Last news in Fakti

8 Юни, 2017 11:07 10 527 67

Рагин искал пари от шведи за ритника

  • швед-
  • камериерка-
  • турист-
  • благой рагин

Просто камериерката е станала жертва на този вандализъм, отсече туристическият бос

Рагин искал пари от шведи за ритника - 1

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин обяви, че е помолил шведска фирма да даде пари на изританата в главата от шведски турист камериерка в Слънчев бряг.

В сряда сутринта той скандализира обществеността у нас, след като в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR призова да не се говори много за инцидента, тъй като туроператорите, които работят с Швеция се притесняват да не изгубят клиентите си.

По думите му скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече "се страхувам да не ги загубим като туристи".

"Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", категоричен бе експертът пред националната телевизия.

"Заради този призив хората ме обвиняват във форумите, обиждат ме по телефона, наричат ме родоотстъпник, че мразя България. Не, не е така, не съм такъв и много я обичам. Просто колегите, които работят с шведския пазар са притеснени, че могат да си изгубят бизнеса. Някои ни казват, че сме чорбаджии, изедници, че само за пари мислим. Истината е, че колегите плащат данъци, осигуряват работни места и без бизнеса не може", коментира Благой Рагин пред в. "Сега".

Той подчерта, че случката не трябва да се отрази върху отношението на българите към шведските туристи, тъй като не всички са като този, нападнал камериерката.

"Всяко стадо си има мърша", настоя Рагин.

Той обяви, че е през следващата седмица голяма шведска фирма ще даде пари на пострадалата камериерка в знак на извинение за ритника от пияния нападател.

"На 19 юни пристига най-голямата шведска фирма да награди пет хотела за лоялност и заслуги за бизнеса, който са реализирали през 2016 г. Те искат да работят с нас. Помолих шведите да поканят пострадалата българката, да й се извинят, да се даде някаква сума, но не като подкуп, а като жест към нея, защото тя не е виновна. Просто е станала жертва на този вандализъм", каза експертът.

Благой Рагин каза още, че от пет години си търси заместник на шефското място в асоциацията на хотелиерите, но трудно се намирали подходящи за поста кадри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Роман дизел

    83 4 Отговор
    Щом си плащат може да ни ритат . Бизнесът рече тъй!

    Коментиран от #38

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дедо Грую

    74 1 Отговор
    Я глей наш Рагинчо как обърна нещата, че и родолюбец стана!
    А са бегай към горда Швесция, кат им се наведеш гордо гърбешката както те правят гордо пред всеки гаджал и гордо ядът лобут после сеанса. Подлогa!
  • 6 Гост

    65 2 Отговор
    Този нямали кой да го свали от този пост,че много ни излага пред света?
  • 7 jambazina

    84 1 Отговор
    Шведите са ди шведи, не се насъскваме срещу тях, просто хората искат справедливост за тоя конкретен изрод, толкова е просто.
  • 8 Azazel

    80 1 Отговор
    Щом един ритник в главата може да се компенсира с обещетение, аз предлагам да съберем дружно пари и да ги дадем на някой желаещ швед - да го нарита Рагин по самодоволната мутра.
  • 9 червена чалготека

    50 4 Отговор
    Явно според другаря българите сме само за ритане, животинки, по важното е да не навреди на бизнеса на червените другари. Също, като едно време, когато скриха вредата от радиацията по време на Чернобилската криза.
    За пари другарите са готови на всичко, да продадт и предадат Родина и народ.

    Коментиран от #14

  • 10 Гост

    52 1 Отговор
    Тоя да се маха далеч от България! Що тебе не те ритне някой така и после да ти даде пари бе ? Егати мизерника!
  • 11 onq s konq

    37 2 Отговор
    Наистина Туристическият бизнес е изключително важен за България в икономическо отношение и дава хляб на цяла армия от работници.Недоумявам обаче как човек на такава отговорна длъжност като Рагин може да тръгне ДА МОЛИ някаква шведска фирма за парична компенсация за пострадалата,след като в случая си има ЗАКОНОВА ПРОЦЕДУРА ,ВЪЗПРИЕТА ПО ЦЕЛИЯ БЯЛ СВЯТ-завеждане на дело срещу извършителя и съответно съобразяване със присъдата.А присъдата вероятно ще е както лишаване за определен срок от свобода,така и парична глоба.От минал юридически опит по подобни случаи обаче знаем,че чужди граждани извършили престъпление на наша територия успяват по някакъв начин да се уредят с гледане на делото В ТЕХНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ,което предвид натрупания ни вече стаж като членство в ЕС би било НЕДОПУСТИМО!

    Коментиран от #46, #63

  • 12 Лост

    59 0 Отговор
    Значи идва шведа с 5000 € джобни, рита наред и плаща обещетения!? Той коли, той беси. Няма закон? На тоз, майка му да наритат някъде, да видим ква песен ще запее.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Дедо Грую

    39 2 Отговор

    До коментар #9 от "червена чалготека":

    То другаря рагин по стар навик от ритници, навеждане и Чернобил му е повредена кратуната.
  • 15 dedo wi pras

    55 3 Отговор
    на мен ми писна от всякакви чувствителни. шведите били чувствителни и ся зор да не ги обидим. бежанците били чивстителни и да не земам да ги обидим ,турците и "ромите " и те все чувствителни.....
  • 16 Лост

    35 1 Отговор
    Или да го вмъкнат като опция в туристическите пакети на TUI- ритане в главата майката на Благой Рагин.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 незнайко

    33 2 Отговор
    Да си подложем и задните части ако трябва, щом са чувствителни шведите. Не съм очаквал от българин да защитава провинилия се швед! Ако щат до идват, в моя джоб не влиза нищо. Потресен съм от изказването! Докога ще слугуваме на Европа?
  • 19 Грую

    35 1 Отговор
    До там ли я докараха хотелиерите? Да включват услуга "ритане срещу пари". Аз предлагам малко по-безопасен вариант. Г-н Рагин на входа на Слънчев бряг да сложи една картонена кутия от тези , където ги слагат уличните музиканти, да напише една табела "Срещу пет лева можете да ми теглите един хубав шут" и да заема подходяща поза разбира се. като с оглед по-голяма безопасност на занятието предлагам да изложи за това действие задните си части. Явно такса ще може доста да заработи според качеството на туристите, които идват в България.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЧИЧО ГОШО

    35 0 Отговор
    Ако това беше майка ми , шведа инвалид на момента , нямаше да го водат в полицията а към болницата
  • 22 гост 2

    36 0 Отговор
    Пълни глупости! Камериерака да съди шведа до дупка! Шведа й дължи пари за пелесната повреда, която й е причинил и ако делото се заведе пред съд, няма оттърване за шведа! Въпросният рагин се е опитал да избегне съдебното производство, но няма да го огрее! Съветвам роднините на пострадалата камериерка НА СЕКУНДАТА да се обърнат към колега - адвокат и да съдят шведа до дупка! Българите не сме животни , с които чужденците да се подиграват! И сме много по-чувствителни от скандинавците, ако в собствената ни държава чужденци се отнасят с нас като със сливесни животни или движими вещи!
  • 23 гост 2

    9 2 Отговор
    Камериерака- т.е. камериерката
  • 24 mf2

    29 0 Отговор
    Пратете швестера при мен - аз ще му платя и ще го избомбя веднъж в кухата кратуна!
  • 25 Зорлем

    42 2 Отговор
    Този индивид защо все още е "председател" на незнам си каква асоциация, а не е "бивш председател"?!

    На физиномията му ясно и четливо е изписано, че е бивш виден БКП париец и ченге с умствен капацитет на фатмак!
  • 26 Ivan S

    45 0 Отговор
    Този е по-гнусен и от шведа.
  • 27 тодор

    40 0 Отговор
    рагин ли си къв си,не ме интр. ама защо ще ни излагаш като Българи бе дупедавец,кво ме интересува мене за вашите хотели,какви заплати давате на хората/500лв/,а вие хотелиерите карате двипове за по 100бона,криете данъци,плащате минимални
    заплати и се гаврите с хората, фалирвайте все ми е тая за вас
  • 28 гост 2

    31 0 Отговор
    Български граждани, запомнете- никой друг няма да защити вашият интерес и нарушени права по-добре, отколкото един адвокат! Няма синдикати- миндикати- както виждате, се намират мизерници, които поставят бизнеса си над защитата на правата на една работничка. На адвоката се плаща законен хонорар за едно нещо- защото той е длъжен с всички законни средства да защитава САМО интереса на клиента си и ничий друг интерес. При заведено съдебно дело, камериерката печели 100% делото- въпросният рагин отлично знае това и точно то го мотивира да предложи пари на камериерката- за да се споразумее с нея тя да не завежда дело срещу шведа. Само, че- ако камериерката има нужда от болнично лечение/ операция и колегата, който я защитава в съда, поиска обезщетение и за лечението, то съдът ще присъди и тази сума в полза на пострадалата камериерка. Ако камериерката се съгласи да вземе пари от шведа- както съветва рагин- това не е в нейн интерес, защото после- в съдебно производство, се взема предвид тази сума, получена от камериерката, и се намалява стойността на обезщетението. Действително рагин действа като противник на камериерката и като адвокат на шведа. Да не се помайват роднините на камериерката и да си наемат адвокат, който да започне съдебно производство!

    Коментиран от #31

  • 29 gnida

    21 0 Отговор
    Лицемер !
  • 30 Дедо Грую

    24 0 Отговор
    А за рагин няма ли и за него да може да се спретне некво производство?
  • 31 Ярослав Станчев

    13 1 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    За тоя коментар те подкрепям с две ръце.Точно така трябва да се действа в случая.

    Коментиран от #33

  • 32 ФАРА

    27 1 Отговор
    ДЪРТ МАЗЕН КУМУНИС ША Е ТОЯ
  • 33 гост 2

    16 1 Отговор

    До коментар #31 от "Ярослав Станчев":

    НК Чл. 129. (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който причини другиму средна телесна повреда, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
    (2) Телесната повреда е средна, ако е причинено: трайно отслабване на зрението или слуха; трайно затрудняване на речта, на движението на крайниците, снагата или врата, на функциите на половите органи без причиняване на детеродна неспособност; счупване на челюст или избиване на зъби, без които се затруднява дъвченето или говоренето; обезобразяване на лицето или на други части от тялото; постоянно разстройство на здравето, неопасно за живота, или разстройство на здравето, временно опасно за живота; наранявания, които проникват в черепната, гръдната и коремната кухина.
  • 34 Патето Яки

    22 0 Отговор
    Продажен богаташ.
    Хотела и този Ръгин трябва да обезщетят жената със собствени пари защото печелят от такива западни боклуци.
  • 35 vs Рагин

    19 0 Отговор
    Тоя Рагин какво си мисли бе... Веднага трябва да да му се иска отговорност за изказването и без да се вдига много шум да го изхвърлят от асоцияцията и да бъде обвинен за шионаж, държавана изняна, звимане на подпуп от лобистки групировки, намеса в граждански процесуални спорове и заемане на анти-гражданска и анти-европейска позиция, анти човешка позиция от трибуната на някаква безмислена продажна и анти българска асоцияция за взаимопомощ на чужденците против българите.
    Публичен съд за чужденци бездарници дошли да унижават по-такъв начин машата майка България, а такива като Рагин Еврейчето повдигане на обвинения за съучастничестъво и отит за прикриване на случилото се.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Кой

    20 0 Отговор
    А, бе този не знае ли , че викингското време мина? Съд за този л..нар ! До дупка !! И панделка за него, там ще види как се рита !
  • 38 носърчета по шведски

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Роман дизел":

    Това ми напомня ония стар вицза носърчетата

    Отиват американец, французин и българин на сафари в Африка. Вечерта се хвалят край огъня…
    Американецът:
    - Днес аз убих един слон и три антилопи.
    Французинът:
    - Аз – два жирафа и носорог.
    Българинът:
    - А пък аз само три носърчета.
    - Е, какви са тия носърчета? – попитали останалите.
    - Ами едни такива, как да ви ги опиша…
    На следващата вечер край огъня…
    Американецът:
    - Днес ударих лъв и две зебри.
    - Аз пък – леопард и антилопа, казал французинът.
    Българинът отново се похвалил с няколко носърчета.
    На третата вечер пак се хвалили, и когато българинът споменал за носърчетата, другите двама го попитали:
    - Обясни ни сега какви са тия носърчета…
    - Добре. Като си вървя из джунглата с пушката, изкачат от храстите едни такива черни, ръкомахат насреща ми и викат: – Но сър! Но сър! Но сър!
  • 39 Българин

    16 0 Отговор
    Чудно ми е какви са тези мало.мници където слагат минуси на коментарите тук??? А този Не го знам какъв е Българин ли е или не с таз фамилия да го съдят и него за прекриване на престъпление .
  • 40 Корковата тапа

    11 0 Отговор
    Този с какво се дрогира, че изглежда толкова неадекватен?
  • 41 VMORO

    14 1 Отговор
    България си загуби качествените туристи, тъй като курортите ни са презастроени, не поддържаме плажовете си в безупречно състояние, не предлагаме качествено обслужване, храната е некачествена, нямаме инфраструктура, нямаме реклама, хотелите не се управляват правилно и т.н. Повечето българи са били туристи(а и работници) в чужбина и фактите не могат да се отричат.
    Господата хотелиери могат да започнат са дават адекватни заплати, вместо да се мъчат да потулват случая. Уважавай се, за да те уважават и околните.
    Колко е готов да даде Рагин? Аз съм готов да дада двойно повече на жената, за да си търси правата по съдебен ред. Напълно сериозен съм.
    Шведът надали ще лежи в затвора според мен, тъй като най-вероятно е неосъждан досега в България. Всичко зависи от това как ще бъде категоризирано нападението над камериеката. Предполагам, че ще го осъдят условно... Жената да стане частен ищец и да поиска да бъде обезщетена.
    Скандинавците обикновено са кротки туристи, понякога младежите им са келеши. Позовавам се на дългогодишния си опит. Агресията на този чичо е по-скоро прецедент. В никакъв случай обаче случаят не бива да се омаловажава. Съд до дупка!
  • 42 nik

    9 1 Отговор
    Ами ако бяха сритали така жена му???.
  • 43 бачо

    9 2 Отговор
    Радин да ходи да се отблагодари на шведа по френски за да се върне пак в България
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 antimediator

    10 0 Отговор
    На всички е ясно ,че Рагин е едно комунистическо с нисък интелект и съмнително образование.
    Любопитно е защо до сега него изритаха ?!
    Не случайно в другите държави имаше лустрация за да се отърват от такива като този.
  • 46 Ироничен

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Ездач, този много те е ядосал, щом си пропуснал да нанесеш любимите си правописни грешки.
    Прав си, разбира се.
  • 47 koko4ko

    5 0 Отговор
    Този с всяка дума де излага все повече. Човече, замълчи и се скрий някъде, че както си започнал може и бой да ядеш ден през ден. А иначе не пропусна да се изкараш и назаменим на поста си. На такава синекурна длъжност и магаре да вържеш ще се справи, а така като гледам как се справяш ти, магарето ще я свърши по добре. Поне на него като му кажат "стой" ще спре, ама ти не.
  • 48 БумБум

    3 0 Отговор
    Някой замисли ли се до къде сме пропадна ли вече. Пълна трагедия сме,трябва да си търсим правата винаги а не да слушаме някой друг да казва аз съдих един ама нищо не стана,така сани навели тея педераси че самочуствието ни е толкова ниско. Те на това разчитат защото сме свикна ли дасе навеждаме,ако тая жена има малко акъл ще съди Шведа и щеси оправи живота,
  • 49 БумБум

    3 0 Отговор
    А тоя Рагин му пожелавам на негов близак даму се случи същото и тогава да видя къкви изказвания ще чуем. (Толкова убиди искам да напиша за тоя но сигурно няма даго побликуват)
  • 50 Ми-ау! :)

    7 0 Отговор
    БЕЗСРАМНИКО - БЕЗРОДСТВЕНИКО Р А Г И Н,,
    НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СМЯТАШ, ЧЕ КАТО СИ ПЛАТЯТ ШВЕДИТЕ И РАБОТАТА ЩЕ СЕ ПОТУЛИ?!?
    АКО ЩЕРКА ТИ, СНАХА ТИ, БРАТОВЧЕДКА ТИ ЖЕНА ТИ ИЛИ МАЙКА ТИ БЯХА КАМЕРИЕРКИ И НЯКОЙ ПИЯН ШВЕД ГИ ИЗРИТА ИЛИ ИМ СТОРИ НЕЩО ПРОТИВ ВОЛЯТА, ПАК ЛИ ЩЕ ИСКАШ ПАРИ, ЗА ДА ПОТУЛИШ РАБОТАТА БЕ?!?
    ПЛАЩАТ И РИТАТ?!? АМИ, НАВЕДИ СЕ И ТИ ТОГАВА, ЧЕ ДА ИЗКАРАШ НЯКОЕ И ДРУГО ЕВРО!!! ЩОТО С ПЕНСИЙКАТА ОТ ТУК НАСЕТНЕ НЯМА ДА ТИ Е ЛЕСНО!
  • 51 име на гост

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    По думите му скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече "се страхувам да не ги загубим като туристи".

    "Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", категоричен бе експертът пред националната телевизия.

    То бива просто същество ма на теб шапка ти свалям. Заради точно тези отрепки нашето черноморие стана отвратително. Какво им се мазниш на социално слабите полу-идиоти бе пипон? Алкохолен туризъм и проституция омотана в чалга и нацепени батки с малки п...и. Аре газ към кафявата локва! Винаги ще се намери по някой кретен и вас да изрита в тъпите кратуни.
  • 52 Гунчо

    8 0 Отговор
    Тоя гунчо е готов за председател на БХК.
  • 53 ГЕРБ

    7 0 Отговор
    Боклук-Боклук и пак Боклук си Рагин!
  • 54 LEGIONARIVS

    5 1 Отговор
    Обещетението за тази женица ще е едно на ръка, другото което чакаме е адекватна присъда за този нечовешки акт!!! Този път няма да остане безнаказано и протести ще има!
  • 55 Доктор ДЖАГЕРС

    5 0 Отговор
    няма да му направят НИЩО. малко УСЛОВНА и това ще е и кой от къде е .
  • 56 Иван Господинов

    6 0 Отговор
    Формен идиот! Трябва да му дадат медал за доайен на идиотията в сферата на туризма. Тоя дядо е легенда!
  • 57 1234

    5 0 Отговор
    Според тебе бизнесът ли е по важен или живота на един ЧОВЕК? Дано тебе те ударят така ,тогава да видим какво ще говориш?Нищо човешко не е останало в тебе .Е.авам ти и бизнеса щом така мислиш за хората.
  • 58 ТУРИСТ

    7 0 Отговор
    ЖАЛЪК СИ РАГИН!!! !!!ИМАШ МАНТАЛИТЕТ НА ПОДЛОГА!!!
  • 59 Чиче

    5 0 Отговор
    Вместо тези пари защо не дадат работа на жената? Тя е висшист, доколкото прочетох, а живота я е принудил да работи това.
  • 60 Веселин

    4 0 Отговор
    Ако тази бедна женица унижена да търка подът със сълфедка беше маиката на този дори не заслужава да го наречъ господин Радин на дали щеше да прави такива изявления по медите.Но по жалкото е това че ние не се ценим като народ готови сме да допуснем такива пропаднали типове без значение от каква народност да идват тук и да си правят каквото искат във името на бизнесът гн.Рагин бизнесът го има навсякъде
    по светъ но на дали хората заемаще постове като ваз са толкова лаконични във изказваният си които със сигорност са подплатени със малко евро.Засрамете се и бадете поне малко родолюбец които обича не само парите а и народат си.
  • 61 Гост

    6 0 Отговор
    Дааа,бизнеса е много важно нещо.Знам това защото имам такива.Но ако некой се опита да направи нещо подобно с мой служител,с човека който ми изкарава печалбата-полицията няма да го прибере здрав.И хич не ми дреме дали е бил пиян или надрусан,защото ако му бяха върнали няколко ритника в мутрата мисля ,че щеше да си спомня много добре случая. Много странно явление са тези чуждестрани кретени като дойдат в БГ.Или не"помнят" ,като вършат кретении или "забравят"
  • 62 ivan

    6 0 Отговор
    Точно такива "бизнесмени" като тоя, превърнаха черноморието в третокласен курорт, бетониран и неуреден, пък сега реВе, че ще му избягат пияниците, наРкоманите и всякаквата пасмина, където идва всяко лято
  • 63 Shmeker

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Абе има законова процедура, ама онзи май го пуснаха и не му взеха пари нито за гаранция, нито за пострадалата. Поправете ме ако греша.
    Та човекът явно си гледа интереса, но и интереса на жената.
  • 64 Бацето

    1 1 Отговор
    Стига сме си мислили че има вина
  • 65 Гост

    4 0 Отговор
    Този радетел за българския туристически бизнес защо не каже по колко часа работят камериерките,какъв договор подписват работниците и реално как се работи????И как не го досрамя да каже че щели да дадат НЯКАКВИ ПАРИ!!!!!,що за наглост???Този РАДЕТЕЛ иска да каже че камерирките,бармани,готвачи,сервитьори трябва да са благодарни едва ли не че са наети да работят,срам радетелю Рагин,срам.Ако аз изритам шведска камериерка ,дали няма веднага да отида на безплатна почивка в някой затвор,или в по-добрия случай скоростно да потегля за България.Бесрамник си Рагин и голям процент от хотелиерите сте бесрамници.По този начин вие олекотявате имиджа на Бъкгария.
  • 66 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор
    да ти дам аз на теб Рагин някой лев
    и да те ритна в главата става ли така ?
  • 67 Ducale

    3 0 Отговор
    Да заведе дело в България срещу шведския гражданин и да изиска обещетение за нанесени физически и психически травми.Може да включи и болнични разходи и други които измисли адвоката и.Успех.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове