Last news in Fakti

8 Септември, 2017 18:06 1 819 14

БСП чества 9-и септември с митинг

  • 9-и септември-
  • митинг-
  • бсп-
  • корнелия нинова

На 9 септември от 16.30 часа ръководството на БСП-София, начело с лидера си Калоян Паргов, общинските съветници от левицата в столицата, народните представители от "БСП за България" Жельо Бойчев, Стоян Мирчев, Георги Свиленски, Димитър Данчев, Николай Цонков, Петър Витанов, Румен Георгиев, Христо Проданов и Михаил Христов ще поднесат цветя на Паметника на Незнайния войн в София. Това съобщиха от партийния пресцентър.

Поканени са представители на дипломатическите мисии на Русия, Великобритания, Франция, САЩ, Полша, Китай, Сърбия и други. От 18.00 часа ще започне тържествен митинг на Братската могила в Борисовата градина. В 20.00 часа е началото на кино на открито на мястото на Мавзолея на Г. Димитров.

В същото време лидерът на БСП Корнелия Нинова ще посети област Ямбол. В 10,00 часа тя ще бъде в Градския парк в Стралджа. В 11,00 часа, Нинова ще посети гр. Елхово. От 11:30 часа тя ще се срещне с партийния актив и членове на БАС в клуба на БСП в града.

В 13,30 часа, в читалището в гр. Болярово, председателят на левицата ще се срещне с граждани от общината. В 15,15 часа, в Корнелия Нинова ще бъде в с. Веселиново, община Тунджа. От 16у30 часа, в гр. Ямбол, лидерът на левицата ще даде пресконференция в клуба на БСП в града. В 18у15 часа Нинова ще се срещне с партийния актив и симпатизанти в голямата зала на НТС.

По време на мероприятията Корнелия Нинова ще бъде придружена от международния секретар на ПГ на "БСП за България" Кристиан Вигенин, от народния представител Николай Пенев и ръководството на БСП в Ямбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баси

    17 6 Отговор
    Наглеците
  • 2 onq s konq

    11 7 Отговор
    Понякога жестовете говорят повече от думите.А недвусмисления жест с високо вдигната ръка на др.Нинова е :"Мога да хвана Господ за шлифера КОГАТО СИ ПОИСКАМ!"

    Коментиран от #4, #13

  • 3 Бесен Язовец

    7 7 Отговор
    Най хубавата дата в БГ.историята или още Видов ден
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Отчаяно се опитваш да ме "сбъркаш" с простака дето пише с моя ник,ама нещо май се изтърка номера и става досадно.И е крайно време е да си приберете "произведението" дето пише с изкуствени грешки от мое име,защото ефекта е отрицателен.От друга страна пък...русофил има ли какво да губи?...
  • 6 стоян георгиев

    4 3 Отговор
    корнелия с такива празници ще управлява в шестак.комунистическия преврат повод за празнуване????да празнуваме тогава и влизането ни в тристранния пакт или окупацията начехословакия!!!!
  • 7 Каишков

    5 2 Отговор
    Кво искат тези комунисти ? Не ги разбирам, продължават да баломосват хората. Та тия комуняги не могат да си вържат обущатата си, а дават надежда че могат да управляват по добре от тези комунисти. Могат единственно да ср хвалят , и да се гордеят с гжа Елена Поптодорова, със семейство Бокови и др. Те са много, даже почти всичките са бивши комуняги. Нали проблемът ни е олигатхията и съдебната система. Трябва да се забрани тази престъпна партия,.
  • 8 Хайл

    7 2 Отговор
    Какво ще празнуват???
    Най-черната дата в историята на България!!!!!!!!!
  • 9 Емо

    5 0 Отговор
    А г-н Б.Б. (не Бойко Борисов) а оня от Бургас с Ролс Ройса за 700 000 ще присъства ли на митинга и ще празнува ли с умиление по соца,или ще протестира срещу капиталистическия империализъм?
  • 10 Емо

    5 0 Отговор
    А г-н Б.Б. (не Бойко Борисов) а оня от Бургас с Ролс Ройса за 700 000 ще присъства ли на митинга и ще празнува ли с умиление по соца,или ще протестира срещу капиталистическия империализъм?

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 неутрален

    3 2 Отговор
    ДО ЕМО!
    А защо не и Б.Б.Тиквата, цв.Цв. Ц.Цачевската и много други, защо ги изолирате като комуняги и то долни. Пребоядисват се на такива от където има яки кражби. МРЪСНО ТИКВОВО КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАМЛЕНИЕ, ТАМ Е И ВНУЧКАТА НА ГЕОРТИ ПАВЛОВ, другия крадец ЛИЛАТА ПАВЛОВНА КРАДЛА И НЕНАСИТНА И ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИ"%ЗХОД, а те крещят и "мразят" комунистите, а Вие ги потдържате и ревностно хвалите. НЕ СТЕ ЛИ МНОГО ЗАБЛУДЕНИ?
  • 13 Щората

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    А може би иска да дръпне пердето и да закрие БСП-то.
  • 14 Курнелия Кинова

    2 2 Отговор
    И Хитлер е поздравлявал по същия начин.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове