Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 09:43 4 345 20

Родител на наркоман обвинява лекари

  • пирогов-
  • лекари-
  • наркоман-
  • сестра

Бащата на Калоян поиска записи от камерите за видео наблюдение

Родител на наркоман обвинява лекари - 1
Колаж: Нова телевизия

Това се питам аз - как е избягал? Когато беше докаран от мен и майка му, не беше агресивен. Беше оставен при лекарите, които казаха, че могат да си свършат работата. Той беше употребил марихуана. Това заяви в ефира на "Здравей, България" по Нова телевизия бащата на самоубилия се Калоян - Иво Милев.

Припомняме, че момчето е пребило медицинска сестра в "Пирогов", където е бил настанен за лечение. Състоянието й в момента е стабилно. Стана ясно обаче, че трупът намерен същия ден е на младото момче, което е посегнало на живота си.

"Според мен е забъркан в секта. Говореше за Господ, за демони, за дяволи, че е избраният. Последните 5 дни през час говореше за това. Беше адекватен. Той не е агресивен обаче. Цялата агресия му беше в залата.

Цял живот се е занимавал със спорт и музика. Разчитахме, че тук ще се отнесат отговорно с него", каза бащата.

"Някой според мен го е завел в секта. Не е имал проблеми в семейството. Интелигентно момче е. Още не е разбита паролата на профила му", добави той.

Бащата на Калоян поиска записи от камерите за видео наблюдение, за да се разбере кой е отвързал сина му от леглото и го е оставил да тича по боксерки.

Той разви още шокиращата версия, че Калоян не се е самоубил сам, а някой го е бутнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    27 1 Отговор
    Тъжно и трагично е ,че хората се изродихме така...
    В такива битки... , няма победители !
  • 2 gost

    20 10 Отговор
    Наистина въпроса в точен и лекарите да дадат отговор!
  • 3 smolata

    21 2 Отговор
    Бог да прости момчето и дано всичко да е ОК с медицинската сестра, но до колкото разбирам въпросът на баща му е кой отвърза неагресивния ми син?
  • 4 Зъби

    32 22 Отговор
    Поредния родител, дето се сеща, че има дете, когато стане най непоправимото. Къде са бляли преди това, а не са взели адекватни мерки. Лекарите им виновни. На българина все някой му виновен - полицаи, лекари, учители. Вина обаче в себе си, никой не търси.
  • 5 Бесен Язовец

    16 19 Отговор
    Егати наглеците все някой др.им е виновен еми като е дрънкал за господ да го е закарал в лудницата там да го осмиряват ненормалния наркоман.И само да ви кажа че около мен има няколко случая от опутребяващи хора марихоана плучват шизофрения така че я да си Е...... М...... Наркоманска
  • 6 Azazel

    24 17 Отговор
    Хайде, стига вече с тези глупости с марихуаната, дето бащата ги разпространява! Повечето медии се поправиха и написаха, че става дума за амфетамини. Марихуаната не води до токсикология, до психози и с нея няма никакъв шанс да се предозира. Амфетамините обаче, особено някои метаамфетамини и синтетика често отключват психотични състояния, както явно се е случило и с това момче. Бащата му се иска да изкара сина си ангел и, че някой злодей го е завел в секта, а после е организирал конспирация - да бъде отвързан и убит, но просто явно е гледал твърде много кофти нискокачествени холивудски трилъри. Истината е, че е изпуснал, че сина му е почнал да друса, изпуснал е момента да го заведе на психиатър и сега се опитва да прехвърли вината си като родител на Пирогов и световната конспирация...

    Коментиран от #7, #8, #9, #12

  • 7 Гост

    15 10 Отговор

    До коментар #6 от "Azazel":

    Не може да е марихуана! Това е лъжата на родителите!
  • 8 Бесен Язовец

    13 21 Отговор

    До коментар #6 от "Azazel":

    Профан такъв, марихуана е друсана на всякаде с химихкали мн.ги ,,разбираш" колкото и от комунизъм
  • 9 Бесен Язовец

    1 18 Отговор

    До коментар #6 от "Azazel":

    Ти правиш ли разлика мажду амфетамин и метаантамин? И чак правиш допълнение ( и синтетична) а какви са амфет.и метамф бе профан да не би да е естествена? Синтетична дрога са мет.амфет ЛСД =амфетамин ,екстази естествена дрога са- херуин,кокаин,марихуана ако са чисти ( не са мешани с химикали) Пико- херуин+ метаанфетамин. Спиид - хероин+ кокаин, Крек- пушиш смола от тревата( марихуана)

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Господинов

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Azazel":

    Пушенето на марихуана отключва параноя. Ако се не лъжа.

    Коментиран от #14

  • 13 впечатлен

    9 6 Отговор
    У нас родителите вечно са невинни, прехвърлят собствената си отговорност върху лекари, учители, полиция, но винаги в защита на децата си, за които всъщност не полагат достатъчно грижи. Фактът, че са го оставили в болницата и са си тръгнали е достатъчен човек да си направи известни изводи. Всичко в България е тотално объркано, цари колективна безотговорност. Побоищата, нанасяни на лекари, сестри и санитари, станаха традиция у нас. Охранителите са неадекватни, или пенсионери, или някакви безпомощни хора, свикнали просто да седят, назначени с връзки, за да се издържат. Никой не е наясно със задълженията си. Колкото и да се считат за жертви, лекарите също в дадени моменти са нетърпими. Защото забравят, че никой не ходи при тях от излишък на здраве, проявяват грубост, невъзпитание, високомерие, което за лекар, полагал клетва, е недопустимо! Жалко за пострадалата сестра, поредна жертва на неразборията в държавата ни! А колкото до младия човек, никой не се самоубива от щастие! Защо да са отговорни лекарите, като преди това родителите са допуснали нещата да стигнат до буйстване?! Можело е да се вземат мерки преди да се стигне до крайност.
  • 14 Azazel

    13 6 Отговор

    До коментар #12 от "Господинов":

    Да, много рядко, при някои хора, параноята се явява страничен ефект на марихуаната, но изчезва след няколко часа. Тук става дума за момче, което от пет дни е говорило за Господ, дяволи, демони и, че е избраният... Това си е чиста психоза и може да се отключи само от нещо много по-силно. Но, абсурдното тук е, че баща му твърди, че въпреки всичко това - момчето било адекватно... и пет дни не е потърсил помощ, а сега обвинява Пирогов, че там са му направили нещо (в конспирцаия със секта)...
  • 15 психолога

    11 6 Отговор
    Пази Боже, НО за всичко е виновен бащата, който отново тръси вината в другите, само не в себе си и в детето си!!!!!!!!!!!!!!!
    С такова възпитание е отгледал наркоман, винаги го е оправдавал и го е глезил, така детето СПИРА да поема отговорност за действията си и става безотговорен и податлив на внушение.
    Трябва да има специални курсове за родители, защото обществото ни е пълно с безпринципни комплексари, които възпитават децата си напълно погрешно, а те след време, също ще имат деца.
    Жалко за момчето и Мир на праха му!
  • 16 Бай Благой

    13 0 Отговор
    Тъжно и трагично...как този баща е загубил връзка с детето си...
    за да допусне да стигне до тук...наркотици, марихуана, секти...
    Да пази Господ!!
    Бог да прости детето...
  • 17 гост

    13 1 Отговор
    Хора, само заглавието ли четете. Бащата иска отговор на въпроса кой е отвързал и е оставил детето му да се разбеснее след употребата на наркотици. Явно е трябвало да бъде вързан, явно е буйствал и не е бил адекватен, но явно някой го е развързал или пък е станал инцидент, при който той е успял да се развърже. Дайте записите за доказателство. Бащата пита как е станало, не сочи с пръст, че те са виновни и са му убили детето, а иска отговори как е станал гафа, защото гаф има. Ако вържеш агресивно куче и знаеш, че е опасно, а някой го развърже, то е ясно, че ще стане инцидент. Не е ли така? Не трябва ли родителя да знае как е станало това? Не е ли било възможно, хипотетично, след адекватно лечение, това дете да се нормализира, за каквото е било и заведено там, за лечение все пак?

    Коментиран от #18

  • 18 goni

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Пробвал ли си да развържеш агресивно куче?
  • 19 Хуанита

    1 0 Отговор
    Доколкото си спомням при довеждането му в болницата лекарите са поискали родителите да останат при него, но те са си тръгнали, защото според него той ги е дразнел.
    А лекарите не са пазачи на пациентите.
  • 20 Иван

    0 0 Отговор
    Религията го е побъркала. Последовател е бил на някаква руска църква. От Руснаците нищо добро не може да излезе.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове