Last news in Fakti

6 Март, 2017 03:15 6 941 30

Динко Вълев се закани: Тръгвам с рогата напред

  • динко вълев

Аз съм народен човек, обикновено момче съм. Имам 3-4 бизнеса, работя. Баща ми е починал, сам се оправям. Това призна ловецът на бежанци Динко от Ямбол, който за първи път отвори дома си за цяла България.

По-рано днес Динко Вълев пусна видеообръщение във Фейсбук и се закани: "Смятам най-скоро време да тръгна с рогите напреде и квото стане, такова. Явно трябва да се променят някои неща, има ли желание, има начин, другите да не са повече от мен?!

Ще направя така, че да остана в историята!" От думите му стана ясно, че има намерение да влиза в политиката, но така и не се разбра кога смята да направи това. „Не зная кой е Митьо Очите. Нямам проблеми с данъчните”, каза още Динко пред Нова телевизия по повод неверните писания, които непрекъснато се появяват по негов адрес.

„Искам да имам две деца. Ако имам две момченца, едното ще го кръстя на баща ми, другото – на мен. Ще ги уча на това, което съм аз”, призна ямболията. „Ако един ден тръгна да се занимавам с политика, може би ще променя две неща. Едното е българският народ да има сигурност. България има нужда от мъжкари. Ако аз се кандидатирам на другите избори, ще си направя лично моя партия”, подчерта той.

"Цялата армия в България ще я пратя на границата. Повече бежанец не искам да минава през границата. Във всеки град ще има и граждански отряди, които ще обикалят улиците. Искам пенсиите на бабите да не бъдат под 300 лева", посочи Динко.

"Много хора чакат да вляза в политиката, но на тези избори няма да се занимавам. Може би на следващите, но ще си направя лично моя партия", подчерта ловецът на бежанци. Той добави, че от много партии са го канили, но всички били смешници.

"Предлагали са ми да стана депутат", сподели той. "Ако вляза в политиката, няма да го направя за пари. Един ден България ще се гордее с мен. Ще покажа, че това, което говоря, е истина. След 10 години или ще съм убит, или ще ми пляскат, както на Тодор Живков. По-вероятно е да ме гръмнат, защото съм неудобен”, каза още Динко Вълев. „50 000 долара даваха за главата ми, после ги направиха 100. Звъняха ми от различни номера и на развален език ми казваха, че ще ме убият в скоро време”, призна той.

"Любимата ми книга е Библията. Всяка сутрин ставам от леглото с десния крак и се прекръствам", каза още Динко. Той призна, че е пътувал много по света. Бил е в Чикаго, в Дубай, в Тайланд. „Никога не е имало момент, в който да ме е срам, че съм българин”, отсече Вълев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Тони

    60 14 Отговор
    Ако бяхме в първите години на прехода Динко щеше да бъде най-върлата мутра в Ямбол и да тормози и рекетира съгражданите си, грешката на комунизма беше че ни управляваха Динковци вместо да чистят кенефите, и така днес простолюдието не копа полето а са бизнесмени
  • 2 ТОМА

    50 11 Отговор
    И ТОЯ ЛИ ЛУМПЕН ЩЕ ПРАВИ ПАРТИЯ?
    О, УЖАС!
    ПОВЯРВАЛ СИ.
  • 3 Бккк

    39 9 Отговор
    Голама новина.Само ти остана извън политиката,време е да се включиш.Една маймуна повече.
  • 4 Tankist

    31 7 Отговор
    че динко ще направи партия го предсказах още миналата година лятото. Че някой друг стои зад него и го лансира е ясно на почити всички които могат да мислят. Динко е имал проблеми със закона в миналото за побой и рекет така че дон тони е абсолютно прав Но какво да се прави след Бойко всеки може да я управлява тази държава и да бележи успехи.
  • 5 Нико

    23 8 Отговор
    Тоя задръстен селяндур да си гледа картофите и да не досажда по медиите.
  • 6 8888

    17 8 Отговор
    Голяма реклама, големи хвалби. Навсякъде по телевизии, сайтове току го покажат. От де време за бизнеси и публични прояви. Много напомня на тиквата в " зората на възхода" си.
  • 7 Скорпион29

    24 11 Отговор
    Леле тая държава е ударила дъното здраво докъде се стигна този НЕГРАМОТНИК да ми го дават за пример на патриотизъм леле срам ме е за всички българи

    Коментиран от #9

  • 8 незнайко

    21 15 Отговор
    Всички които ги е срам от Динко, да отидат в лагерите и да видят за какво става на въпрос ! Ако се смятат за българи, 7-те поста писали преди мен, да отидат на границата с Турция. Явно никой от тях не е бил в казарма .
  • 9 Скорпион 62

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "Скорпион29":

    В грешка си младежо. Дъното го ударихме още преди 10 ноември 1989 г. и вече 27 г. усилено копаем надолу. Май объркахме посоката или пък нарочно ни посочиха грешната. С толкова изхабена енергия, ако беше нагоре да бяхме на повърхността досега.
    Всъщност, тези които ни насочват надолу отдавна са горе, на чист въздух.
  • 10 Пенчо

    24 4 Отговор
    Хм.............. обикновено момче с 3-4 бизнеса. Как така и останалите обикновени хора нямат по 3-4 бизнеса,а блъскат за 500-600 лева,в най-добрия случай. Че и политик ще става. Бях си обещал,че няма да напускам Родината, обаче ако тоя папур стане политик ще се изнеса........
    Явно страната ни потъва в собствените си лай*а.Ще станем като някоя бивша съветска република, доживотна власт за мафия и престъпници.............
  • 11 Славчев

    18 7 Отговор
    Тоя е един неграмотен прът. Ямболски кукер и миндил. Пази боже България от такива тъпанари.
  • 12 Холмс

    18 4 Отговор
    Първо този селяндур да се научи да пише. И как се занимава с 3-4 вида бизнес като постоянно е или в полицията, или в някое ТВ-предаване, или на границата?
  • 13 Червена баба

    9 5 Отговор
    ти ли бе цървул скъсан
  • 14 БАЙ ГАН4О

    25 6 Отговор
    Вярно,че е малко просто момче,но при война бих го предпочел пред Плевнелиев примерно.Така,че всеки си има качества.И все ми се струва,че всички,които го плюете така усърдно не сте нищо повече от него.
  • 15 Олеле маико

    15 4 Отговор
    Динко запиши едно вечерно и не се занимавай с глупости.гледай си бизнеса с овцете,козите и кокошките.Нали каза,че са три бизнесите да не пропусна някои.относно бежанците и аз не ги хахаресвам.,но проблема не е в тях а в тези които управляват.Ти на ли такьв искаш да ставаш бе мьжки.
  • 16 гост

    8 4 Отговор
    А аз се чудех как някоя от тъй наречените патриотични партии не го е взела за лице. Точно отразява електората им!
  • 17 2399

    16 7 Отговор
    Страхливи като вас да стоят в скута на мама и да бозаят, вие сте търтеи на които друг трябва да свърши работата. Човека поне е родолюбец и се бунтува от случващото се, от лошия живот, от "нахапаната ни" държава. Пишете и плюйте за друго не ставате...и това ми било българи.

    Коментиран от #21

  • 18 МитьоОчите

    5 6 Отговор
    Щом не е чувал за мен, значи е много захлупен тоя ...
  • 19 Пол

    7 11 Отговор
    Успех, Динко! Такива като теб са наистина за уважение, за разлика от Рамбов-ците като бат ни Бойко, който е само каратист, но нямаше смелостта да казва "Не!", на вредни директиви отвън и на местни олигарси. Е, давам пример за един от хилядите ни "лидери" през годините. А не се искат биепси, просто морал и твърдо отстояване на принципи от един политик. защото и най-големите бицепси могат да умрат, но принципите ако държиш на тях, не могат ти взе. А повечето ни политици и кандидат такива са си открит геноцид към нас, дори с доста приети нормативни актове решения. за което последва емиграц;ия, фалити на дребен бизнес и то от почтенни предприемачи, а не покровителствувани връзкари, както и до висока смъртност и болести. направо ти пожелавам УСПЕХ!, ако се заемеш с тези си принципи с политика! И РБ има правилни предложения и Марешки. Лошото е, че не знаем ако вотираме всеки от тези кандидати какви решения ще ни донесат после? политиката е мръсно нещо, дори и с начинас и на кандидатиране. Гласуваш за неизвестни неща...като дас е подпишеш на празен чек и да го хвърлиш... Но във всеки случай, РБ, Марешки-Воля, Възраждане, и отделни личности от други партии имат положителни за нас виждания идеи.
  • 20 кроко

    12 4 Отговор
    Нещо много си е повярвал Динко! Може всякакъв да е - бандит, крадец, мутричка с незаконни бизнеси, но това е грижа на правосъдието ни. Не че не става за политиката, щом тиквата ни беше премиер два мандата, но не му е мястото в парламента, там има достатъчно като него.

    Иначе има право да прави каквото иска с мюсюлманската сган, която е тръгнала да ни превзема. Ако ще да ги трепе по най-мъчителния начин, заслужават си го. Разберете че това е война и тази паплач ще ни превземе. Искате ли гета като във Франция и Германия без закони, с местно шериатско управление, с хора от поколения родени у нас, които не говорят български? Искате ли и у нас новини за груповоизнасилени жени, за грабежи, уийства и атентати?

    И това би трябвало да е грижа на държавата ни, но като гледам, нейна грижа е да ни напълни с такива. Така че всички сме в правото си да се защитим, ако ще и да е с помощта на незаконни средства.

    Коментиран от #28

  • 21 Пол

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "2399":

    Не съм страхлив, за да протестирам. Да страх ме е от много неща, но не и да кажа мнението си в лицето на хората. И положжително много политици ме мразят и други, задето ги оплювах буквално през изминалите 28 години. И то не за пари, не за да им заема мястото, а за да видят мъките на хората, кръвта на невинните ревяща за мъст и възмездие над зверове, за пропуснатите ни ползи, загуби бедността ни, за напразният труд кърв и мъки над еди и бащи и майки... Правех го, за да им зачовърка сивото и под един друг ъгъл, на живота, а не само по техните схеми за власт и пари. Така, че нес е обиждам, че ме наричаш страхливец, аз не се обиждам. Казвам ти, че и съм протестирал и плюл но полза няма. Всичките досега драпаха за власт и пари. И като я докопат забравят за обещанията си. Тогава защо да се бориш за единият, като гос мениш и следващият е такъв? Ето сменяме единият, следващият същия? Само ядове досега. Гласувал съм и за СДС, БСП, Атака, ПБЖени, ГЕРБ-3 пъти и все тая...И за Желев, Стоянов, Първанов, Плевнелиев, все тая. Сега ме впечатли Радев,вотнах и него. но партиите са безлични групировки, те нямат отговорност, не можеш ги наказа ако крадат и лъжат.... А досегашните доста го правеха...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 hhhh

    2 5 Отговор
    Абе не давайте гласност на глупави хора че почват да се взиман на сериозно , вместо да е в затвора вие пишете за него , срамота.
  • 24 Vasik Atanasova

    7 4 Отговор
    ТОЗИ И СИ ВЯРВА
    Е ТОВА ВЕЧЕ Е СТРАШНО
    ЖИВЕЕМ В ПЪЛНА РАЗРУХА
  • 25 Гост

    0 6 Отговор
    Искам това, искам онова - звучи ми направо като извадено от реч на
    конкурс за миски
  • 26 Кобрата

    4 9 Отговор
    Тук много знаете да пишете глупости по адрес на Динко, ама ако го видите на улицата, ще мълчите и ще гледате като на.рани.
    Той поне се опитва нещо да прави, а вие освен да плямпате, друго не можете.
  • 27 гост

    3 4 Отговор
    Ей този неандерталец е човек на Тиквата , той му плаща и му прави протекция . На протеста в Харманли стана ясно на всички . Само Динко не е с обвинение , всички други ги окушариха . ДС мафията продължава да ползва тъпи мутри за целите си .
  • 28 Иван

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "кроко":

    Защо има толкова тъп ген по тези земи ? Заради хилядолетния геноцид по тези земи явно са останали само боклуците . Очевадно е че Динко е медиен продукт ,като Тиквата .Те кукловодите такива тъпи псета избират ,защото тъпака по принцип е безобиден .
    Щял да трепел по мъчителен начин - абе льольо , тоя е актьор и то тъп актьор , ще трепел . Той ако ще трепеше ,отдавна да го е направил и тогава щях да го подкрепям с две ръце , но тоя го толерират от червената мафия ,нищо повече .
  • 29 Роман дизел

    2 1 Отговор
    Е няма кой ,няма кой.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове