21 Август, 2017 09:57 6 366 10

"Шумонарушителят" Боби Ваклинов: Някой трябваше да опере пешкира

  • боби ваклинов-
  • акт-
  • дискотека-
  • слънчев бряг
"Шумонарушителят" Боби Ваклинов: Някой трябваше да опере пешкира - 1
Снимка: Нова тв

На 18 август бях поканен в клуб в Слънчев бряг. Бях там в качеството си на изпълнител. Отидох по рано и просто седнах до пулта да чакам моментът, в който ще трябва да изляза на сцената. Докато си чаках обаче изведнъж бе обявен код синьо. Това заяви в ефира на "Здравей. България" Боби Ваклинов по повод на акта, който той получи за нарушение в родно заведение по Черноморието.

"Служителите на реда влязоха в клуба, искаха да се легитимирам, направих го, а те ми написа акт. Описана е техника, която не е моя в съставения ми акт. В него не е посочен собственик на техниката обаче. Бил съм допуснал озвучаване, но аз към онзи момент още си бях гост-посетител", каза той.

В клуба просто не са били открити нарушения и някой трябваше да опере пешкира. Не е проблемът, че е съставен акт на Боби Ваклинов. Проблемът е, че този акт е крайно несъстоятелен, смехотворен и абсурден. Казаха ми, че така им наредено от най-висшестоящите. Питах от кого? От министъра на Слънчев бряг ли? Те замълчаха. Адмирирам дейността му, но може да се насочи и към вътрешността на страната. Примерно в София подавам сигнал, но никой не откликва, защото явно не се е обадил министърът на веселието", иронично добави репортерът на "Господари на ефира".

"Този акт е меко казано несъстоятелен. Не може като доказателство да е описана техника, която дори не е моя. Меко казано е абсурдно всичко. Преди една седмица Димчо беше на сцената в този клуб, но не беше глобен. Те не намериха нарушение и затова написаха нещо. Аз съм обжалвал актът, предстои да видя каква ще бъде глобата. Вярвам безусловно в съдебната система в България и съм сигурен, че поне в Административния съд има поне един трезвомислещ човек", каза Ваклинов.

"Не може аз да седя до пулта на диджея и да ми е направен акт. Сякаш някоя рускиня да отиде до бара да си вземе питие и да мине покрай пулта. От там да я спрат полицаи и да й кажат "Ти си шумонарушител, съставяме ти акт". Към момента на писането на акта аз бях просто посетител. Дори не беше започнало участието ми", каза Ваклинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахах

    51 16 Отговор
    Гост-посетител :D това като престъпниците като ги арестуват веднага започват да се напикават, да получават кризи пристъпи само и само да избегнат правосъдието, същото и тук...
  • 2 гост

    32 19 Отговор
    Може да напишат акт на заведението, но не и на изпълнителя. Това е абсурдно. Певецът идва по покана и срещу заплащане от клуба, а не обратното. Отговорност за уреждането на забавлението носи клуба.
  • 3 Ана

    41 7 Отговор
    Оправданието му е точно като на ученик в 5-ти клас: Закъсня автобуса и затова закъснях за 3-тия час!!! Това че техниката не е негова, значи ли, че не може да работи с нея, може да е на заведението, може да я е взел под наем. Ма голям тарикат, нали е лице на най-великата телевизия и вече е неприкосновен. Ако е такъв радетел за справедливост на какъвто се представя в Господари на ефира, нека бъде мъж и каже: Да бе, згазих лука! В такива заведения е пълно с камери, що не показа запис как седи до пулта, примерно в 20 ч и в 20ч и 10 мин вече му правят акт. Ама да има някой на него да му спретне едни господари на ефира, та да спихне като спукан балон.
  • 4 господати на бизнеса

    52 3 Отговор
    Откак взе да рекламира фирма за кредити ич ама ич не му вярвам и на него и на "господарите", явно за пари всичко може !
  • 5 Гост

    53 4 Отговор
    Бобка, я ми кажи след като си такъв вестител на справедливостта, ходиш раздаваш скунксове на хората съдиш ги и им казваш кое е редно на тоя свят и кое не.
    Кажи ми Бобка, след като си такава икона на морал що ходиш в заведението на Божо кравата ( виден престъпник ) що му правиш густо на заведението и защо взимаш пари от него?
    Морала ти е малко антиконти и направо ми се повръща от хленченето ти, много ми падна в очите Бобка и не само на мен...

    Коментиран от #9

  • 6 K G B

    30 2 Отговор
    НЯКОЙ ТИ Е ВДИГНАЛ МЕРНИКА .....
    ПРИЕМИ ГО ДОСТОЙНО,КАТО МЪЖ И НЕ СЕ ДРЪЖ КАТО ОЩИПАНА ГОСПОЖИЦА С ТОВА ХЛЕНЧЕНЕ....
    СТАНАЛОТО ..СТАНАЛО.....

    АМА ..ТО.......?

    НЯКОИ ХОРА СЕ МИСЛЯТ ЗА МЪЖЕ САМО ЗАЩОТО НЕ СА ЖЕНИ....
  • 7 дос

    16 2 Отговор
    е това на нищо не прилича зад нарушител да стои телевизия възмутен съм от даржанието на този към институциите и по лошото е че във всеки град има такива богаташчета и мутри, които си правят каквото искат и полицията и изобщо власта е на тяхна страна
  • 8 хахаха

    18 1 Отговор
    Подари си един златен скункс. ..
  • 9 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Аман от мишки като този, но така като се замисля този е станал вече плъх.
  • 10 сопри майна

    11 0 Отговор
    Аре бе... ехоо лапачи,ако ще бомби да падат, ама вие да изкарате кинти... хихи жалки лапачи! Паричкиии паричкии, малко ли ти плащат от господарите.. прасок .. а уж там мноого следите за апазването на закона,,, хиххи ама когато ви плащат, всииичкоо е окей... мазниии баниции.. у левоо пич, недей, че ставаш смешен!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове