Last news in Fakti

18 Септември, 2017 14:44 1 679 27

Комунисти: Врагът не е Русия

  • бойко борисов-
  • русия-
  • нато-
  • комунисти

Естествено е да мислим за отмяна на санкциите срещу Москва, обяви премиерът Бойко Борисов

Врагът на България не е Русия, а ЕС, НАТО и сегашните управляващи. Това се казва в позиция на Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара".

Становището идва няколко дни след напрежението около правителствен документ, в който Москва е наредена сред заплахите за сигурността на страната ни.

"Докладът на правителството е изпитание пред честта на българския народ", се казва в позицията на комунистите.

Те смятат, че членството на България в НАТО и ЕС превръща българите в жертва на геополитическите интереси "на шайка политикани, играещи си с властта в България".

Комунистите смятат за ненормален опита на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

"България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", се казва в позицията и се настоява докладът да бъде отхвърлен.

"За Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти", пишат левите организации.

"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите.

„България е в НАТО. На всякакви срещи на върха на НАТО Русия се сочи като враг номер 1 на НАТО. Това е причината в нашите доктрини да се говори, че Русия е враг. Руските ракети са насочени към България, а не към някой друг. Ако, недай си Боже, стане война, ние ще се бием на страната на НАТО.

Това заяви пред Тази сутрин по бТВ премиерът Бойко Борисов. Той не пропусна да припомни, че той не е разрешил да влиза бойна флотилия в Черно море и някои колеги ми се разсърдиха. Ние поддържаме отлични отношения с Русия и трябва да гоним нашите интереси. Естествено е да мислим за отмяна на санкциите срещу Москва, обяви министър-председателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЗДУХАЛЦИ

    25 6 Отговор
    Няма, тия комунистите са си издухалци... верно ГРОБ са си мафиоти...но техните братя са абсолютно същите...няма спасение за нас...
  • 2 Бесен Язовец

    24 23 Отговор
    Комунисти, врагът сте вие. Забранете я тази фалшива партия и ги изпратете в Сибир там да си строят комунизма.

    Коментиран от #4, #9

  • 3 кобрети

    30 8 Отговор
    И кои сме " НИЕ" дето ще се бием срещу Русия че нещо не разбрах....и с коя армия....нашата дето момченца и момиченца не знаят от коя страна да хванат автомата ли ???? Борисов....ти шегуваш ли се или си правиш вятър на устата...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Kcaniba

    16 23 Отговор
    Комунистите са Най-голямата заплаха за България!Предатели!
  • 6 Kcaniba

    15 26 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Русофилията е туморно образувание!
  • 7 Kcaniba

    13 27 Отговор
    Български те национални герои отдавна са достигнали до това заключение! Русия е враг номер едно (1) на България! Империята на злото !

    Коментиран от #11

  • 8 Kcaniba

    14 25 Отговор
    Комунистите са доказани терористи!
  • 9 Бесен Язовец

    4 10 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Брех, дочаках един хубав коментар от теб. Браво
  • 10 лено

    19 16 Отговор
    ДА ЖИВЕЯТ КОМУНИСТИТЕ И ТЯХНАТА ВЕЛИКА ИДЕОЛОГИЯ КОИТО ЩЕ ПОМОГНАТ ЗА РАЗЦВЕТА НА УМИРАЩА БЪЛГАРИЯ. СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ. СМЪРТ НА БОЙКОВИЗМА, СВОБОДА НА НАРОДА
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Onq s konq

    3 9 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Браво баце евалата кажи му на тоя кроко ли е Киро ли е незнам вече как само му натри наглия и тлъст нос
  • 13 Говньо

    15 19 Отговор
    Като Европа ни е враг, що ни дава субсидии? Русия като не е приятел, какво ни е дала? Защо Русия не ни даде, ако ще да е символични 5 лв субсидия? Никога нищо няма да ни даде? Защо Русия ни окупира през края на Втората Световна, след като ни е приятел? Озарение - Русия ни е враг!
  • 14 Говньо

    13 18 Отговор
    Лидера на тая проститутска и престъпна Че Гевара не е ли банкрутиралия България товарищ Жан Виденов? Комуняги марш в Сибир, да учите пшеницата да еволюира по примера на Трофим Висенко, любимеца на Сталин!

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Све

    8 4 Отговор
    Туморите на България са ГЕРБ, БСП, ДПС и техните слуги

    Коментиран от #19

  • 19 onq s konq

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Све":

    Ами то като наредиш и "слугите" до БСП,ГЕРБ и ДПС...и ИЗЛИЗА ЧЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД Е "ТУМОР"...според теб:)

    Коментиран от #22

  • 20 Ганьо Говнарев Говньо

    11 5 Отговор
    Комуняги прости
  • 21 Мммм

    9 10 Отговор
    Аз пък няма да се бия срещу Русия,а ще се бия срещу умрялото НАТО.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Вива Куба

    7 5 Отговор
    Вижте им знамето, което развяват - на убиеца на бременни жени Ернесто Че Гевара, пък им кройте шапки.
    Безделници!
  • 24 Ганьо Говнарев Говньо

    4 3 Отговор
    Че Гевара Жан Виденов
  • 25 ПЕНСИОНЕРА

    6 8 Отговор
    Комунизмът е неосеществима илюзия, целта на тази шайка е аз да работя, а те да се възползват от труда на наивниците. Е нали бяхме 45 г. и още 27 г . все още ни управляват . Кво искаме ? Вижте северна корея, вижте куба с полит затворници, ами венуциела богата на петрол страна ,пред фалит. Китай мина на държавен капитализъм и прогресът е на лице, но стандартът зле. Няма просперираща комунистическа държава на земното кълбо, това са фактите. Равенство братсво......??? лекувт ги в .... в карлуково. Аз преди нямах избор в нищо, сега ако съм кадърен , имам шанс да се реализирам тук или по света. Никога комунизъм и диктатура на пролетариата по вече. Хората са казали ПИТАЙ ПАТИЛО А НЕ СТАРИЛО. Е аз бях от потърпевшите,и много известни хора си осъществиха мечтите си в демократични страни.

    Коментиран от #26

  • 26 Мършата

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "ПЕНСИОНЕРА":

    Аз си сбъднах мечтите! Купих си беемве! През ДЕМОКРАЦИЯТА!!!
  • 27 ПАПУАС

    1 0 Отговор
    Комунисти не унивайте още сме на власт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове