31 Юли, 2017 08:11 3 072 12

Кольо Колев: Горкият Борисов, досадно е да си цар на държавата

  • бойко борисов-
  • кольо колев
Кольо Колев: Горкият Борисов, досадно е да си цар на държавата - 1

Горкият Борисов, изключително досадно е да си цар на държавата. Това каза Кольо Колев, от агенция „Медиана“, пред Радио К2.

Разликата между ГЕРБ и БСП е под 5%. Това говори за износване на всички политически елити. В резултат на това се наблюдава появата на нови политически формации, търсещи алтернатива. Няма всеобща любов към големите партии за подобряване на обществено-политическия живот. Ако БСП не иска да взима властта, трябва да внимава да не клати много лодката на управляващите. ГЕРБ трябва да внимават какво правят и да реагират своевременно и на суджуци, и на живи води. Бойко Борисов не е Путин, не е Ердоган, не е Меркел. Нашата тежат на България е малка. Борисов се опитва да е добре с всички, за да направи така, че и големите да се отнасят добре с нас, заяви Кольо Колев.

Беновска цитира изказването на Корнелия Нинова от Бузлуджа. Ето го и цитатът:

„Ако унищожим политико-икономическата мафия, която ограбва народа, която нарекохме паралелна държава и която краде 10 милиарда лева годишно от вас.

Някои му казват съдебна реформа. Много години много политици имитираха тази съдебна реформа. Ние някак си стояхме отстрана на този процес. Днес пред цялата партия ви предлагам да поемем инициативата! Днес моля да отворим дискусията, тук сте цялата партия. Кое ще ни помогне да спасим държавата си от тази мафия? Закони, хора и възмездие за онези, които са престъпили закона!
Говори се за единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта. Имитация, имитация ни предлагат ГЕРБ! Отново за да замажат очите на хората и да няма резултат. Ето защо отварям днес дискусията за единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта и той да е дирекцията на ДАНС, която е за специално разследване на корупцията по високите етажи на властта. Една и единствена, изведена оттам и направена като независим орган. И кой да я управлява, кой да я назначава? Те предлагат Бойко Борисов. Аз ви предлагам друго. Има един човек, който е избран пряко от народа с над 2 милиона гласа. Има един човек, който не е част от това статукво. Има един човек, който доказа, че е почтен и достоен българин. Нека президентът Радев да определи директорът на това звено за борба с корупцията!“.

Да бъдеш министър-председател е изключително досадно, много тежка работа, изсмукваща. Младият Бойко Борисов рязко се отличава от сегашния. Той няма право на лично пространство и време. Въобще не е хубаво да си цар. Трудно е да балансираш, когато насреща си имаш дървени играчи, даде пример Кольо Колев за отношенията между Борисов и САЩ.

Беновска приключи разговора с Кольо Колев и му благодари за участието в „Беновска пита“ по Радио К2 и Канал 3 на дата 30 юли 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    20 0 Отговор
    Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото. Обществените ресурси ще се върнат в Държавата - където им е мястото. Управлявана от Държавни органи.

    А не в ръцете на досега експлоатиращите ги некомпетентно-неграмотни, но подли и лакоми крадци повечето "назначени парашутисти- късметлии" , но всичките нездраво окичени в бои и титули : сини, червени, жълти, комунисти, ....фоби, ....фили и мн.др., и всички до един "демократи" прикрити под формулата на "демокрацията" - те казват какво е демокрация и какво демократично правят. Нима!

    Жалко!

    Всеки политик трябва да се определя като родолюбец, зачитащ и работещ за общественият интерес. Нищо друго. Стига с чуждопоклонничеството.

    Но какво ли ще остане за връщане в Държавата - сигурно не много.
  • 2 Будалата

    11 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето. Кой та Кой. Все свой. Та бай ви Ганя Балкански ко ортува а? Да ми дадат на меня Солунската МИТНИЦА та келепир да пада. Май преди доста години е измислено всичко.
  • 3 бегач

    13 1 Отговор
    Колю и Беновска - хлебарки. Като няма справедливост в България, защо си търсите цар. Как пък, един от вас не посочи името на един корумпиран съдия и не направи разследване.
    Проблема е че свободата на словото го разбирате в дебелината на пачките.
  • 4 Пеньо

    6 0 Отговор
    Кольо, ако вие с Беновска си търсите цар, то все ще го намерите. Някои дори наричат Кобурготски цар по незнайни причини. Пълно е с луди. Аз нямам цар, и в момента когато някой се опита да ми го наложи, ще взема необходимите мерки! Само овцете се нуждаят от овчар!
  • 5 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Как да стане , "Българин" -о ? Нали всички сме хора? А Българийка е толкова малка / а сега и без "гащи"/, че на кого може да покаже , като Сузанита, среден пръст ?? Защо Александър Стамболийски, след като подписва Ньйоският договор,счупва писалката. Няма как да счупи главата на някой от коварните французи и англичани. Че и Бойковата не е лесна. Колко му е на Кольо, или на мен, да мърморим ? " Пази боже от критикари, като наш,то магаре!!"
  • 6 жщг

    5 1 Отговор
    Горкия Кольо Мамин . Колкото прогнози е направил все не е познал!!!

    Но той е тъп и упорит продължава да се напъва ! Добре че Курнелка му дава по някоя и друга политическа поръчица та да може да върже човека двата края !!!

    Коментиран от #11

  • 7 Хахаха

    5 4 Отговор
    Боко Б е новият Левски
    КАТО ЗАГУБИ ТОЙ
    ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

    Коментиран от #9

  • 8 Землянин

    5 0 Отговор
    Тоя е толкова социолог, колкото аз-марсианец!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 АЗ САМ

    1 0 Отговор
    КАРИКАТУРА !
  • 11 Случаен читател от София

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "жщг":

    Ако той и Фандъкова се махнат от властта, София ще си отдъхне. Всичко е в дупки. Отникъде не можеш да минеш. А те и двамата тирани се движат със служебни коли. Платени от българските данъкоплатци.
  • 12 Джентълменът русофил

    0 0 Отговор
    "Борисов се опитва да е добре с всички, за да направи така, че и големите да се отнасят добре с нас, заяви Кольо Колев."
    Там му е грешката на Борисов. А трябва да тропне по масата на европейският съюз и да поиска увеличение на пенсии и заплати. Хеле, как един Ципрас не се намери в цяла България бе хора. Човек, който да помисли за натода, а не за рейтинга си. Запомнете нещо от мен: западноевропееца разбира само от едно... от ултиматуми. С поклони и показност на някакво псевдомъжество доникъде няма да стигне българина.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове