Големи компании продават по-качествени храни в Австрия, отколкото в Унгария, въпреки че се предлагат под една и съща марка и опаковка, алармира правителството в Будапеща. Унгарската агенция за безопасност на храните проучила 24 продукта, продавани в двете страни от международни вериги като “Лидъл” и “Алди”, съобщи сайтът “Юрактив”. Освен различното качество, сред разкритията е, че местната версия на вафли “Манер” не е толкова хрупкава, а течният шоколад “Нутела” не е толкова сладък, колкото австрийския, припомня в. „Труд”
Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ПоЕвтино
04:28 18.02.2017
2 гощо
08:33 18.02.2017
3 Гост
11:09 18.02.2017