12 Октомври, 2017 19:27 7 388 22

Как изпреварват наглите шофьори? (ВИДЕО)

  • изпреварване-
  • нагли шофьори-
  • видео

Видео: Нова тв


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ico

    42 67 Отговор
    Даааа така ви изпреварват до като си гледате Фейсбука или Вайбъра . Не го оправдавам колегата защото и аз го правя но когато пътуваш 15 км. до работа и чакаш 6-7 пъти да ти светне зеленото заради разни кифли и козунаци с телефони в ръце ееее няма как да ме съдите сори .

    Коментиран от #2, #5, #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 до ico

    57 9 Отговор
    Тия от видеото са всекидневие във всеки град. Типичния българин като ico - все бързащ, изнервен и все някой друг му е крив. И после защо стават белите. Вече ме е страх като пътувам с жената и детето, защото не се знае какъв идиот кара срещу тебе и зад тебе...
  • 4 onq s konq

    20 46 Отговор
    Ще напомня стара житейска приказка-ВСЯКО НЕЩО Е ДОБРО,КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ,Т.Е. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК КАРАШ,ВАЖНОТО Е ДА НЯМА ПТП!

    Коментиран от #8, #16

  • 5 Гост

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "ico":

    Бате Ицо, ти си Голям Българин! Евала!
  • 6 Щита

    10 10 Отговор
    Шпионина е боклук
  • 7 kermen

    26 3 Отговор
    До коментар #1;Е па че пътуваш кат мене со метрото,хем по евтино и безопасно и нема да се нервиш! Аз в Софията кола не карам,а си одим само на село с госпожата!
  • 8 ердоган

    9 19 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Една умна приказка да роди и тая кратуна.
  • 9 PfF

    31 9 Отговор

    До коментар #1 от "ico":

    Ти си неадекватен и явно болен човек! Заради такива изроди като тебе и тези от клипчето по-горе, УМИРАТ ХОРА СГАЗЕНИ НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ! И такива изроди като вас, блъскат нас и ни чупят нашите коли!
  • 10 Гост

    24 1 Отговор
    Рибата се вмирисва от главата, са казали умните хора. Когато ти се налага да изминеш 5-6 км. за 40-50 мин. , понякога и за повече и това всеки ден, естествено е да започнеш да правиш глупости, не заради друго, а просто за да оцелееш( в никакъв случай не защитавам джигитите). Живял съм в Мадрид, затова и ще дам пример от там: Булеварди с по 3-4 платна без бус платното. Кръгови движения почти на всяко кръстовище. Каквато е наземната инфраструктурата , почти аналогична е и подземната( за автомобили). Където и да стане задръстване веднага една, две патрулки пристигат и започват да регулират, електронни информационни табла на възлови места в случай на катастрофи или друга причина за задръстване и още куп полезни неща за трафика, просто, ако попаднеш в задръстване значи наистина има съществена причина, а не недомислие на тези от, които зависи. А за джигитите англичаните са го измислили: при повече тежки нарушения ти забраняват до живот шофиране на територията на Англия.

    Коментиран от #11, #15

  • 11 Vasik Atanasova

    12 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    я ми обясни българина знае ли да кара в кръгово движение
    знаеш ли какви катастрофи стават точно в кръгово движение !!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 МАК

    9 4 Отговор
    Абре черния джиБ е с предимство!!съжалявам!!!
  • 14 Иван

    12 2 Отговор
    Само глоби ще решат проблема.Но и да се събират естествено.Живея в Германия и патрулки виждам много рядко,но това не означава че няма контрол.Досега съм платил 2 глоби..Една за минаване на червено-120 евро и за превишена скорост.За 6 км./ч повече 15 евро.Ако не платиш има лихви,които растат много бързо ,а може да отидеш и на съд.
  • 15 гощо

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Не съм забелЕзАл джигит да се трогне от всета книжка и забрана да шофира!!!
  • 16 ААА

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Конь , нали си чувал народната мъдрост- един път стомна за вода, два пъти стомна за вода , на третият път-Хитрата сврака с двата крака. Правилника е за това , да ни направи всички по-предвидими на пътя. Ако всеки втори започне да се прави на по-голям тарикат от другите, какво става?Тези които се опитваме да караме по правилата , нито сме по-глупави , нито по- схванати като водачи , нито колите ни са по- лоши , или по -малко мощни, по-добре възпитани сме , и по -отговорни. И за това някои граждани-в селата раждани се възползват. И да си дойдем на думата-АБДИКАЦИЯТА на държава и органи за контрол. Писал съм не веднъж-задължително всички с видео-регистратори, подаваш сигнала по електронен път ,не се саморазправяш, хубостника си получава сметката за глобата. Не е речено , винаги когато караш над 200км. или опасно, задължително да претърпиш ПТП , но многократно увеличаваш шансовете, а шанса никога не е от едната страна, има хубави , и лоши дни.
  • 17 лилипутин

    8 4 Отговор
    народ от бивши роби не е народ.

    Коментиран от #19

  • 18 чичо Пенчо

    15 1 Отговор
    Само едно си мисля-КОГА ТЪПИТЕ ПОЛИЦАИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ И ТЕ ДА ГЛЕДАТ ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ И ДА ВЗЕМАТ КНИЖКИ И ДА ГЛОБЯВАТ ПО ТЯХ ??? А НЕ САМО ДА СМЪРДЯТ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ,ЧЕ ПАРИТЕ НЕ ИМ СТИГАТ-ЗА КЛАТЕНЕ НА КРАКА ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ-ТОЛКОЗ !!
  • 19 ГОРАЗД

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "лилипутин":

    Като гледам коментарите по форумите,робите хич не са бивши!Човек,като е свикнал цял живот друг да му е виновен ,и да изгуби господаря си,си търси друг!И рано или късно го намира!
  • 20 вижся

    3 0 Отговор
    Всяка сутрин минавам по Черни Връх (1вото видео) и това е системно и го правят доооооооста хора, дори пред катаджиите...
  • 21 ЬУЕЯШОИЖЩКГ

    3 3 Отговор
    АКО Е МИРИЗЛИВКО С КАРУЦА НА 20 ЛЕТА И МЕ ТРОВИ С ВОНЯТА СИ КАТО ПЪЛЗИ С 30 ГО РЕЗВАМ КАТО КИСЕЛА КРАСТАВИЦА.ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАИ НЕ МИ ПУКА.
    АКО Е ЕЛЕКТРОМОБИЛ ИЛИ НОВ МЕРЖАН СИ КАРАМ СМИРЕНО И П.ЧОВСКИ И КУЛТУРНО.
  • 22 Светльо Чернев

    0 0 Отговор
    Не, не може. И не само в кръгово. По принцип не може. По калпави шофьори в Европа са само украинците и руснаците. Комбинацията от подарени шофьорски книжки, липса на контрол и празни кратуни, като ония с първия коментар, води до безумието, което е по пътищата в Бг.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове