1 Юли, 2017 15:04 3 860 22

Беновска получила заплахи, депутат я успокоява във фейсбук

  • илиана беновска-
  • данаил кирилов
Беновска получила заплахи, депутат я успокоява във фейсбук - 1
Илиана Беновска

Журналистката Илиана Беновска сигнализирала главния прокурор Цацаров за заплахи срещу нея. Според Беновска те започнали след въпрос към председателя на ВКС дали е ходил войник.

Във фейсбук тя е написала: "Прощавайте ,че Ви занимавам. Но този път изпитвам страх и притеснение, че тази атака не е безобидна..." Под публикацията започва публичен диалог с председателя на правната комисия в парламента Данаил Кирилов.

"Може да искаш да правим любов,и после да обявиш,че аз съм те изнасилил,понеже обичам секса,а ти си се съпротивлявала", гласи заплаха, която получила Беновска.

Журналистката пита Кирилов с какви правни лостове ще я спаси от изнасилване, а той й отговаря "Разбрах! Спокойно, имам грижата !"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 смех

    14 2 Отговор
    Че кой ще е толкова закъсал, че да я заплашва тая с любов? А тя пък се изплашила да нея ... Ха ха ха. Май и се иска ама не си го признава. ха ха ха. Не вярвам, че някой и е отравял такава заплаха. Тая вдига пушилка, около себе си, че да не я забравят хората. Вятър и мъгла.
  • 4 шопен

    7 2 Отговор
    Има сериозни резерви към водещи, които си подпират главите с ръце, докато водят предаванията си
  • 5 onq s konq

    3 10 Отговор
    На пръв поглед от коментарите ви излиза,че ЧЕ ЕДВА ЧЕТЕТЕ РЕДОВЕТЕ,КАМО ЛИ МЕЖДУ ТЯХ И НЕ РАЗБИРАТЕ,ЧЕ ТОВА СИ Е НЕ СЕРИОЗНА,А СУПЕРЗАПЛАХА защото е ИНТЕЛИГЕНТНА,НЕНАКАЗУЕМА И ОТ МНОГО ВИСОКО ЮРИДИЧЕСКО НИВО!А че не става дума за секс,а за РЯЗАНЕ НА ГЛАВА-две мнения няма и естествено мутрите ще свършат мръсната работа,а белите якички ЩЕ ПЛАТЯТ.На ВТОРИ ПОГЛЕД ОБАЧЕ...ВИЕ,дето се правите традиционно на "умрели хлебарки" МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ какви въпроси задава Беновска на КОМУНИСТИ И РУСКИ ТУРЦИ...и съвсем естествено е да я мразите!!!Ей...!ПО УМНИ СМЕ ОТ ВАС!...ама несравнимо!:)

    Коментиран от #7

  • 6 Случаен

    12 2 Отговор
    Господа модератори,не ни истривайте коментрите,къде се изгуби закона за правото да критикуваме и правото на глас.Не ни лишавайте поне с думи да си искараме ядъ на тези който ни ограбват,и продължават.Нали и вие сте част от българското население.Не сте ли българи ,не ви ли боли за милата ни държава.Не се предавайте ние сме с вас,бъдете истински родолюбци.

    Коментиран от #10

  • 7 onq s dinozavara

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Ей кон от къде такива "високи" мисли от твоя малък конски мозък бе? Ти що не си гледаш BMW-то, ами се ръгаш в сериозните теми ? Нямаш ли нещо отново да го поправяш или свърши кеша?

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "onq s dinozavara":

    Ами аз от малък се "ръгам" в сериозни теми и затва съм напред с матриала?!А вместо да се притесняваш за БМВ-то ми,просто СВИВАЙ ХАЛКАТА,че да си купиш и ти ...някой ден в някой друг живот:)

    Коментиран от #11

  • 9 Хасан Мегачепа

    7 1 Отговор
    Това Квазимодо и след три ракии ще ми свали самолета.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 onq s dinozavara

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Не ми трябва да си свивам нищо. Живея на пълни обороти и за това хората ми казват, че съм бохем. Карам го така, защото не се знае кой до кога е така, че мен не ме мисли. А за BMW не ме навивай. Мога да си го позволя, но не ме кефи. Карам друга марка, която ми доставя огромно удоволствие. Не я споменавам умишлено, за да не възникват спорове коя е по хай. Относно това, колко си напред в живота какво да ти кажа ако нямаш поне милион значи не се хвали. Познавам някой хора, които направиха по 100 000 - 150 000, и се мислят за богаташи и вече го раздават тежко. Това им поведение в мен предизвиква просто усмивка, защото съм доста по-добре финансово. И, за да не звучи като хвалба ще кажа, че и аз нямам милион, но не се оплаквам просто се наслаждавам на живота, а тук във форумите съм от време на време за развлечение. Понякога обичам да се бъзикам с хората, а понякога по твърдо въпрос на настроение, но всичко ми е за забавление. Дори сега си пия джин с тоник и чета различни статии, но най са ми забавни коментарите на хората. Приеми това, както искаш.

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нищо лично 300лв са си 300лв

    4 1 Отговор
    Стъписващо ЖАЛЪК опит да привлечете внимание с тази презряна и мразена личност. Поздравления за колегиалността, обаче Беновска е лице на лобистите, а не уважавана журналистка! Също като Бенатова - има да си чупите ръцете да ги защитавате ама ние си ги знаем от коя дупка ги "таковаха" и в коя дупка пак се върнаха...
  • 15 Просякът милионер

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "onq s dinozavara":

    Аз обаче имам милион с "И" накрая (в $ и €), но съм беден мишок в сравнение с тея около мене! В Бг ги виждам разни Смехурко-вци с кредити и самочувствие на богове, обаче не живея в Бг и си навеждам главата, защото ТЕ са шефовете на СЕЛОТО!!! Явно и ти си "предател" живеещ в чужбина )) Уважавай селските богове - струва си четенето ))) ХУбавото е, че в Бг можеш за 150€ на ден да наемеш частен детектив и да изровиш майчиното мляко на всеки ербап - после... им пращаш усмихнати емотикони с СМС, на стъклото на колата, в пощенската кутия или наемаш джебчийка да им го пъхне в джоба ))) Правих ги тея работи навремето...

    Коментиран от #17

  • 16 чичо Пенчо

    2 1 Отговор
    Абе ЩО СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ТАЗИ ДЖОФРА !!! Някой да я пази ???? А трябва ли НЯКОЙ И ДА Й ЗАТВАРЯ УСТАТА (с шут например ?!) ?? И АКО ТОВА НЕЙНОТО Е ЖУРНАЛИСТИКА-НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ЦЕНЗУРА !!!
    Такива като нея трябва да се оставят на лъвовете !!

    Коментиран от #22

  • 17 onq s dinozavara

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Просякът милионер":

    Какво е значението къде живея в БГ или в чужбина? Казвам, че не се имам за богат, но не се и оплаквам, както и, че има едни смешни хорица, които направиха някой лев и се помислиха за нещо повече от останалите. Не преча на никого живея си живота и се забавлявам доколкото мога. Това е моята политика "Всеки да си живее живота, но без да пречи на другия" иначе се получава напрежение.

    Коментиран от #21

  • 18 пламен

    0 1 Отговор
    да правиш СЕКС /каква любов ?! тази не заслужава/ с беновска значи да си трудовак. нормален мъж не може да получи ерекция. както и к..вите си ги мажат с гелове, за да "работят"

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове