14 Януари, 2017 21:10 3 498 5

Анита Мейзер: Не мога да живея ако не получа прошка

  • анита мейзер-
  • интервю-
  • изповед-
  • смърт-
  • затвор-
  • николай димов

Не се страхувам от духа на Николай, защото го обичам и той ме обичаше

Анита Мейзер: Не мога да живея ако не получа прошка - 1

Имам чувство, че някой ни завидя с Ники. Ние се обичахме много, бяхме страхотна двойка. Когато се запознахме, реших да си дадем шанс. Ние се запознахме във Фейсбук”. Това разказа пред Мартин Карбовски Анита Мейзер, която беше обвинена и осъдена за смъртта на своя съпруг Николай Димов. Днес тя излежава тригодишната си присъда в женския затвор в Сливен.

В първото си интервю след ареста и влизането си в затвора Мейзер разказа от първо лице цялата история за случилото се, такава каквато я помни и вижда самата тя.

"Срамувам се да разказвам такава простотия. Това не е нормална смърт. Срам ме е от хората, от приятелите, срамувам се, че съм майка. Тежко ми е, толкова много съжалявам. Аз какво съм виновна, че мъжът ми поиска нещо от мене, нещо, което той сам трябва да знае, че не трябва да се прави...", сподели Анита Мейзер.

Тя се притеснява и от общественото мнение.

С какви очи ще погледна обществото? Ако може на мен да ми донесе някой една свинска опашка и да се дръпна. Може би така ще се самоубия някой ден.

Никой не иска да чуе моята версия. Сега цяла България се изправя срещу мен, както беше през 2014 година. Знам, че това, което се случи, е нестандартно. Не знам от къде му дойде на акъла да ги правим тези неща. Аз исках да звънна на майка му и на сестра му, за да им обясня какви неща ме кара да правим, но той веднага ми скочи. Лицето му пред тях е миличко и невинно, което е нормално. Майка му е страхотна жена и заслужава добро отношение. След като си направи татуировката на Иисус Христос в Златни пясъци се вдъхнови и каза, че ще си направим интересен експеримент.

Направихме го, след като се прибрахме от майка му, като през цялото време го видях, че беше под напрежение и нямаше търпение да го направи. Каза ми, че вече няма да работи в Лас Вегас, а ще прави разни неща с хора от Панама. Пред тях трябвало да докаже, че е силен. Когато се прибрахме разбрах, че експеримента ще бъде със свински опашки. Аз никога не бях пипала свински опашки. Той беше вдъхновен и каза да му го сложа. Легна на масажната маса и ми каза да му вържа краката. Той е здрав и му казах, че ще ги скъса лесно. Болеше ме, докато ги слагах и той ми каза да си сложа ръкавиците, с които тренирам, за да не се нараня. Помоли ме да го снимам с телефона му.

Отидох да взема телефона от стаята и се върнах и не предполагах, че изобщо има някакъв проблем. Докато се опитвах да пусна осветлението видях, че започва да се души и да умира. Започнах да търся ножици и ножове и да се вайкам как да срежа свинските опашки. Сетих се, че когато нещо стяга на пръста, може да се махне със сапун или веро. Опитах, но не стана. И дойде моментът, в който започна да се отпуска. Не знаех вече какво да направя. Той умря. След това започнах да се чудя какво алиби да си измисля, за да не съм аз виновната – разказва миската – Повечето хора си мислят, че ние не сме били в добри отношения, а те бяха перфектни. Това е любовта на живота ми. Живеех в рая и имах чувството, че ни прокълнаха.

Той винаги е обичал да живее на ръба, да има тръпка и опасност.. и до къде се докарахме? Аз не мога да живея без майка му и сестра му да ми дадат прошка. Всяка вечер го сънувам. Коя съм аз вече? Никоя. Останах без самоличност. Всички ме мразят. Аз какво съм виновна, че мъжа ми пожела нещо, което той трябва да е знаел, че не трябва да прави. Срамувам се дори да я разказвам тая простотия. Това не е нормална смърт, това е нещо отвратително. Срам ме е от мен, от приятелите му, от моите приятели, дори от това, че съм майка. Защо не отклоних поне за другия ден. Толкова много съжалявам, че го послушах. А той е всяка вечер в съня ми да ме управлява.

Искам прошка. Няма как да не ме мразят, защото аз съм най-черната в момента, заяви Мейзер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мършата

    3 2 Отговор
    Какво правели, че благодарение на свински опашки се получи такава трагедия? Явно стягането на крайниците е спряло кръвообращението и это го резултатът! Кой е виновен? Бог знае...

    Коментиран от #3

  • 2 антрашпиц

    2 0 Отговор
    Убила си го предумишлено дърта брантио.Виновна си и не ти е простено..ахти държавата.За едно убийство 3 годинки.Значи за 5 примерно непредумишлени убийства 15 годинки и с добро поведение...Ша са опраим на паткин ден...
  • 3 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мършата":

    Стяга се не крайник а гушата с цел увеличаване на се.суалното удоволствие (получавало се страхотна ерекция и оргазъм- ама недейте опитвайте моля ви ,че виждате кво става)- в случая тази е прекалила и анабония младеж взел че се задушил .Между другото ако тази наистина е изпълнявала неговото желание не е толкова виновна - закона обаче е ясен - смърт по непредпазливост ..

    Коментиран от #4

  • 4 Д'Мин

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Съдебните медици разправят,че обесените умирали надървени.Така че може да има нещо вярно.
  • 5 ААА

    2 0 Отговор
    Спирането на кислорода към мозъка ,по време на сексуален акт ,е "техника" измислена мисля от японците. Годишно загиват стотици, експериментатори, НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА В КЪЩИ. А и тези които го правят ползват широк колан , който не се врязва в гърлото ,като мишата опашка , и се разхлабва лесно. Убийство причинено от неописуема простотия. Казват ,че мозъка ,останал без кислород, минава на авариен режим,и започва да си представя и фантазира ,сцени и сюжети ,нещо като силен еротичен сън, и все пак с "части" от тялото в реалността. Организма мобилизира всички системи , и сърцето тласка повече кръв, отделят се големи количества адреналин. Един път така щях да си обеся кучето на един лов. Оплете се ,и сезала му се стегна , и рязах примката с ножа, че като пое въздух и заквича ,го чуха на километри.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове