Last news in Fakti

25 Януари, 2017 03:00 24 771 57

Колите със свалени табели ще се регистрират наново

  • табела-
  • кола-
  • регистрация

Въведената санкция със сваляне на регистрационните номерата на нарушителите по пътя е много по-драстична, отколкото изглежда. Ако собственикът на колата иска да я пусне в движение, ще трябва да мине отново дългата процедура по регистрация в КАТ и да си плати за нови табели и документи. За това предупреждава в. „Сега”.

Така на практика нарушителят ще бъде глобен повече от един път. Според Закона за движение по пътищата (ЗДвП) новата санкция за спиране от движение се прилага за срок от 6 до 12 месеца. За да възстанови регистрацията на автомобила, собственикът трябва да плати 30 лв. за нови табели, както и такса за издаване на нов талон, който според тарифата на МВР е 2 лв. Автомобилът може да остане без регистрация, ако водачът е шофирал с над 0.5 промила алкохол в кръвта, ако е карал след употреба на наркотици или не притежава шофьорска книжка. Новото наказание за нарушителите действа от събота и вече десетки коли са със свалени номера. МВР отказва да каже какъв е броят им в цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    77 26 Отговор
    Единственото което не разбирам е: КАКВО ПРАВЯ АЗ ОЩЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА?!?!?

    Коментиран от #5, #7, #8

  • 2 петър

    52 5 Отговор
    Сега като я спрат от движение за една година колата вече ще се прибягва до фиктивна продажба,така и така ще се сменяват талоните и евентуално номерата
  • 3 омрьзна ми

    72 17 Отговор
    Какво правим още в тази дьржава ли.Еми крайно време е да заиграе гегата.Докато не счупим главите на тези политици,няма оправия.
  • 4 ЗАТВОРЕТЕ ПАРЛАМЕНТА

    38 31 Отговор
    АЙДЕ ДА ИДВАТ Я ТУРЦИ Я РУСНАЦИ ЧЕ НИ ПИСНА ОТ КОЖОДЕРСКАТА БГ.СИСТЕМА.

    Коментиран от #21

  • 5 Дядо поп

    35 19 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Според мене правилния въпрос е-какво прави в тая
    държава боклука,който ни управлява и издава подобни
    недомислени закони.
  • 6 Фен на БМВ

    84 16 Отговор
    Хахаха, Вие дето се оплаквате...въобще осъзнавате ли защо се оплаквате.... 1. Защото ще карате пияни автомобила си. 2. Защото ще карате автомобила си дрогирани. 3. Защото ще карате автомобила си без книжка. Хахаха, много се смея на коментарите Ви, ами идете в Германия, Англия... да се научите да карате...щом тука не Ви се стои....

    Коментиран от #27, #53

  • 7 comment

    53 10 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Да не би да си мислиш, че в друга държава няма да са дори още по-строги правилата? Заблуждаваш се. Много по-затегнато е навън, че и на всичкото отгоре полицията пердаши наред. Не им пука кой си и кой е чичА ти.
  • 8 име на гост

    46 8 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Гошко, и аз се чудя какво правиш още в тази държава??? Пали гуменките, надявай шушляка и отивай да люпиш семки некъде другаде. Надявай се на социал и там карай друсан, пиян и без книжка. Те за теб питат - Гошко де е бре? Способен, интелигентен и някак по Бай Ганьовски възпитан. Де го тоз чиляк? Даже бих те помолил да вземеш колкото се може повече твои съмишленици и подръжатели. Изгребвайте се за там, че тук държавата ви репресира зверски с тез новите правила. Да не забравиш и овчаря дето ще върти гегата дето му било омръзнало. Той може да счупи главата на някой там за сефте. Нали трябва да се носи хубавата Българска слава по света. Не ,че не е кафява, ма вие кво можете ощееее. Леле майкооооо ........ унакълни сте!!! Та , грабвайте си Исдислъф и менташки дрешки и дим -дим - да ви няма. Нама да ви търсиииим. Честно!

    Коментиран от #12, #33

  • 9 ivo

    41 8 Отговор
    заплата 400 лв глоби от 600лв
  • 10 Сталин

    51 1 Отговор
    Абе нема лошо да свалят табели, напротив, кефи ме тая мярка, нека свалят на половин България табелите ако трябва, ама всички проверки задължително да се снимат, за да се избягват корупционни схеми на пътя !

    Ако ти свалят табелите и няма видео - акта да става нищожен и съда да ги връща незабавно. Иначе новия закон се превръща в хранилка за гладни КАТ-аджии.

    Селяндури, време е да се осъзнаете ! А за тези, които ще кажат : Ще пия, ще се друсам, ще газя деца, ще си плащам и пак ще карам, имам една изпитана рецепта - на колене и куршум в тила !
  • 11 яни

    41 5 Отговор
    А..между другото в цялата страна /КАТ/,табелите не са 30 а 54лв.И защо ще трябва нова регистрация.Плащаш си глобата за извършеното нарушение и си получаваш номера/предния/.Проблема свършва.....малоумници

    Коментиран от #20

  • 12 гощо

    20 16 Отговор

    До коментар #8 от "име на гост":

    Е от такива диваци като тебе ще избягам! И да бил съм,живял съм на вън! Преди да глобяваш и забраняваш трябва да имаш решения! Сложили ми знак 50км на прав участък!!!! Имало черен път,можело селскостопанска техника да излезе ахахахахаххаах!!!!! Убитациии като ще се движи техника да уведомят полицията да съпроводи и организира а не да караме цяла година с 50км по прав участък!
  • 13 сноу

    11 2 Отговор
    А то Настимирчо има още по-велики идеи ,но му разтуриха цирка...Нищо чудно в следващия, пак да се появи с тумбата рИформатори ,мистификатори ,пластификатори или какви хубавци бяха ,да предложи всички коли да ги шофира само той...
  • 14 Стефчо

    18 6 Отговор
    Тука мирише на ограничени типове и роби. Като не спазвате правилата ще плащате. Ако не искате да плащате не плащайте - стойте без книжки хахаха. Като не спазвате законите ще страдате и така.
  • 15 Гост

    35 1 Отговор
    Защо не питате как се чувстват близките и роднини на загинали от шофьори употребили алкохол или дрога??Или може би трябва да сте на тяхно място за да спрете да критикувате??
  • 16 гост

    16 7 Отговор
    сега ще почне една кражба на номера на автомобили...пак ще страда редовия гражданин
  • 17 тотото

    26 1 Отговор
    А така, крайно време беше да се измисли действащо решение за пияните и наркоманите.
  • 18 Julio

    22 3 Отговор
    Тъй като карането пил, друсан или без документи е придобило емпидемични размери даже мярката си е направо мека. Конфискация на колата беше по-правилното решение но и това е добро - така поне ако не си платиш до година, не може и да я държиш на улицата щото талигите без номера, ГО и преглед ги отстранява от улицата общината (поне в София). Де факто много от тея нещастници дето се правят на големи ще се сбогуват напълно с колите си...
  • 19 KAT

    12 5 Отговор
    Това със новата регистрация е бонус :).Повече измислена работа, допълнително безмислено натоварване на системата, повече пари за фирмите произвеждащи номера.Ще започнат едни препродажби на автомобили за да не чакат 6 месеца от което отново печелят всички на хранилката - МВР, застрахователи, данъчни, нотариуси и нелегалните посредници, които оправят нещата :).
    За свалянето на номерата - подкрепям.
  • 20 кроко

    8 4 Отговор

    До коментар #11 от "яни":

    Това специално е за да могат да лапат кинти фирмите, дето правят табелите, че вече не ги прави държавата, а някой наш човек. Наистина е малоумно да се налага нова регистрация.

    Но не се косете толкова. В нашата държава всяко чудо е за 3 дни. преди години нали помните че бяха почнали да конфискуват колите на нарушителите - е, колко време продължи тая работа?
  • 21 Панко

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "ЗАТВОРЕТЕ ПАРЛАМЕНТА":

    Не зная какви са рушняците, като парлама, но тук се напатих и от българи, цигани, евреи, турци, и кой ти знае какви има още по постовете. което показва, че не е добре да идват нито Ганьовци, нито хазари и ешскеназите - тия двете не са слизалри от постовете тук и по света, нито ромляни нито турци, ни араби... да си наемеме китайските министро под наем и за една година ще оправим и железниците и ще обесят няколко хиляди мафиоти по постовете? ОНия там мязат на прабългарите, не на сегашните Ганьовци дето се кичат с лампаси и козируват на Мадър кандидатката. Рушняците иначе са сериозни, но и там хазарите и ешскенаците са им окупирали богатствата и контролират и нефта и диаманти и оръжие и какво ли не. Само старите българи и китайските управници ще оправят тук. С тях сме по един морал... баце не става, за Гоце Цуца и Мастан да не говорим...
  • 22 гост

    12 3 Отговор
    Е какво му е лошото? Щом си пил, друсал си се или нямаш книжка защо да не ти усложнят връщането на колата? За неправилно паркиране няма да ти свалят номерата. Вие хем се гнетите каква била дъжавата, хем като наложат сериозна мярка за превъзпитаване на сганта не е угодно никому. Отиди в Германия да те спрат с алкохол и да видиш какво ще направят с колата ти и колко хиляди евра ще платиш и на всичкото отгоре и ще те осъдят по бързата процедура. Ама в България 32лв и малко разправия за толкова сериозно нарушение - нееее, държавата била скапана. Тези мерки са доста адекватни, само където трябва за рецидив и тежки нарушения да конфискуват колите, това липсва. А, и арест при неплатени глоби, инак няма да се оправи народа, който е свикнал на свободия, но в същото време мрънка да му е всичко уредено.
  • 23 onq s konq

    6 14 Отговор
    Ас моите вчера ги фанах на по 20 места с нитачката па да видиме как ше ги свалът
  • 24 до омрьзна ми

    6 4 Отговор
    по гласуването може да се види само колко мърши има тук .... почти 50% от гласувалите -> -9
  • 25 Марин

    13 5 Отговор
    Такива мерки трябват за българския манталитет. Който смята да пие, да се друса и да кара без книжка, да му мисли, а като иска да емигрира в чужбина там може да си кара дрогиран колкото си иска, хахах. А за тези дето се оплакват, че при 400лв заплата глобите били 600лв, малко са даже 1000лв трябва да ги направят.
  • 26 xxx

    10 2 Отговор
    Не доумявам защо трябва да се прави нова регистрация.
    Защо трябва да се минава пак същата бюрокрация? Кому е нужно това? Със сигурност не и на виновния или на държавния служител, но какво ли е за фирмите които обслужват процедурата, на катаджията на пътя...?
    Не съм чел новия закон, но се чудя как се процедира ако пияния/дрогирания/шофиращият без книжка не е физическото лице собственик на автомобила?
  • 27 Хайко

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Фен на БМВ":

    Евала пич!
    Тези закони ги правят точно за разни тарикати дето пият и карат, карат без книжка, превишават доста скоростите в населени места и извън тях и така създават предпоставка за фатални инциденти...
    Тези драконовски мерки трябваше да се въведат преди много много години - поне 20...ама кой да знае, че хората ще започнат да си купуват книжки и да поркат като разпрани..
  • 28 нднд

    4 3 Отговор
    Като свалят табелите и после ще ги продават от старите хубави номера С - СА на доверени тях хора! Ето и още една далавера!
    Естествено че не трябва да се кара дрогиран и пиян - изобщо не го подкрепям - ама един затвор ефективен би свършил повече работа!
    Ма там требе мясТо и храна - а така пари не дават само взимат!
    Ай честито!
  • 29 Цаца Цечева

    11 3 Отговор
    Време беше да се гласува този закон. Трябва обаче на всяка патрулка да има камера и записите да са обществено достъпни за да не се задълбочи корупцията. Така ще видим вече богаташките синчета и дъщерички какво ще правят като ги хванат пияни и дрогирани.
    Сега остава да гласуват и закон като в Румъния за корупцията и разследване на роднините до 9-то коляно и за една година 360 политика в затвора.
  • 30 Факти Бг

    14 2 Отговор
    Новия закон се превръща в хранилка за гладни КАТ-аджии.
  • 31 Талят

    5 2 Отговор
    Всичко е заради пари,а не за намаляване на птп-тата.Иска ми се да въведат камерите в колите
  • 32 hmhmhm

    3 5 Отговор
    Аз не подкрепям този закон. Въпреки че не е редно да се кара пил надрусан и с много превишена скорост. Но кой колко е пил си има норми мисля че стария закон до 0.5 промила беше по-добър. Надрусания шофьор зависи от наркотика. Обикновено те търсят пари за наркотици и колата оставя на заложната къща ( мой впечатления) другите наркотици които се взимат са да се повиши концентрацията да си в тонус амфетамини и техните производни. Ако не правиш глупости може според мен същото и за пияните шофьори. Скоростта също е от значение и трябва да се взима сигурността на автомобила на прав участък с 50км ми е някак смешно. С колело съм дигал 80км. Те тези дето гласуват закони са доста не адкватни така, че ще видим. Днеска така утре не се знае. Иначе доста патрулки видях тази седмица. Интересно ми е кога ще оправят цариградско шосе като се има предвид че преди 2 години минаха от ремонта а сега е нацепен целия булевард кой е подписвал договор и защо? Или ни замазвате очите с някакъв закон карай по леко за да не усещаш неравностите или по тези неравности като караш бързо и може да не овладееш колата
  • 33 Селяните вън

    2 10 Отговор

    До коментар #8 от "име на гост":

    Много си е прав ГошИто ,ма комплексарщината трябва да изказва компетенция по всички въпроси все пак,някой хора са лизали правилните задници :D ... много хубаво нали всеки да си носи кръста..дори са закъснели с този закон ,нека призовем за закон за съботно-неделните и масата некъдърни и нескопосани шофьори,който причиняват повечето катастрофи место книжки карти за градския... друг много облекчаващ и разумен закон,който трябва да вкарат е без разрешение провинциялни коли да не влизат в София,не ви ли писна на 5 коли само две да са със софийска рег. така де и драгите селяни да паркират за три коли понеже у дворо и на полето им е се било широко и са си свикнали.. София се пренасели ,драги селяни не Ви искаме вървете си :D Много ясно че трябва да играе гегата и не само тя... първо да се изпотрошат главите на г.золизачите и така на ред

    Коментиран от #37

  • 34 Николов

    7 0 Отговор
    Бракувам я, продавам я с прост договор на Гюнтер, отписвам я от КАТ, Гюнтер продава на Пешо-и ето я след 5 дена на пътя....

    Коментиран от #40, #44

  • 35 stan

    7 2 Отговор
    Ех сега адвокатите как ще се опапат :)
  • 36 Селянина

    10 1 Отговор
    До Селяните вън. Ей селяк, такива като теб най-ги обичам. Много сте отворени като пишете, но в реалния свят мълчите като риби. Първо Това дали един човек може да кара или не няма нищо общо с това дали е от село или не. Второ като искаш да провинциални коли да не влизат в софия искаш ли и софийски да не влизат на морето, в Банско и Боровец? Кой те знае какво депресирано същество си.
  • 37 Бай Тошо

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "Селяните вън":

    Замисли се защо драгите селяни са в София сега, а не преди 30 години. Едва ли някой би зарязал голямата къща на село, и да отиде в софето та да се натика в панелка ейтака без причина
  • 38 Момчето лошо

    5 3 Отговор
    Свалянето на номерата е добре. Но защо в Гърция свалят само предния номер на МПС-то.Така можеби се пресичат всички видове измами с евентуални преподобни.
  • 39 БАИ ХОИ

    4 1 Отговор
    СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ КАК МИСЛИТЕ СЪС СТАРИ ПАРАНТИИ НОВ БАРДАК НЕСТАВА СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО НА ТЕЗИ 240 КЪРЛЕЖИ 'КРАВОПИИЦИ И НЕНАСИТНИ ЗАКОНОДАТЕЛИ ДА И СЕ ПОКАЖЕ 4Е ИМА И БГ НАРОД ЗАШТОТО АКО В.К,ЛЕВСКИ Е ПОДОЗИРАЛ 4Е ШТЕ ИМА ТАКИВА 240ИЗЕДНИЦИ НА НАРОДА САМ ДАССЕ Е ОБЕСИЛ ЗА ТОВА ДА НЕ МРЪНКАМЕ И ДА ГИ ПОСТАВИМ НА ТОПЛО И СИГОРНО МИАСТО
  • 40 gost

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Николов":

    Николов е прав с възстановяването на колата на пътя с бракуване и препродаване.Само че ,не го е преживял преди това за да го мисли ,че е супер лесно.Като се има предвид цялата бюрокрадщина ,разтъкаване и късане на нерви по регистрацията плюс глобата която ще получиш за нарушението си,няма и да помислиш повече да повтаряш операцията!
  • 41 Един човек

    4 3 Отговор
    Искам да кажа,че тази скапана държава няма да се оправи никога,докато се обитава от такива индивиди като повечето от вас,коментиращите.Също така ми прави впечатление,че много от вас ги е яд,че някой е измислил нещо,което може би ще накара пияните и наркоманите да се замислят като свърши купона,но разбира се Българина веднага почва да умува кой може би ще се възползва от дадената ситуация на пътя.Определено има и КАТАДЖИИ,който може да злоупотребят ,но пазарлъка ще е от страната на водача,ако може да отърве кожата.
  • 42 Провинцията

    4 0 Отговор
    Ей селендури,от еас дето скачате че випречят селяните.А вие какви сте по празниците първи нпхтя тикате като овце,защото сте тръгнали да пълните празните багажници на колите си.И първо вие спазвайте правилата защл от глад обезумявате търчите като изоглавени по пътищата.Научете се първо на обноски,и тогава поучавайте другите.
  • 43 Коооо

    4 2 Отговор
    Малоумна работа е това не може да ми слагат знаци 50 км на Цариградско 3 лентов участък и пробвай да караш ако си тръгнал за Люлин кога ще стигнеш тия знаци са за каруци и колоездачи но не и за МПС та ,карал съм по Европа в Англия по малките улички е ограничението 30 мили тука е просто свинщина,не може да зима човек минимална заплата 360 лв и да плати глоба 400 че карал с 81 вместо с 50 на път който може да се кара спокойно с 100 110 км ,Всичко е ясно просто го правят да си пълнат гушите с пари вече няма от къде да крадат разпродадоха всичко сега почват данъци камери глоби репресия яка който ги толерира тия нови правила явно не е шофира или има кон и каруца
  • 44 оз милиционер

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Николов":

    Николов, а какво правим с номерата на рамата и мотора? Защото не вярвам някой в КАТ да си сложи главата в торбата и рискува пенсията заради трошката на Пешо - Гюнтер - Гошо.
    Мярката е добра за пилшеметата, които карат немски гробници до 10 хил лева. Но по-заможните с лизингови и фирмени коли засега минават тънко. Докато някой такъв не утрепе син/жена на депутат. Тогава директна конфискация на МПС и публична продажба ще гласуват.
  • 45 онзи

    5 3 Отговор
    Ми да им подарим по една кола на тези еничари.не наядоха се.дано да им приседне тая лакомия!!!
  • 46 Стоян

    1 1 Отговор
    Селяните вън да те В разбирача на 28 години съм и нямам нито един акт за каквото и да било нагледал съм се на такива кореняци като тебе думи много а за нищо не ставате само да от бележа че съм от софия от както съм роден такива ГРАЖДАНИ като тебе лаят само по форумите иначе мълчиъе 😂😂

    Коментиран от #49

  • 47 БАЙ ГАН4О

    4 0 Отговор
    Абе на никой не му пука за хората загинали в катастрофи,всичко се прави за ПАРИ това е единствената истина
  • 48 Boiko Borisov

    3 3 Отговор
    Селяните на село ! Всички прасета на мезета !!!
  • 49 име на гост

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Стоян":

    Мойто дете, бегай на училище докато още има някаква надежда. Хората визират селският манталитет, а не селяните като хора. Има огроооомна разлика, ако не знаеш. Ти като си кореняк Софиянец ,що се засягаш толкоз?
    П.С. Знате ли кое е най-смешното? Всички плюят София, но се оказва че 70% от живеещите именно във София са от прованса!!! Това не е ли ирония??? Същото е като неграта в америка. Мразят белите, но се избелват, изправят си косите и носят лещи за да са им син очите. Е не всички де, при тях също има селяни :-)
  • 50 София

    8 0 Отговор
    Гражданската трябва ли да се прави отново?
  • 51 Ivo

    5 0 Отговор
    За пътищата плащаме данък+винетка,т.е. двойно.За нарушение пак двойно.Като резултат ни пътищата са пътища,нито шофьорите-шофьори.

    Коментиран от #52

  • 52 Петър Петров

    8 0 Отговор

    До коментар #51 от "Ivo":

    А като спрат колата от движение за 6 месеца кой ще връща парите от винетката и от гражданската да попитам аз?Големи тарикати в тая държава...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 бокоцаца

    0 0 Отговор
    Не могат да направят разлика между нередовен документ(изтекла книжка) и липсата на такъв!!!
  • 55 Гост

    0 0 Отговор
    Какво ще кажете за свалени номера на кола на инвалид първа група с придружител.На шофьора му истекал срока на книшката с няколко дни.Какво е виновен сопственика? (Инвалид) Личен случаи.
  • 56 Непознат

    1 0 Отговор
    Някой може ли да ми каже кога мога да си пререгистрирам колата ,на 7.09 ми ми взеха документите и ми свалиха номерата...в постановлението ми пише лишаване от право да управлява МПС за 6 мес. и прекратяване на регистрацията на МПС за 190 дни...значи ли че на 08.03 мога да си взема документите и чак на 190 ден трябв да пререгистрирам колата????? Пълно безобразие
  • 57 Начо иванов

    0 0 Отговор
    В страната цари полицейски произвол
    За дължима глоба по фиш от 70лв свалиха табелите от управлявания от мен автомобил като са истъкнали за това че тъй като дължа глоба е разпоредено автоматично да ми бъде анолирана книжката за това че не съм заплатил глобата и че дължа пари в системата на КАТ ВЪПРЕКИ ЧЕ КНИЖКАТА НЕ МИ Е ОТНЕТА И Е В МЕН НО НЕ ПРЕДСТАВИХ ПРИ ПРОВЕРКАТА ЗАЩОТО Е БИЛА В ДРУГОТО ЯКЕ ТЕ НЕ СЕ СПРЯХА И СВАЛИХА ТАБЕЛИТЕ И ИЗТЪКНАХА ЧЕ СЪМ НЕ ПРАВОСПОСБЕН ВОДАЧ И ЗА ТОВА СВАЛЯТ НОМЕРАТА!
    ПИТАМ СЕ СЕГА КАТО ПРАТИХ ГЛОБИГЕ ПРАВОСПОСОБЕН ЛИ СЪМ!!!??!
    Моля Очаквам Отговор!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове