28 Февруари, 2017 08:49 1 107 26

Корнелия Нинова: Борисов се притеснява от личен сблъсък

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • сблъсък

Ако има формат лидер-лидер и отделен екип -екип, дебат ще има

Корнелия Нинова: Борисов се притеснява от личен сблъсък - 1

„Дали ще има лидерски дебат зависи от ГЕРБ и Борисов. Бихме искали да има лидерски дебат между нас двамата за визията за развитието на България. Борисов държи това да стане с експерти, което за нас не е приемливо”. Това заяви пред bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя обясни, че екипите на двамата са обсъждали възможности и са стигнали до това- лидерите да влязат с екипи и да ги представят, да кажат няколко думи и да започнат да дават думата на експертите. „Това не е подходящо. Ние не сме конференсиета. Ние сме лидери и трябва да се срещнем очи в очи”, заяви тя.

Корнелия Нинова изтъкна, че предложението на левицата е два формата на дебат – лидерски между нея и Борисов и отделно между експертите. „Борисов се притеснява от личен сблъсък”, предположи тя.

Нинова припомни, че от самото начало БСП е отправила покана за отделен лидерски дебат и не е променяла позицията си.

„Лидерски сблъсък очевидно няма да се случи, защото Борисов не желае. Днес ще продължим да разговаряме. Ако има формат лидер-лидер и отделен екип-екип, дебат ще има”, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    16 16 Отговор
    Ей тази не спря да дрънка глупости и лъжи

    Коментиран от #2

  • 2 а де

    12 15 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    И какво излъга сега? А пък за глупостите ще видим ако се срещнат .

    Коментиран от #6

  • 3 Бай Ганьо

    17 7 Отговор
    Тази уж от променените (новите)политици кадето навряха жените ,деца ,племенници и братовчеди в партията си и сега вече много честни. Глупости на таркалета. Безочливо нагли!!!
  • 4 Пеньо

    12 0 Отговор
    Защо не си спретнат една канадска? Изходът не е предрешен.
  • 5 Morgoth

    18 10 Отговор
    И какво ще разберем от един лидерски дебат? Кой е по-устат ли? Лидера трябва да може да ръководи и да се харесва на хората, неговата основна цел е да събере кадърен екип който да върши работата, ако ще се влиза в детайли именно екипите трябва да са там.
  • 6 Morgoth

    16 14 Отговор

    До коментар #2 от "а де":

    Слушах я на две на три тази сутрин. Говори точно през главата си - цялата им работа на БСП е "Дай да изхарчим каквото има, после ще обложим с повече данъци когото успеем за да изкараме още малко за изхарчване, пък след нас и потоп". Преди няколко дена икономическите им експерти направиха хубав дебат - бяха доста адекватни и двамата.
  • 7 пеев

    17 11 Отговор
    комунизма трябва да си отиде .стига вече лъжи и празни обещания.
  • 8 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    15 14 Отговор
    Е какво значи "лидерски дебат " без експерти ?

    Пак ли ще правим комунизъм?
  • 9 глупак

    12 5 Отговор
    Не е необхпдим дебат.
    И без това знаем, че всички партии и политици участвали досега в управлението СА ПРЕСТЪПНИЦИ! !!!!!! псевдо-леви или десни
    Дано народът да се е събудил вече.
    ТРЯБВАТ НИ НОВИ ЧЕСТНИ ХОРА. !!!!!

    Коментиран от #10, #26

  • 10 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "глупак":

    -Новите ще ги внасяме ли от някъде , или както след 9 септември 44 овчарите застанаха на ръководни постове?
  • 11 хххх

    5 7 Отговор
    ПРЕСЪПНИ КОЛОНИЯЛНИ ПРАВИТЕЛСТВА ,
    като на ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС и слугите им ,
    направиха от ДЪРЖАВАТА до 1990, за 27г. само ТЕРИТОРИЯ С объркан, побъркващ се народ.
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,

    Коментиран от #22

  • 12 социалист

    11 9 Отговор
    Тая не спря да говори глупости. Нали от началото на промените до сега са били почти винаги във властта защо не направиха нищо от това което говори сега. Нищо не е точната дума защото ръководството на БСП станаха милионери и милиадери на гърба на изтрадалия народ.
    Когато върнат заграбеното можем да повярваме, че се променят.
  • 13 Аз съм за

    12 2 Отговор
    Всеки, който следи нещата знае, че Нинова не от вчера кани Борисов на дебат и въпреки глупостите изписани от писалите преди мен аз подкрепям такъв лидерски дебат защото именно лидерът е човекът, който трябва да вижда и да сглобява цялостната картина на случващото се и на онова, което предстои да се случи, той е човекът, който насочва екипа в каква посока да работи, а не това, което министрите обявяват в сутрешните блокове премиерът да го отрича във вечерните новини, примери за това безброй последните и едни от най-грозните: министърката на образованието събра учители от цялата страна в Арена Армеец за да им обяви повишаване на заплатите, а вечерта премиерът ги отряза, социалният щеше да вдига пенсиите премиерът ги замрази за 3 години и още и още няма да изпадам в подробности всеки сам решава дали иска промяна или желае да продължава да живее в страна, чиято външна политика е козируване на Брюксел и дуп.не на Ердоган
  • 14 Попа

    12 8 Отговор
    Айде всички, които говорят за БСП да си опреснят паметта след ВСЯКО тяхно управление до какъв крах стигаше страната.
    То, че ГЕРБ не струват никак е вярно обаче комунисти пак да управляват...трябва да сме малоумни.
  • 15 хххх

    3 3 Отговор
    ПРЕСЪПНИ КОЛОНИЯЛНИ ПРАВИТЕЛСТВА ,
    като на ГЕРБ, БСП, НДСВ, СДС и слугите им ,
    направиха от ДЪРЖАВАТА до 1990, за 27г. само ТЕРИТОРИЯ С объркан, побъркващ се народ.
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
  • 16 Крум

    3 2 Отговор
    Бай Ганьо има две очи - по 1 за БСП и ГЕРБ.
    Наистина май вече сме 60% тъпаци… .
    Всичко се свежда до леви и десни ,
    комунисти и анти, ченгета и анти…..
    ХОРАТА СА ЧЕСТНИ И ИЗМАМНИЦИ
  • 17 filo

    9 8 Отговор
    Според мен няма нормален човек, който да вярва на глупостите на леля кури и бандитската шайка около нея. Всъщност няма голяма разлика между БСП и ГЕРБ, борбата е кой да краде. Все пак при ГЕРБ поне нещо се направи видимо в инфраструктурата, но в много сфери се провалиха и затова сега хората се чудят за кого да гласуват и резултатите на двете големи партии е равен. Повечето хора, който ще гласуват ще го направят с мисълта, че подкрепят по-малкото зло.
  • 18 Корумпий Рушветков

    7 6 Отговор
    Ей тая е вулкан от лъжи и евтин популизъм! Как не се умори да лъже, и от къде и идват в главата такива невъзможни и неосъществими амбиции и аз не знам! Ние ще това, ние ще онова...... и накрая все лай**!
  • 19 АМАН ОТ ПАРАЗИТИ

    6 6 Отговор
    Тази фантазиорка и крад..... а , забравя за кво беше уволнена от Станишев , усилено се стрвми да ни пришие към ЕВРАЗИЯ и това е.
    Тя няма заслуги за нищо полезно в тази държава , с какво свършено от нея ще се гордее.? Може да сключат пак с такива договои като белене и други такива ,ама държавата плаща. Време е да подновят делата срещу нея , та да видим , кой за какво се бори?
  • 20 психолог

    5 5 Отговор
    По лъжлива госпожа не бях виждал....лъжа до лъжа. Госпожата от битака...
  • 21 да трут

    2 1 Отговор
    Има една група хора в нашето общество, класа ли е не знам как да я формулирам, но това са едни празноглавци, накадърници, но много лъжливи и алчни с огромно самочувствие, надменни и меркантилни и най-вече изключително мързеливи, казват им политици и им дават право на дума по всички медии, които пък са на хората, за които въпросните политици работят.
    28 години тези хора бълват глупости и простотии, 28 години си пълнят гушите за сметка на аудиторията от овчедушни и смирени душици, като ги убеждават, че трябва да гласуват за тях. Обаче след, като душиците поизмряха, а децата им избягаха в чужбина си приеха закон за задължителното гласуване. Политиците имат крещящата нужда от обществено признание, без, което лъжите им не струват нищо.
  • 22 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "хххх":

    Ти май съзнателно пропускаш ДПС и уродливото им отроче Атака?
  • 23 Варна

    8 3 Отговор
    Виждам, че тук някои са против от подобна така да се каже схватка... - Причината може да бъде само една и тя е че Борисов никога не е участвал в такива "дуели" по причината че е всички ще видят абсолютното му безхаберие. Спомнете си миналата година в Лондон какво му се случи след като направи ненарочна среща с емигрантите. Направиха го на ХХХ - такъв какъвто е в същност разбира се!
    Забележете че борисов никога не участва в дебат! - Абсолютно никога! Има някакви насрочени интервюта и това е! Освен това интервютата не са при кой да е, а само при едни и същи! - Това е факт!
    Аз може да не харесвам Нинова, но с удоволствие ще гледам тоталното разпердушинване на това откровено говедо Борисов! Той е смел в цифрите, но когато няма опонент. Той лъже постоянно и който не вярва нека да проверява думите му под лупа . Освен това той е лидер, а не говорител!
    Лидер означава да води, да има позиция идеи и способи за постигане на целите. А той е прост, необразован и идея няма на къде вървим. Той е добър манипулатор и много добър по шантажите, но нищо повече. Нека припомня, че Форбс, Глобъл Ресърч - Канада и Дойче Веле определиха съвсем чистосърдечно Борисов за откровен Тъпанар, което аз намирам за обсолютната истина
  • 24 Бай ХОЙ

    1 3 Отговор
    Ей голяма мераклийка си му на Бат Бойко!А те барне ша та обръща като косена люцерна!
  • 25 МАНЧО

    3 4 Отговор
    Корнелия Нинова се опитва да изиграе големият юнак, който ще победи змея, но въпреки напъните си, няма да успее да подведе нормалните и мислещи хора. Соцлидерката има излъчване и поведение на превъзбудена бригадирка и създава усещане за революционна обстановка, в която тя като народен трибун ще заклейми лошите и злите. Има излъчване на човек, който не само няма да се посвени да си послужи с лъжа, но и ще отрича очевидното докрай.

    Проблемът не е дали БСП лъже, винаги са го правили. Те си имат една виктимизирана група от избиратели и каквото и да се случи, те ще гласуват за тях. Въпросът е, че Нинова в момента представлява една смесица от образи, които събуждат самочувствието на социалистите. Досега те бяха отчаяни от неспособността на столетницата да излъчи някой енергичен и действен лидер. Освен това Нинова е достъпна, не е като Сергей Станишев, който беше един ялов интелектуалец, тип проф. Иво Христов.
  • 26 същата стока

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "глупак":

    Да всички политици са престъпници-крадат и лъжат.Но и 99 процента от народа сме крадливи и лъжливи-новите депутати ще бъдат избрани от нашата ни родина,не от друга държава и всичко ще бъде пак ,,керванът си върви,кучетата си ла т,,Да има нужда от нови честни хора,но по нашите географски ширини липсват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове