Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 11:23 1 543 24

За нас премиер може да бъде само Бойко Борисов

  • герб-
  • бойко борисов-
  • цецка цачева

Усилията на ГЕРБ са концентрирани в посока на това какво да се направи, за да продължи развитието на България да бъде устойчиво, както в последните години, заяви в интервю за „Неделя 150“ председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева:

Това, което казва ГЕРБ в своята програма, е следното: Като отчитаме ръста в икономиката, възможността в рамките на един мандат брутният вътрешен продукт да стигне 120 млрд лева, е съвсем реалистично да бъде повишен ръстът на средната работна заплата и тя да достигне около 1 500 лева, и минимална работна заплата около 650 лева. Никъде и по никакъв начин в нашата програма няма число, което да обвързва пенсиите, защото за нас размерът на пенсията не е самоцел и трябва да се разглежда с останалите финансови възможности на държавата. Ясно е едно – тогава, когато растат доходите, съответно повече средства ще влизат в социалното осигуряване и ще има възможност за повишаване на пенсията.

В момента пред ГЕРБ не стои въпросът за коалирането, а успешното представяне на платформата на партията, но все пак и ДПС, и ДОСТ не са от партиите, които се припознават от членовете на ГЕРБ като бъдещи партньори, каза Цачева и определи коалиционно управление между ГЕРБ и БСП като невъзможно. Тя коментира, че ГЕРБ се готвят активно за предсрочните парламентарни избори на 26 март:

Ние подценихме президентските избори. В момента сме мобилизирани и сега текат събранията по места за номинации за депутатските листи, продължаваме да работим по програмата. Водещите приоритети са бъдещето на България – така, както ние го виждаме – отговорно и без гръмки обещания.

Премиер в правителство на ГЕРБ може да бъде само Бойко Борисов, заяви Цачева:

ГЕРБ има лидер в лицето на премиера Борисов - премиер с мандата 2009 – 2013-та година и в мандата на 43-тото Народно събрание 2014-2017-та година, така че тук не очаквайте изненади от нас. Търсете ги по посока на други партии. За нас министър-председател може да бъде само Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    5 27 Отговор
    Той ще бъде!!!Иначе сме загубени!!!

    Коментиран от #7, #12, #17

  • 2 681

    16 3 Отговор
    Конь, ти или си червен трол или си тотално изперкал....
  • 3 👽Гласът на Нибиру

    14 2 Отговор
    Явно си получил прозрение свисше???Може би от Св.Чавчева - майката на народа???Проучването което скоро зъвърших относно теб , ми казва че си си "загубен" и с Бойко и без него !!!
  • 4 кроко

    7 3 Отговор
    Да живее великия вожд Виниту!
  • 5 гост

    14 4 Отговор
    Ясно.Коалиция със никого.Искаме цялята власт!Всичко е едно голямо АКО! Никаква грижа са болните, изоставените деца.За пенсионерите ГЕНОЦИДА продължава! Какво ново предлагат? НИЩО!

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    5 21 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Човека обещава заплата минимум 1500 лева а вие пак сте недоволни!!!Е това не го разбирам!!!С една заплата да си купиш хубава кола и дори да ти останат пари!!!Искате като при рушняците да чакате по 20 години ли???Освестете се бе хора!!!Той е правилният избор!!!

    Коментиран от #8, #10, #16

  • 7 onq s dinozavara

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Първо няма да е той колкото и да ти се иска.
    Второ ние не сме загубени, загубеният си ти, а това не е наш проблем.
    Трето като останеш сирак ще си храниш коня само със слама и камъчки и до където изкара. Ай циба.
  • 8 onq s dinozavara

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Те хората отдавна са се освестили и това се видя на предните избори та за това акъл не им давай. По скоро ти вземи, че се освести, но като гледам няма да ти се получи. Казваш значи обещавали по 1500 лв. заплати И КОЙ Е ТОЛКОВА ЛУД ОСВЕН ТЕБ, ЧЕ ДА ПОВЯРВА НА ТОВА? Е аз ви обещавам да ви направя заплатите 50 000 евра, а от чешмите да тече кой каквото сака я ракия, я вино, я уиски, мляко, боза. Ще гласуваш ли за мен, а коньо ?

    Коментиран от #14

  • 9 jambazina

    3 1 Отговор
    Вся власт саветами!
  • 10 кроко

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Конь, гербаджиите достатъчно обещаваха, имаха 2 мандата възможност да свършат нещо полезно. Стига им толкова!
  • 11 👽Кораба Майка

    8 3 Отговор
    За вас да , но не и за нас.Ще гласувам за БСП .Защото не искам Герпи да съсипва държавата още както до сега.
  • 12 Да го тура на Катъра

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Съжалявам Конь! - Ти по природа и съдба си изгубен за обществото.
    Шъ си ходите в небитието и ти и коня ...

    Иначе какво да кажа? - Изказването на майка ти - Цецка, е еталон за изказванията на партийните членове от преди 89год. Така ближеха задника на вожда по онова време! -Помня го добре понеже бях очевидец.
    Ти понеже си малък няма как да имаш еталон за сравнение, но повярвай ми момченце така изглеждаха нещата.
    - Излизаха първите мъже и жени и започваха да реват какво ще се случи ако с вожда нещо се случи... - Колко е състрадателен, способен и денонощно мислещ за народа и след 5 реда сълзи и ридания избухваха в щастие защото вожда е жив и ги огрява с животворната си светлина. После започваше едно всепартийно веселие...
    Аз понеже вече съм я гледал тази постановка ще ти кажа какво следва! - Ще дойде време в което вожда, ще излезе на микрофона и ще каже мъдро: - Не може да ме поставяте в култ! Аз съм само един смирен слуга на обществото. От днес нататък се обявявам против култа на личността! И пак ще има хвалби и всепартийно веселие...
  • 13 Ник

    7 1 Отговор
    Щом от цяла партия виждат само един възможен избор за премиер, тези са голяма трагедия!
    Имат невероятен кадрови потенциал...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 onq s kora

    5 1 Отговор
    Тия да не се били в Северна Корея на обмяна на опит с
    депутатите на Ким.
  • 16 Сретан

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    ТИКВАТА обещава 1500лв ср. заплата но не е задължителна .То и сега някои получават подобни заплати .Ще се вдигнат само заплатите на ЧЕНГЕТАТА.....ЩЕ ВИ СЕ ОБЕЗЦЕНЯТ ПАРИТЕ КОИТО ВНАСЯТЕ ЗА ПЕНСИИ ПОНЕЖЕ ЩЕ БЪДАТ ДАЛЕЧЕ ПОД НИВОТО НА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА И ЩЕ ИМАТЕ МНОГО НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ.....НАЙ ЩЕ НАМАЖАТ ДЕПУТАТИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ КАТО ОСНОВНА ДЕПУТ. ЗАПЛАТА = 3средни заплати=4500лв...И кой е оправения и кой намаза
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 семи проф

    9 1 Отговор
    Е ЦЕЦКЕ провали Тиквата за презид. избори продължавай да го проваляш и за парламентарните избори с ТЪПОУМНИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ
  • 19 глупак

    6 1 Отговор
    невероятно е колко глупав народ сме останали в България,че подобни да бъдат избрани за да ни ограбват и да ни се смеят.

    Коментиран от #20

  • 20 onq s konq

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "глупак":

    Нали се сещаш,че твоя народ няма нищо общо с моя

    Коментиран от #22

  • 21 гост

    0 1 Отговор
    Абе тя тази наглост няма да свърши добре . Някой ще се о.ере ,но да видим кой и кои
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Абсурдно е да ме обиди човек който четейки ника ми си прави дълбокомисленото заключение че имам кон,вероятно и каруца...че съм и от село...че съм и циганин?!Аре да се напиша "оня с космическия кораб",че да помислиш че си джиткам из космоса:)Е за това ти написах че твоя народ няма нищо общо с моя,защото "Битието определя съзнанието"-Маркс го е казал.Аз май прекалих...дан земеш да блокираш?!
  • 24 БАЙ ГАН4О

    1 1 Отговор
    Като гледам всичките тези крадци,нагли при това,ми става ясно,че повече не трябва да се допускат до парламента и май е време да станем президентска република за да потръгнат нещата иначе сме обречени на гибел.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове