Last news in Fakti

5 Май, 2017 16:14, обновена 5 Май, 2017 21:15 9 617 33

Слави Трифонов: Мога да вляза в парламента по 3 начина (ВИДЕО)

  • слави трифонов-
  • протест-
  • парламент-
  • мажоритарен вот
Слави Трифонов: Мога да вляза в парламента по 3 начина (ВИДЕО) - 1

Чoвeĸ мoжe дa влeзe в пapлaмeнтa ĸaтo избpaниĸ, нacилcтвeнo и дoбpoвoлнo, дa гo paзглeдa - мoгa и тpитe. Aĸo нямa eфeĸт, пpoтecтът щe пpиeмe дpyгa фopмa. Toвa зaяви Cлaви Tpифoнoв, ĸoйтo зa втopи пopeдeн дeн ce пoяви пpeд пapлaмeнтa, зa дa пpoтecтиpa cpeщy тoвa, чe дo тoзи мoмeнт пoлитицитe нe ca нaпpaвили нищo зa пpиeмaнeтo на мажоритарния вот.

Aĸo нямa eфeĸт, пpoтecтът щe пpиeмe дpyгa фopмa, oбяви Tpифoнoв. Kaĸвa oбaчe нe ĸaзa.

Това е мой личен избор и аз за втори ден съм пред парламента. Аз съм гласувал на този референдум и искам моята воля и тази на всички гласували на референдума да приемат резултатите от допитването.

Днес съм за втори ден, утре пак ще бъда и ще продължа да идвам. Как ще продължи протеста ми ще реша допълнително.

Политиците са задължени да изпълнят волята на народа, посочи Слави Трифонов. Той не пропусна отново да отбележи, че партиите получават най-високата субсидия в Европа.

Ние им плащаме заплатите с нашите данъци, посочи Слави Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ цирк

    32 78 Отговор
    Ха-ха, мутра протестира.
  • 2 тарапонти

    25 72 Отговор
    Дългия протестира!?!?Изчерпа се и си прави реклама.Ако го изберем за президент,ще има пак референдум от турски вид и от там до Северна Корея остава много малко.Диктатор да тговори за реферндум ми звучи кощунствено!
  • 3 kalous

    27 75 Отговор
    СЛОЖЕТЕ МУ ПОДВИЖНА ТОАЛЕТНА, ЗАЩОТО ОТ ЧАКАНЕ НЯКОЙ ДА МУ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ШИЗФРЕНИЧНИТЕ ИСКАНИЯ, ЩЕ СЕ НА.ЕРЕ!
  • 4 ката

    21 65 Отговор
    Кратунчо се развихря... Не му обръщайте внимание , и сам ще се прибере в базата Драгалевци.
  • 5 Инат

    54 15 Отговор
    Явно опорните точки са ви чалгар и мутра...друго си е депутатите с техния интелектуален ценз...
  • 6 ЦИТАТ

    16 36 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Мажоритарните избори са в УСЛУГА на Герб! Герб има полза от тях, за да постигне тотален контрол. Тогава познай, какви ще са депутатите!? Не се хващайте на демагогията и популизма на Бюрек номер 2, щото тоя път ще рИвете без сълзи и ще виете на умряло. 1996 ще ни се стори, като приказка, а КТБ ще е ежедневие.

    Коментиран от #15

  • 7 Търсете промяна....

    73 19 Отговор
    Вижте само предишните коментари, на някакви платени, и ще разберете в каква манипулативна държава живеем.
    Аз съм един от хората, които имат много добри доходи, плащам по 1000 лв данък на самозабравили се, алчни и надути депутати!!! И отидох на протеста на Слави, защото ми е жал за народа, дано някой ден да осъзнаем, че го правим и за децата си!!!
    Ние сме малък, но много прост народ!

    Коментиран от #12, #14

  • 8 КГБ

    19 65 Отговор
    Славчо протестираш щото твоите хора неспечелиха.... комуняга .
  • 9 Всички сте РОБИ

    47 13 Отговор
    беден прост народ...Във всяко едно отрицателно нещо сме първи в ЕС...в положително на последно.Сега плюете..и по кой по бъдещето на децата си.ЛЕВСКИ се обръща в гроба.За вас ли умря....
  • 10 Алекс

    53 13 Отговор
    Купени или платени и сигурно сте от партийте-МУТРИ които оглавиха парламента отново. Каквото и да говорите против Слави всеедно говорите против народа ! Хората не са слепи и глухи да видят и чуят поредните лъжи на наглите депутати които отново с измами и лъжи взеха власта и няма да ви се върже никой каквото и да плюете относно Слави-по точно НАРОДА !
  • 11 991

    68 6 Отговор
    "Слави е мутра и чалгар!" - каза депутата Дилян Пеевски, докато влизаше в бронираната си S-класа след дългия работен ден, състоящ се от 30 минути бездействие на столчето в народното събрание. Няколко набити момчета с голи глави избутаха журналистите в страни и побързаха да се качат в скъпите лимузини придружаващи конвоя на Пеевски, защото той нямаше търпение да се прибере в имението си за милиони при своята любима - поп-фолк певицата Цветелина Янева.
    Задача с повишена трудност - Открийте иронията в предишното изречение. Всички наши депутати са корумпирани мутри, всички слушат чалга и въртят гюбеци докато харчат мръсните си пари по скъпите софийски ресторанти, пък после Слави Трифонов бил чалгар и мутра.
  • 12 Гост

    53 6 Отговор

    До коментар #7 от "Търсете промяна....":

    Тролщината е голям бич!
    Това са едни, които освен да смажеш от бой, от друго не разбират. Не са виновни политическата класа, а такива мръсни и жалки подлоги, които трябва да смачкаме!!!
    Те за това са тролове - да създават илюзия, че са много, а в същото време са 2-3-ма, които нямат акъл и пишат едни и същи изтъркани кретенизми за мутри и комунисти.
    Не губи надежда за народа, видяха се резултатите на референдума!
  • 13 Антей

    49 12 Отговор
    Мутра или не......., но си плаща данъците и си търси правата. Които не забравяйте но са и ваши права. Така, че гадни тролчета, това са и вашите пари. Защо сте такива тъпаци? От вечната българска злоба ли? Давай Слави, далеч сме но сме БЪЛГАРИ и сме с теб!!!!!! Макар и духом.
  • 14 гхмгхйгхгх

    15 3 Отговор

    До коментар #7 от "Търсете промяна....":

    не че нещо ама плюсовете са за
    Публикувано във факти.бг: Ние сме малък, но много прост народ!
  • 15 Барабар Петко

    10 27 Отговор

    До коментар #6 от "ЦИТАТ":

    Толкова му е ако/ъла на Слави, ще постигне обратното на това което иска
  • 16 Иванов

    24 1 Отговор
    Пеевски е депутат и нее мутра така ли! Как със скромна депутатска заплата е станал мулти милионер!
  • 17 Юмруков

    20 11 Отговор
    Бравос Слави, и без това хората са зпмбирани. Давай смело , не ги оставяй тези много ни скъпи хрантутици да вършат нещо полезно . Искам , румънския модел във всичко. За балканите изглежда това е вариантът. Смело , и аз лично ще дойда когато почивам.
  • 18 no comment

    11 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Питбула влиза в парламента на мястото на Лиляна Павлова
  • 19 Киро

    21 3 Отговор
    До троловете:

    Айде най-накрая се уточнете за кой работи Слави - за ГЕРБ или за БСП и ви чакам да излезете с обща позиция, че сега ставате за смях!
  • 20 Татко Махно

    11 1 Отговор
    Бийте белите докато почервенеят, бий червените докато побелеят.

    Коментиран от #21

  • 21 няма

    22 3 Отговор

    До коментар #20 от "Татко Махно":

    Време е да стане като в Македония ,ще тичат като мишки!!!

    Коментиран от #30

  • 22 НЯМА

    12 11 Отговор
    Който е против Слави, взима пари от ГЕРБ!!!
  • 23 Андрей

    13 6 Отговор
    Все има право да протестира.Трябва да се даде шанс на мажоритарния вот. В момента няма за кого да се гласува, но ако има мажоритарен вот може честни и никумо известни хора, които биха работили за народа и държавата си да се решат и да пробват да влезнат в политиката.
    А тези които плюят мажоритарния вот не осъзнават, че който иска пак може да си гласува партийно - проблеми за това няма да има.
    Прави ми много негативно впечатление, че всички плюят господин Трифонов. Според мен хората ги дразни факта, че един човек със средноевропейски финансов статус на работодател се е принизил до толкова, че да мисли и за другите, а не само за себе си...
    Това е прецедент... Всяко разумно същество на земята обача знае, че за да е добре, трябва и другите около него да са добре.
    За това аз подкрепям господин Трифонов. Не ми е приятно да гласувам за ГЕРБ, а после да получавам управление в комплект с "ЛУДИТЕ" патриоти.
    Искам да мога на изборите да имам възможност да избера този който ми харесва. А ако не съм наясно да гласувам партийно - защо не?!
    Имате подкрепата на амбициозните и работещи здраво български граждани, господин Трифонов. Ние сме работодатели и работим по 16-20 часа на ден. За това все още не можем да ви подкрепим и чакаме "простолюдието" да поумнее... Ако това не стане и не му се отворят очите на площада с Вас ще дойдат всички на които им пука и има какво да губим...
  • 24 МладЕмигриращБългарин

    12 4 Отговор
    Не харесвам никой от тях,но тук не става въпрос за това.Всичките ми приятели са в чужбина,семейството ми не е добре тук,а Валери Симеонов е олицетворение на това,което не искаме в България.Жив или мъртъв този път пред парламента с българското знаме,стиснати юмруци и чаша кафе.Това няма да свърши така лесно.
  • 25 Баба Вуна

    4 8 Отговор
    -Със всичките си действия славуца иска да докара баба кури във власта за да ви го ту-и!!
  • 26 тъпо умно просто и селско

    4 6 Отговор
    .....какво падение житието-битието на една застаряваща изпростяла от алчност и болни амбиции дама със звучното име славуца провансалска искала да влезне във парламента....и какво ще прави там-ще лъска тоалетните чинии на парламента тя за друго не е учила за толкова има умствен капацитет колкото на една кокошка пипето....
  • 27 Янко

    3 1 Отговор
    Нито един истински коментар, Факти защо разрешавате на духове да коментират. Изтрийте духовете за да може да се прочетат и истински мнения.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 гощо

    4 1 Отговор
    Трееее се тормозят и мачкат тези в парламента,ма ние сме мишоци си траем!
    !
  • 30 Олигарха

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "няма":

    Оставете оная дебелата с чантите за мене!
  • 31 тукашен

    1 0 Отговор
    Трифонов нямаш подход бе човек? Вземи облечи балет Магаданск като Снежанки! После маскирай оркестъра като дядо Коледа и Седемте джуджета! После наеми един тир с открити капри и ги стовари пред парламата. И свирете танцувайте и пейте! Като чуят народните избранници ще излязат да видят кво аджеба става? Тогава балет Магаданск ще ги напръска със светена вода и ще им поднесе по един шок бонбон и ще каже: Ой, Лазари и Лазерки, кой на гости не покани, ще лапа мухи, а не шарани! И ще ви поканят бе. А ти седиш на дъжда като пън и чакаш да дойдат там? Не става! я ме вземи за аранжор и ше те вкарам в парламента на бял кон...не Феррари а истински...? Абе ти си артист, нямаш ли идеи? Аз не мога да ги гледам толкова ме плашат тия с години ни мачкат ще хвана инфаркт ако ги видя, а ти сам се буташ да везеш?
  • 32 БайМанаф

    1 0 Отговор
    Цирк „България”

    След Виденов, Костов, Бисеров, Божков и Краус,
    след толкоз грабежи в тази страна корумпирана
    бях се отчаял и мислех си – всичко е хаос!
    Оказа се неее! Престъпността ни била организирана.

    Но нещата са вече тъй груби и тъй oчевадни
    че властта и крадците открито си лафят на „ти”.
    По-евтино идва вече човек да открадне,
    вместо да бръкне във джоба си и да плати.

    И ако случайно някого хванат и „сгафи я’,
    тогава в съда, значи тъй... – ясно к’во става!
    Всяка държава си има естествено мафия,
    нашата мафия просто си има държава.

    Господа политици, скрити там горе на завет
    и пишещи наш’та история с китки омекнали.
    Вий сте едни от онези, които оставят
    нещо след себе си, само когато са клекнали.
  • 33 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    CлaФчо, помниме кaк cе огъвaше кaто чaмовa дъcкa минaлaтa годинa когaто зaдaвaше въпроcи нa Тиквоций Едно. Инaче, кaто cи caм cи голям курaжлия. Продaл cи душaтa cи много отдaвнa, виновен cи зa грешния мироглед нa цяло поколение. Ти cи един голям шут, тaкивa кaто теб ги ползвaт зa зaбaвление нa cуверенa и неговия упрaвител. Принципноcтa и прaволинейноcтa не ca нaй-cилните ти кaчеcтвa. Опрaви cи оcветлението в товa мижaво cтудио , където cе подвизaвaш и не cе бъркaй в политикaтa, не cтaвaш! Човек, който издигa в култ мутрите, caм cи миcли че е тaкъв , убеждaвa млaдежтa че пaзвaнтин ( бодигaрд ) и държaнкa ( проcтитуткa ) ca преcтижни профеcии , нямa мяcто в политикaтa!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове