Last news in Fakti

14 Март, 2017 07:35, обновена 14 Март, 2017 09:34 13 915 43

Бивш депутат наглее на инвалидно място

  • депутат-
  • инвалидно място-
  • софия

Автомобилът е на бившия депутат на ДПС Илия Илиев

Бивш депутат зае инвалидно място с личния си автомобил, научи НОВА.

Скъп джип, върху чието табло е бил поставен пропуск на екс-народния представител от ДПС Илия Илиев, е спрял върху инвалидно място в центъра на София.

Режисьорът Еди Казасян сигнализира за луксозен джип с депутатска карта на името на Илиев, който е бил паркиран на инвалидно място в центъра на София.

"Мигачите на колата бяха пуснати. За мен те не дават право на абсолютно никого да заема инвалидно място", коментира Казасян за "Здравей, България". Той допълни, че номерът на картата не съвпада с този на автомобила.

„Действието се развива на ул. „Парчевич и „Ангел Кънчев” пред 127 училище на единственото инвалидно място в района”, разказва Еди Казасян, внук на великия музикант Еди Казасян, пред Нова телевизия. Единственото, което успял да каже на наглеца зад волана е, че това място може би е за параполитици. Мъжът само се усмихнал и казал, че е за малко.

Казасян направил и снимки на возилото напълно необезпокояван, тъй като шофьора, който той все още не е разпознал дали е самият депутат не бил в джипа. „Интересно как би могъл да реагира народа на това, че гербът на държавата ни стои на този пропуск. Аз не знам кой е този политик”, допълва възмутено Казасян.

Факти.бг припомня, че въпросният пропуск важи единствено за паркинга до Народното събрание, когато парламентът работи. Той се издава поименно и с номера на съответния автомобил. В този случай обаче единствено името може би отговаря, тъй като номера на картончето и този на скъпия джип са различни.

В края на 43-то Народно събрание главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на Илия Илиев. Илиев е лидер на ромската организация ДРОМ и част от ДПС. Цацаров го погна за купуване на гласове в полза на ДПС, а депутатът тогава сам си даде имунитета.

По темата работи и Венци Михайлов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Гошо

    2 38 Отговор
    Е какво пък :)
  • 2 Джон Смит

    30 1 Отговор
    Само си пишете!
  • 3 ЖОА

    4 49 Отговор
    Правилно си е спрял човека.
  • 4 Тодоров

    86 4 Отговор
    Ами той си е инвалид, щом българин членува в етническа партия.
  • 5 Поршетоми

    46 2 Отговор
    Това не беше ли ромаджията Илия Илиев? А като наглее защо не сте извикали КАТ или онези от Паркинги и гаражи да го санкционират?
  • 6 психолог

    67 3 Отговор
    счупват му яко краката става инвалид и мястоото е негово до животно
  • 7 владо

    5 32 Отговор
    нещо много анти-ДПС и про-ДОСТ го раздавате. Пуснете сега някоя статия как Господин Местан е извършил благоторителност в някое родопско село.
  • 8 КЕВОЧ

    47 1 Отговор
    До Тодоров.
    Този е българин колкото Кирил Рашков (цар Киро).
  • 9 долубсп

    41 2 Отговор
    Тея с 4-те ауспуха може да спират навсякъде. Даже полицаите го знаят.
  • 10 Темида

    20 3 Отговор
    Велкоме ту Булгерия 2017.......

    Прауд то би Булгариен!
  • 11 све

    10 6 Отговор
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
    единствената партия, която има в програмата си
    ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА
    КОНФИСКАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО
    СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ
    Кой не би искал това?
  • 12 Бойко

    43 2 Отговор
    Смятайте щом такива неизвестни депутати карат такива скъпи коли , какво остава за големите...!
  • 13 Мазни Депутати

    25 1 Отговор
    Гласувай за ДПС купи му джип Порше на Илийчо. На много ви обичат хората.
  • 14 Мечо

    9 1 Отговор
    Манталитет на мафиот,какво да го правиш!Някои се надяват този даги защити!!
  • 15 Дани

    28 1 Отговор
    С какъв бизнес се занимава този депутат та да отдели 300 000 лв за една кола ? Вървежен бизнес ... сигурно е създал много работни места.
  • 16 дпс е равно на москва

    22 5 Отговор
    Как е, а? Харесва ли ви? С мажоритарните избори ще се оправят ли нещата? Цацаров го бил "погнал", ама пича си купил Кайен да бяга бързо от такива, като Цацаров.
    Ето къде ни отиват парите от данъците, ето защо България е БЕДНА, за това са ни ниски заплатите и нисък стандарта, за това ще сме бедни и пенсионерите ще ровят в кофите за боклук.
    Това е политческата класа, сигурен съм, че този тип няма да може да докаже, откъде има пари за джипа, но и никой не го и пита. Браво на Цацаров, браво на прокуратурата за добре свършената работа. Докато си траем този филм ще продължава, ще продължават да ни крадат и мачкат, защото манталитета ни е на роби.
  • 17 Morgoth

    22 1 Отговор
    Това не беше ли поредния цигански лидер присламчен към ДПС?
    Той е инвалид, не знаете ли?!? Мозъчен инвалид!
  • 18 Гоуст

    11 1 Отговор
    Какво очаквате?
    - момчето си е просто;
    - депутат е;
    - депутат е от ДПС;

    Коментиран от #19

  • 19 бкп е мафия

    12 1 Отговор

    До коментар #18 от "Гоуст":

    Ами, очакваме простите, крадливите, бандитите да са в затвора или на нивата и да копат тютюн, не да се разкарват из София с коли за стотици хиляди евро и си паркират, където си поискат.
    За съжаление, има да чакаме.
  • 20 бкп е мафия

    4 1 Отговор
    Илия Илиев е роден на 9 ноември 1975 година[1]. Завършва право и публична администрация в Югозападния университет „Неофит Рилски”.

    През 2002 година учредява партия ДРОМ[2]. През 2007 година е избран за общински съветник в Столичния общински съвет от групата на ГЕРБ, където е Председател на постоянната комисия по демографска политика и превенция на социалните рискове[3]. След началото на Антицигански вълнения в България през 2011 се опитва да предизвика циганско надигане в кварталите Факултета, Филиповци и „Христо Ботев“[4] Вечерта на 28 септември в квартал „Христо Ботев“ казва по отношение на протестиращите мирно в София: „Те да се радват, че ние укротяваме хората и не сме тръгнали и ние натам. Защото, ако тръгнем 2 000 човека и ние в центъра не искам да си представям какво може да стане.[5][6]
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0%98%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2_(%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA)
  • 21 Мдааа

    7 1 Отговор
    Ами, че инвалид е човека, мозъчен!
  • 22 НикиД

    4 2 Отговор
    не го защитавам този, но сигурно 95 процента от онези, които имат инвалидно място, не са никакви ивалиди, а тарикати, които са намерили начин да си запазят индивидуално място. много инвалиди, много нещо, никнат като гъби в нашия квартал Центъра на София). аз лично познавам един единствен ( а познавам доста хора) истински инвалид, който кара ежедневно и наистина се нуждае от такова нещо.
  • 23 jтъп

    3 1 Отговор
    той е душевен инвалид

    Коментиран от #24

  • 24 бкп е мафия

    12 1 Отговор

    До коментар #23 от "jтъп":

    Инвалид, инвалид, ама кара кола за 300 бона, а пък ние плащаме данъци, щото сме много извисени духовно.

    Коментиран от #29

  • 25 бкп е мафия

    4 1 Отговор
    Айде, отивайте да им дадете гласа си, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, няма такъв народ, да се задължи САМ, като лудите!?
    Задължително му купете и Порше Панамера, че Кайена му е вече малко вехт, и едно 911 да си купи за любовницата.
  • 26 Tttt

    3 5 Отговор
    Само да ви кажа , че сте много не компетентни с цената на този джип! Възможно е да е на лизинг, но не е повече от 100000 лв.

    Коментиран от #30

  • 27 Tttt

    0 4 Отговор
    Това си е чиста похвала , че му е толкова скъп джипа!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 неплащащ

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "бкп е мафия":

    Кои ВИЕ плащате приятел? Аз съм българин, живея в апартамент в гр. София на името на баща ми. Да, човека плаща данъка на апартамента защото така е научен от комунизма, ама аз лично за плащане което зависи от мен и което ще зависи не го правя. Нито плащам глоби, нито здравни осигуровки, нито си купувам билетчета в градски транспорт и т.н. Ако всички сме задружни и не плащаме, няма и да има пари за циганите като тоя и всички останали цигани. Защото българският данокоплатец е съучастник в много нечувани престъпления. Знаеш ли че България е официален и основен оръжеен спонсор на терористите в близкия изток например!? Това го все още доста хора не го знаят заради невежеството си. Така, че който плаща подобни неща мани спора дали е тарикат или наглец, тук говорим за друго мноооого по-важно и съществено - че става съучастник в престъпленията на корумпираните ни и зли управници. Аз единствено си плащам интернет и телефон, абсолютно нищо друго не бих защото знам, че тези пари отиват за много лоши неща. За тероризъм, за социални, здравни и детски на циганите и нелегалните имигранти(ислямисти) и тем подобни неща. Та затова питам кои ВИЕ, моля ви, спрете да плащате за нещо което не знаете какво е. Така ставате нелепи съучастници в убийства и какви ли не злини. Робско и безумно е да плащаш просто защото така е "прието" ....
  • 30 Cayenne

    11 1 Отговор

    До коментар #26 от "Tttt":

    Приятел, джипът на снимката е Porshe Cayenne S при това последен модел.Тук цените започват от 72 000 евро, ако е Diesel или Platinum edition от 75 000 евро за базов модел при това БЕЗ ДДС!!!!При големият батко Porshe Cayenne Turbo S цените започват от 144 000 евро (без ддс).До колкото до лизинга , сам можеш да си направиш сметка за каква месечна вноска става въпрос.
  • 31 БайХой

    4 9 Отговор
    Учете турски бе! Скоро ще ви е матерен език!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Sevastokrator

    4 2 Отговор
    Ami koi otkradna parite ot ktb te stigaha za pomoshti na romite za 10g.
  • 35 Руснака

    12 2 Отговор
    Палене на колата и чупене на главата за този...и за всички като него!!!!!!!!!!! Тогава ще се оправи България.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Избирател демек Държавата

    7 1 Отговор
    Някакъв си бай м...л или Илия някои си , като се качиш в Поршето БЕЗ СМЪРТЕН ЛИ СТАВАШ??? Е.АТИ ДЪРЖАВАТА
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ):[]

    3 0 Отговор
    Дебелия сега трябва някой да му шчупи краката. А някой знае ли как с 2000 заплата можеш да си позволиш такава кола, (не, че незнам)
  • 41 taka e brat

    2 2 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ БУЛГАРИСТАН ЕООД ......
  • 42 Dani banichara

    3 1 Отговор
    Kvo znachenie ima kav si ,vajno e da si chovek . I az sam ciganin i bachkam kato lud . Povecheto cigani bachkat i to za po malko pari . I samo toq li kara takava kola . Q se ogledaite i vishte kakvi koli se karat navan.
  • 43 Моя Избор

    0 0 Отговор
    Кво толкова е станало, ако шофьора е в автомобила няма проблем. Тук (някъде извън бг) ако возиш инвалид, слиза / качва се пътник от/в автомобила може да спреш на инвалидно място до 5 мин. Постоянно спирам на инвалидно място като прибирам приятелката ми от универститета.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове