17 Ноември, 2017 11:09 6 569 31

Марешки: Напускаме парламента, докато Иво Христов не подаде оставка

  • веселин марешки

Депутатите от парламентарната група на "Воля" няма да влизат в пленарна зала, докато депутатът от гражданската квота на БСП проф. Иво Христов, който нарече 80% от българите дебили, не подаде оставка. Това каза лидерът на партията Веселин Марешки в декларация от името на парламентарната група.

„Ние от "Воля" никога няма да си позволим да обиждаме нито един български гражданин, независимо, дали е симпатизант на опозиция или извън парламентарни партии“, посочи Марешки.

"Всеки български гражданин има право да изразява своето мнение и ние уважаваме всеки един такъв, независимо дали ни подкрепя или не", каза още председателят на "Воля". "За вас са гласували около 37 на сто от българските граждани, а вие наричате и част от тях дебили", обърна се той към левицата.

"Няма да влизаме на заседанията, докато в българския парламент има депутати, без значение от коя политическа сила се те, които обиждат българския народ", каза още Марешки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калогера

    62 19 Отговор
    Прав е Иво Христов ама се е набутал при кривите, БСП само с компромати и глупости се занимават , това не е левица а престъпна група която дестабилизира държавата
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БАЙ ГАН4О

    52 15 Отговор
    Няколко дебила по малко в парламента
  • 4 Драйвър

    34 39 Отговор
    Не може да подаде оставка,защото Христов е руска подлога и кремълските шефовете на КУРнела не и разрешават да го изключи от групата.Марешеки вижда ,че изчезва и пробва и той да дръпне някой дивидент от интригите.Досега гласуваше с бсп сега се сетил да се прави на демократ.Следващия парламент на неговото място ще влезе Слави с сценаристите и танцьорките и те да се пробват един мандат в парламента,щом кравата Курнела и неграмотния циганин Карадайъ са лидери на партии ,значи и магарета да вкараме в парламента -все тая.
  • 5 ТОДОР СТОЯНОВ

    53 9 Отговор
    ЯСНО СИ СПОМНЯМ ДУМИТЕ НА ЕДИН;"...ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТРИЯЛ..." И ОЩЕ ЕДИН ДРУГ "...АРЕ ДА РАЗВАЛЯМЕ СЕДЯНКАТА..."!!!ПОДДЪРЖАНЕТО НА НИСКИТЕ НИВА НА ЗАПЛАЩАНЕ, ЕДВА ОЦЕЛЯВАЩИТЕ НИ ПЕНСИОНИРАНИ РОДИТЕЛИ, БЕДНИТЕ БОЛНИЦИ, ЛОШОТО ОБРАЗОВАНИЕ, КОРУПЦИЯТА НА ВСИЧКИ НИВА, ЗА КОЯТО БЪЛГАРИНЪТ ПЛАЩА ОТ МИЗЕРНАТА СИ ЗАПЛАТА...И ОЩЕ, И ОЩЕ...ТВА НЕ Е ЛИ ОБИДА ВЕ ВЕСКО???СИГУРНО НЕ Е ОБИДА, ТВА СИ Е ГЕНОЦИД!
    П.С. АПОЛИТИЧЕН СЪМ, НЕ СИМПАТИЗИРАМ НА НИТО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА "ДЕ-ФОРМАЦИЯ"
  • 6 hh88

    42 5 Отговор
    Напускайте, по-добре да ви няма. Само да не се върнете с подвити опашки след нареждане на господаря ви.
  • 7 Мигел

    21 29 Отговор

    До коментар #2 от "Imthedevil":

    Прав си в България има много дебили но не са 80%,а около 30% от гражданите-това са долу-горе реалните гласоподаватели на анти-Българската-про руска партия БСП и анти-Българската -про турска партия-ДПС.Така че всъщност си прав,що се отнася до теб е казал истината!
  • 8 ЗЕВС

    24 7 Отговор
    Добро решение гн. Марешки, това е "истинска опозиция", само да не забравите, вие и групата на БСП да подадете молба за неплатен отпуск! Приятна почивка.
  • 9 Бесен Язовец

    38 8 Отговор
    Видяла жабата че тодковават коня и тя дигнала крак
  • 10 синя трева

    66 4 Отговор
    Г-н. Марешки! Човек който си е построил къща на плажа, върху държавна земя, не е ли дебил!?!

    Коментиран от #11

  • 11 Бесен Язовец

    21 5 Отговор

    До коментар #10 от "синя трева":

    Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава
  • 12 неутрален

    42 13 Отговор
    Хей Магарешки, стига си се подмазвал на ГРОБАРИТе! Ти както и тезипредатели дето влязоха в съюз с тях Ви треперят партенките, че ако изтървете кокала вече никога няма да се докопате до него. Знай, че ти си от тези 80%, проф. ХРИСТОВ НЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ОСТАВКА, за това че казва истината за нас , че гласуваме за такива като вас от ВОЛЯ и ГРОБ. ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ХОДИ ДА СИ ВОДИШ ДЕЛАТА СРЕЩУ ТЕБ. ДЪЛБОКО КОЛЕНИЧИШ ПРЕД ТИКВАТА БЕЛКИМ ТЕ ОТЪРВАТ ОТ ПРИСЪДА. ТИ СИ ДОЛНА ПОДЛОГА!!!!!!!!

    Коментиран от #14

  • 13 Другар

    10 30 Отговор
    Моите адмирации към г-н Марешки,това е политическа позиция,вярна и ясна,против деконструктивната опозиция и двойните стандарти в политиката и жалките опити на БСП да извиват ръцете на всички останали политически сили.Отдавна трябваше да я заемете!
  • 14 Другар

    6 12 Отговор

    До коментар #12 от "неутрален":

    Вие сте най-червения "неутрален и неплатен"когото съм срещал Хахахаахх
  • 15 гусин пруфесурата

    23 3 Отговор
    Предозирал си схапчетата против дебилизъм Вескуу.Виж пийни и от тия срещу ПОДЛИЗУРСТВО.
  • 16 Антон

    24 5 Отговор
    Марешки прав ти път,
    Наближава момента когато боко ще подаде оставка,
    Нали знаеш после избори,
    А след изборите ти ше го гледаш парламента през крив макарон.
    А и този човек на който искатр оставката, той во каза истината. Що се засягате. Те
  • 17 Прометей

    16 4 Отговор
    МАГАРЕШКИ, МНОГО късно се.....ИДЕНТИФИЦИРА...
  • 18 ЕДИН ОТ ВАРНА

    32 5 Отговор
    МИ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА БЕ....
    И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ.....
    НЕ ТЕ ЛИ ЗНАЕМ КАКВА МИШКА БЕШЕ....
    СЕГА СЕ ПРАВИШ НА МНОГО ОТВОРЕН....

    А ПРОФ.ХРИСТОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ,НЯМА КАКВО ДА СЕ СЪРДИТЕ.....СБЪРКА САМО В ЕДНО.......НЕ 80..95 % СА ДЕБИЛИТЕ И В ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ ВЛИЗАТ И 240,КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА...
  • 19 Варна

    17 3 Отговор
    Този парламента няма да изкара, както всички, в които ГЕРБ са на власт. - До тек добре! Само задавам въпроса кой ще връща заемите и колко време ще ни трябва?
  • 20 селянка

    17 1 Отговор
    Дебил - глупав
    човек
    заинатен
    неадекватен
    инат
    Кой от нас не притежава поне едно от тези определения ???? защо трябва да упорстваме и да се показваме като такива ????
    според мен, който се е почувствал обиден е такъв - ГОЛЯМ ДЕБИЛ.
  • 21 магарешки

    15 8 Отговор
    Най после Магарешки да свърши нещо полезно..да ни освободи от присъствиетоси в парламента...Но дали пък някой ще забележи липсата на Воля в парламента Ако някога България има нов президент той ще е Иво Христов
  • 22 Хахаха

    17 2 Отговор
    Странно , че мутра като Марешки не е открито в ГЕРБ .
    С Боко са си като братчета.
    Начин на изразяване като от Столипиново, интелект…. 00
    Родени демократични ЛИДЕРИ
    Хахаха
  • 23 Русенец

    17 3 Отговор
    Бойковата подлога Марешки бърза да засвидетелствува яврност на Тиквата ! Ама така само ще помага на БСП и ДПС, защото кворум трудно ще се събере ! Така, че криво си е направил сметката Аптекарчето !
  • 24 Гост

    16 1 Отговор
    Чао и не се връщай ползи от вас никакви.
  • 25 Васил Ботев

    8 4 Отговор
    Има още много да си подават оставките си. Но не и Иво Христов защото казва самата истина . А истината много Боли
  • 26 Георг Георгиев

    3 1 Отговор
    Много важни богаташи без доказателства за произхода на парите си?
  • 27 бай село

    5 0 Отговор
    Нашите Законотворци се осраха напълно ,и прехвърлят топката в съседния двор , като си мислят ,че по този начин печелят девиденти! Защо се обиждате ? Вие сте първите дебили ,от тия 80%, а останалите , ние, дето ви избираме ! Най добре ще е да се ометете всички от така наречения парламент, вие не само , че сте дебили , ами сте престъпници ,некадърници, родоизменници , плачещи за разстрел! Интересуват ви само личните облаги , не се спряхте да подлагате на геноцид , собствения си народ! Всеки един от вас има повече пари от бюджета един областен град , и вместо да си мълчите се правите на обидени! Внимавайте с търпението на народа , защото го изчерпахте! От гладния трудно се краде!
  • 28 Петър

    2 0 Отговор
    А,бе маришки баш проф.иво христов ли ти е проблема на теб.то ясно,че и ти влизаш в тези 80% българи,макар,че може и по- висок да е този процент,щом има гласували и за теб!!!!
  • 29 Петър

    3 0 Отговор
    А,бе марешки баш проф.иво христов ли ти е проблема на теб.то ясно,че и ти влизаш в тези 80% българи,макар,че може и по- висок да е този процент,щом има гласували и за теб!!!!
  • 30 Един

    2 0 Отговор
    Професоре акъл дати не посача да подаваш оставка - дръж тия мутри вън от парламента! Само това да направиш направил си повече от всички други :)
  • 31 Отоплител

    1 0 Отговор
    Г-н Марешки.Вие не виждате ли реалните факти от ежедневието.
    -тротоарите задръстени с паркирани коли.Как ще се предвижи човек с детска количка-ами дебили
    -преминавате с количка на зелено и зебра а срещу теб лети дебил със озверял поглед че му пречиш.
    -детето спи в количката и всички преминаващи, колите свирят с клалсоните,пешеходците крещят,болните гледат да се изкашлят върху него.
    -вървиш с количката и няма как да не срещнеш пян да си уринира на улицата.
    Хайде да спрем до тук,че ще стане роман.
    Борете се с такива дебили господине а не с изключително вярно изказване.Може би помните,че и царя определи като необходимо смяната на чиповете.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове