Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 16:16 9 582 27

БГ циганин, жиголо в Швеция, мечтае за семейство с мъж и замък

  • мюмюн - марсел-
  • жиголо-
  • циганин-
  • швеция

"Ако ми кефне, може и да стана жена и да си родя дете”, признава ромът

Български цигани водят преуспяващ начин на живот като заработват парите си с платен секс. През последните години сред по-заможните шведки се е превърнало в нещо като мода да имат за любовник или да си наемат чрез агенции почасово мургав мачо за задоволяване на плътските си желания. И учудващо скандинавките си падали не по темпераментните и галантни италианци и испанци, нито пък по надарените африканци, а по родните роми, пише "Монитор".

Най-търсени и харесвани били младежи на възраст до 25 години с мускулесто ухаещо на парфюм тяло, добър „пакет” и издръжливост. Трудно е да се каже с какво „джипси беге” са пленили ума, сърцата и слабините на блондинките от севера, но някои наши роми са успели да се възползват доста добре щедростта на благодетелките си. млад и засукан ром от Горна Оряховица за две години работа като жиголо в Швеция, успял да спести близо 20 хил. евро.

Мюмюн е на 24 години и не желае да бъде сниман, защото близките и приятелите му в България знаят, че в чужбина се занимава с пеене по заведенията.

В действителност обаче житейската му история е доста по-друга и е доста интересна. Едва навършил 18 години заминава за Италия и прекарва в Неапол две години и половина като жиголо за български турчин. След замесване с местни криминални престъпници той е принуден да спасява кожата за да не бъде отстрелян.

Минава през Германия, Белгия и Холандия, където обаче не се задържа по повече от 3-4 месеца. През лятото на 2015 г. заедно със свой приятел Мюмюн се озовава в Стокхолм. Опитва се да заработва като пее по улиците, но след като няколко пъти е арестуван и нощува в полицията, разбира, че нещата така няма да станат. Хваща се като мияч в кухнята на заведение със собственици араби. От шефовете младежът научава за бизнеса, който може да прави с тялото си и никак не се двоуми. След няколко дневна обиколка из града, той успява да открие адреса на една от агенциите, предлагащи мъжки проститутки и се хваща на работа. Така започва кариерата му в този бранш.

Нашенецът бързо надушва, че шведките си умират за млади, надарени и добре поддържани мургавеляци и започва да полага грижи за външността си. Записва се на фитнес, започва да се епилира, купува си скъпи дрехи, парфюми и козметика. Зарязва кръщелното си име Мюмюн, което издава произхода му и според него звучи просташко и приема псевдонима Марсел. Отначало работи на час и признава, че в рамките на един ден му се е налагало да бъде и любовник и любовница, тъй като е бисексуален. Мъжете, които го наемат, разбира се, не са шведи, а основно турци и араби.

Жените, които търсят услугите му обаче, са почти 100 % възрастни шведки. След двегодишна кариера днес Мюмюн – Марсел вече има постоянна клиентела, не работи в агенцията, а само за себе си и може да си позволи лукса дори да подбира търсещите го. Циганинът разказва, че клиентките му са на възраст над 55-60 години. една от тях толкова го харесала, че му предложила да го задържи само за себе си срещу доста добро заплащане. Условието обаче било жиголото да бъде денонощно на нейно разположение и да не напуска жилището и без разрешение.

„Беше много зла и ревнива. Заплашваше ме, че ако и изневерявам и ако спя с друга, щяла да ми отреже пениса или да ме отрови с миша отрова. Абе беше много богата, но беше ненормална. А освен това беше и много извратено това бабе. Хвана ме страх, че като нищо може да изпълни заканите си, а пък аз не мога да бъда моногамен и да бъде неин сексуален роб. Аз обичам да съм свободен и затова я разкарах. И не съжалявам”, споделя Марсел.

Част от парите, които изкарва ромът изпраща на родителите си, а останалите държи в сметка в банка. Мечтата му е един ден да си купи замък, да се вози в лимузина и да има своя прислуга. И още нещо шокиращо, което Мюмюн признава, че иска да сключи брак в Швеция с мъж.

„В леглото аз мога да бъда и мъж и жена. А от толкова секс за две години, нещо жените май взеха да ми омръзват. Затова и искам да създам семейство с друг мъж. Може да осиновим дете. Пък ако ми кефне, може и да си направя операция и да стана жена и да си родя дете”, мечтае циганинът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОВЧА ГЛАВА

    45 3 Отговор
    Ето това е медията драги читатели...за какво ни е на нас БЪЛГАРСКИТЕ граждани такава новина ???? Дайте нещо дето може да ни сгрее душата...нещо да ни обедини...нещо просто да не ни разединява...

    Коментиран от #5

  • 2 Rotjeknow

    10 7 Отговор
    Абсолютен бог!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СвръхАз

    49 2 Отговор
    Циганин , дето го яздят турци...то по-гнусно не може да стане!
  • 5 Пепа Русо

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "ОВЧА ГЛАВА":

    Можем да се обединим около възхищението си към половата мощ на Мюмюн Марсел. Помислете за всички жени (и не само), които е зарадвал. Това е осъществената интеграция!

    Коментиран от #7

  • 6 Пазарен Либерализатор

    28 0 Отговор
    Да се счита за покана към всичкото сексуално активно циганско малцинство да заминава целокупно в Швеция да плющи пенсионерки или квото падне там...те това е истинска интеграция!

    Коментиран от #16

  • 7 И таз добра

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пепа Русо":

    Абсолютно,може даже да му завираш вибъра отзад,докато те тресе

    Коментиран от #8

  • 8 Пепа Русо

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "И таз добра":

    Ауу, че простак импотентен...

    Коментиран от #13

  • 9 Грую

    6 0 Отговор
    Като го набара някоя здрава 100 килограмова шведска садистка да му метне един як бой ще вика на други я ден "Абе стига ми толкова. Напечелих се!"
  • 10 ККК

    25 0 Отговор
    Много добре се е интегрирало момчето, дано не се връща тука никога!
  • 11 Мюмюн

    26 0 Отговор
    Понеже в Горна Оряховица е пълно с името Мюмюн на 24 години, на който близките му предполагат, че работи като певец по заведенията.
    Много добре го прикрихте :D
  • 12 курталан

    12 0 Отговор
    някой не му ли обясни , че дори и да си резне пишлето и да стане жена пак няма да може да ражда .

    Коментиран от #17

  • 13 И таз добра

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пепа Русо":

    Ако някой е импотентвн,това е партньорът ти.
    Фригидна дама на възраст

    Коментиран от #21

  • 14 Радо

    7 0 Отговор
    Наште м...ли ще им сменят генотипа на шведите както е тръгнало, много силен тоя циганския ген - онова загубеното цигле на 2 годинки през нощта изминало пеш 4 км - игасиму и здравото циганче!!!
  • 15 Прауд юръпиан ситизан

    12 0 Отговор
    Мюмюн - Марсел е ярък пример за интеграция в западн(ал)ото общество!
  • 16 111

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пазарен Либерализатор":

    Всичкото младо циган- към Швеция! Не си хабете таланта в БГ-то с бедни и болни пенсионери.
  • 17 Пазарен Либерализатор

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "курталан":

    Важното е да не спира да опитва :)
  • 18 ТРОЛ

    7 0 Отговор
    Бе, тоз нашенския коняк ного търсено стока бе, бате!
  • 19 да да

    6 0 Отговор
    И природата греши. Този мамун е една от тези грешки.
  • 20 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    6 0 Отговор
    Ауууу не знаех че коня е заминал на гурбет у Швеция
  • 21 Пепа Русо

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "И таз добра":

    Екстрасенс! Точно в десятката!
  • 22 Атака

    8 0 Отговор
    Много добре,всички мургави мъже-жени да тръгват към викингите и техните баби имаме много за износ,няма да имат след 5 години нито едно русо дете хахахаха.А кога се сети,че Мюмюн звучи просташко?За тези и имената им не значат нищо!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Наблю Дател

    1 1 Отговор
    Чалга-поколението , радвайте се на плодовете от чалга-културата и чалга-героите! Да са ви честити светлите бъднини!
  • 25 OMG WTF

    2 0 Отговор
    Когато немците разпалят пещите отново, този ще е първият излязъл през комина.
  • 26 Go Sho

    1 0 Отговор
    Моля не приемайте всичко, което четете, за чиста монета.
    Статията е пълен фейк.
  • 27 СЕКСИНСТРУКТОР

    1 0 Отговор
    НА АВТОРКАТА НА СТАТИЯТА МАРИЯ ДОБРЕ И РАБОТИ ФАНТАЗИЯТА,НО НЕЩАТА НЕ СЕ СЛУЧВАТ ТОЧНО ТАКА,ОСОБЕННО В ШВЕЦИЯ!ИНАЧЕ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ПОВЕЧКО ЦИГАНИ ДА ЗАМИНАТ НА КЪДЕТО И ДА Е И ДА СИ СМЕНЯТ ПОЛА!ИНАЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАХ ГАДЖЕ ДЖУРЕФКА,Е ,НЯМАМ ДУМИ,ИМАЛ СЪМ ДОСТА ЖЕНИ,ТВА СИ БЕШЕ ОГЪН,НЯМА СРАВНЕНИЕ,САМО КАТО Я ПИПНЕХ СТАВАШЕ МОКРА ДО ГЛЕЗЕНИТЕ, И НА ЕДНО МОЕ ТЯ СВЪРШВАШЕ СИГУРНО 10 ПЪТИ,БЕЗ РАЗДУВКА,НО ВЕДНЪЖ КАТО ВИДЯХ БРАТ И,ТОЙ СИ БЕШЕ ВЕЧЕ ЧЕРЕН М....Л ОТ ВСЯКЪДЕ,И НЕЩО МИ СЕ ПОИЗПАРИ МЕРАКА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове