Last news in Fakti

26 Ноември, 2017 12:30 3 540 12

Каролев инициира промяна в закона заради свалените му табели

  • владимир каролев-
  • регистрационни табели-
  • книжка

Книжката на икономиста била изтекла

Спряха ме за рутинна проверка, наистина немарливост от моя страна. Проблемът е много голям, инициирам промяна в закона, защото се оказва, че 6 месеца няма да мога нито аз, нито който и да е друг да кара този автомобил. Това каза пред bTV икономистът Владимир Каролев.

Номерата на колата му бяха свалени, тъй като книжката му е изтекла. "Това нарушение е приравнено с каране на автомобил без изобщо да имаш книжка и с алкохолно опиянение и няма причина за такова административно нарушение.

Абсурдът е, че не само аз не мога да карам тази кола, не е логично. Трябва да има глоба, но не и шестмесечна", категоричен е Каролев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тито

    36 1 Отговор
    Не мога да го „дишам”някой път с простотиите му,ама този път е прав.И много ми е интересно защо не могат да свалят номера и да вземат книжки на чужденци като в Гърция и Румъния?
  • 2 Гост

    13 14 Отговор
    Тоя е като някъв пинчер с пискливото си гадно гласче. Трябва да ми дадат милиарди за да се съглася да изглеждам като него :) Пулен комплексар и то с покритие. Добре, че му зеха колата та пак да го покажат някъде. Мишкар.
  • 3 vall

    33 4 Отговор
    Защо се прави това? - Ами много просто - ЗА ПАРИ !!! ,след това ходиш до кАт ,за нови !!! ,номера ,нов!! талон и т.н. , губиш си времето , и ПЛАЩАШ на бОКО тИквата да пълни хазната ,че заемите как се връщат , на 500 смрадливи лева мин. заплата ,глобите са фрапантно високи и Внимавайте !!! , че като си платите глобата но след месец може да ви дойде писмо от садия изпълнител (имате задължения) не случайно глобите се плащат в СИБАНК (банкарта на тиквоча)
  • 4 адолф

    27 6 Отговор
    Наглец.Голям наглец,от една несъществуваща вече партийка от наглеци,начело на която беше друг невъобразим наглец,престолонаследник,който щеше да ни оправи за 800 дни. Е,ВМЕСТО НАС,ОПРАВИ СЕБЕ СИ.Да му приседне дано.
  • 5 Бесен Язовец

    16 5 Отговор
    От комунист през демократ сега този мъжага скача за който му плаща.
  • 6 Кики

    13 5 Отговор
    Ти, мазен Каролев много тънко мина. Нали все казваш, че хората ги мързи да работят, а сега защо така? Законите трябва да бъдат още по - строги!
  • 7 me be re

    30 3 Отговор
    Човека е прав !
    Това че му е изтекла книжката не е същото като изобщо да няма книжка. Той е ходил на курс , издържал е изпит пред кат и има най малко 10 години шофьорски стаж (толкова е валидността на книжката). И закона го проравнява с тия дето избщо не са се качвали в учеба кола и не са чували за закона и за правилника за движение по пътищата.
  • 8 Ловеца на поршета

    17 4 Отговор
    Олио да ги попари всички от КАТ.
  • 9 РАМБО

    23 0 Отговор
    Абсолютно е прав Каролев !
    10 контролни точки , 42 лв. глоба , три пъти пътуване до обласния КАТ и 7 лв.банков превод познайте за какво " тежко " престъпление ??? За каране на 49 куб. скутер без каска !!!!!
    Законът не правел разлика между 23 куб покетбайк който дига зашеметяващите 10 км. ч. и 1500 куб Кавазаки което дига "малко" повече !!!
    Изобщо на автомобилите на КАТ трябва да им сменят надписа на " КАсичка "
  • 10 Аха

    18 0 Отговор
    Прав е Каролев. Глоба трябва да има. Може и по-висока да е даже. Но първо - той има придобита категория за такъв автомобил т.е. не е като да кара като ма.нг.ус.ти.те без никакъв курс да са минали. И второ - приравняването на това "тежко" провинение да се приравнява на каране пиян или пък без да си изкарал никаква категория е идиотизъм.
  • 11 бай село

    1 2 Отговор
    Защо мислите , че Каролев е прав? Нима той не е гласувал за този закон? Но когато се засяга личността на някоя особа , веднага промяна на закона! Явно тука е станала грешка , той не е бил разпознат от полицаите , иначе как полицай ще се осмели да накаже политик , и то депутат! Дано и за в бъдеще има такива случаи ,но едва ли ,тия полицаи съм сигурен , че са уволнени! Ако бъдат на казвани депутатите , вярвайте ми всички кървави закони , ще бъдат променени. Представете се , че на Каролев ,и другите подобни на него им предстои пенсиониране , и трябва да се пенсионират на 64 г с 200 лв пенсия , тогава , аман на пенсионната система! Ще бъде променена от а до я , не може народни избраници да бъдат унижавани , по тоя начин. Ами , ако се наложи да минават по нашите клинични пътеки , представяте ли си какво ще стане със здравната система? Драги сънародници законите сътворени от , нашите законотворци , са за нас , обикновените граждани , те не се отнасят за политици , мутри , бизнесмени , съдии , адвокати , полицаи и пр! Заключението ми е , че щом един от 240 бъде засегнат, се реагира остро ,дори закони се променят, а щом се мачкат милиони БЪЛГАРИ всичко е ОК! Няма същество в природата , при нападение да не се защити, освен Българина , колкото бъде мачкан , повече се нагажда. Бъдете живи и здрави!
  • 12 Ами дайте пак бе !

    0 1 Отговор
    Ами гласувайте пак за простачуните от ГРОБ !?
    ГРОБари нещастни ! И на вашия гол гъз се пише
    всичкото това бе тъпанари !
    Едва ли на Боко Тиквата ще му са достатъчни
    глобите от само 20% от "нацията"...
    Ще дере, до скъсване ще дере и вашите голи
    задници ! Мунчовци !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове