Last news in Fakti

1 Октомври, 2017 11:13 12 907 31

Бабаити нападнаха наш тираджия на Дунав мост 2

  • дунав мост 2-
  • нападение-
  • тир-
  • тираджия-
  • шофьор

Четирима мъже изпотрошили ТИР-а на потърпевшия

Бабаити нападнаха наш тираджия на Дунав мост 2 - 1
Снимки: TrafficNews

Истински ужас прeживя български шофьор на ТИР на Дунав мост 2 в посока Румъния. Той направил забележка на две жени, които пипали брезента на камиона. След това бил най-безцеремонно нападнат от четирима бабаити, разказва TrafficNews. Заключил се в кабината, но непознатите мъже изпочупили огледалата и стъклата му.

Ето и какво споделя потърпевшият:

"Докато се редях на опашката, видях две жени да пипат нещо по брезента ми. Слязох от камиона и се развиках да не ми пипат камиона. Едната ми отговори че ще си прави каквото си иска и ако много съм се правил на отворен, щял съм да ям бой, продължих да настоявам да се дръпнат на разстояние (притеснявах се да не ми мушнат нещо или някой емигрант). Двете (едната която се вижда на едната снимка) се дръпнаха пред камиона и жестикулираха със среден пръст.

Бабаити нападнаха наш тираджия на Дунав мост 2

Буквално две минути след това автомобилът, който се вижда на снимката, наби спирачки до мен. Четирите врати се отвориха и отвътре изскочиха четирима здрави мъже, целите в татуировки. Нахвърлиха се на вратите като се опитваха да ги отворят. За щастие, аз още като видях как излизат и се нахвърлят, заключих вратите.

Изпочупиха ми огледалата, блъскаха по стъклата, единият държеше нещо в ръка - палка или нож, не видях добре. Аз вдигнах телефона и се обадих на 112. След като подадох сигнал, затворих и снимах автомобила. Въпросните господа както и жените се качиха в колата и отпрашиха с мръсна газ. Малко след това на мястото пристигна патрул. Разказах им на кратко случката, показах им снимките и вида на камиона и пуснах жалба.

Бабаити нападнаха наш тираджия на Дунав мост 2

Не знам каква беше целта на тези хора - дали грабеж или пък се опитаха да ми мушнат нещо което да пренеса без да усетя в Румъния, но бяха супер агресивни и ако ми бяха отворили вратите сигурно сега щях да съм пребит или по-лошо. Надявам се да се вдигне шум и полицията и прокуратурата да свършат по-добре работата си да издирят въпросните лица и да им повдигнат обвинения. Поне за хулиганство, ако не за опит за насилие и грабеж. А и да предпазя други колеги от същото. Пазете се, професията ни стана изключително опасна".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алъш вериша

    53 27 Отговор
    Тука медийте са занимават с цирковити на Йончева и надали щи отделят вничание на тоз инцидент, тя е новата социалистическа звезда и надежда
  • 3 киро

    132 2 Отговор
    такива татуирани дебили заслужават бой до по.иране
  • 4 onq s konq

    17 59 Отговор
    Иначе разбират от коли - като гледам беенвето също като моито !

    Коментиран от #6, #11, #21, #25

  • 5 Споко

    18 24 Отговор
    Ще ги намерят
  • 6 Каруцар

    56 4 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Вие сиганите на каруците
    беенвета ли им викате?
  • 7 Аушвиц

    84 3 Отговор
    Айде сега тези циганета бързо в районното и да се счупят няколко бухалки в кухите им м...ски кратуни.
  • 8 Кобрата

    79 1 Отговор
    гадовете, само една пушка ще оправи работата, той само да им я покаже, пък да видим, дали ще докоснат камиона, жалко, че колегата не е успял да се защити
    Добре, че не са му направили нищо на него...
    А тези к...и, а са ми вдигнали среден пръст така без причина, ако имам пушка, стрелям директно в главата барабар и онези татуираните, тея б....ци са само за трепане.
    Човека е тръгнал да си вади хляба и да си храни семейството, а те ще чупят камиона, мръсни гадове
  • 9 hmhmhm

    21 13 Отговор
    Абе хора снимайте номера и така какви са тия снимки полвинчати в 21 век

    Коментиран от #23

  • 10 сноу

    67 4 Отговор
    Каква полиция ,каква прокуратура бе човек...?Ясно се вижда ,че са м...сти , циганска банда.Че това е най-пазената сган, в тая измислена държава.Никой няма да си мръдне пръста да ги търси ,а и да ги намери, стотици продажни адвокати, ще се хвърлят на амбразурата и ще изкарат шофьора виновен.От циганорската паплач, единственното спасение е калашник, и то на автоматична, но бг племето е подло и овчо.
  • 11 иво

    66 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ти на този 20 годишен дарак за 1 000 лева кола ли му казваш. Типична бг картина , четирима цървула с дърто бмв се правят на мутри . Жалко за хората които се опитват да работят честно, от всякъде ги мачкат.

    Коментиран от #15

  • 12 ИВАН

    43 2 Отговор
    Ми номера е заснет - ясно се вижда, могат да ги намерят за минути
  • 13 Голям прос

    44 1 Отговор
    Трябва да разрешат лично оръжие за някои професии
  • 14 Ghost

    33 1 Отговор
    После плюят тираджиите и прочие е това е професията занимаваш се със отаиката на пътищата и не знаеш как ще се върнеш ...
  • 15 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "иво":

    Оня е талант, писателче, не му се вързвай.
  • 16 GOST

    20 1 Отговор
    Я, тва наште момченца, столипинчета.
  • 17 дост

    13 1 Отговор
    У тамошната милиция има хора с подходящ стаж и опит. Ще си минат по реда без много шум, че това не е политически и хуманистично коректно. Още има милиция ей, работи се................. Е, па и те затова и във Видин циганската раждаемост е намалела.
    Е, па на обрано че ги чекат.
  • 18 петър

    15 4 Отговор
    всичкият бандитизъм става отсам на бг територия.тук си правят каквото искат.минете ли в румънско е спокойно ,сигурно и пътищата са отлични и
  • 19 тони

    21 2 Отговор
    от дувър-кале до сирийската и иракската граница няма по опасна и рискова за преминаване държава от нашата.тази територия просто не е европа
  • 20 оня с ролс ройса

    15 2 Отговор
    разбират.....най-мразя такива селтаци.Взели са си 520д и слагат табела "М" сигурно надписа дига с 150 коня мощността...хахаха загубеняци
  • 21 оня с ролс ройса

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    разбират.....най-мразя такива селтаци.Взели са си 520д и слагат табела "М" сигурно надписа дига с 150 коня мощността...хахаха загубеняци
  • 22 азза

    16 1 Отговор
    Не разбрах -от една кола ли са всички?...4 здравеняци и 2 кифли?Или четиримата са сутеньорите им в отделна кола?
  • 23 Антонио

    19 1 Отговор

    До коментар #9 от "hmhmhm":

    Номера е РВ1458РТ гледай малко бе,младеж.Ей така теглите кредити и подписвате договори,без да гледате и четете,и после се жалвате и чешете по-кухите тикви,и ви дялкат яко.Ако полицията не може да ги намери по номера,аз да помогна за 10 минутки.Даже ще разбера кога са тръгнали къде са слагали гориво колко баници са изяли и къде са срали.Евала на човека,че ги е снимал,но като са започнали да чупят защо не е запалил тира и да блокира пътя, докато дойдат кукитеКъде ли,щяха да избягат а?
  • 24 Антонио

    15 2 Отговор
    Не са м....сти,това бмв съм го виждал в Пловдив да се подвизава.А бе,да не е на ония с коня?
  • 25 Mitko

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Значи и ти си със същото циганско бмв
  • 26 ЛУКАНКОВ

    9 5 Отговор
    ТАКА Е В СТРАНАТА НА СУДЖУЦИТЕ
  • 27 кибика

    4 5 Отговор
    И отново BMW :D
  • 28 Андрей Николов

    3 1 Отговор
    БИе-им-вие циганска мечта + м...сти = класика! Ще ги хвана, номера щом се вижда, а и без него! Наскоро ми се случи подобна случка в Добричко и след седмица ми се обадиха от районното, че са ги установили, въпреки че колата беше с полска регистрация! Естествено другата циганска мечта - Опиел Виектра :)
  • 29 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    за мене са искали
    да пренесат нещо през границата
  • 30 Vasik Atanasova

    1 2 Отговор
    аз имам едно нещо в такъв случай
    нито е пистолет нито е пушка
    ама върши супер работа
  • 31 гощо

    1 1 Отговор
    Селски бабаити в компанията на селски к..ви!!! Това сме ние като народ,едни истински европейци аахахахаххахахаха....!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове