1 Ноември, 2017 08:59 9 826 34

Безумно изпреварване край Пловдив (ВИДЕО)

  • пловдив-
  • изпреварване-
  • джигит

Водачът, изнервен от дългата колона, отпраши през аварийната лента с мръсна газ

Безумно изпреварване край Пловдив (ВИДЕО) - 1
Снимка: Trafficnews.bg

Питате ли се защо има толкова жертви във войната по пътищата у нас? Безспорно една от основните причини е безразсъдното шофиране на определени индивиди, които се смятат за безсмъртни. За съжаление, заради такива хора всеки ден си отиват невинни хора, съобщава сайтът Trafficnews.bg.

Пловдивчанин стана свидетел на едно изпълнение, което може да се сложи в графата „изключително опасни“. Видерегистратора на колата му е хванал шофьора, който брутално погазва Правилника за движение по пътищата.

„Кандидат-самоубиец с ексцентрично изпреварване, днес на околовръстното в Пловдив край моста на Марица“, бе краткият коментар на нашия читател. На видеото се вижда как на натоварения път се е образувала дълга колона, а в насрещното движение трафикът също е интензивен.

Подразнен от колите пред него, въпросният кандидат-самоубиец тръгва да изпреварва колоната с мръсна газ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    56 5 Отговор
    Такъв когато и да го отстреляш никога няма да е късно...
  • 2 53737

    10 51 Отговор
    Е няма що веднага да го качат , това ли е най важното в тази в тази Държава!

    Коментиран от #4

  • 3 Дедо Гошо

    24 1 Отговор
    Серсем.
  • 4 гост

    48 3 Отговор

    До коментар #2 от "53737":

    Важно е защото в тази държава не се научиха да шофират безопасно и смятам, че МВР преди да искат увеличение на заплатите трябва да си свършат работата! Най-добрия вариант е да взимат процент от глоби към шофьори каращо по този начин, а не да дебнат за фарове

    Коментиран от #20

  • 5 Темида

    30 3 Отговор
    И по-зле ще става. Абослютната липса на чуство за наказание и справедливост ще ни погуби окончателно (дори и там където политиците не успяха)
    Дано изчезнем....гадно племе сме!
  • 6 Пеньо

    30 2 Отговор
    Мнозина българи с такова удоволствие газят законите, че забравят че не са безсмъртни. За съжаление страдат и невинни.
  • 7 Uki

    14 42 Отговор
    Случайно този които е пуснал клипа и неговите привърженици да се е замислял за очевидния и необорими факт ,че колите в България са 3 милиона и нещо си а пътищата в България не са разширявани и ремонтирани от 37 години?
    А въпросния господин не се ли замисля колко време отнема на човек да излезне от града или да стигне или прибере човек от работа заради тясно пътища?
    Защо плювате хората плювате управляващата върхушка заради която сме на тоя хал !
    Поздрави на идиотите които подкрепят върхушката

    Коментиран от #8

  • 8 Темида

    33 3 Отговор

    До коментар #7 от "Uki":

    Е как да не обвиним управляващите отново. Да човек не е виновен този дето е решил, че за него няма закон и граници. Другите по различен път ли карат. Те не бързат ли? 100% и ти си от тея боклуци дето като някой иска да завие на ляво и докато чака зад него се качват на бордюра да го заобиколят...защото губят ценни 3-4 секунди иначе. И после казват гледай ги разбитите бордюри гадните управляващи не ги оправят. Най-лесно е управляващите да са ти виновни. Ето затова сме боклуци.

    Коментиран от #16

  • 9 гост

    21 2 Отговор
    Това ако е аварийна лента, аз съм професор по физика.
  • 10 газо

    6 13 Отговор
    Човека просто е спрял в аварийната лента по някаква причина. Опитал се е да тръгне и след като никой не го е пускал кой знае колко време е решил сам да се внедри в колоната...това е.

    Коментиран от #25

  • 11 градим мутросоциализъм

    19 4 Отговор
    Голяма работа станала, едно време мутрите, в ранните 90-те, като тръгнат за морето редовно караха в насрещното и ако ги пресрещне кола даже и не спираха да изчакат тоя отсреща да им направи път.
    Защо през ранният мутробарок никой дума не обелваше, а сега в късния мутрокомунизъм сме тръгнали да съдим хората, на всеки му е ясно, че нищо не се е променило от тогава и няма и да се промени.
    Опа, едно нещо се промени: Мутрите облякоха костюми, извинявам се.
  • 12 Андрей Николов

    9 12 Отговор
    Селянията и простотията са все типични черти за Балканите! Затова и ще си живеете с м....лите там...

    Коментиран от #15

  • 13 дивака

    2 0 Отговор
    да не е имал някоя спешна задача
  • 14 onq s konq

    11 19 Отговор
    Маистора си е маистор!И ас кога ме изнерват и се влачат като бабички ги резгам тека с беенвето!
  • 15 Ядеитн

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "Андрей Николов":

    Абе невъзвращенеца, ти от кое село си тръгнал? Стой си у чужбинта, продавай си дирнико за пари и недей дава акъл. Прогледал кьоравия, ама с едното око само.

    Коментиран от #18

  • 16 Uki

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Темида":

    Ти ако се имаш за боклук си е твоя работа.
    А ако пътя беше с 2 ленти в посока нямаше да коментираш в момента думите ми.
    А щеше да си караш и да си пееш.

    П.П. кои да е виновен за хала в държавата хората които изнемогват,грабят,тормозят и какво ли още не????? Управляващата върхушка а не майкати ,баща ти или бабати!
    Нали????

    Коментиран от #23

  • 17 Бай Киро

    11 0 Отговор
    Стефанаки на това му се вика банкет не аварийна лента.
  • 18 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    1 5 Отговор

    До коментар #15 от "Ядеитн":

    Той #12"Андрей Николов", всъщност иска да отбележи, че там му съдират задната хралупа по 8 часа на ден, на смени плюс "овъртайм", ама нали тук в село никой го не знае колко са му амортизирани дупките и е ербап! Галфона не му иде, че тук като се пусне по шопските клубове, да изтряска едни балони при д-р Енчев, като направи две-три риалитита и ще ги изкарва тези пари, кола служебна, че и осигуровки ще му вървят! (да има за "шивача" после)
  • 19 Луд с калашник

    11 0 Отговор
    Има късмет че не карам Аз камиона.Щеше да види полето и дърветата от близо.
    Аман от идиоти на пътя.Никъде по света го няма това.
  • 20 лимонад

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    е те и сега МВР вземат процент от глобите, не само за такива които карат така. и то не малък процент вземат :) 50% ги отчитат, другите 50% са на принципа - "и ко праим ся? знаеш ли колко лошо постъпи и акт за колко пари трябва да ти пиша?"
  • 21 КАТ

    7 1 Отговор
    Не изпреварва през аварийната лента,а през банкета,а този с камиона трябваше съвсем леко да даде в дясно и този няма да изпреварва повече по този тарикатски начин!
  • 22 Отличник

    4 0 Отговор
    И до 53737: И ние държава ще направим!!?...
  • 23 ГОСТ

    13 1 Отговор

    До коментар #16 от "Uki":

    Uki, това че ти не си мърдал от България и не си виждал задръстване на магистрала в Германия си е само и единствено твой проблем. Тъпите немци що не карат в чакъла и не викат - правителството нищо не прави.

    Ако вземе сега правителството че затегне контрола върху тъпаците с книжки, върху колите които пушат като комини, върху ГТП, ГО, Винетки, зимни гуми се съмнявам че ще си на пътя с това което караш.

    Коментиран от #32

  • 24 Mulder

    10 3 Отговор
    Българите сме едни от най-скапаната сган. Жалко, че няма никаква промяна по отношение на манталитета ни. На Бай Ганьо само комунизъм и потисничество му трябва, иначе сами не може да се контролираме. Държанието на средностатистическия българин е като на един емоционално неуравновесен тийнеджър...
  • 25 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "газо":

    Газо, ти с газо ли гледа клипа ?
  • 26 Баварец вадя от гараж

    2 10 Отговор
    И кво толкоз - аз редовно си изпреварвам така
  • 27 Иван

    6 3 Отговор
    Глоби,само глоби ще оправят работите.Който не плаща-на съд.Като в Германия.Аз съм плащал-за минаване на червено 120 евро.За неправилно паркиране от10 до 20 евро.За превишена с 6км. скорост -15 евро.Респективно по висока скорост- по голяма глоба.
    За фалшив TÜV(преглед) един бивш колега с голям зор се размина със съда.Плати само глоба,но не каза колко.Сигурно беше много.

    Коментиран от #28

  • 28 папука

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Иван":

    Що минаваш на червено бе !?

    Коментиран от #30

  • 29 Цар Вул

    5 0 Отговор
    От Пловдив съм!По право преселник от Плевен!Тук карат и спират като румънски тираджии!Много обичат да свирят с клаксони ,тромби и други свирки!!Онзи ден зад съдебната палата паркирах и излезнах от парко местото. На следващата пресечка вляво беше полицейската кола!Отстрани вдясно излезе една малоумница и ме засече,но така,че едва не катастрофирах!Гледам оня льольо полицая да се хили като варена свинска глава и си свирка!Отворих прозореца и го питам "Видя ли тая как ме засече?"А той:"Нищо не съм видял!"Теглих му една майна на акъла си и си тръгнах.Такива са си пловдивчаните -с голямо самочувствие и малкото му покритие!А полицаите са от "тъпанар"нагоре!Правилно не им увеличават заплатите!Чеп за зеле не става от тях!Завършили ПУЦ Симеоново и се фукат,че са със "средно незавършено-висше не започнато!".Айде чао!Че коня го изядоха мухите!
  • 30 Иван

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "папука":

    Беше жълто като влизах в кръстовището,БЕ.На тебе не ти ли се е случвало?

    Коментиран от #31

  • 31 папука

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Еее така кажи
  • 32 Uki

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "ГОСТ":

    Като толкова много пътувал в Германия и по магистралите им я кажи
    Колко ленти има на магистралата 4 за движение нали така?
    Я кажи ако караш с по малко от 120 км/ ч ще те глобят ли? Да.
    И Неси мисли че Германия е светая светих.и там нещата се случват така или иначе.
    За въпросния tuf явно Неси минавал тюф там е като в България.мижи да те лъжа за спирачки и светлини гледат газ анализатор за дизел гледат с едното око.
    Така че Неми говори за Германия
    А виж Българските пътища
    Няма маркировка
    Няма осветление на междуградските кръстовища
    Няма указателни табели
    Знаците не отразяват или направо те заслепяват
    Има дупки и пропадания на пътя
    Има аквапланинг
    Има идиоти дето само мрънкат и хленчят вместо да кажат истината че държавата и управниците са абдикирали от 30 години .

    Коментиран от #33, #34

  • 33 ГОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Uki":

    Интересно че в Германия има магистрали с 2 и 3 ленти, не са всичките с по 4. Или не го знаеш това?
  • 34 Светльо Чернев

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Uki":

    Това, че пътищата ни са лоши и управниците ни са калпави, как точно оправдава идиота, който нарушава закона и застрашава човешки живот? Питам, защото ти явно оправдаваш подобно неадекватно поведение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове