27 Октомври, 2017 12:13 6 463 17

Рекордьори по нарушения на пътя. Шофьор с 26 акта за висока скорост

  • нарушения-
  • нарушители-
  • пътища

7720  лева са задълженията на 28 годишен мъж от село Друмево

26 електронни фиша за превишена скорост са връчени само за ден на 41-годишен мъж от Шумен. Т.А. бил поканен в сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР- Шумен след като при извършена проверка станало ясно, че има невръчени електронни фишове. На място му били връчени 26 фиша. Почти всички били за превишена скоростта, а наложените глоби за установените нарушения са в размер на 3690 лева. До момента не са платени. Освен наложените глоби с фиш водачът има и съставени актове за различни нарушения.

47-годишен жител на село Царев брод е един от големите нарушители на Закона за движение по пътищата в Шуменско. Б.И. е правоспособен от 2003 година. За 11 години контролните органи са му съставили 41 акта за различни нарушения. Наказателните му постановления са на стойност 10 589 лева. Най-често е бил установяван да шофира с превишена скорост и след като му е отнето свидетелството за управление на моторно превозно средство. Установяван е да шофира след употреба на алкохол и в срок на лишаване. Нито една от наложените санкции не е платена. През 2014 година има съставени две глоби с фиш на стойност 30 лева, те също не са платени.

7720 лева са задълженията на 28 годишен мъж от село Друмево. С.В. никога през живота си не е притежавал свидетелство за управление на моторно превозно средство , но това не му попречило да шофира. 28 акта са му съставени за времето от 2007 до 2017 година. Водачът е установяван в рамките на един ден на две различни места – В Шумен и село Друмево да управлява след употреба на алкохол, без свидетелство за управление на моторно превозно средство, и с нерегистриран по надлежния ред автомобил. За констатираните нарушения са образувани девет досъдебни производства. Нарушенията му като водач, констатирани във времето са свързани предимно с това, че управлява, а не е правоспособен, установяван е зад волана на нерегистрирани по надлежния ред моторни превозни средства, съставяни са му актове за управление на автомобили без поставен винетен стикер. Освен без книжка С.А е установяван да шофира и след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила.

41-годишен мъж от село Габрица нарушил ограниченията на скоростта и бил засечен от камери на Пътна полиция пет пъти през месец юни и юли. Издадени са му електронни фишове за нарушенията. Мъжът е глобяван с фиш общо 13 пъти, като глобите му са на стойност 2420 лева, платени от тях са 150 лева. Съставени са му актове за установени административни нарушения в размер на 5100 лева. П.М. е платил 1880 лева от влезлите в сила наказателни постановления.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    49 0 Отговор
    На Запад директно влиза зад решетки и гаранцията му е в размер на глобите и лихвите. Ако иска да излиза, ако иска да лежи. У нас каква е разликата като му връчат една пачка фишове, и книжката да му вземат е все тая, той няма да плати и ще кара. Нищо няма да му направят, само глоби, които той никога няма да плати. Ами за какво са законите тогава, след като тяхното неспазване няма ответна реакция. И всичките са от селата, Шуменско, Сливенско - малко вероятно да са българи.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 OMG WTF

    31 0 Отговор
    И тия защо не са топло за по десетина годинки?
  • 3 JEEP

    31 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Не само зад решетките, ами като си излежи присъдата, една година обществено полезен труд - да събира труповете по пътя, оставени от изроди като него.
  • 4 PlimP

    13 2 Отговор
    2, тоо па, те убиец не могат да накажат ти з атва искаш да влизат в панделата, да намерят начин да си събират парите, пари ни трябват, не затворници
  • 5 Голям прос

    10 0 Отговор
    Е сега който не си е свършил работата да го накажат. Да ама не. Умника даже и книжка не си е купил и си джитка по пътищата. А ние балъците ходим по изпити и си плащаме нарушенията ако ги имаме. Щом не е плащал, ощетява държавата и това трябва да е престъпление за което трябва затвор. И това ако е държава
  • 6 ТИЦ

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    КОЙ ще ги храни в панделата? Ти и аз!
    За такива - трудова повинност, лагер. Да копае канавки. Все още има работа, която може да не се върши от дебили без образование и две ръце.
    При бай Тошо защо нямаше такива изцепки?
  • 7 Темида

    8 0 Отговор
    Важното е наказания реални да няма. Сега като не си платят глобите и забравяме за тях. Като убият някой на пътя едни 2 месеца условно (стандартна присъда за това) и готово. Ама нееееее не е безнаказаността и съда най-големия проблем в България. Небостъргача в Софето е..... все пак за него има протести за безнаказаността и неработещия съд няма!
  • 8 Бат Мишо

    8 7 Отговор
    аз пък искам за зная колко ПТП та е предизвикал някой от посочените рацери
    щото опита ми казва е под 5 процента от ПТП тата са от МОЖЕЩИ ДА КАРАТ БЪРЗО
    щото ако не можеха от 2001 да карат КАК СА ЖИВИ ВЕ
    я почнете да меслите с тес тикви
    някоя заспала овца зет кара с 30 чака да светне пембяно да тръгне на светофара и 74 коли след нея минават на червено изнервени МИ Е 5000 ПЪТИ ПО ОПАСНА от професионален рейсър КАКЪВТО НЯМА НАЧИН ДА НЕ Е ЧОВЕК С 28 ГЛОБИ ЗА СКОРОСТ НА 1 ДЕН
  • 9 Бат Мишо

    6 2 Отговор
    ПС
    и хич не ми пука че офсата имала книжка -зета сички знаем как и ЖИП Мусо като ма прегази
    Точно такава остави братовчед ми без крака
    В съда каза ,,обърках газта с спирачката,,
    и го прегази той дясностоящ с симсонче
    КАФ Е ШАНСА РАЦЕР ДА ГО НАПРАВИ Я МЕ СВЕТНЕТЕ
    и не се ловете на поръчкови статии от гроб
    чиято цел е само ГЛОБИ ГЛОБИ ГЛОБИ и събираемостта им
    А С ДАИ КО СТАНА - 2 дена корупция туй онуй и ся тихо на хранилката кат са наредиха нови лапачи
  • 10 Бат Мишо

    21 2 Отговор
    КАТО
    ми напишете статия -
    Рекордъори в ДАИ и КАТ по получени подкупи и продадени книжки ще ви призная че сте независима медия
  • 11 qqqqq

    8 0 Отговор
    Цигани, ха да видим какво ще им направят.
  • 12 ДДД

    5 0 Отговор
    и всеки пита И КО?
    отговарям
    ами нищо че е по лесно
  • 13 Омбудсман

    1 0 Отговор
    Къде е Мая Манолова, да защити бедния човечец от тези гадове?
  • 14 ПНСД

    4 1 Отговор
    Начупете им краката да не могат да карат!!! Българите само под строй могат да живеят! Не играе ли гегата агнетата и мислят, че са вълци...
  • 15 Гого

    3 0 Отговор
    Ако беше в Щатите не му мърда панделата тука във България такива хора са на почит остават безнаказани!
  • 16 Бай Тошо

    0 2 Отговор
    Добре де, след като не е предизвикал ПТП какъв е проблема, а и тия глоби които пристигат след месеци са нищо друго освен за спонсориране на добре организираната МАФИЯ.
  • 17 дядо Либен

    0 0 Отговор
    Тва е да имаш фетиш към фиш...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове