10 Юли, 2017 18:52 24 818 38

Родното Черноморие развращава и ученички от Полша

  • полша-
  • ученички-
  • полякини-
  • слънчев бряг-
  • алкохол-
  • секс

Ученици от Полша идват на секстуризъм в България. Тийнейджърите се наливат с евтин алкохол и правят безразборен секс по време на летните лагери, които се организират през ваканцията им по родното Черноморие. Това става ясно от обширен репортаж на полското издание на "Нюзуик", озаглавен "Содом и България", цитиран от в. "Телеграф". В него се разказва подробно за нравите на 15-16-годишните поляци по време на черноморските им почивки у нас.

Работата в България изправя косата на Малгожата - харцерка, или по нашему скаут, с дългогодишен опит, която през лятото пътува с ученици на летни лагери като възпитател. През тази година Малгожата е на Златни пясъци и всяка вечер проверява подопечните си дали са трезви. Полските тийнейджъри тъкмо се гласят да ходят в някоя от многобройните дискотеки в курорта. Пред "Нюзуик" жената разказва, че в България не е проблем непълнолетни да посещават нощни заведения и да им се сервира алкохол. В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята, има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След полунощ бягат на плажа и по дискотеките.

"На дискотеките пият, после гълтат таблетки, които неутрализират миризмата на алкохола, и не могат да ги изловят", признава възпитателката. Във форума на полския интернет портал Onet.pl тийнейджъри също твърдят, че възрастта не е пречка, за да им налеят алкохол в българските дискотеки. Резиденти на полски туристически бюра признават, че има случаи, когато местните туроператори организират за 14-16-годишни ученици фолклорни екскурзии с дегустация на вина и ракия.

Идвайки на море в България, децата са освободени, а лагерът се превръща в упражнения по липсващия в училище предмет "сексуално възпитание". Младежите се състезават колко съученички ще обезчестят, спят заедно, играят на бутилка. Хит са общите душове. Разхождат се чисто голи из хотела. Ходят с минижуп без бельо по заведенията. Според "Нюзуик" и Малгожата не става въпрос само за провокация, а и за прелъстване на мъже - клиенти.

По време на лагерите полските гимназистки си докарват по нещо с пари от секс. Местните са се научили, че могат лесно да си намерят девойка към 21-22 часа около хотела. Младите полякинчета прибират между 20 и 50 евро за орална любов и секс набързо в храстите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НПФ

    166 2 Отговор
    Майките им не са правили нищо по-различно преди около 20-30 години.
    На някои толкова име харесло тук,че са останали завинги в България.
  • 2 Бат Саше

    173 5 Отговор
    Едва ли кенефът наречен Слънчев бряг ги е развратил! По- скоро полските к..вета се чувстват у дома си тук.

    Коментиран от #29

  • 3 Хасан

    49 56 Отговор
    Ей хора ..трябва да се предприемат мерки ..ще станем като Тайланд...секс страна

    Коментиран от #12

  • 4 секс на екс

    87 3 Отговор
    Това не е нищо ново сред полякините просто сега са намерили тук почва за развитие.
    А Тайланд пасти да яде!
  • 5 СТАРИЯ ГЛАРУС

    85 8 Отговор
    Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО....ДА ВИ Е***А СЛАДКО СЛАДКО....

    ЕХ....ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ СЕ ЗАВРЪЩА.....
  • 6 Хъм

    95 3 Отговор
    Захитрели са почнали и пари да вземат.Едно време пийнем 2-3 и сплотявахме българо -полската дружба.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 RR Junior

    37 21 Отговор
    Фалшиви, скалъпени и платени истории имащи за цел да опетнят имиджа на туристи от Полша и същевременно след известно време червени туроператори и червени хотелиери отново ще обясняват, че има отлив на руски туристи за сметка на минали години пък сезона е минал повече от добре. ТИПИЧНА ЧЕРТА на българският руснак Разбира се че ще е повече от добре, когато дойде тука заможният западняк и се държи като истински примерен турист, а не като пиянде, което е готово да вилнее и през целият си престой и да не уважава домакините на които е обикновен почетен гост длъжен да се съобразява с нравите и законите на страната домакин.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 кофти

    29 13 Отговор

    До коментар #8 от "RR Junior":

    "полското издание на "Нюзуик"
    Прочете ли статията или просто си пишеш да се намираш на работа соросоидче ?
  • 11 Пазарен Либерализатор

    52 10 Отговор
    Родното л..номорие е залято от тълпи разгонени тийнове от соцблока, руски, полски, украински и прочее туристически групи драйфат мощно и се ш...т без задръжки. Това е от години, те за това идват тук-да се отвържат и да се разцепят. Да не говорим за британската друсано-пияна сган. И не го правят, щото са в България. Това им е ген, и на Луната да ги качат-само пиячка да има и гледай какво става. За нормална почивка-Гърция.
  • 12 Гост

    21 5 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Ти не се обаждай.

    Коментиран от #13

  • 13 Хасан

    7 21 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Що да не си казвам мнението?

    Коментиран от #23, #24

  • 14 Vasik Atanasova

    37 9 Отговор
    нищо вярно от написаното
    всяка вечер съм на златни пясъци
    ходят по дискотеки но имат придружители
    и трябва да ви кажа че са страшно дисциплинирани
    в сравнение с нашите
    строяват се пред дискотеката само с едно казване

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иванчо

    21 3 Отговор
    Стефанаки !!!
    Ти на Златни идвал ли си ???
    Или драскаш ей така... да пълниш сайта ???

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 gnida

    6 3 Отговор
    Ако би мирно седяло , не би чудо видяло .... Сменете думата чудо с думата фуи ....Е това е ......
  • 19 непознат

    27 9 Отговор
    Аз за това си ходя в Ставрос Гърция.Спокойно е няма платен паркинг,няма алкохолен туризъм и секс вечерта,никой не ти иска 20 лв.за шезлонг,чисто море,огромни плажни ивици с син флаг за чистота,пълно спокойствие,много много отдавна съм забравил българското черноморие ,и се радвам за това.

    Коментиран от #21

  • 20 Е пак ли българите виновни

    32 5 Отговор
    Чакай! К...вите на Европа се оплакват от условията в България? Самите полякини какъв образец за морал са - направо не е истина! Не го разказвайте на човек като мен, живял в Полша няколко години... И самите тийнейджърки припечелвали в храстите с орална любов... А вие обвинявате България?! Значи, полското ѝ дупе получава удължител, но е виновен гларусът, който ѝ го е нанизал?! Горката България... Вместо да излезе със статия в някой бургаски вестник какви ги правят полските летовнички по морето и как са готови да погълнат и бухалка за някой лев...

    Коментиран от #22

  • 21 стоян георгиев

    9 16 Отговор

    До коментар #19 от "непознат":

    след 50 и при липса на ерекция е така,ставрос ,халкидики залези изгреви...нека на нас ни е зле на слънчака и по нашето море.само да ти кажа ходя всяка година ама поне от 10 не съм се къпал в морето,просто не харесвам да се къпя там,но кво да се прави има платени паркинги...
  • 22 Antimediator

    36 1 Отговор

    До коментар #20 от "Е пак ли българите виновни":

    Ехооо, не ме интересуват поляците.По-голямия въпрос е ние като народ как възпитаваме нашите деца ?!
    Като им предлагаме без ограничения нощни заведения, дискотеки, алкохол и цигари ?!
    Въпроса е дали нашите деца не вървят по същия път и ние като общество наблюдаваме тъпо и безучастно ?!

    Коментиран от #25

  • 23 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан":

    Щот да питаш и да не ти кажа.
  • 24 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан":

    Коментирай в мобиле.тр
  • 25 Е пак ли българите виновни

    10 1 Отговор

    До коментар #22 от "Antimediator":

    Добре, но да ти кажа, че живея в Чехия и по същия начин всяка година се очакват датските и немските абитуриенти... Абитуриентка, която да почувства свободата от родители и опекуни, но да не изпита радостта от няколко налапани пи....шки и погълнати питиета?! Абсурд!!!!! Затова разправям за поляците, още повече, че в статията се гоВори за тях, аз съм живял в Полша и ми е познат техния светоглед, а и нещата, които се говорят за тях...

    Дали е правилно или неправилно възпитанието е трудно да кажа. Не алкохолът виновен за извращението на ценностите, за безразборния секс или за пришествието на мюсюлманите. Не мама ми е казала да направя първия си син на 17 години, да се запозна с кварталния милиционер или да излизам със скъсани джинси и да се правя на "Подуене блус бенд"... Между другото, безразборният секс пък ще ти донесе и толкова почитатели, че ще ти е трудно да ги отпратиш, но това е друг въпрос....
  • 26 Пенсионера

    5 3 Отговор
    ЪЪЪ НЕ Е ВРРНО , ОЩЕ НЕ СЪМ СЕФТОСАЛ. ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ЧАКАМ, АМА МАЛКО НЕ ДОЧУВАМ И САМО НА82 ГОДИНИ СЪМ.
  • 27 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 3 Отговор
    Отивам да ги дебна да удара топките
  • 28 Темида

    14 3 Отговор
    Най-накрая нещо добро да се случи за България. С тази здрава реклама по Полски Англииски и други телевизии, туризма само ще расте нагоре. И без това тука си е сметище вече (благодарение на нас...Българската "Нация" която спинка сладко) поне да приберем всички боклуци, било то и временно.
  • 29 Палко

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бат Саше":

    Много си прав! Вероятно на много от тези тинейджъри бащите им са български "гларуси".
  • 30 КЮНЕЦ

    10 2 Отговор
    И в Кипър и в България,Испания,Гърция,Турция абе въобще на всякъде е така... кво ми го пишете все едно се случва само при нас...5 жени се карат кога да ходят на море...щото все една от тях ще бъде в цикъл...
  • 31 filo

    18 2 Отговор
    Кажете вие дали е лошо да да топнеш чушката в някоя полякиня.
  • 32 racial

    6 3 Отговор
    Най-виенцей витаминъй майа полские девчини ;-) (Най-много витамини имат полските момичета). Що съм изч.кал през 1985-1990 г....
  • 33 Алфа Ромео

    5 0 Отговор
    Котьооо, млади полякинчета....
  • 34 баткото

    4 0 Отговор
    етова ми хареса (правете любов а не война )
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 гощо

    7 0 Отговор
    И сега България е виновна,че полякините по КУРортите са 5-то поколение к..вендили!!! Едно време полякини,чехкини ни развращаваха и сега продължават! Като добавим и англичанките най големите к...и на европа и после България и курортите тук са виновни! Лично съм ги виждал в Испания по курортите в Палма и Ибиза какви ги вършат! Единствената разлика че всичко в Слънчев брях е 5 пъти по луксозно и лъскаво!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 rimisark

    0 0 Отговор
    забавляват се тийнейджърите...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове