Last news in Fakti

9 Юни, 2017 07:45 1 808 15

Прайдът е агресивна демонстрация, която дразни

  • софия прайд-
  • парад-
  • гей-
  • демонстрация-
  • николай николов-
  • бсп

Общинският съветник от БСП Николай Николов не одобрява парадa

Прайдът е агресивна демонстрация, която дразни - 1
Снимка: БТА

Прайдът или гей парадът, който организират всяка година в София, е агресивна демонстрация и тя дразни. Това каза общинският съветник от групата на БСП Лява България Николай Николов по време на сесия на Столичния общински съвет. Една от темите, които бяха обсъждани в залата, беше именно предстоящият в събота гей парад в София.

"С колегите от групата на БСП Лява България в СОС сме против провеждането на прайда в тази му форма, заяви Николай Николов. - Подобна агресивна показност дразни. Кому е нужно и какво целят тези хора? Тази демонстрация настройва всички останали срещу тях. Да не говорим, че Столична община е принудена да отдели голям ресурс за охрана на този гей парад, който блокира центъра на София за няколко часа. Освен това, на този парад много от "участниците" са на възраст между 13 и 15 години, тоест непълнолетни са".

Според общинския съветник от групата на социалистите, ако различните наистина търсят вариант да защитят правата си, прайдът не е подходящият начин. "Тези хора се събират един ден в годината и си правят купон, коментира още той. - Ако искат да се борят за правата си, какво им пречи да го правят във всичките дни от годината. Хомосексуалността в България не е забранена и не се преследва от закона, колкото и да се опитват да се изкарат онеправдани и жертви. Твърдят, че това бил единственият ден в годината, в който могат да се покажат, без да се притесняват. Това изобщо не е вярно. Никой не им пречи да го правят постоянно, стига да не ни го натрапват и да спазват законите в държавата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вярно

    60 3 Отговор
    Ето това е истинска вярна позиция !!!
  • 2 МАК

    53 3 Отговор
    Подкрепям изцяло!!!
  • 3 ИВАН

    49 3 Отговор
    То е ясно че някой има интерес от изроди и промити мозъци, някой доброжелател на България и българската младеж
  • 4 Хасан

    37 1 Отговор
    Защо трябва да афишират,да парадират...объясни това на дьщеря си като видит две какички да се целуват..викам и приятелки са..".аааа..значи Мими от яслата ми е приятелка и значи може да я целуна""
  • 5 Kcaniba

    40 4 Отговор
    Това бе ни натрнсено заедно с останалите "ценности"...
    Жалко, че толкова инергия и старания отиват за някакви смешни физиологични нужди, егоистични и не даващи на обществото абсолютно нищо, нещо повече, дори косвенно подпомагащи демографския срив...
  • 6 ИВО

    25 4 Отговор
    ТРЯБВА ОТ СОФИЯ ПРАИД ДА ИЗБЕРЪТ ЗНАМЕНОСЕЦ ЗА ПАРАДА.НАЙ-ПОДХОДЯЩ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН Е ФЕ ДЕ РОСЕН П

    Коментиран от #9

  • 7 пример

    26 2 Отговор
    Завчера в един автомобилен форум организаторите на гей парада си пуснаха тема с която да търсят подкрепа за прайда и покана за участие от страна на членовете на форума. Разбира се поради неуместността с тематиката на форума и за да не стават ексцесии и пр. модовете явно прецениха, че не трябва да го допускат и изтриха темата. Погледнато и от друг ъгъл за такива реклами на събития и пр се заплаща, но това както и да е. Веднага след това деец или фен (само мога да гадая) на въпросната организация си направи профил и пусна може би над 20 теми със супер груби обиди към модераторите, като заглавието на темите беше нещо о типа на "Мазен х.. за мода" нещо от този род.
    Та искам да ви кажа, тези които уж пледират, че ги обиждали и искат толерантност и пр. колко са "мили и добри" към останалите.
    Според мен определено търсеха някакъв скандал да предизвикат, но обидните теми култрно им бяха премахнати и без да се допусне и 1 мнение, което да им бъде в отговор.
    Коментар няма, какво да правя просто се сетих за този пример, които само по себе си ми говори много!
  • 8 един виц

    32 2 Отговор
    Какъв е този шум на улицата, Джон?
    - Гей парад, сър.
    - И какво искат?
    - Еднополова любов, сър.
    - И кой им забранява, Джон?
    - Никой, сър.
    - Тогава защо крещят?
    - П***раси, сър. . .
  • 9 VMORO

    12 7 Отговор

    До коментар #6 от "ИВО":

    Крис Вигенин май е по-подходящ, а? Няма по-явен пед....т от него. Серго също е доста съмнителен. Червените пед...и - най-хубавите пед...и!
    Росен е предател и мижитурка, но не е обратен.

    Коментиран от #10

  • 10 Кака Гинка

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "VMORO":

    Изброените от теб господа не са се афиширали като такива,нито ходят да скачат по гей парадите.Следователно няма значение какви са им интимните им предпочитания. Повечето хора не са против хомосексуалността,а против грубата и нахална показност на тези сборища.На всички е ясно,че те си имат правата - просто искат привилегии и така само си докарват всеобщо неодобрение - меко казано...

    Коментиран от #11

  • 11 VMORO

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Кака Гинка":

    Съгласен съм. Обаче разни хора не виждат разложението и деградацията сред другарите си, а са тръгнали да приписват своите грехове на други. На черното бяло казват. Нормално е, комунисти са все пак. Вълкът козината си мени, ала нрава - не.
    „… защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери. А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Или, как ще кажеш брату си: чакай, да извадя сламката от окото ти; а пък на, в твоето око има греда! Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш, как да извадиш сламката от окото на брата си“ (Мат. 7:1-5).
  • 12 111

    16 1 Отговор
    Освен, че нахално и агресивно натрапват сексуалния си живот, те се опитват да ВНУШАВАТ ЧУВСТВО ЗА ВИНА В ОБЩЕСТВОТО, АКО НЕ ГИ ПРИЕМАТ. Прайд(pride)- стадо, глутница
  • 13 681

    7 1 Отговор
    Евала господин Николов! Въпреки, че сте представител на една "лява" партия, този път сте на правилната позиция!
  • 14 Хехехехе

    1 8 Отговор
    Дразни хората, които ги сърби г.за!

    Мен не ме дразни.
  • 15 Име като гост:

    2 9 Отговор
    Хомофобите са скрити гейове.

    Има достатъчно написано по темата от психолози.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове