Last news in Fakti

17 Юли, 2017 10:10 3 892 15

Джамбазки: Държавата има огромен цигански проблем

  • бяла-
  • момче-
  • побой-
  • цигара-
  • алекс-
  • ангел джамбазки
Джамбазки: Държавата има огромен цигански проблем - 1
Снимка: Нова тв

„Държавата има огромен цигански проблем и ако се правим, че не го виждаме, тези случаи ще стават все повече и повече. Престъпленията трябва да бъдат наказвани – строго и справедливо. Тези престъпления не се наказват от години. Очевидно е това. Има огромен проблем с липсата на справедливост в тези случаи на битово етническо насилие и на убийства, извършвани от такива групи”. Така евродепутатът Ангел Джамбазки коментира пред Нова тв побоя над 18-годишния Алекс от Бяла, който почина в болница.

Джамбазки отхвърли обвиненията, че ВМРО организира протести само когато убийството е извършено от роми.

„Нищо подобно няма. Казвам, че има огромен проблем с невписването на ромите в българското общество, с агресията в тази общност, с проявите на тази агресия, с абсолютното бягане от проблема, с това, че има редица организации, които получават пари, за да замазват този проблем. Говорим за системно незачитане на законността”, коментира Джамбазки.

„Защо съдът не осъжда престъпниците и те не са в затвора?”, попита той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емигрант

    21 1 Отговор
    Нещо не мога да разбера политиците ! През 90 -те години на миналия век, същите си отгледаха ромите като жизнено им необходим фактор през сезоните преди избори . В замяна на това ромите получиха чувство за безнаказаност, липса на платежни задължения към Енерго и ВиК -доставчици и т.н. В коя друга държава баба все още продължава да получава детски надбавки за внучката ромка ? Според мен проблемът би се решил от раз, трябва някой законово да им врътне кранчето !!!
  • 2 Пазарен Либерализатор

    14 0 Отговор
    Има, и то не от вчера. И тенденцията е този насъщен проблем да се изостря и нараства.
  • 3 напаст

    24 2 Отговор
    Г-н, Джамбазки, не са проблема циганите, а крадливата политическа управляваща пасмина наречена ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. Те се учат от крадливите политици и крадат, от дебелите бизнесмени придатък на партиите които безчинстват по селa и паланки и убиват безнаказано по улиците. България е една уж демократична държава управлявана от слабоумни бивши комунисти и ченгета. Уж е пазарна икономика, а всъщност е феодално крепосническо стопанство с изградени структури за рекет и кражба на национално ниво и докато ромите -цигани се ползват за гласоподаватели, разпостранители на дрога и пълнят джобовете на партиите нищо няма да се промени. Та нима това не е национален проблем? Защо мълчи др. Борисов, Цветанов имат и министър на правосъдието? Защото те имат облаги и са подлоги на циганите.
  • 4 ОтличникаОтПсиходиспансера

    13 2 Отговор
    Когато швед убие българин - това е ” интеграция ” а когато българин нарече маанго ц.гнин - това е ” дискриминация ” ...
  • 5 Боби

    11 10 Отговор
    Кой изнесе КТБ?! Циганите ли?! Кой източва вече 27 години държавата? Кой направи менте приватизация и РМД-та?! На тоя хал сме заради нас самите - крадливи, мързеливи, завистливи, некъпани българи. Циганите са просто субпродукт на реалността. Ама все някой трябва да ни е виновен. Не народ, а мърша...
  • 6 Негър скиор

    13 1 Отговор
    Спфт (по-мекия и дългосрочен) вариянт е Кастрация. Има ги разни видове. Другият е да се инвестира в екарисажи с кодово име на операцията "Циклон Б".
  • 7 Гост

    2 17 Отговор
    Добре де, ама какво се раздухва тая Бяла. Същата работа като с Поничките. Тоя нашия си е започнал боя. Те като са м...ли няма да стоят със скръстени ръце я. Ами тва си е бой, като не можеш или не ти стиска - бегай, що се прави на мъж и тоя пред гаджето? Бай манго няма нищо какво да губи. Ся, верно че са за ..... , ама айде и ние да сме честни и обективни в случая.
  • 8 Димов

    10 0 Отговор
    Проблем с циганите ще има, докато има цигани. Цигани ще има, докато правителствата имат изгода от тях. А те ще имат изгода от тях, докато не се промени конституционното право, хора без образование и с по-малко от 50% трудова заетост през трудоспособната си възраст да не гласуват.
  • 9 Няма такава държава..

    14 0 Отговор
    След като съдебната система е творение на бандити и крадци,който от страх са се надупили на разни неправителствени организации ,с адвокати и съдии захранени с пари откраднати от нашите джобове,не виждам друг начин за оправяне,освен с употребата на старите и сигурни методи от времето на Кан КРУМ СТРАШНИ...
  • 10 ААА

    8 0 Отговор
    Браво Ангеле , браво Джамбазки-28 години ви бяха нужни да стигнете до това заключение. Просто не знам какво щяхме да правим без вашата природна интелигентност , и политическа прозорливост.Та вие предвидихте, назовахте, и посочихте проблемите многоооо преди те да станат реалност. Сега очаквам от вас политиците, още 28 години да наблюдавате проблема , да се запознаете с детайлите, да направите десетки комисии в Народното Събрание,като не забравите да решите и най-важният за вас въпрос- Кой по дяволите ще ви избира , ако не са кебапчетата и циганите?А той проблема не е заек та да избяга , и време има, само още един мандат да мине.
  • 11 кучето шаро

    1 0 Отговор
    Държавата и джамбакзи проблем има !
  • 12 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

    4 0 Отговор
    Просто да се съберем на групички,и ще ги наказваме.Политиците,управниците няма да ни помогнат... циганите са им сигурна подкрепа ,носят им далавери. и т.н. Ние,горди българи нека да се събреем и да ги пребием цигани,които правят проблеми.
  • 13 Вън от България

    4 0 Отговор
    Циганите са симптом на нашата сбъркана държавност. Нароиха се именно поради нашето сбъркано раздаване на детски надбавки - откъде се вземат най-лесно пари? Като се правят най-елементарните действия - правене на деца. Ето ти всяка ромка с по 10 чаавета. И държавата плаща! Тя не смее да се опълчи законово на бизнеса с детските надбавки, не смее да вкара в затвора забременилите малолетни. А ако това е синът ти, то той е действал с твое съгласие, след като си му баща и си се договорил с бащата на булката да ги ожените... И синът ти като е малолетен, т.е. под 14-годишна възраст, а ти си го склонил към непристойни действия, не трябва ли да лежиш в затвора? Защото точно това казва българският Наказателен Кодекс...

    Е, кой в България спазва иначе хубавите закони? В затвора, бе, в затвора за поне пет години, за да не се хвалите какви сте е...чи с подарените ви от мама и тате малолетни булки, дето и не могат да направят разликата. В затвора за всяко едно престъпление, дето сте извършили. Аз за моите петдесет години не съм регистриран дори веднъж в полиция като мнозинството българи, десетките м..гоооовци се разхождат с присъди между нормалните хора и не дават и дума да се издума, че са бивши престъпници...
  • 14 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Друго си е , евродепутат да коментира! Ние от къде да ги знаем тези работи? Добре,че баткото ни светна.......
  • 15 Оптимус

    1 0 Отговор
    Извинявай Ангеле, но цигански проблем не съществува, а съществува политически депутатски проблем - и червени и сини и гербери и останалите там дето са били и сте, задружно отказвате да узаконите най-правилното и справедливо законодателно решение, което е решавало бандитски проблеми от древността и досега. Вие, депутатите сте ПРОБЛЕМА от соца и досега. Хрантутници, без никаква полза за нас хората. Въведете Закона по НПК така: Смъртно наказание, чрез публичен разстрел, на всеки доказан нападател-и, над друго лице-а с цел нанасяне на телесна повреда или обир на вещи, насилственно иск на информация, нанасяне на телесни удари, както и изнасилвачи, крадци на имоти и вещи, фалшификатори на лични данни с цел лична или на друго лице-а облаги, лъжесвидетели под клетва и всяко лице-а, което скланя чрез изнудване и насилие друго лице-а, да извършват нежелани от тях действия! Сигурен съм, че твоя цигански проблем ще се реши до седмица...и не само такъв...като се разстрелят няколко маймуна бандюги и останалите ще се замислят дали им се мре.. Що бе Ангеле не искате ни патриоти ни гърбави ни червени и други? Щото сте на страната на бандитизма май? Капе ли парата, капе ли?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове