13 Юни, 2017 14:41 15 274 56

Рут Колева: Първа дама? По-скоро първа мотика

  • спин-
  • деси радева-
  • прайд

Певицата избухна срещу първата дама

Рут Колева: Първа дама? По-скоро първа мотика - 1

"Първа дама? По-скоро първа мотика. Глупава госпожо, защо не ги пуснахте тия коментарчета след срещата на НАТО, докато се снимахте със съпруга на министър-председателя на Люксембург - Готие Дестене, а?".

Това коментира в профила си във Фейсбук Рут Колева.

Певицата написа гневен статус в отговор на първата дама Десислава Радева, която посвети послание на София прайд.

"Само когато е изгодно, явно. Хомофобията не се толерира на местата, където искате да се покажете със скъпите си рокли и селските си претенции. Или може би ви е яд, че не са ви дали достатъчно внимание?", продължава певицата.

Съпругата на президента изрази пространна позиция във Фейсбук по повод провелия се през уикенда в София прайд на хората с различна сексуална ориентация, за който се сетила покрай своя котарак. Радева ги призова да не преиграват толкова, а следващия път да раздават листовки срещу СПИН.

Припомняме, че Готие Дестене е белгийски архитект - първи джентълмен на Люксембург, и съпруг на премиера Ксавие Бетел.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шъъъ

    136 17 Отговор
    Рутко заспала сменяй дилъра, че отново си неадекватна и пак яко си се наковала !
  • 2 Самолиот

    93 9 Отговор
    Направо ми се повръща и от тая и от оная и от змей паради,а спрете се вече.Само глупости се говорят в медийното пространство.
  • 3 СТАЛИН

    108 15 Отговор
    Рут е тъпа патка,неуспяла певачка,която е тръгнала да зашитава п...ТЕ.Заслужава три години в Сибир!!!
  • 4 шруум гъбков

    103 13 Отговор
    Рут е проста както винаги :D
  • 5 Самолиот

    63 5 Отговор
    Някакви евтини медийни неща безсмислени колкото са се търси сензация на всяка цена.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гочугера

    86 8 Отговор
    Тая па що си мисли, че е фактор България и, че някой ще я вземе на сериозно?!?
  • 8 коки

    80 7 Отговор
    тази връцла що не иде да се гръмне,изключително дразнещо същество разбиращо от всичко
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 темеРут колева

    84 7 Отговор
    Мила Рут, само Азис успя да пробие с образ на травестит. На теб не ти се получава. Обличай си се като мъж, каквото си се родило.
  • 11 браво Рут

    10 85 Отговор
    Към коментарите по-долу:
    Кандидатствайте за жителство в Ислямска държава, ще ви одобрят веднага, и паспорт не ви трябва.
    Жалко, че бълхара не е мръднал и една крачка напред за 10 години членство в ЕС.
    Коментара на Рут е точно на място и много правилен, всеки нормален европеец би реагирал така, включително и Съдебната система, защото за разлика от България, там си имат функциониращи институции.

    Коментиран от #14

  • 12 панов

    8 38 Отговор
    същата мотика е и фътмака.щеше да дава сета на конституционния съд,преди това щеше да гласува вето.нито едното нито другото,едно е за вътрешна употреба пред глупаците,другото е за пред тези които са го вербували при двете му специализации в сащ
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 простак

    58 4 Отговор

    До коментар #11 от "браво Рут":

    Тая патка няма кой да я слуша (тя какви ли песни е направила де .. това е друга тема ... бездарници колко искаш) и започна да се пени за нещо дето не я засяга, но пък реагира като последната селяндурка (каквато явно е) а не премерено като г-жа Радева. Всеки има мнение и може да го изкаже, а Рут се взе много на сериозно и помисли, че има кой да и обърне внимание... е то като не може да привлече по друг начин внимание ...
    Все пак прайдващите не са избрали най-подходящата дата и начин за провеждане на цирка си (нямам против тях все пак са хора като всички останали) и съм съгласен, че прекалено преиграват (всеки си има някаква ориентация и защо трябва да има ден в който те да ми натрапват тяхната ... аз не излизам на хетеро прайд или на друг подобен ... всеки има право да е обратен, хетеро или безмоторен, безмозъчен както си пожелае стига да не пречи на всички останали )
    дори тези прояви трябва да са забранени за малки деца понеже може силно да обърка децата (двама мъже или две жени не могат да имат собствено дете - проста биология)

    Коментиран от #17

  • 15 Vandall

    28 2 Отговор
    Цялата работа в България е толкова наред, че парадите и мисловната дейност на няколко човека са единствените неща, които останаха неоправени. Всички взимат невероятно стабилни позиции по всевъзможни абсурдни теми, вместо да помислят какво мойе да се направи, за да се орпави живота в жалката ни държавица. Аз съм в потрес от цялата тая глупост. Седнали да си мерят атрибутите на гол г*з...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 браво рут

    9 53 Отговор

    До коментар #14 от "простак":

    За кое съм прост бе кофар? Много повече е направила за разлика от теб, щом доста хора я знаят, а какво е направила президентшата?
    Знаеш ли въобще, ти от къде да знаеш, нали живееш на село, че в Германия, Англия, Холандия, Белгия, ако публична личност от такъв ранг се изреже, така мощно веднага ще я осъдят за дискриминация и насаждане на омраза, а?
    Те са толерасти, прости хора са германците, англичаните и т.н., не са като нас вулгарите, ние сме бабаити и тарикати и много интълигентни, като теб момчето от село.

    Коментиран от #25

  • 18 бббббб

    38 7 Отговор
    Рут да се метне от някъде.Да имат журнолята хляб да пишат с месеци.
  • 19 еее

    17 3 Отговор
    И ти ли Брут...
  • 20 гост

    24 1 Отговор
    А уе куя е тъз уе? Я марш
  • 21 к2 служител

    47 8 Отговор
    Браво на г-жа Президентшата.
    Казва нещата право куме в очи !
    А колкото до глупавата парцалива наркоманка световно неизвестна - никой не го интересува твоето мнение .
  • 22 Bulgaricus

    12 27 Отговор
    "Jenia Georgieva
    19 Std. ·

    Понеже съм фамилен терапевт, та някои нещица ми правят впечатление.

    България има премиер, чиято жена го оставила, па той се фанАл с жената на любовника на жена си. И всите деца от предишните два брака ги подарили на тази от новосформираните двойки, която успЕла да се засели зад океана.
    България има президент, който си назначил любовницата за ПР-ка и като му изкарАха фото за ръчичка с нея баш преди изборите, за да избегне обвинение в конфликт на интереси, спешно си я направИ жена. Неговото изоставено синче излива гнева си върху... по-малките съученици. Последната изява на отдавна известната в школото му "Банда на Радев" прошумя преди да бъде наблъскана под килима, с блъскане на главата на петокласник в парното...

    Да живеят традиционните семейни ценности! БЪЛГАРСКИ!

    Що не си спретнем като едни истински българи, ПРАЙД на хетеросексуалните, М? пита президентшата.

    Що не спретнеш ПРАЙД на българските метреси, Десо, М?
    То ще е ГОРДОСТ, то ще е чудо!"
  • 23 Язе

    38 2 Отговор
    ТутуРУТко,проста си на мотика,селска пръчко!От къде се пръкна и ти недоразумение господно!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Обективна

    28 2 Отговор
    Ти коя си? Бриджит Бардо или Анджелина Джоли? Нещо не си те спомням...А, участваше, за да се изхранваш, в някакви формати!
  • 28 Timani

    17 0 Отговор

    До коментар #26 от "Цецо":

    Нормални нямаме
  • 29 до коментар 9

    8 18 Отговор
    Вчера в предаването "Комбина" Лора Крумова беше поканила Нона Йотова, която била станала депутат от квотата на БСП. Остаряла, погрозняла, с огромен нос и затъпяла. Не че някога е била корифей на мисълта, ама направо се набиваше на слуха и зрението. Понеже се разбра, че е голям фен на Корнелия Нинова - тази фина "лява" дама, това олицетворение на деликатност и доброта, предлагам Лора Крумова и Нона Йотова да основат комитет за защита на Корнелия Нинова, защото много я били нападали някои депутати, а тя, милата самата деликатност и уязвимост. За първата дама нямам какво особено да кажа, освен че е изтървала диетата и доста е наедряла, а котаракът й Чарли дано да не е пипнал СПИН. Не вярвам да е гей все пак. Съвет - кастрация и никакво излизане навън! Плътно вкъщи!
  • 30 гост

    28 3 Отговор
    А КОЯ Е РУТ КОЛЕВА - ТОВА БЪЛГАРКА ЛИ Е ??? КАКВО Е ТОВА ИМЕ РУТ ???

    Коментиран от #46

  • 31 Бял негър

    27 3 Отговор
    Колева,толкова сте проста,че чак ви личи!
  • 32 Песимист

    17 1 Отговор
    Всички проблеми в тази държава се дължат, на масовата простотия! Без значение от постигнатото ниво на образование! Много жалко!
  • 33 АЗ САМ

    12 1 Отговор
    Рут...Маряна ли ти даде този акъл така да говориш.

    Коментиран от #35

  • 34 ШмъркАн

    25 3 Отговор
    Тая да си взима дозичката и да мирува. Кой я знае? Добре, че беше едно реалити да чуят за нея. Вече се има за фактор.Руткати и рутка.
  • 35 Шпек Салам Народен

    24 2 Отговор

    До коментар #33 от "АЗ САМ":

    Хаха,Рутката пак търси известност...
    Рутко...тутурутко...
  • 36 Пич

    28 5 Отговор
    Не мога да разбера как странни и безполезни твари като тази си мислят, че са фактор в БГ. Веднага взимай целия си гнусен прайд и марш от православна християнска България! Содом и Гомор - в Брюксел, а всички нормални европейски семейства да заповядат в България.
  • 37 МАРИЯ

    30 3 Отговор
    Какъвто и парад да спретнат гнусотиите си остават гнусотии.А ние какво ,да ги приветстваме ли?Права е Радева подкрепям е!
  • 38 Скорпион29

    26 3 Отговор
    Аз си спомням как я дръвчиха на паркинга тази смешница малко и е било а името Рут е съкратено от УРУТ
  • 39 Косачката

    27 1 Отговор
    Барут Колева, да вземе да се застреля вече че, само ръси глупости. .аси псевдо певачката проста!
  • 40 Българин

    24 2 Отговор
    Тази рут колева няма елементарно възпитание да не говорим за етика, морални ценности и култура.Не може така да се говори на хората а и на първа дама.Тая не я знам рут ли е урот ли е ама Тъпа като цинкова кофа. Така като я гледам ми прилича на една долна наркоманка. Какъв пример с поведението си може да даде на подрастващата младеж отговора е никакъв поне не положителен, защото съм сигурен, че има хлапета които и подражават на глупостите. А тези за прайда ми май не са яли шамари като малки а е трябвало а само са ги глезели.
  • 41 racer

    18 1 Отговор
    Риж койот с мъжко име.
  • 42 Кака Гинка

    27 7 Отговор
    Не само че е некадърна певица ,но е и изключително просто и вулгарно същество.Нямам предвид само сега - това поведение ѝ е присъщо.На всяка манджа мерудия и абсолютно неадекватна в думите и постъпките си.Но не е виновна тя - напоследък жълтите издания взеха да ни натрапват за звезди разни човешки недоразумения,които "блестят" единствено с дивотията си...
  • 43 ГАИ

    19 2 Отговор
    РУТКА С поглед на току-що издоена КОЗА...
  • 44 0815

    16 3 Отговор
    Коя е Рут Колева? Кръстена е на рутер или на п..?????
  • 45 Шърминатор

    13 2 Отговор
    Рут, куче умряло, кой те пита какво мислиш?
  • 46 Arsenal

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Рут Колева за коя се мисли?Какво е постигнала тя,че да дава оценка на г-жа Радева? Всичко,което е написала съпругата на президента е истина,но не е изгодна за "ляво"мислещите
  • 47 Гост

    9 0 Отговор
    Това момиче за коя се мисли,баща и беше пък и още е известен и ще продължава да е известен,тя защо не си даде сметка че е известна заради баща си.Без да съм чел какво е написала президентшата ,това момиче няма право да оприличава по такъв скандален начин г-жа Радева,г-ца Колева поне да беше майка,че да се взема толкова на сериозно.По ми прилича на Нинова.Тя хем критикува,пък нищо не прави за БГ.Тъй че слез на земята г-це Колева.
  • 48 SRS

    12 0 Отговор
    Каква певица,тя грачи като гарван. РУТКА ЛИ Е ФУТКА ЛИ Е АМА Е МНОГО ПРОСТАДАВА ЛИ СИ СМЕТКА ТАЗИ ПРОСТАЧКА
    КАКВА УСЛУГА НАПРАВИ НА Г-ЖАН РАДЕВА.КОМЕНТАРИТЕ СА ПОКАЗАТЕЛНИ
  • 49 Човек от малцинството

    12 0 Отговор
    Като гледам явно нещата съвсем се объркаха. Почвам на си мисля, че хетеросексуалните сме малцинство и трябва да си искаме защитата на правата ни от посегателствата на хомосексуалната общност. Защо не си живеете живота и не престанете да ни натрапвате философията си и всички други желания. Не искаме да знаем за Вас, както и Вие не се интересувате от нас.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Варан

    12 0 Отговор
    Рут е една разглезена пикла,която почти винаги е неадекватна, груба и нагла.Същата не е модел за подражание.
  • 52 Кочо

    8 1 Отговор
    Рут не беше ли глава от Стария Завет. На тая рутясалата да не са й платили о лобито на меките букети.Рут не е човек е червено искъеско говедо.
  • 53 Кочо

    8 2 Отговор
    Рут не беше ли глава от Стария Завет. На тая рутясалата да не са й платили от лобито на меките букети.Рут не е човек ,а е червено искърско говедо.дано я познаят в кафявия салон на задния двор.Върви и фущи за това няма нищо напротив дупедав ците.
  • 54 Козей

    7 1 Отговор
    Бих и я наврял моя евробахур
  • 55 Русофоб

    7 0 Отговор
    Рут означава РУТЕР,както нащи РОМИ си слагат името ВЕРСАЧИ те са по-умини от тази КАРАКУДА,певица никва певица не е грачи като ГАРВАН....
  • 56 Надежда без надежда

    6 0 Отговор
    Този Рут или тази Колева голяма реклама си направи ще я запомнят и неродените с тъпите си изказвания
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове