25 Септември, 2017 14:18 14 197 50

Слави Трифонов започна да събира кадри

  • слави трифонов-
  • кадри-
  • партия-
  • политика

Политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава

Слави Трифонов започна да събира кадри за политическия си проект. Това става ясно от негово писмо до медиите.

Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор, отбелязва водещият. Той припомня, че политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава.

Ето и цялото писмо на Слави Трифонов.

Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?

През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни.

Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се.

Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: [email protected]

В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”.

Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава.

Слави Трифонов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Орнела мути

    74 21 Отговор
    Какво направи Росен Петров като стана депутат???Какво направи някогашният ви шеф Корумбашев??? Аз ще ви кажа ,,НИЩО

    Коментиран от #6

  • 2 Веско

    42 5 Отговор
    Споко,ако тръгне да набира сили,разузнаването винаги може да си внедри "честен и съвестен" човек,и това при условие че е чисти намерения тая работа,но винаги има място за съмнение.
  • 3 filo

    56 73 Отговор
    Честно казано ми омръзна от тоя селски бек. Славчо, вън от политиката. Смешко, жалък си ти и клоуните около тебе, които все по-често ми се правят на големи моралисти. Тъпото Ви "шоу" се изтърка и сега се чудите по какъв друг начин да поддържате стандарта си на живот. Това е цялата работа, но радвайте се, все още има наивници, които биха ви подкрепили. Разбира се те не са чак толкова, че да сте на позиция да вземате решения в държавата.
  • 4 ANILAN43

    73 14 Отговор
    Крайно време е честните,младите и можещите да се покажат и докажат какво могат! Млади хора,събудете се и покажете,че знаете и можете!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 без баланс

    37 14 Отговор

    До коментар #1 от "Орнела мути":

    Курумбашев направи пари, което не е нищо по политическите критерии ;)
    Защо ми се струва, че това е поредния формат на шоуто от типа на конкурсите за пеене, танцуване, хуморески и пр., които Славчо прави ?
    Колко обаче от хората спечелили негови конкурси после реално са постигнали нещо ? Бойко и Слави много си приличат нищо, че уж не могат да се понасят. И единия и другия ги влекат мутрите и единия и другия са авторитарни тип тоталитарни ръководители и двамата ги влекат парите и властта и двамата живеят сами "като кучета" и т.н по лесно е да се изброят разликите !
  • 7 cornholio

    44 42 Отговор
    Жорж Ганчев, Яне Янев, Симеон II, Бареков, Марешки.... сега и тоя каун.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост читател

    43 11 Отговор
    Българинът псува системата,само когато не е част от нея. Не ми са правете,че ако ви падне възможност да се докопате до властта ,ще сте по-големи боклуци от сегашните.
  • 10 Варна

    27 14 Отговор
    Така и не схванах какво точно прави Трифонов!
    - Ще прави собствена партия или ще представя различни хора достойни да бъдат в политиката?
    - Ако е второто как тези хора самостоятелно ще се доберат до властта без да са в една обща политическа сила? - Събирането на умни хора с разнородни идеи без обща визия и общо тяло ми изглежда ... - Обречено на провал!
  • 11 koй

    19 26 Отговор
    Всъщност конкурса трябваше да е за политически проект с политически лидер, който да бъде подкрепен медийно и финансово от слави и смешното му шоу. Вместо това сельо ще събира някакви около себе си. Смешко, върви си на село и си карай старините на спокойствие!
  • 12 стар познат

    28 27 Отговор
    Станиславчо ,не знам какви ще избираш и какви ще събираш ,това си е твоя работа но най-добре избери някоя булка .Свии семейно гнездо ,радвай се на старините си и се разкарай от телевизията и обществения живот че започна да ни омръзваш!!!
  • 13 Къртев

    23 4 Отговор
    Ако намери кадърни, честни, морални и държавнически настроени, българи, то те надали ще успеят. Днешните политици си служат с абсолютно всякакви средства, за да не изпуснат кокала. А, ако си честен, морален човек няма как да им пребориш схемите. Това е измислено от тях самите и взаимствано от други страни, в които демокрация означава "свободно крадене". Така е! Но все пак, може да греша. И нека греша, с радост и облекчение ще си призная грешката
  • 14 800дни

    16 2 Отговор
    Ако Слави не е ДС ще има доста нагрухани от прехода в затвора. Вервайте ми :-)

    Коментиран от #19

  • 15 Sasho

    16 3 Отговор
    За да се издържа една партия трябват много пари, едва ли Славчо ще даде от своите пари, най-вероятно пак ще го спонсорира неговия приятел Сашо Дончев.
  • 16 жожо

    12 9 Отговор
    Вчера видях Славчо да събира кадри с кошничка в ръка на Орлов мост.Абе,беше ги насъбрал доста!
  • 17 onq s konq

    13 5 Отговор
    И както се пееше в една песен "Грозде не набрах,но пари събрах"
  • 18 гост

    14 7 Отговор
    Много от рано започна цирка. Дълга кампания са му финансирали!
  • 19 жожо

    10 8 Отговор

    До коментар #14 от "800дни":

    Ако Ботев беше с каска,нямаше да го гръмнат,че и Славчовата такава.Не мога да проумея,какво толкова очаквате от Трифонов!?Всичко е така бетонирано,че едва ли Слави ще успее да направи каквото и да е,при това ако влезе в политиката,сценаристите му,едва ли ще имат възможността,да смогнат да му пишат сценариите за политическата му активност.
  • 20 Гого

    23 5 Отговор
    Крайно време е да се разкара това уродливо и крадливо племе в парламента за 30 години нито доходите станаха по добре нито живота на Българина!
  • 21 Жмуц

    12 3 Отговор
    При нас има един местен "политик", цял живот свободен кадър. Мина през всяка нова партия-еднодневка. Цяря, Бареков, Кунева, разни "националисти" общо взето при всеки на който бързо му трябват опитни в тази сфера хора.
    Май се сещам към коя партия ще е на следващите избори.
  • 22 Николай Николов

    10 6 Отговор
    Слави иска професионалисти с опит, т.е. иска милионери като него които не знаят какво е да се чудиш как да си платиш сметките този месец т.е едни нови лица които ще правят същото което правят тези сега а и ще вдигат рейтинга на шоуто му!
  • 23 Хасан

    11 8 Отговор
    Да започне от другарчетата: Л.Дилов, С.Бинев, В.Божков ИТН Тази любовна игра я играем през няколко години. Всички помним, как ББ и ЦЦ гостуваха през вечер, но не си платиха с постове и станаха недостойни. А движението Гергьовден, само предлагаше в Стол.общ.съвет облаги за близките чалга дрОгари на председателите... Абе, нов Брадат с стари бълхи...
  • 24 Смях

    9 8 Отговор
    Кодът от картинката ми беше ЯПТ - я па тоя! :) И наистина, как всеки път се самоназначава за главен, тоя дългият? Че и се намират гунчовци да му подлизурстват... УЖС!
  • 25 капитана

    14 13 Отговор
    Поредния навлек на клона,който иска да смуче пари и да тъне във власт на гърба на народа.
    Вижда,че края на неговото ШОУ чука на вратата,но Трифонов е свикнал постоянно да бъде в светлината на прожекторите и иска отново да се шуми окло него.Мога да ви кажа,дори и да създаде партия или каквото там си е решил,абсолютно нищо няма да направи и промени и за обикновенния човек нищо няма да се случи.Отново в провинцията хората ще бачкат за смешни кинти,отново на Батко и Братко хората ще дрибействат,ще се появят нови Ценко Чоковци и т.н.Абсолютно нищо няма да се промени.
    Голям смях ще падне ако започне да управлява и Куку Бенд.Тогава тази държава направо да я отписваме.Поредния жаден за още повече пари и власт.Българския трезво мислещ народ се нагледа и наслуша на глупостите на тоя и оня.
  • 26 Овца от стадото

    12 8 Отговор
    Айййййде още един Оправяч ще ни оправя.
    Докато натрупа някое и друго милиардче, че нещо милионите му малеят.
    Народе, народе, извинете т.е.местно население на тази територия, ПАК ЩЕ ВЕ ОПРАВЯТ.
  • 27 ГОСТ

    7 7 Отговор
    аз ще го подкрепя да види
    че като влезе в политиката
    става такъв
    то не зависи от него
    политиката го изисква
    както и водачите на определена марка коли
    трябва да са прости
    марката го изисква

    Коментиран от #37

  • 28 Све

    16 9 Отговор
    ВСЯКА ПРОМЯНА Е ДОБРА
    Трябва да бъде подкрепена
  • 29 filo

    13 5 Отговор
    Славчо е "най-ценния кадър". Българинът толкова са го лъгали, че още веднъж няма да е фатално. Щом измамник като Бюреков влезе в парламента е ясно,че е пълно с наивници с къса памет.
  • 30 ТОДОР СТОЯНОВ

    6 1 Отговор
    ДАЙТЕ ДА ПРАВИМ НАПРАВО "БЪЛГАРИЯ"-АД С ДЪЩЕРНИ ФИРМИ, "АКО СТАНЕ"-ООД, "ДАЙ БОЖЕ"-ЕООД И "ОТ КЪДЯ НА КЪДЯ"-ЕТ
    РЕФЕРЕНДУМА ДОБРЕ, НО КАКВО СТАНА...ОСТАНА В МИМАНСА И НИТО ЕДНА ДУШИЦА ОТ ЧУЖБИНА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА БЯХА ИЗЛЪГАНИ, БЯХА ПОДВЕДЕНИ И НА НИКОГО НЕ ВЯРВАТ!АКО НЕ СА ТЕ ДОСЕГА НАИСТИНА ЩЯХА ДА ОСТАНАТ САМО ЦИГАНИТЕ, ДОБРЕ, ЧЕ ПРАЩАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВ И ЛЕКАРСТВА НА СТАРЦИТЕ СИ...ДОБЪР ПАС, НО...САМО МНОГО ВНИМАВАЙТЕ, ВИНАГИ КОГАТО ИМА ПОМПОЗНИ ОБЕЩАНИЯ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ СЕ СЛУЧВАТ НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА!БАНКИ ЧЕЗНАТ, ТОК, ГАЗ, ВОДА, ХЛЯБ, БЕНЗИН СКАЧАТ...ВНИМАВАЙ БЪЛГАРИНО!!!
  • 31 Пенчо

    11 9 Отговор
    Давай Слави, напред!
  • 32 СЛави евала

    9 5 Отговор
    Слави е уникален, той ще Ви оправи!
  • 33 Трезвомислещ

    14 6 Отговор
    Слави пожелавам ти успех с политическия проект. Лично аз не виждам какво мога да изгубя повече в тая държава, управлявана от правителства на клептократи, който за четвърт век докараха страната до най- ниското ниво на икономическо социално развитие. Цензура, убийства, отвличания, рекет, измами, кражби, беззаконие, геноцид над българските пенсионери, липса на елементарни права на работещите , гарантиране на работа и работната заплата, условия на труд и социални придобивки, всичко това се превръща в ежедневие. Ограбването на хората е невиждано в историята на България, и то подплатено с закони приети в "Народното" събрание. Голяма част от Българското население гладува и няма средства за физическото си оцеляване. Обезлюдяват се цели градове и села, нацията изчезва! България се нуждае от спешно лечение, и човек на който хората да повярват Успех!
  • 34 Драйвър

    7 13 Отговор
    Търсят се послушковци за поредния политически проект на поредния месия който ще ни "оправи" за 800 дни!100% от Бтв смятат да спират тъпото му предаване и просто дългия маймун иска да смени цирка! Явно добре си плаща на фирма която поддържа онлайн имиджа му,защото под всяка статия за бъдещия евентуален проект на слави от долу заваляват коментари за великия слави-спасителя на народа, преди няколко години Трифонов участва на избори с някаква овца-поставено лице и въпреки,че всяка вечер ни заливаше от екрана как с един депутат ще промени парламента ,не можа да я вкара!Следващия парламент Марешки ще освободи мястото за парашутисти и ще има възможност и Трифонов(като Бареков) да си вкара телевизионния екип в парламента и след четири години и те като Бареков,Петров и Кошлуков и много други телевизионни клоуни ще останат в историята!
  • 35 АБВГДЕ

    8 5 Отговор
    Слави и екип, с вас сме!
  • 36 Пенсионера

    5 4 Отговор
    Тези хора , ако са от Канада, Норвегия, Швеция, Финландия, Гррмания или от Дания , имаш моята подкрепа. Ето ти един врлик трудолюбив Българин : ИГНАТ КАНЕВ. Що не го помолиш да събере още като него????. Моля ти се , само да не са от България, защото те вече са изгубили реалността за нормалното. Е ХАЙДИ , ИМАШ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ШАНС ДА СЕ ДОКАЖЕШ. АЗ ВТОРИ ШАНС НИКОГА НЕ ДАВАМ. ИЛИ ГО МОЖЕШ , ИЛИ СИ АУТ. НЕ ИСКАМ ДА ВИ ОЧЕРНЯ КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО .
  • 37 Къртев

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "ГОСТ":

    Хахаха, аз се сещам за марката. С три букви
  • 38 сАветник

    2 1 Отговор
    Слави да ходи в централата на ТИМ и да обере персонала! Политика и бизнес се правят най-бързо с КОМПРОМАТИ!!! Трябва връзка в модни агенции, защото това са легалните проститутки, които слушат клиентите си, трябват и джебчийки от Игнатиевската школа- всеки документ може да ти бъде доставен за определена сума! Това са моите съвети за политическа кариера - останалото е да се плаща на медии и журналисти, за да те наричат "новия спасител" - умните хора винаги са били малцинство, а победата се определя от масата избиратели...
  • 39 Пазарен Либерализатор™

    2 1 Отговор
    Нема нужда от повече експерименти. Ако изборите променяха нещо нямаше да ги провеждат. Нещата са екстра, всичко е организирано.
  • 40 димитър

    1 1 Отговор
    ПРЕКРАСНО.ВСИЧИ ПОЛИТИЦИ ЗАПОЧВАТ ТАКА.АЗ ОБАЧЕ СИ СПОМНЯМ ЕДНО СТИХОТВОРЕНИЕ НА ДЕБЕЛЯНОВ КОЕТО ЗАПОЧВА ТАКА;ЗА УТРЕ ЩЕДРО МИ ОБРИЧАШ ПАЛАТИ БЛЯСЪК И ОМАЯ НО НЕ Е ЛОШО И СЕГА ДА ПРЕНОЩУВАМ В ТВОИТА СТАЯ А.ВИНАГИ ОБАЧЕ ТАЯ ЕДНА НАДЕЖДА ЧЕ ЩЕ СЕ ПОЯВИПОЛИТИККОЙТО СИ ДАВА СМЕТКА КАК ИМЕТО МУ ЩЕ БЪДЕ ЗАПИСАНО В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ
  • 41 ДрънДрън

    4 2 Отговор
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.

    1875 Петко Рачов Славейков
  • 42 Българин

    2 4 Отговор
    Поредното крадливо еи на такива пари им не стигнаха,според вас дали иска да влезе в политиката заради чест,и слава.2004 година поиска на заем 1 милион долара от наи богатия българин , направи чалгаджииското торне в Балгария и стана велик дори и зъби успя тогава да си сложи.С какво е допринесал за благото на българския народ ,или за собствена изгода пак.Преди да го напълнат с анаболи,защото беше дълък пък кокал искаше за два петака да стане мъж,казваха колко вулгарно и нагло се е държал с подчинените си,или пък когато правеше голямия пиар на Боико но всичко си има цена,казват парите развалят човека и е така,о българино пак ще те лъжат.Религията е за бедните,господ е за богатите,Бил сабирал екип,поредните лешояде,гладни и жадни за една година наяли се за много поколения напред и забравили за обещанията как щели те да обгрижват истрадалия български народ.
  • 43 Голям прос

    2 3 Отговор
    Я го махнете вече от началото на новините, че ми омръзна да го гледам два дни. Няма ли друга по-важна новина?
  • 44 Славуца

    1 2 Отговор
    Високо моралният господин Слави щял да си охарчи офшорките на ползу роду. Вай вай завалията, защо не го оцените бе люде.
  • 45 Някой

    1 1 Отговор
    Най вероярно това е новия проект на ДС за да се направи такъв мащабен проект трябват много пари,цялата държава е в ръцете на мафията надали ще допуснат свесни шора.А вече е късно всичко е продадено и разпределено каде беше Слави толкова години,или сега му дадоха пари просто нова заблуда ще видим хората с който ще работи и ще стане яано дали няма да има нов цар,бареков,марешки,сидеров и .,...
  • 46 Умерен главорез

    1 2 Отговор
    Това не са думи на моралистът играещ травестит по скечовете си а на неговите сценаристи ! Славчо събира хора отдавна - видях младо момче с вид на бияч настойчиво да разговаря с познат - попитах го - абе иска да вляза в партията на Слави - това беше преди шест месеца.Механично събира хора този тарикат под предлог че ще оправя България.Боже пази България !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 СССР

    2 1 Отговор
    Другари - Славчо наш !
  • 50 Койчо

    1 1 Отговор
    Г-н учиндолски чалгар, какво направи ти, осен да опростачиш младите, да прокараш пошлата чалга по медиите и да си напълниш джобовете, така както само една алчна мутра може!
    Та какво ново ще прокарваш в политиката викаш, още члага и простотия ли, или ще разказваш срамни вицове в Парламента!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове