17 Септември, 2017 13:05 14 572 24

Mercedes помете каруца, двама са мъртви

  • каруца-
  • шипка-
  • катастрофа

Шофьор на Mercedes помете и уби на място двама души, пътуващи в каруца. Инцидентът е станал преди 20 часа на 16 септември на първокласен път І-5, от Шипка за Казанлък, съобщиха от полицията в Стара Загора.

На км.192 „Мерцедес Спринтер“, управляван от 48-годишен водач от Шипка, блъска странично внезапно излязла на пътното платно каруца, управлявана от 42-годишен мъж от Крън. От удара водачът на каруцата и возещият се в нея 32-годишен мъж от Крън са починали на място.

Водачът на автомобила и 45-годишен мъж от Шипка, който е пътувал на предна дясна седалка, са получили контузни рани и охлузвания. Прегледани са на място от екип на ФСМП - Казанлък и са освободени, без опасност за живота.

Водачът на автомобила е тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство по чл.343, ал.3 във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

69-годишна жена пък е с опасност за живота, след като е блъсната от бус при маневра на заден ход, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Разград. Инцидентът е станал около 10 часа на 15 септември на улица „Ветеринарна“ в Разград.

При маневра на заден ход, 42-годишният А.А., водач на товарен автомобил „Пежо Партнер“, удря пешеходката С.С. Пострадалата е откарана в МБАЛ-Разград с черепно-мозъчна травма, оток и кръвоизлив, с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анахронизъм

    82 4 Отговор
    Крайно време е талигите,каруците,файтоните,каретите и каляските да отидат в историята ! А не да отмират човек по човек !
  • 2 benji

    105 3 Отговор
    Кога ще се премахнат тези каруци? Освен циганите да крадат, хвърлят боклук и да създават проблеми по пътищата не знам за какво служат.
  • 3 Николай Николов

    71 5 Отговор
    Ами така става,това лято за един ден в разстояние от 20км. по пътя имаше 5 каруци и полицията нищо не прави,като всеки път.
  • 4 Шаран БГ

    60 1 Отговор
    Вчера, по това време, на пътя Цонево -Гроздьово, във Варненска област, от черен път в полето пред мен изкочи конска каруца с един кон.Добре, че карах сравнително бавно -около 60-70 км/ч,, Каруцаринът,чист българин на социални помощи, има късмет-избяга в ляво. Ако беше станало ПТП/ реших го светкавично в момента, когато каруцата се замота по асфалта пред мен, аз натискам де що има педали, свиря с клаксона/ този човек/ ако можех, естествено/ щях да го убия.!!!!!! Разминахме се благополучно-един по-малко в гроба, един по малко в затвора Оня се хили в каруцата и си повдига капата - на мене в "полото" ми се "дръпна фъшкията". Аха да завъртя волана и... подир идиота. Спрях, поех си въздух и после си продължих по пътя.
    Не ги съжелявам ни най-малко крънчани. Бог да ги прощава !! Жалко за шипченци - то от мерцедеса я стане нещо вече, я не - но поне до пролетта има да се будят всяка нощ, сънувайки го тоя кошмар. Каква психика трябва да има човек, че от такова преживяване да не се чалдиса ?????
  • 5 Майор Костов

    46 4 Отговор
    Каруца трябва да се кара с категория "С"!
  • 6 Гост

    54 3 Отговор
    Каруцуте с Гражданска отговорност и с Б категория.
  • 7 Кобрата

    37 1 Отговор
    аз преди време и аз щях да смета една каруца, ама избягах в насрещното и хубаво, че не идваше кола...
    Както си влизам в завоя, в който нямаше никаква видимост и беше тъмно и изведнъж гледам каруца...ужас е
    Само вкарват хората в беля тези с каруците, надали някой би искал да го опандизят заради тях и ци.аните да му разцепват задника в затвора
  • 8 Гост

    32 5 Отговор
    След като парите за пътищата от републиканската пътна мрежа идват само от акциза на горивата и от винетните стикери, каква работа има по тях каруците или колоездачите? А за да се движиш по републиканската пътна мрежа с ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, се изисква свидетелство за управление!
    Но тук КАТ нямат никаква вина, защото в никой закон не пише, че каруците нямат право да се движат по пътищата. Ето къде е проблема - пак в малоумните ни законотворци!
    Лошото е, че сме под еврогейско робство и циганите имат повече права! Никой не ги дискриминира да не се движат с каруци, но да го правят по ЧЕРНИ пътища, не по тези за които плащам и аз и останали водачи на МПС!
    Да се разпада тази уродлива еврогейщина, че след 50 години няма да има нито България, нито Унгария, нито Германия даже!

    Коментиран от #22

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 onq s konq

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "123.300д":

    Жиф е - проверих вече
  • 11 Крадец

    14 2 Отговор
    Мен ме интересува,какво е състоянието на коня!
  • 12 qqqqq

    24 2 Отговор
    И на мен скоро ми се случи, да видя как една каруца с четери циганина и дърва да изкачат с ряз от гората. Как се спира 40 тонен прицеп движещ се с около 90 км/ч . После шофьора виновен.
  • 13 qqqqq

    12 1 Отговор
    Преди около 2 седмици малко след Котел посока петолъчкакта едно БМВ беше убило един кон. И отстрани пак наредени 5-6 циганета.
  • 14 Жоро

    8 1 Отговор
    А КОНЯТ ДОБРЕ ЛИ Е ????
  • 15 босе

    9 0 Отговор
    А тези "водачи" в каруцата проверени ли са за алкохол...без значение ,че са мъртви-важно е за последващия съдебен процес!
  • 16 мачкатор

    6 1 Отговор
    виновна е каруцата нали?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 opi

    8 0 Отговор
    Каруцата дали е била с регистрация?
  • 19 Късметлия

    7 2 Отговор
    На скоро ми се случи подобна ситуация. Каруцата с коня и двамата м....ла на право навлезнаха в насрещното, едвам спряхме. Не знам как не полодя този кон. Циганина, който караше каруцата, хич не изглеждаше адекватно.
  • 20 незнайко

    14 5 Отговор
    Пешеходците са овце ! Никой не се съобразява с автомобилите движещи се на заден ход. Правата им станаха прекалено много!
  • 21 Късмет

    6 0 Отговор
    Преди години , парктроника спаси един живот !

    Сега вече и камера и каквото измислят гледам да го имам !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Дионтей

    4 1 Отговор
    Те каруцарите така и така не плащат глоби и актове, поне да се въведе ново наказание директно на пътя - 10 полицейски палки на шофьора и по 5 на всеки пътник.
  • 24 Жоро

    3 1 Отговор
    Бог да ги прости хората и Бог да ни пази всички нас в тази беззаконна за някои /цигани/ държава ! Изисквания за автомобилите колкото си щеш а за каруците нищо !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове