7 Март, 2017 16:07 1 752 14

Залите отесняха - Обединение ДОСТ вече пълни площадите

  • дост-
  • избори

Жителите на Гьоврен очакваха на площада в селото г-н Лютви Местан и г-н Орхан Исмаилов – съпредседатели на Обединение ДОСТ.

И сред нас има българи, християни, но можете ли да сравните Евгений Михайлов, който показа вашите лица, когато се борихте за връщането на нашите имена, със Слави Бинев, който идва от партия, която оскверни джамията в София. Това каза г-н Местан на хората в Гьоврен. Той подчерта, че Обединение ДОСТ има силата да работи за единството на всички граждани на България независимо от етнос, вяра и език. Нашата политическа кауза е да градим единна и неделима България, в която всеки да има гарантирано право на труд, достойно заплащане и сигурно бъдеще.

На свой ред г-н Орхан Исмаилов твърдо увери множеството, че Обединение ДОСТ работи за единството на всички, а не разделя общността. „Ние се противопоставяме на олигархията и корупцията, защото можем да я победим“, каза още той.

Съпредседателите поискаха подкрепата на хората от Гьоврен за водача на листата на Обединението в Смолянски избирателен район г-н Хюсеин Хафъзов. Той даде дума, че вече е отдал сърцето и душата си на хората в Смолянско и няма да се умори да работи за тяхното добро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    12 4 Отговор
    Като гледам снимката, на събрание на етажната собственост се събираме повече хора. ДОСТ били пълнели площадите - пълни глупости, чиста реклама. И те са като ДСБ и разните други формацийки, нароили се от СДС - със затихващи функции. Лютви Местан показа и доказа, че няма място в българската политика. Като турски слугинаж да ходи да политикантства в Турция.

    Коментиран от #2

  • 2 РОДОБСКИ

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Тодоров":

    гн ТОДОРОВ , нито си обективен , нито си честен , а само си слушаш вътрешния си глас на ДС.
    За разлика от теб , бях там и видях хората как се чувстват .
    За първи път виждат хората свой представител в бъдещият парламент.
    Отдавна знаеха че ониа са фиктивни , по точно МЕНТЕ представители. Тези хора дирекно виждаха , и се сблъскаха с обръчите от менте фирми , които съсипаха поминака им.
    ТЮТЮНА, и ЖИВОТНОВЪДСТВОТО И ДР.

    Коментиран от #6, #9, #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПРОДАВАНЕТО

    9 4 Отговор
    И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ФАКТУРАТА ЗА КУПУВАНЕТО НА ХРАНИТЕ Е НА ИМЕТО НА МЕСТАН И СЕ ИЗПЛАЩА ОТ ТУРЦИЯ ГР.ИЗМИР ПО 16 ЕВРО НА ПАКЕТ А СТОЙНОСТТА НА 1 ТОРБИЧКА Е 13 ЛВ. ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА!
  • 5 ГОРКИТЕ

    6 3 Отговор
    ХОРИЦА! И ОТ ТЯХ ЛИ МЕСТАН КРАДЕ? ЗА ТЯХ БОБ И ЛЕЩА А ЗА НЕГО ПЕЧАЛБА ОТ ХОРАТА КОИТО ГИ КАРАТ НАСИЛА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ!ИЗБОРА Е ТЕХЕН!
  • 6 родоПски

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "РОДОБСКИ":

    Е вие от РодоБите какви турци сте?

    Коментиран от #7

  • 7 ПАК РОДОБСКИ

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "родоПски":

    А ти от враца ,къв бугарин си?
    А родобски ми е печатът , айди със здраве.
  • 8 Гост

    7 1 Отговор
    РодоБски местан ша ви оправи та ша цъфнете и вържете .По някаква случайност съм имал контакт с него,и това че говори много мазно не го прави честен.Гласувайте за него и точно 1месец слет изборите и искупната цена на тю тюна ще ви вдигне ,и пенсийте и заплати и так.нататък.ТРАЙ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА.Около изборите всички милеят за обикновенния човек, а малко слет това ние просто изчезваме за тях.Докога ще вярваме на лъжи незнам.Явно сме супер кухи същества това българите,или по скоро мазохисти та ги траеме.Незнам как ги защитавате и се дърляте заради тия боклуци ,освен ако не ви плащат за това
  • 9 Поп Грую

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "РОДОБСКИ":

    Чадо, ти нали си наясно, че Лютви Местан е агент на ДС?
    За тютюна иди да плачкаш на сайбиите на Булгартабак. Ще ти падне феса, като разбереш кои са.
    А на снимката се виждат 28 души, нека са 38. Гьоврен има към 800 души население. Голям успех за Местан, няма що!
  • 10 Гост

    1 1 Отговор
    Попе аз съм шоп и съм наясно за тютюна но тия хора с това ги залъгват вече 27г. и те не престават да им вярват.
  • 11 Оги

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "РОДОБСКИ":

    РодоБски, това, че виждат свой представител в парламента, не означава, че този представител ще е полезен за тях! Аз виждах във всяка партия и представител, за които гласувах през годините надежда, но не се получи. Надежда за справедливи Закони, толериране при ясни правила на дребният бизнес - той е което поддържа живота на хората, аа едрите предприятия са гръбнака на производството. Но нито един не прокара тези закони, които трябва да бъдат, за да е правилното, справедливото. така, чме не се радвай на ДОСТ - Местан е протурско лоби финансирано от Анкара - дори Ердоган наруши куп закони и открито лобира за този човек и партия. което не означава, че ДОСТ ще ни донесе нещо хулбаво защото всяка партия слуга на външни интереси е наш гроб. ГЕРБ също. За преддните да не говорим, били на власт. Баа гледаше тютюн в розопско село съм роден. Познавам битието на хората там. За цените на тютюна има 2 причини за спад - намаленото търсене в ЕС и умишленно ниските изкупни цени на прекупвачите. А проблема е винат на политиците - не дадоха правото на хората да си търгуват свободно стоката, а непременно прекупвачите трябва да им я изкупуват... Аз бих въвел свободна стокова нет търговия...всеки си регистрирал профил на продавач който иска и си предлага количество и цена. описва и качеството характеристики. ЛБезплатно! В този свободен пазар всеки ще си намери каквото търси там. но тук не се направи. Лицензите на мафията политици съсипва хората. Мен също включително.
  • 12 дон барито

    1 0 Отговор
    Машала
  • 13 Гост

    1 0 Отговор
    Още малко и България ще ви отиснее.
  • 14 Гост

    1 0 Отговор
    Тъпите тур гласуват за тях а ония хубави мангизи правят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове