20 Януари, 2017 09:16 2 176 22

Гроздан Караджов: Радев дължи извинение на парламента

  • румен радев-
  • гроздан караджов-
  • реч-
  • парламент
Гроздан Караджов: Радев дължи извинение на парламента - 1

Избраният за президент ген. Румен Радев дължи извинение на Народното събрание, но и на хората, които стоят зад нас. Това каза в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от Реформаторския блок Гроздан Караджов. Той коментира репликата на Радев към десните народни избраници „Имате още една седмица“ по време на речта си в четвъртък.

Реформаторът обяви още, че речта на Радев била скучна и изпразнена от съдържание. „Той не можа да вдигне самолета вчера, остана заземен. При толкова грешки в речта си, ако беше пилот, щяха да му вземат лиценза. 100 дни се дават за политика, а не да се учим да четем“, допълни Караджов. Десислава Атанасова от ГЕРБ подкрепи Караджов и каза, че речта на генералa била изпъстрена с клишета. „Той ако не разбере, че в Народното събрание няма строй от войници, които му козируват, няма да стигнем доникъде“, каза депутатката.

Тя подчерта, че репликата „Имате още една седмица“ издавала, че Радев не познава конституцията: „Има текстове в основния закон, които касаят извънредно положение и той трябва да свика същото това Народно събрание“. „Той открои своето бъдещо поведение. Репликата за едната седмица е нормален отговор на ненормално поведение“, каза червеният Валери Жаблянов, визирайки възгласите, които народните представители издавали по време на изказването на Радев.

Той неколкократно подчерта, че колегите му в пленарната зала се държали невъзпитано. „Дори добре обучен военен летец изпуска нервите си, това е много неприятно“, каза патриотът Димитър Байрактаров. Той коментира речта на Радев с репликата: „Текста лошо чете“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    21 2 Отговор
    Парламент престъпници!
  • 2 БАТЕ ЖОРО

    23 3 Отговор
    вкарайте още един път в парламента този селски хитрец, ако не ви е срам.

    Коментиран от #22

  • 3 Ivan

    18 0 Отговор
    Toia tap kostovist da si hodi na bunisteto na politikata.
  • 4 пешо от мала фуча

    5 3 Отговор
    по време на "великия соц" някакъв началник на мвр в страната,
    извикал старшина петров и го хока:
    -защо бе петров снощи си набил мустафа,той не е направил нищо?!
    -да,бе тяхната ....,те 500год. са ни .....,мачкали и т.н.!
    -а бе петров,това е било отдавна,много време е минало!
    -да бе,отдавна,аз снощи научих на пуца!
    та от едни "милиционери","партийни" членове на опг герП или сателитни "милиционерски" партийки около тях какво да се
    очаква?!това са научили на пуца,това правят!
    милиционер и възпитание?!
    милиционер и култура и уважение към други хора?!
    да бе,да!
    особенно такива като този с тази "битова" физиономия или
    кто това "неземно Ентилигинтно" същество мИтоди!
    мале,мале!
  • 5 Гостенина

    19 1 Отговор
    Айде Грозданов, стига ти толкова глупости
  • 6 toma por kulo

    6 0 Отговор
    mi trqbva6e da vi kaje o6te edna sedmiza imate I da vidim koi posle stesa za zatvora te zatova rumanzite 6te imat po golqma minimalna rabotna zaplata ot bg a sa 21 miliona naselenie a nie dali imame I 8 miliona vkaraha I prokurori I deputati I ministri v zatvora
  • 7 123

    11 1 Отговор
    Тоя кво иска.
  • 8 Гого

    17 2 Отговор
    По точно парламента дължи извинение на народа че ги държи в бедност а не обратното самозабравили се корумпета.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ZEN

    10 1 Отговор
    Кой беше тоя палячо?
  • 11 Зиро

    16 2 Отговор
    Караджов, в случаят Радев не е обидил с нищо парламента. репликата Имате една седмица!, вероятно е напомняне на вас, търтеите на паразитно лапкане там, че след една седмица, Президента ще ви свика, за да обяви закриването на това НС. И е прав. Защото вие срам нямате депутатите - за 28 години ни съсипахте икономически и прогонихте 2 млн. навън. Освен това затрихте поне 1.5 млн. млади и средна възраст българи, за старци да не говорим... Радев е военен човек, прям, не блива да го въвличате в безполезните си паразитни думички, които плямпате сд дни и години! този човек с малко думи върши добра работа, а вие с много думи, многжо вредна нам работа. Ако аз бях Главнокомандуващ, нямаше и да говоря с вас депутатите - дори и заради последните ви няколко гласувания престъпления щях да раздпоредя ареста ви и образуване на прокурорско следственно дело, за осъществено нарушенвие на личният избор на човека по Конституция, което е антидемократично и куп други вреди. И ако прокурор не ви заведе дело, щях да ви осъдя за нарушение на националната сигурност, с тероризъм към населението... А това няма как да ви се размине, понеже про НПк ви се пада по минимум 3-8 години затвор... но Радев е самарянин по душа, а вие го хулите? Благодарете му бе, човек! Ако Кубрат, Аспарух, Тервел, Телбериг, Асен... или аз бяхме Президвенти вие нямаше да сте живи отдавна!

    Коментиран от #15

  • 12 Гоуст

    9 1 Отговор
    Как се затапва една сган и почват да вият като кучета само с 4 думи?
  • 13 Гоуст

    8 1 Отговор
    Кога по другите държави ще се прекъсне така президента? Кога някой псевдо журналист ще си позволи да хвърля ябълки?

    Вместо да се дискутира, кои са тези простаци, които са си позволили тази глупост, тема номер 1 в момента е "изпуснал ли си бил президента нервите"
  • 14 Варна

    8 1 Отговор
    Обида за целият народ са народните ни избраници вкл. и мюсю Гроздан
    Скоро, народа ще Ви реформира всичките но не с избори а със сурвакане. Ще бъдете сурвакани и ГЕРБ и БСП и РБ и псевдо Патриоти ... Всичките ще бъдете сурвакани вероятно след предстоящите избори, понеже няма да направите нищо за пореден път освен да крадете и да целувате чужди задници.
    Големи шамари ще има!
  • 15 Крилья Советов

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Зиро":

    Що говориш глупости, бе?! Президентът няма такива правомощия по Конституция. Как ще ги арестува тогава, че си съчиняваш каквото ти падне наум?! "Аз бих ви арестувал и претрепал...". На основание какво от Конституцията?! България е парламентарна демокрация и функциите на президента са преди всичко церемониални и единствено в случай на обявена война на главнокомандващ.

    Аз съм съгласен, че всички искаме да изритаме мършите от Парламента, да оставим максимално 60 човека, които ще работят за българските интереси, да можем да им искаме равносметка по всяко време на техния мандат. За мен депутатът е символ на българския провал, на невъзможност да достигнем дори страни като Чехия или Словакия, камо ли Полша, Унгария или бившето ГДР. В същото време обаче не можем да си говорим каквото ни падне по форумите, както правиш ти. Нужно е наистина да се спазват законите и когато всички спазваме закона, тогава можем да говорим за "правова държава". За да се спазват законите обаче е нужно да имаме силно гражданско общество, което силно да порицава всяко отклонение от правилата.

    Коментиран от #20

  • 16 Бай село

    5 2 Отговор
    Какво беше това народно събрание , там не трябваше ли да има хора избрани от народа? Ако е така какво търси там тоя угоен шопар Караджов, с нашите пари , та да иска извинение. Народа боклуци не е избирал и няма да търпи техните капризи! Госпожа Атанасова с какви очи търси извинение и за какви обиди говори? Тя не се ли чувства задължена да даде обяснение , какво полезно дело е свършила в двата неуспешни мандата на правителството Борисов , като министър? Вместо да търси кусури на генерала , най добре ще е да върне парите ,които е вземала като заплата за несвършена работа! Да се хванат с Караджов за ръце и да се омитат от народното събрание. Ние сме си избрали президент , а не актьор , който иска актьори да ходи в театъра!
  • 17 Тодоров

    4 1 Отговор
    Абе как така само от реформаторския блок са обидени от изказването на президента. Че им остава една седмица, то е вярно. Че реформаторите нямат бъдеще в новия парламент, е също вярно. Тяхната работа е "кой ми .ра в гащите". Ами те сами си .раха в гащите. Какво очакват срещу пръстовите отпечатъци в болниците на техния Москов ? Пръст в или реактивен самолетен двигател на Ненчев
    в г..а.
  • 18 Krata

    5 1 Отговор
    Ти бе караджов не дължиш ли извинение за тунеядското присъствие в този парламент
  • 19 той

    3 0 Отговор
    Смяха се като друсани тази сутрин по бтв -егати политиците долни
  • 20 Ибрахим

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Крилья Советов":

    да ти обясня как точно ще ги арестува.
    ако ген.Радев е пич в неделя става президент.в понеделник разпуска народното събрание.в сряда в 8ч. сутринта назначава за служебен министър председател ген.(Радев си знае кой) за министър на отбраната ген.(Радев знае) за министър на МВР. ген.(Радев знае кой). за останалите министри горе долу по същия начин.в 11ч. ген.Радев обявява извънредно положение.в 12ч. г-н Караджов вече пише обяснения пред следовател.е не само Караджов де.така срокът от една седмица е спазен.
  • 21 гост

    1 0 Отговор
    Нещо друго ви дължи ,не извинение .
    Трябва да дойде някой като Пиночет , да ви нареди всички с давност 50 години назад на стадиона и да ви се отблагодари от името на държавата и народа .
    ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ГОСПОДА и дано да го доживея
  • 22 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАТЕ ЖОРО":

    Наистина има селски облик , чистокръвен селянин е , роден с мотика в ръка ,но и алчник , да смуче от народа и той се наредил . Отврът
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове