Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 21:20 19 355 27

Бенчо Бенчев: Най-ми е сладко да ям сланина с чесън на село

  • бенчо бенчев-
  • rolls-royce

Зърнопроизводителят се чувства най-добре в родното си Крумово градище

Бенчо Бенчев: Най-ми е сладко да ям сланина с чесън на село - 1

"Най-сладко ми е да ям сланина с чесън и да играя карти на село. Това призна пред бургаското издание "Грамофона" 65-годишният общински съветник и бизнесмен Бенчо Бенчев, чието име нашумя в медийните среди заради Rolls-Royce-а си.

За себе си зърнопроизводителят казва, че е обикновен човек, който по два пъти в седмицата е в родното Крумово градище, където се чувства най-спокойно и добре.

„На Господ ли или на някой друг трябва да благодаря, но каквото съм си помислил и ми се е случило“, казва още човекът, който ядоса лидера на БСП Корнелия Нинова с луксозното си возило.

Бенчев е категоричен, че не е толкова материално богат и за него е важно човек да се труди. Споделя още, че част от най-верните му приятели са тези от детството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шкембе Ройс

    76 16 Отговор
    Бенчо, Бенчо...Ганьо, Ганьоооо то да си само ти милионер с претенции и дъх на чесън та да ти простим, ама мнооо сте .... почти всички сте !
  • 2 Бесен Язовец

    66 22 Отговор
    Сигуре съм че си държи сланинка в хладилната жабка на ролса и чашка с белени чесънчета. Селската пръчка и на Луната да я пратиш пак си остава селска пръчка класа не се копува с пари нея или я имаш или я нямаш съдба.

    Коментиран от #24

  • 3 Пазарен Либерализатор

    79 3 Отговор
    И аз обичам сланина, натрита с чесън и лееко пекната на жар, ама нямам ролс.

    Коментиран от #25

  • 4 Antimediator

    53 1 Отговор
    Баща му на Бенчо е другар от БКП, а майка му от АБПФК.
  • 5 КЕЛЕШ И ПРОСТАК СРАМ И ПОЗОР

    54 3 Отговор
    ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИШ НА НАРОДА ЧИЙТО ПАРИ ХАРЧИШ, ЗАПОЧНАЛ СИ С ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА, КЕЛЕШ И ПЛОСТАК СИ БЕНЧО
  • 6 ИЦО

    42 4 Отговор
    Бойко филии с мас нагъва,тоя тюфлек рапа чесън със сланина......Такива,нагли дюмбели заслужава,само и единствено пасмината наречена български народ!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ВОА

    21 3 Отговор
    Партизаните пак ще дойдат...
  • 9 Някой

    22 25 Отговор
    Кумонизма създаде много такива като Бенчо от кадето е минал трева не никне ще си останем олигархична държава и има още малоумници който го защитават тоз престъпен строй и Русия.
  • 10 Бесен Язовец

    28 7 Отговор
    България се върна във времената на Алеко ама не комунизма ви е виновен... Не е от комунизъм това, това е от МАНТАЛИТЕТ на местното население, крадци, бай Ганьо-вци, мошенници винаги ще има тук и точно падането на комунизма ги изкара от дупките им, където бяха наврени и спазваха някакво приличие. Солунската митница някой да я е чувал? Е тя по кое време беше, да не би да е преди комунизма? Ами Бай Ганьо прави избори да не би да е преди комунизма и да има невероятни прилики със сегашно време? За такива индивиди, като нас трябва диктатура или здрава монархия и да се държат изкъсо иначе пуснеш ли ги на свобода да им дадеш демокрация, отвържеш ли ги от хомота ти се качват на главата. Ред и работа трябва тука, което в свободен режим не може да се постигне поради особеностите на народопсихологията. Следващия път, когато ще сме добре пак ще е под някакъв режим, но не се знае кога ще е и дали ще ни има до тогава.
    Каквото и управление да дойде у нас Бенчовците винаги ще се икзтерят бавно до подстъпите на върха ближейки задници по пътя си, но тяхната простотия лъсва, когато липсва какъвто и да е контрол, както сега.

    Коментиран от #12, #14

  • 11 оня

    4 2 Отговор
    умилих се...
  • 12 Чорбаджия

    18 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Ей такива станаха модерни чорбаджии , дето на гърба на народа и пенсии по 200лв дето за нищо не стигат те трупат богатства все материални - дали бентли дали ролс ройс дали хотел на морето. Те нямат срам те са над нещата и си хапват сланинка с чесън , а народа навън да мре ... :(
  • 13 Джак

    11 4 Отговор
    Ами така е, селска пръчка е но по пари ходи. Много класните тука, по рождение с класа, си пишат на клавиатурите и хейтват. Но са с класа! Класни хейтъри :)
  • 14 Ясен Безовец

    7 13 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Да, Солунската митница и Бай Ганьо прави избори са от преди комунизма.
    Чел-недочел си, май...

    Коментиран от #18

  • 15 стоян георгиев

    18 5 Отговор
    тоя убавец във всяка нормална държава ще работи като портиер като висша форма на кариерно израстване.тук е едър земевладелец и общински съветник от бсп с роус роис.след всяко свое изказване с цел защитата на положението си получава точно обратния ефект,поради огромния му умствен капацитет :)))!квито ни са полтиците такива са ни и бизнесмените ,такива са ни и п....те!посткомунизъм в чиста форма и застоина позиция!
  • 16 стоян

    19 2 Отговор
    Докога от нашите данъци ще спонсорират със субсидии над 1000 дк такива червени олигарси да парадират Защо се плащат субсидии на бизнес който е достатъчно печеливш Точно като този го доказват
  • 17 мариян

    17 4 Отговор
    Това си е вкусно,всеки го е ял!Сега обаче всички се правят на модерни и плюят по това с което са израсли.Друго си е в комплексарскто заведение да ядеш залена салата....Дядо ми като ме водеше в планината или на село много обичаше да прави сланина на жар и беше адско вкусно
  • 18 Бесен Язовец

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ясен Безовец":

    Естествено, че е преди комунизма бе тъпак. Чети внимателно, кога е живял Алеко?

    Коментиран от #20

  • 19 гощо

    15 7 Отговор
    Селяндур!! Най му уБууу на село у Дивотино!!!! Е този е поредният дето влиза в политиката да ни дава тон в живота!!!! ГАЗ дали е сложил на Ролса ?!?!?
  • 20 Ясен Безовец

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    Чета ти постинга и виждам, че твърдиш, че Солунската митница и Бай Ганьо прави избори са от времето на комунизма. Което е пълна глупост.
    Виж какво си написал в Пост 10.

    Коментиран от #21

  • 21 Прав сте

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "Ясен Безовец":

    Язовецът е пообъркал времената,но е искал да каже , че байганьовщината съществува отпреди комунизма.Няма идеално общество,но при комунизма изплуваха отгоре необразовани цирвуланковци,взели най-лошото от Алековия герой,а техните деца и внуци днес ни управляват.А въпродното същество с Ролса е обикновен червен латифундиер.
  • 22 Алеко Константинов

    6 2 Отговор
    Кой знае как вони в залата на народното събрание!?
    Всички са Бенчовци и Ганчовци и се заяждат един с друг: кой повече взел, кой повече да вземе.
  • 23 Някой

    6 2 Отговор
    Кадето е минал комунистзъм е така трева не никне.
  • 24 Грамотен

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Публикувано във факти.бг: Сигуре съм че си държи сланинка в хладилната жабка на ролса и чашка с белени чесънчета. Селската пръчка и на Луната да я пратиш пак си остава селска пръчка класа не се копува с пари нея или я имаш или я нямаш съдба.

    Така е, Язовец. Той е неграмотник като тебе, но не мога да му помогна.
    Виж, твоите грешки мога за поправя. "СигуреН съм/запетая/ че си държи сланинка в хладилната жабка на /главно Р/олса и чашка с белени чесънчета. Селската пръчка и на Луната да я пратиш/запетая/ пак си остава селска пръчка/точка/ /ГлавноК/ласа не се кУпува с пари/запетая/ нея или я имаш/запетая/или я нямаш/точка// Главно С/ъдба. "
  • 25 Гойко Митич

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    Нищо бе ше си купиш ! Понеделник иде !
  • 26 айтозлия

    3 0 Отговор
    аз пък си мислих че е веган
  • 27 Vasik Atanasova

    1 2 Отговор
    ТОЗИ ЧОВЕК МИ ИЗГЛЕЖДА СВЕСТЕН И ЗЕМЕН
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове