Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 10:23 2 285 19

Трябва ли Иво Христов, нарекъл 80% "дебили", да остане депутат (ВИДЕО)

  • иво христов-
  • дебили-
  • десислава атанасова-
  • александър симов

Симов призна, че думите на Христов не са нито подходящи, нито верни

Трябва ли Иво Христов, нарекъл 80% "дебили", да остане депутат (ВИДЕО) - 1
Кадър Нова тв

"Вярвам в извинението на Иво Христов и не виждам никаква причина той да се оттегли от парламента", заяви неговият колега от БСП Александър Симов за Нова тв.

Преди два дни депутатът Христов определи 80% от българите като "дебилни" и заяви, че без Червената армия българските евреи не биха били спасени. По-късно той се извини, но не подаде оставка, въпреки че думите му взривиха социалните мрежи и политическите редици.

Симов призна, че думите на Христов не са нито подходящи, нито верни. Но изтъкна, те са дошли във връзка с нещо по-значимо, а именно - оскверняването на Паметника на Съветската армия.

"Това е чутовен скандал. А начинът, по който Христов поднесе извинението си, беше цинизъм", смята депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Позицията на Захарова (говорителката на руското МВнР) не дойде от нищо. Върху паметника на Съветската армия се появи антисемитски надпис. Той нараняваше чувствата на българските евреи. Големият въпрос е кой си позволява постоянно да осквернява паметника”, контрира Симов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОДОР СТОЯНОВ

    17 17 Отговор
    ДА ГО ОБРЪСНАТ НУЛА НОМЕР!И СТО УДАРА С ТОЯГА ПО СТЪПАЛАТА, ПОСЛЕ АКО ИСКА ДА СИ ХОДИ КЪДЕТО ИСКА...
  • 2 Тейко

    33 19 Отговор
    Намери се човек ... политик при това, който в очите на всички да каже истината,за която никой не иска да говори на глас.Този човек ми стана симпатичен макар към червеното да изпитвам погнуса.
  • 3 Бесен Язовец

    19 16 Отговор
    Тая недоносената е от семейство партийци дядои,бащаи са били членове на БКП а сега се прави на демократка.е такива вс.ваши демократи соросчета самоче в Брюксел мн.им се радват защо ли?
  • 4 Пеньо

    16 12 Отговор
    Иво Христов не е първият, нито ще е последният безродник в парламента, така че дали ще остане или не няма никакво значение.
  • 5 ;))))

    15 9 Отговор
    Комуниста кокала не пуска.
  • 6 Реалист

    15 8 Отговор
    Никога партиец от БСП-то не си подава оставката. Антон Тодоров от ГЕРБ е по-вече мъж от тоя измислен професор. Бесепарите се държат като партизанин на разпит - никога не си признават вината даже и да е документирана. Курнито защо отказа да коментира пред камерите на БТВ изцепката на дебила христов???
  • 7 Радо

    19 8 Отговор
    Изгледах целия клип, само верни неща каза човекът!! Изгледайте ги и Вие, особено втората част е по-интересна, защото се отнася за всички нас, българите, много истини каза, директно и точно - евала му правя на професора!!!!!
  • 8 юрист

    9 10 Отговор
    Не, не трябва да остане депутат, трябва да се поиска падане на функционалният му имунитет от НС- това се иска от прокуратурата, и да бъде съден за думите си, Нека прокуратурата да го провери и дали не е руски агент, дали не накърнява интересите на Р. България пред русия, тъй като е член на парламентарната група за приятелство с русия, нека НАП да провери дали е нарастнало в пъти имущественото му състояние, откакто е станал депутат и най- вече- дали е декларирал пред НАП всичките си приходи- така, както го правим всички други граждани, които не сме депутати.

    Коментиран от #17

  • 9 Брат ми

    9 10 Отговор
    Поредният червен боклук:(
  • 10 бббббб

    17 1 Отговор
    Аз мисля,че наистина сме дебили.Щом като търпим толкова време да налагат геноцит спрямо нацията ни . Да разпродават ,унищожават и крадат България .
  • 11 Гост

    11 2 Отговор
    Нищо грешно няма в думите на Иво Христов. Всеки божи ден се убеждавам, че в тази държава има много повече арогантни олигофрени, отколкото интелигентни и порядъчни хора. И тази тенденция ще се засилва, защото нормалните хора предпочитат да емигрират, тъй като цялата държавна политика е в услуга на крадци, убийци, наркодилъри и всякаква друга пасмина. Колкото и обидно да ни звучи, това което казва проф. Христов е напълно вярно.
  • 12 Другар

    1 6 Отговор
    Саше,Сашеее,извънредно си тъп Сашееее-цитат от "Комиците"отнасящ се точно за това Саше,ама и ти си за оставка не само СССР "професора"и мазната Ви и дебела лидерка от Крушовица-врачанско!
  • 13 неутрален

    12 1 Отговор
    Нека да не се замита и се правим, че забравяме наглоста на ТИКВАТА от Банкя, който нарече в Чикаго пенсионерите 4лош материал", който оприличи българите на "прости"-цитирам Тиквата " Ацз съпрост, Вие сте прости и затова се разбирамЕ", а не е ли по -гнусно и обидно неговото долно и аругантно поведение, че за един ден потайно увеличи заплатите на тая , която бърка Борша и е негова неотлъчна съветничка по далаверите с 900 лева и на зам .министрите , а проглуши теле.студията с информацията, че е увеличил на пенсионерите пенсиите с 5-10 лева. КАКВО ЩЕ КАЖЕМ ЗА ТОЗИ МРЪСЕН ПРЕСТЪПНИК СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ, но неговите ГРОБАРИ се хващат за най- елементарното за да отклоняват вниманието от техните - "кум гейт", 4Суджук гейт" "Ало , Ваньо", но дали ще има някой смелост да покаже на Тиквата далаверите с "БАТОВЧЕТ ГЕЙТ"??????????

    Коментиран от #18

  • 14 Джентълменът русофил

    10 1 Отговор
    Знаете ли в кое е иронията? Направи ми впечатление от амкетата на факти.бг, че по-голямата част са обидените. Интересни ми е, дали псъзнавате, че като заявявате, че сте се почувствали обидени, на практика вие признавате, че спадате към 80-те процента. Аз лично гласувах, че Иво Христов е прав, защото се чувствам от 20-те процента. Та поздравления за обидените - не е лесно човек да е самокритичен :). Пожелавам ви другият път да се почувствате, като недебили.
  • 15 Загрижен

    11 0 Отговор
    Вие или не сте си направили труда да изслушате всичко, което казва професорът в клипа, или наистина сте пълни дебили. Живото доказателство, че по-голямата част от обществото е съставено от оскотели и неграмотни хора. Надявам се, че първото е причината за вашите неадекватни коментари. СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ, ЗАЩОТО СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ Е КЪСНО!!!
  • 16 Еретик

    5 0 Отговор
    За подобен извод двама еврей (Канеман и Тверски)... взеха Нобелова награда за икономика. Те доказаха, че човешкото мислене, особено в критични ситуации е ирационално. На база техните изследвания, сега се изграждат големите магазини по света, тъй че като влезеш примерно за един хляб, да се "набълбукаш" с много ненужни джунджурии....
  • 17 селянка

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Какъв ,, юрист " си не зная , но допущаш много правописни грешки . Пише се нараснал - т ???? излишно . Сърдим се нали ???? , но сме си такива. Най - вече тук се виждаме и преценяме най - добре . Не съм юрист , а среднист от онова поколение , което не признавате ......
  • 18 съпруг гейт

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "неутрален":

    Забрави и за ,,СЪПРУГ ГЕЙТ"" Същото това недоразумение в женски дрехи като здравен министър даде всички обществени поръчки на съпруга си ...чакаме отговор от Борисов и да видим дали ще се освобождава от всички които го .....или ще стане като делян добрев
  • 19 Прав е

    6 0 Отговор
    Този юнак е много прав.А да го коментира онази герберастия е просто абсолютна лудост.А на дебилите-дали го признават или не няма никакво значение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове