17 Ноември, 2017 14:28 7 425 41

Майка изпишка детето си в чаша в мол

  • майка-
  • дете-
  • чаша

Млада майка изпишка детето си в столичен мол пред шокираните погледи на десетки минувачи. Момченцето й се облекчава в картонена чаша, която тя старателно придържа, докато е седнала на масата.

Срещу тях стои по-възрастна жена, вероятно баба на детето, която най-невъзмутимо наблюдава ситуацията.

Снимката набра популярност в социалните мрежи и предизвика множество коментари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    92 5 Отговор
    И ако ѝ направиш забележка, ще те изкара теб, че си виновен и безсрамен... Простотията никога не трябва да бъде оставяна !!!

    Коментиран от #32

  • 2 Bocho

    34 67 Отговор
    Все пак това е малко дете!Чашата е картонена т.е. за еднократна употреба.
    Може да е било спешно и т.н.
    Голяма сензация голяма новина

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да бе

    62 9 Отговор

    До коментар #2 от "Bocho":

    Колко па да е спешно да не може да иде до тоалетната ... все пак са в мол на всеки етаж има тоалетна.

    Коментиран от #6

  • 5 Бесен Язовец

    15 18 Отговор
    По- добре това от колкото да го беше завела в някоя съблекалня да се изтропа
  • 6 Истината винаги боли

    17 19 Отговор

    До коментар #4 от "Да бе":

    В женска тоалетна ходил ли си?Докато чакат на опашката и детето ще се напиша,а и не се знае какво е детето...Голяма новина,в народното събрание всичко е о...рано...
  • 7 Гост

    20 29 Отговор
    И? Какъв е проблема?! Става дума за малко дете, което най-вероятно е споделило в последния момент на майка си! Отделно, майката ползва чаша за еднократна употреба, която след това ще изхвърли в тоалетната на мола. Правите от мухата слон!
  • 8 Реалист

    28 10 Отговор
    "...ут село сми мами, ако ти съ ака да ти постеля и салфетчица?"
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 AMG

    16 22 Отговор
    И какво толкова станало.....?Само тези които нямат деца може да бучат,другите знаят за какво иде реч!!!

    Коментиран от #12, #35

  • 12 Скорпион29

    6 3 Отговор

    До коментар #11 от "AMG":

    Наздраве

    Коментиран от #20

  • 13 В БГ

    26 6 Отговор
    Щом след това не му е дала да си я изпие пак бива! Впрочем човек веднага се пита, какво е направила с пълната чаша !?
    Инак, като се замисли човек тия две жени, къде да го водят в мъжката тоалетна не става, а пича може да иска да е мъж и да се тръшне, че не ще в женската.
    Все пак дебилно е да го изпикаеш пред всички в зоната за хранене! Утре някоя куха лейка, ще реши да си го приповие в зоната за хранене и да размята л..наните памперси пред носа на някой чичак вкусно примляскващ сръбска скара ;)))
  • 14 Костадин Петров

    26 5 Отговор
    Селянията няма граници.Във всеки МОЛ има тоалетни
  • 15 Дебили

    30 3 Отговор
    Проф. Иво Христов не е прав - повече от 80% са ...
  • 16 Съвестен

    24 10 Отговор
    Аз щях да вдигна сериозен скандал ако пред мен се прави подобна селска простащина от някоя чалга селска пръчка, която е доказателство какво става когато прости хора правят деца.
    По някой път хапвам в моловете на крак и направо си го представих как докато хапвам сладко някое такова се облекчава пред мен. Какво следва, простите маминки да започнат да си носят и гърнето с тях в мола или да учат децата си как се ака в хартиеното пликче от храната от макдоналдс.
    Това е гнусно и минава всякакви граници на цивилизовани порядки, но за съжаление е тепърва началото. В бъдеще време очаквам да гледаме и гейове как правят секс, състезание по надповръщане, жени в цикъл смянящи си превръзките, еврей правещи публично обрязване на всеки желаещ. Всичко в рамките на 30-тината минути през които вие хапвате сладко.
    ДА ВИ Е СЛАДКО.

    Коментиран от #38

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Чишкане с щаслив край хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Чишкане с щаслив край хахаха
  • 19 гост

    22 1 Отговор
    Хайде, хайде, на всеки етаж от мола има тоалетна, разбирам да е навън, и аз съм си държал детето в тревата до тротоара като каже, че му се пишка и няма къде да се скрием. Но пък като има тоалетна се използва, влизал съм в женските тоалетни заради детето ми, никой нищо няма да ти каже, същото може да се направи и в мъжката тоалетна. Ама да го изпикава в чаша пред всички е меко казано просташко и показва висока доза мързел.
  • 20 AMG

    10 14 Отговор

    До коментар #12 от "Скорпион29":

    Когато имаш дете и е на 3...и в последния момент ама точно в последния ти каже мамо или тате пиш.......какво следва...?Напикаване и остава мокро за 2 часа докато се приберат или вадиш каквото има и пишка там.Какво толкова не разбрахте бе хора.Наздраве и на теб..аз съм на джони...

    Коментиран от #23

  • 21 Радо

    21 0 Отговор
    То пък в Моловете кви хора ходят - с по 2-3 виши образования и с с 3-4 езика.
  • 22 Дете

    11 10 Отговор
    Говорим за дете бе хора, стига глупости. Те не могат да издържат като възрастен човек.
  • 23 Скорпион29

    10 8 Отговор

    До коментар #20 от "AMG":

    Е кво следва вадим туристическата чашка така ли? Това на снимката е поне на 3 г.и едва ли не може да устиска 2 мин.ама нали на мама ще и истине кафето и айде у чашката от пепси
  • 24 Кики

    9 8 Отговор
    Майката не трябва да се критикува. На мен ми се е случвало да се изпикая дискретно разбира се в храст в парк с хора, защото не можех да стискам вече, а тоалетната не работеше. Виждал съм много подобни случаи, като разбирам хората, но въобще не ми прави впечатление. Това може да се случи на всеки!
  • 25 К.К.

    6 1 Отговор
    В Англия е разрешено, до задно дясно колело на каруцата подпрян с лявата ръка на нея.Все още този закон не е премахнат.
  • 26 Диди

    11 9 Отговор
    Тази я е домързяло да отиде с детето до тоалетната.Ако аз бях там,щях да й направя скандал.Тя не е единственната майка,която посещава молът с детето си.Ако всички така правят,то в заведението няма да остане човек,който да се храни.

    Коментиран от #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Глупак

    7 1 Отговор
    80-90%…… .
  • 29 Ал Купоне

    5 1 Отговор
    ... и не е имало нужда на публично място, така грозно да му сваля гащите, можела е да му извади само чурката...
  • 30 картонена чаша

    10 5 Отговор
    Майката да бъде съдена по законите на Шериата, а детето да бъде дадено за осиновяване и при навършване на пълнолетие да бъде напомнена случката от медиите, да му бъде сложена снимката в стил "15 години по-късно" и да се направи телевизионно предаване с гласуване на зрителите!!!
    Живеем в ЧАЛГАРСКА ДЪРЖАВА - чалгата о простотията ни залива, от всеки прозорец на БМВтата слушам "Тез червени домати" и "Дънките щи цепна" - все примери за моралното развитие на нацията! Не съм съгласен със случката, но с малките деца е така! Ако беше циганка и детето ходеше и оставяше следи по плочките - щяхте да се възмущавате ама никоя медия нямаше да има мускули да го публикува! Тази жена е реагирала на момента като родител - спасила е положението ! Какво значение дали е било в МОЛ, театър, църква или музей - щом няма бърз начин да стигнеш до тоалетната вадиш и подлагаш каквото има!!! Ако вече е сменила 2 памперса и е останала по гащи, какво да направи? Някой глупак е решил да заработи от хорската суета и лицемерие - направил е снимка! Осъждам глупостта на майката, че не е сложила поне стола пред детето, за да ен се вижда или поне тая мецана-Бабата, можеше да заслони случката някак си, колкото да попречат на гнусното долно човече с фотоапарата да не снима така откровено... Снимайте някоя батка, политик или дилър - ади де!
  • 31 Истината винаги боли

    6 9 Отговор

    До коментар #26 от "Диди":

    Имате ли деца,или си от либерастите които се кефят на кучета и котки и са о -рали всички тротоари.И на мен не ми се гледа напъващо се куче но си трая.А жената от снимката може и да е германка,те нямат никакви задръжки,п-дят и се н-рат на публични места.Ама ВИЕ трябва да знаете,нали сте в Дойче л-ното....

    Коментиран от #33

  • 32 Добермобрев

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Па убаво че не го е изпила
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 наКОЛЕНЦАсУстенца

    10 3 Отговор
    Случвало ми се е да седя на пейка в парка, когато покрай мен мина майка с дете и застанаха точно зад гърба ми, вероятно, за да ме ползват като параван. Майката свали гащите на детето и то се изходи на 20см. от главата ми. Явно смятаха, че това е някаква тоалетна или нещо подобно. Помислих си защо пък да не й отвъртя един шамар на майката, ама си викам, че там, където Господ е ударил вече, аз не удрям и се отказах. Станах и си тръгнах, успокоявайки се с мисълта, че нейната простотия ще й пречи цял живот, дърпайки я назад.
  • 35 сойкаПрисмехулка

    8 8 Отговор

    До коментар #11 от "AMG":

    Само такива като тебе, които не са ме срещали не знаят, че ако видя такава простотия, то ще накарам родителя да изпие чашата с пикнята до последната капчица. Ако откаже, взимам чашата и му я изливам върху главата. Как според теб може да възпитаваш детето си да пикае в чаша на публично място? Нали утре като порасне ще си каже, че в това няма нищо срамно и ще си събуе гащите, за да се из.ере пред черната дъска в училище.
  • 36 Роми

    5 2 Отговор
    Люлинския мол...
  • 37 фонзи

    4 3 Отговор
    Тая е била жадна явно
  • 38 Пазарен Либерализатор

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "Съвестен":

    Знаеш ли кое е гнусно? Да хапваш в мола.
    Аз бих изпикал чавето в бутилката от минерална вода, защото като завъртиш капачката може да го хвърлиш във всяка кофа.
  • 39 Хасан

    6 4 Отговор
    Прост народ ,проста държава....байганьовщина...

    Коментиран от #40

  • 40 Мюмюн мюзеинов

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Хасан":

    Азиатщина-ориенталщина.Велика държава, славен народ.Това боята, де.
  • 41 КАЗАНОВА

    2 1 Отговор
    ДА ПОТКРЕПЯМ МАЙКАТА А ВСИЧКИ КОИТО Я ОПЛЮВАТ .......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове