Last news in Fakti

10 Септември, 2017 13:56 5 678 81

Борисов: Уж асфалт не се яде, пък само за него питате

  • бойко борисов-
  • русе-
  • църква-
  • бяла-
  • всех святих

Министър-председателят откри възстановената църква в Русе „Всех Святих“

Новата църква в Бяла ще бъде готова през май или юни. Твва сподели министър-председателят Бойко Борисов в Русе, който днес присъства на тържествена церемония по откриването на възстановената църква в дунавския град „Всех Святих“, копие на съборения през 1975 г. храм.

"Всичко, което поиска патриархът и владиките, се случва. Така аз и моите разбирам колеги помощта и към религията, и към образованието. Ние ремонтираме и джамии. Пътят Русе-Бяла се проектира. Работим още един мост над Дунав край Русе. С въвеждането на ТОЛ-системата той ще може да се самофинансира", заяви Борисов.

"Уж асфалтът не се яде, но всички само за пътища питате. Автомагистрала "Хемус" и пътят Русе-Бяла са приоритет на приоритетите. Става бавно, защото това са сложни структури", коментира още премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквата с магнолиите

    79 19 Отговор
    Ще питаме Тикво защото вдигнахте Винетките а нищо налице

    Коментиран от #42

  • 2 Варна

    61 15 Отговор
    Само сурвакница ще го оправи!

    Коментиран от #10

  • 3 ЧЕСТНО

    54 15 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ БЕЗ МНОГО ПРИКАЗКИ НЕЩАТА СЕ СЛУЧВАХА И ТО КАЧЕСВЕНО.СЯ СМЕ КЪТ НА ПАЗАРЯ ПРИКАЗКИ ПРИКАЗКИ УНДУРМИ КАНДАРМИ КЪТ В 1001 НОЩ
  • 4 тиквоч

    77 15 Отговор
    Егати наглия е тоя Боко.Хората гладуват за да му платят сметките,а тоя в гьрдите се тупа с някакви си пьтища,които като качество са крьгла нула.Но паричките ги усвояват ударно.Е.ати крадците и има наглостта да говори този Тиквоч

    Коментиран от #35

  • 5 Гого

    74 9 Отговор
    Къде го тоз асфалт аз само дупки виждам егати наглеца на всяка теснолинейка вика магистрала. Почти навсякъде магистралите са с по три или 4 ленти а тука с две а аварийната лента е като велосипедна алея! А и неговите ремонти ги знаем не изкарват и година но за това цените на километър са златни!
  • 6 Лупи

    59 11 Отговор
    Много наголо наистина. Съществото си мисли, че е новия тато ама трябва да знае, че не е достоен да лиже подметките на Живков.
    Това, което са построили фирмичките му е по цена в пъти по-скъпо от държавните пътища преди 89-та и в пъти по-некачествено. За тия милиарди пръснати за пътища от 3-те му мандата да бяха извикали немска фирма да им платят всичко, което искат щяха да останат и да е качествено и тогава можеше да се бие в гърдите че е построил нещо. Сега парите ги няма, а построеното е в постоянни ремонти. В нашето село имаше асфалт от бай Тошо стоя около 20 години без да се счупи, а в последните 10 с кръпки го "лекуваха" точните фирми. Преди 2 години направиха чисто нов път с доста средства и вече има нужда от кръпки... е това им е цялата работа. Обаче тия средства са на кредит и накрая ще се окаже, че хем имаме да връщаме пари, хем това дето е построено с тях има нужда от още толкоз пари за ремонти. Каца без дъно. Няма честна мутра.
  • 7 Японеца

    21 57 Отговор
    Коментари от 1 до 5, ще се гътнете от злоба, ей!
    Мислете малко, бсп или дпс направи нещо за БГ?
    Или царя-комара!

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Бесен Язовец

    47 8 Отговор

    До коментар #7 от "Японеца":

    кои фирми направиха това, което ти твърдиш че е правено? Да не се окаже, че Пеевски има голяма част от тях?
    Те са една и съща партия бе - Боко и тия дето ти изброи, от едно котило са.
  • 9 Барчо

    20 50 Отговор
    Браво на Бойко, истински пичага, с тези думи навря всичките си опоненти в кучи ..з.
  • 10 Барчо

    12 47 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    Много добре го е казал Бойко това за асфалта , а ти щом си недоволен ръфай асфалта и не мъркай, щото ако мъркаш , пак шъ ръфаш !
  • 11 Бесен Язовец

    43 10 Отговор

    До коментар #7 от "Японеца":

    Какво е направил бе освен че се е нагушил и дава само работа на В.Божков метрото в София и магистралите ги строят само негови фирми по времето на Костов имахме господин 10% сега господин 90% народа мре от глад тоя стои магистрали с пари от европа и от бюджета затова нема кинти за Др. Цялата държава е блато от корупция на вс.нива
  • 12 Скорпион29

    47 12 Отговор
    Егати противния човек лицемер неуспешен и на фейса му личи че е мошенник със самочувствие набарал кацата с меда и бърка с две ръце като сомалиец
  • 13 сноу

    32 7 Отговор
    Никакви джамии няма да ремонтираш, че ще тънеш в ада Гойко.За джамиите мьослемците си имат дебели спонсори и са струпали по Европата безчет .Само при баба Смъркалана са над 1000.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 123.300д

    42 7 Отговор
    Къде са парите за асфалта който не е сложен,с тези пари щеше и четвъртокласните пътища да са магистрали....нагъл и в костите си чак
  • 16 onq s konq

    10 38 Отговор
    Еееей ....про-руски пияндета!ПАК ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ БЪЛГАРИЯ 16-ТА РЕПУБЛИКА?!Ама как хубаво сте си/пардон-СА ВИ/ направили сметката-ГЪТАТЕ ББ И ГЕРБ,ОТ ТАМ НАТАТЪК-ЛЕСНО,ПРОСТО НИКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЛАСТ.Следва ДЪЛБОКА политическа КРИЗА,ФИНАНСИРАНО ОТ РУСИЯ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ,КОЕТО ДА ПРЕРАСТНЕ В МАСОВИ БУНТОВИ ТИП"9.СЕПТЕМВРИ" И...ЕТО ГО НА НЕБОСКЛОНА ДЯДО ИВАН-ОСВОБОДИТЕЛ!Точно на време и на верното място-БЪЛГАРИЯ!А причините за военната руска офанзива ще са 2-Първо-ЗАЩИТА НА РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ,ПРЕБИВАВАЩИ ТРАЙНО В БГ/300000 ДУШИ/ И Второ-"Русия и България винаги са били наши братя и ние никога няма да ги изоставим в беда"...И докато САЩ са затънали в проблеми със С.Корея...-БОЛГАРИЯ УЖЕ НАША!:)

    Коментиран от #19

  • 17 BG номад

    33 4 Отговор
    Пламен Нулев стои като н...н. А ББ лъже ка за ппоследно. крадливи...
  • 18 bob

    44 8 Отговор
    Къде ти е асфалта, бе, pumpkin?! Погледни си "Тракия" каква е трагедия. След 2-3 години "Струма" отива по дяволите. За това ли да ти плащам винетки, бе?! Да не говорим за 90% от останалите пътища. Да, не се яде асфалт, защото липсва. Дано се съберат повече хора и ви издухат в понеделник.

    Коментиран от #20

  • 19 Да го тура на Катъра

    42 8 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Е кон, я сега ми обясни как ще продължим при 26 млрд. лева данъчни приходи и 27 млрд. лева дългове без лихвите?
    - Освен това дай да видим какво се случва с икономиката при ежегодно напускане на страната от средно 50 000 души. - Колко пари излизат от вътрешното потребление и данъците.
    Сега дай да видим цървул, добруджански какво се случва с бюджетната сфера!
    - Дупка в бюджета на Социалното осигуряване, дупка в пенсионното осигуряване! - И двете се финансирани от бюджета понеже сумите събрани от осигуровки не стигат.
    - Какво се случва с бюджета на ченгетата и пожарникарите?
    - А бюджета на Здравното министерство?
    - А бюджета на военните?
    - А на Образованието?
    - От къде ще дойдат парите за тях малоумно говедо, след като имаме отрицателно търговска салдо и основната движеща сила е износа на полезни изкопаеми?
    - Я ми кажи какво се случва с бюджетите с бюджета на общините, след като той мухльо Винету прехвърля държавните разходи за училища, болници, пък дори и за полиция?
    - Кризата идва защото този, откровен тъпанар Борисов ще остави държавата в абсолютният колапс и единственият начин да намерим пари е като разпродаваме земя защото нищо няма да ние останало!
    Кризата драги я предизвиква само една група хора и те ще си тръгнато от власт с кръв и много бой!

    Коментиран от #21

  • 20 Бесен Язовец

    20 3 Отговор

    До коментар #18 от "bob":

    Човече в Понеделник сме там
  • 21 Ми и язе да ти го туря

    5 34 Отговор

    До коментар #19 от "Да го тура на Катъра":

    Е и ? Ти какво предлагаш , да гласуваме за Курнелчито ли ? Хо, хо, хо.
    И пет фермана да изпишеш против Бойко, няма да ви огрее !

    Коментиран от #23

  • 22 незнайко

    7 22 Отговор
    Прав е човека. Без пътища не може. За стоежа и реставрацията на църквите - браво. Какво от това, че много хора не го харесват ? За тях може да се каже, че и те не знаят какво искат !

    Коментиран от #24

  • 23 Да го тура на Катъра

    31 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ми и язе да ти го туря":

    Кой ти говори за БСП? Що тъпите герберски, малоумни тролове свързват всичко с БСП и Руснаците?

    - Ми той Борисов е най- яркият представител на Червените!
    - Той има партия структурирана, авторитарно като БКП. - Държи се като Бай Тошо и си пишат шестьорки и петьорки и винаги преизпълнява плана.
    Той и цялото му ядро са бивши членове на БКП! - Факт!

    - Ще ядете дървото ама този път ще има, мисля много тежки последствия! Такива масажи ще има че някой от настоящите ще предпочетат да влязат в затвора вместо да бъдат масажирани от тълпата! Нещата спряма 2013 година ще бъдат по- тежки и Винету, Физкултурника и останалите ще трябва да бягат в страни където нямаме договори за Екстрадиция.

    Коментиран от #25

  • 24 Бесен Язовец

    16 5 Отговор

    До коментар #22 от "незнайко":

    Значи си признаваш че обичаш мизерията честит да ти бъде тогава Б.Б и снмка да си сложиж на него и да я цункаш.простотата е свещенна казал го е Ян Хус
  • 25 onq s konq

    9 20 Отговор

    До коментар #23 от "Да го тура на Катъра":

    Пишеш едни глупости че "50000 души напускали страната ежегодно и хазната ще остане без данъците им",а не правиш сметка,че ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ ПРАЩАТ МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ПАРИ НА БЛИЗКИТЕ СИ ТУК,КОИТО ХАРЧЕЙКИ ГИ НА ПРАКТИКА ЩЕ ГИ ВКАРАТ БАШ В ИКОНОМИКАТА НИ!А тревогите ти за заплати на ченгета и пожарникари...ще го оставя просто без коментар,щото е несериозно.И какъв е баланса ВНОС-ИЗНОС на БГ според тебе-положителен или отрицателен?А идва ли ти на ума че ПРИХОДИТЕ ТУРИЗМА-ЕДНО ОТ ОСНОВНИТЕ ПЕРА ЗА БЮДЖЕТА НЕ СЕ ВПИСВА В ИЗМИСЛЕНАТА ТИ ПЛЕДОАРИЯ?Пък ако наистина говориш че се разпродава земя-ДАЙ Я ТУКА,ЩОТО КУПУВАМ-НЕЗАВИСИМО ОТ ЦЕНАТА И МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО...плюс това съм и българче,при това ПЛАТЕЖОСПОСПОСОБНО!

    Коментиран от #26, #27, #30, #31, #40, #44, #46

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Скорпион29

    18 4 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Абе за миналата година външните инвестиции на БГ.са 1 милярд за сравнение през 2008 г . Са 12 милярда и последните год.чупиме рекорди по ниска раждаемост а през това време броя на милионерите расте как се случва бе

    Коментиран от #37

  • 31 Да го тура на Катъра

    15 2 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    - Ако ти имаш домакинство от 4 души в добричкото ти село и след месец решиш да емигрираш със семейството си....
    - Какво се случва с потреблението ти на храна, ток, вода телефон, дрехи и каквото се сетиш? - Какво се случва с осигуровките и данъците които си плащал - преки и не преки?

    -Можеш ли да кажеш какъв ще е резултата?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Къртев

    16 4 Отговор
    Нямам "facebook", за това ще опитам да попитам от тук. Въпроса ми е: г-н Борисов, защо автомагистрала "Тракия" м/у Пловдив и Стара Загора е вълнообразна?

    Коментиран от #77

  • 34 ААА

    15 4 Отговор
    Само асфалт без икономика е равно на по бързо колонизиране. Още Римската Империя е прокарвала широки пътища мостове , виадукти , през завладените си територии. По-бързо да се придвижват армиите в едната посока , и заграбеното в обратната посока. В съвременен вариант, стоките на големите компании, бързо и безпрепятствено да намират пътя до чуждия пазар , смазвайки всякаква конкуренция ,от местен тип. А в обратната посока евтина работна ръка от останалите без поминък територии. И за това с такава охота се дават европейски пари , за територията "коридор" България. А вие си мислете ,че пътя се прави за вас, и да се трепете по малко, и да пътувате по леко. Правят се така наречените европейски коридори , а тук местните губернатори се бият в гърдите. Направете един завод , който да произвежда стока, на базата на местна суровина,да се задържат хората , да се създават кадри , Че иначе по тези нови пътища ,да тръгнеш че да нсЪ върнеш.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 прост народ слаба държава

    16 0 Отговор
    На прости хора не трябва да се дава власт,нито пари
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Нещасник

    14 3 Отговор
    никой не иска да яде този нискокачествен и кървав асфалт.
    Ще гниеш в ада - сигурен съм.
  • 39 Гостенин

    4 0 Отговор
    Аа!Който няма при да отива в РВД.Там дават бая!
  • 40 ААА

    11 1 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Като купуваш земя без значение от цената , мога да ти предложа земя на брега на морето, с плаж между Сл. Бряг и Бургас . Парцел от 10 декара за скромните 800 000 евро. Имам и още няколко парцела но са по малки. БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ , тоест купуваш лично от мен. Това беше цената давана ми, и отказана от мен 2008г. За сериозни клиенти може да се говори за "СКИДКА" Парцел на главен път 10дк. Бургас Сл. Бряг с лице на шосе , по което минават 22 000 автомобила на денонощие, удобно за бензиностанция склад и др. само 500 000 евр. Има много място и за коня. Е има ли интерес капиталисте със синя кръв?

    Коментиран от #41, #45

  • 41 Да го тура на Катъра

    10 3 Отговор

    До коментар #40 от "ААА":

    Този няма 5 лв. в джоба, но го "вади голям". Беше се издал преди време че кара някакво дърто БМВ3 на възраст около 18-20 години.
    Смятай какъв добрички цървул е!
  • 42 Бат Боко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тиквата с магнолиите":

    Как нищо бе моето момче? Забогатяваме още повече!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ААА

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Продължавам 7 декара граничат с оградата на ваканционен комплекс, Мислих да си ги оставя за последно , и нещо да ги строя,но как да върна от пътя от пътя такъв човек като тебе с пари . Човек с пари ,не се връща. Един стар евреин е рекъл - Следвай парите. Е ще правиме ли бизнес?
  • 45 onq s konq

    0 8 Отговор

    До коментар #40 от "ААА":

    Интересува ме изключително ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ ,максимум 4-та категория,размер не по-малка от 40-50 дка, ЦЕЛИ ПАРЧЕТА А НЕ РАЗПОКЪСАНО,приоритетно Добруджа.
  • 46 Ник

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Ооо и аз имам в добруджата земеделска земя. Като си рекъл, че не те интересува цената дай да ти продам малко!
    В Стожер харесва ли ти? - Имам чудесни ниви там! Към 40-50 декара за продаване имам там! - Чувам цената вече удари 2,5 бона на декар.
    Хайде давай да ти ги продам!

    Коментиран от #47, #52

  • 47 onq s konq

    2 8 Отговор

    До коментар #46 от "Ник":

    2500?...Верно че казах че цената е без значение,АМА МОГА ЛИ ДА ПРЕДПОЛОЖА ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА АЛЧНИ?!

    Коментиран от #49, #50, #51

  • 48 Реалист

    3 9 Отговор
    Бойко Борисов е точния човек на точното място.
  • 49 Ник

    9 0 Отговор

    До коментар #47 от "onq s konq":

    Не бе пич! - Ти се направи на отворен и вкарваш оферти!
    Ми като си такъв отворко айде! По- миналата година продадох пак там на един руснак на 2 бона. Като си отворен и ми говориш че цената не те интересува айде!
  • 50 Бесен Язовец

    7 3 Отговор

    До коментар #47 от "onq s konq":

    Я не се прави на паралия бе и по 50ст.на декар ти е скъпо на тебе, кифладжия
  • 51 Ник

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "onq s konq":

    Ако все пак поназнайваш нещо и си в курса то трябва да си наясно че сделки на нива 2,2 за декар в района вече не са спорадични така че не ми говори за алчност! - Ако ти бях казал 3 000 за декар че да мрънкаш!
    - Ако ще купуваш казвай да уреждаме срещата ако не ... - Редно е да млъкнеш и повече да не ти чуя гласа. Като искаш ниски цени отиваш надолу към Девня и ще си купиш евтино земя напоена с цимент, въглища, хлор и разбира се тор от Агрополихим.

    Коментиран от #57

  • 52 ердоган

    0 5 Отговор

    До коментар #46 от "Ник":

    Да там е към 2000 рубли,лично Путьо ги брои.

    Коментиран от #56

  • 53 gnida

    6 2 Отговор
    Мисля , че голословието вреди много . Също показва и умствения капацитет ....Популизъм от човек дето е чел "Винету" в действие ....Като казах това , ще добавя , че скоро на народа асфалт няма да му трябва , щото ще тича волно с мустанги , както гласоподавателите на ГЕРБ .......

    Коментиран от #55

  • 54 Колю

    9 1 Отговор
    Ще се интересуваме от асфалт ,я. Що оная дебелана вдигна винетките? Колко години ни дерете с данъци,винетки и такси при това напълно несправедливи и на калпак от населението. Плащаш цял живот и на 10 години видиш нещо направено ново , я не. Само кръпки за обикновените хора. Асфалта с наши пари за богаташи дето летят по магистралите . А обикновените хора от село до село само знак " Винетка" и катажии дето работят за осигуряване частния бизнес на застрахователите . Да ви е... ненаядени . Като се качиш да ползваш ,тогава трябва да се плаща , а не за дудашпки и кръпки. Хляба пипаш и виждаш ,четеш и тогава плащаш . Само държавното обратно. Цял живот плащаш други да ядат и не знаеш за какво. Само за м....лите и политиците знаем.
  • 55 Ник

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "gnida":

    Не е много сигурно, че я е прочел до край!
  • 56 Ник

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "ердоган":

    На 2000 рубли и аз купувам! - Казвай къде са?
  • 57 ердоган

    0 4 Отговор

    До коментар #51 от "Ник":

    Ама ти наистина си на принципа"ден година храни".НИКОЙ не се интересува от кър в Горно Надолнище.

    Коментиран от #58

  • 58 Ник

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "ердоган":

    Хе хе хе!

    Стожер драги се намира в Добруджата по пътя Варна - Добрич. Там ниски Цени няма! Арендаторите са няколко, от които има 2 по- големи фирми със средно 35 000 дка. Плащат по-висока рента просто защото там земята е скъпа и дава добри реколти а е на няколко километра от Добрич.
    Така че там има доста хора които се интересуват! - Явно не си запознат нито с района нито с този бизнес.

    - Точно от този кър в същност се интересуват!
  • 59 Колю

    2 0 Отговор
    Крушари . 120 чернозем с аренден договор до ....година. 1200 Еуро за дек.
  • 60 Ник

    12 2 Отговор
    Всъщност проблема за който тек пишем, че това нагло човече харчи парите на цялата страна за да си прави шосета около София, а останалата част от пътната мрежа стои и не е пипана на места от 50 години.
    И същото това говедо което харчи парите ни сега ни се подиграва, че сме искали да асфалтират и други пътища освен булевардите в София и околовръстните, което се случва ако не всяка година то на всяка втора!
    Това дразни!
    Пътя Русе -Бяла е един от най- смъртоносните, както Бургас -Варна, Кресна и Шипка. За това мазно Л-но е по-важно да си асфалтира шопските улици, което няма как да не изкара извън нерви всички останали. За това ще падне от власт и ще падне пак с гръм и трясък.
    Само че очаквам да има и много тежки последствия, защото този нагъл и безпардонен селяндур мина всякакви граници

    Коментиран от #61

  • 61 ердоган

    2 10 Отговор

    До коментар #60 от "Ник":

    София и Пловдив дават 75 процента от БВП,нормално е парите да се насочват там,а не в села като Добрич и Полски Тръмбеш.
    П.С. Забравих да спомена Стожер.

    Коментиран от #62, #63, #64

  • 62 Ник

    9 1 Отговор

    До коментар #61 от "ердоган":

    Не е вярно! - Първо цифрата ти за БВП не отговаря на истината, но това е друга тема. Разликата в приходите от Варна, Бургас, Стара Загора спрямо Пловдив хич не е голяма като в най- тежкият случай от изброените приходите им към хазната се различават с около 600 млн. като визирам Стара Загора.
    Второ в София няма нито едно предприятие и единственото нещо от което се издържат е държавните служби! - Повтарям Държавните служби!
    Бюджетът им е между 1,1 и 1,2 млрд лева при средно 250 милиона за останалите изброени общини!
    Повече от половината бюджет на шибаната София за всяко перо е записано една колона "Държавна отговорност" - Това драги е субсидии от Републиканският Бюджет!
    София живее от наеми ,бюджетни издръжки и няколко фирми които не могат да съберат и 15 хил. служители. Визирам Кокак Кола, Саша Безуханова с HP и няколко аутсорсингови компании чийто персонал трудно минава 600 души.
    Избери си който и да е град и изтърси там 1 млрд лева и ще си говорим за резултатите отново!
    Ще ти дам пример за фалшивият БВП на София. Когато държавата сключи договор със Софийският Метрополитен за 800 млн. това според теб БВП сформиран от свободната инициатива ли е или субсидия от държавата? Разбираш ли ме за какво говоря? Второ например ЛУКОИЛ се регистрира в София, но заводът къде е? Той се регистрира в София по простата причина че там не обръщат много внимание на сумите в "Големи данъкоплатци". Когато Солвей Соди, което е в Девня, но е регистрирано в София сформ

    Коментиран от #65

  • 63 Ник

    8 1 Отговор

    До коментар #61 от "ердоган":

    ПРОДЪЛЖЕНИЕ:
    Солвей Соди, чийто завод е в Девня е регистирано дружество в София. Това БВП на София ли е или на Девня?
    Разбираш ли ма за какво говоря?
    А иначе Полски Тръмбеш драги произвежда повече БВП от тъпата София! Там има мина за злато и цветни метали, които всеки божи ден изнасят това навън, само че ти няма как да го знаеш!
    Само, че парите които влизат като приход шибаните шопи ги прибират и връщат в общинският бюджет многократно по- малко!
    За 2015 година Бургас , Варна, Стара Загора и Пловдив внасят повече от оловината приходи в страната и това е по статистика!
    - А знаеш ли колко пари връща София в бюджета на изброените общини? - Аз ще ти отговоря! - Връща им не повече от 100 млн. лева!
    Тоест Варна и Пловдив които имат почти еднакви приходи към бюджета внасят средно по 3 милиарда в хазната, а тоя Х-й Винету ни връща по 100 милиона в общинският бюджет! 3 милиарда срещу 100 милиона! - Провери данните!
  • 64 враца баце

    8 1 Отговор

    До коментар #61 от "ердоган":

    област враца 18% БВП от АЕЦ но какво се прави за враца бе бастун

    Коментиран от #66, #68

  • 65 ердоган

    1 6 Отговор

    До коментар #62 от "Ник":

    Към тия 15 000 прибави още 2(две) нули и тогава хвани калкулатора.София не е 20 000 хиляден град,а и не забравяй че и почти целия ПеУник също се изхранва в София.

    Коментиран от #70

  • 66 ердоган

    2 5 Отговор

    До коментар #64 от "враца баце":

    Къде беше Враца?
  • 67 дедушка ленин

    8 3 Отговор
    Асфалт не се яде ба, това да не са суджуци ба.
  • 68 ердоган

    1 9 Отговор

    До коментар #64 от "враца баце":

    На стари лаври не се лежи,в момента АЕЦ а освен че е в тежест.В най добрите си времена не е давал повече от 3 процента
  • 69 onq s konq

    0 14 Отговор
    Добре че е Борисов та та си карам беенвето с 200 - 230 по магистралата и да им светкам с ксеноните на японксите легени дето карат с 80 и си прават на велики и затва пак ше гласувам за него щото кефа е голем па и мисла че ше направи и магистрала до моито село къде го нема на картата ама това не е от големо значение
  • 70 Ник

    6 2 Отговор

    До коментар #65 от "ердоган":

    Виж много мразя празните приказки!
    - Вземи да провериш информацията и после да говорим! Има статии за целият аутсорсинг в страната по фирми ипо брой служители.
    София се издържа от държавните средства!
    Това е град от 1,5 милиона кърлежи! Той функционира само и единствено на базата на харча от държавната и общинска администрация! София няма нито един структороопределящ отрасъл за страната!
    Няма нито химия, енергетика, машиностроене, корабоплаване, дори и транспорт! Фабриките в София са достатъчно малки за да не могат да бъдат съществени към бюджета! - Няма такова предприятие!
    Избери си Кричим или Омуртаг, например и вземи да харчиш парите на София там. След 1 година може пак да погледнем резултатите! Кой какви пари внасял в РБ( Републиканският Бюджет)
    Съгласно старите правила в тази тъпа държава София прибира парите от страната и връща в обратна посока толкова пари, че бюджетите на въпросните общини заедно с местните данъци и такси да не надвишават 10% от внесената сума!
    - Разбираш ли за какво говоря?
    Примерно: Бургас внася 1,8 милиарда в Бюджета на страната . Местните данъци които не влезат в РБ са 80 милиона. София им връща 1,8 млрд х 10% - 80 млн = 100 000лева
    Ти смяташ ли че Бургас може да си покрие разходите с 180 млн. при условие, че им прехвърлят разходите от държавният бюджет на Болници, Училища, полиция?
    На Варна която внася почти 3 млрд. лева София отнова връща 100 млн. ! На 308 хиляден град смяташ ли че 250 млн. са додстатъчни?

    Коментиран от #71

  • 71 враца баце

    6 1 Отговор

    До коментар #70 от "Ник":

    обясни му го на турски

    Коментиран от #73

  • 72 бесен

    8 3 Отговор
    Мисля ,че трябва да дойдем всички да те попитаме лично..... Незнам до кога ще търпим това!

    Коментиран от #75

  • 73 Ник

    6 2 Отговор

    До коментар #71 от "враца баце":

    На драго сърце! :-)
    Само не ми е ясно още как ще звучи, понеже по отношение на чалмите съм склонен на геноцид... - Генетично от роднините ми е закодирано да ги мразя до смърт!
    В тази връзка ми е трудно да кажа каквато и да е дума на турски :-)

    Подозирам обаче, че това е профил на коня! - Нещо еднакви реплики засичам ...
  • 74 бесен

    6 3 Отговор
    Аве лентичка защо не направиш проверка на скоросната тангента и
    по точно на мостовете ????? Човек може да умре там !! глупак такъв
    Или как да си правиш проверка на фамилните фирми..
  • 75 Ник

    8 3 Отговор

    До коментар #72 от "бесен":

    Аз съм ЗА!
    И през 2013 година бях за и бях на улицата! - Само че София ми беше далеч от Варна... - Май трябваше Варна да се разходи до София, че да не се повтаря това недоразумение!
    Тоя капут, вече като идва в града не се разхожда ине го обявява на всеослушание понеже разбра, че може да яде някъде дървото заради наглостта му и заради връзките му с ТИМ
    - Така или иначе чакам момента и ще съм отново на улицата и този път ще бъда доста по- ... "настоятелен"

    Коментиран от #76

  • 76 Бесен Язовец

    10 2 Отговор

    До коментар #75 от "Ник":

    София чака подкрепление от всяка точка на бг.добре дошли утре на протеста да го изгониме тоя и пасминста му веднъж и завинаги

    Коментиран от #78, #79

  • 77 Къртев

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Къртев":

    Извинявам се! Ако съм обидил някой! Но е ФАКТ. И то опасен ФАКТ, защото хората вече не карат жигули и москвичи, на които максималната скорост им е 80 км/ч.
    За това, моля г-н министър председателя, големия вожд да не се пъне с тоя толкова важен за него асфалт.Моля!!!
  • 78 Къртев

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "Бесен Язовец":

    Идаааат!!!
  • 79 Ник

    6 2 Отговор

    До коментар #76 от "Бесен Язовец":

    Ми много хубаво ама това как да стане в понеделник?
    - Като организирате такива работи трябва да е края на седмицата и трябва повечко време за да може да се организира за да има повече хора. Без значение да ли е събота или неделя!
    Като се изсипят всички пред къщата на това говедо, мисля че ефекта ще е положителен.
    2013 година като се изсипаха 80- 100 хиляди души пред офиса на ТИМ и им натрошиха стъклата, от тогава на татък няма да видиш никакви демонстрации по улиците от същите.
    Тоя цървул е страхлив! - Борисов е мъж само когато няма мъже наоколо!
    - Една демонстрация в Банкя и ще се наака от страх. - Каратиста ще си ожълти кимоното, просто щото е толкова и каратист. - Никой не го помни тоя от състезанията.
  • 80 Половин магистрала

    7 1 Отговор
    Тази година за полупроводници, следващата за цели. Така е построена и магистрала Тракия и то в най-новата си част. От Нова Загора до Бургас в дясната лента има коловози и бабуни. Все едно няма асфалт, а кал. Така че строителите на магистралата и тези, които са ги контролирали и така нататък нагоре до ГЕРБ и Бойко добре са пхапнали асфалт, т.к. такъв не е положен. Това си е чиста проба убийство, т.к. една голяма част от катастрофите там заради лошото изпълнение. Т.е. много хора, строили там са за затвора. Сега когато ми говорят за трета лента си представям как тя е осеяна в дупки, за да подготви излизащите от магистралата за останалите пътища извън магистралите. Който смята, че и измислям, да се качи на колгата, да вдигне 120 и кара в дясната лента там. То бива грабеж, но този отнема човешки животи.
  • 81 Русенец

    5 0 Отговор
    Питали радио Ереван, защо строят нова църква в Русе, то казало, защото не могат да построят пътя Русе-Бяла, а жертвите от катастрофите са все повече !
    Никой не казва колко струва строежа на това умалено копие на катедралата "Вся Светих". Как само със супсидия от 250х.лв. канят Бойко на откритието ?
    Защо няма паметна плоча за дарителите, да се види кой колко е дал ?
    Защо я построиха до бензиностанцията/прекрасно място за атентати/ и до глана магистрала в Русе, а не на истинското и място в истинския размер с голям паркинг за важни събития ?
    Сега на Велик ден и Рождество, града ще е блокират от паркирани коли.
    Но това са бившите комунисти, едно лошо дело замаскирват с друго и си мислят, че така ще си купят индулгенция пред народа. Бившите членове на БКП - Стоилов и Борисов с една църква искат да измият позора от себе си !
    Но народа не е глупав и помни !
    Дано скоро свърши игото на ГЕРБ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове