Last news in Fakti

21 Декември, 2017 16:00 3 380 20

Бойко Борисов: Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава

  • бойко борисов-
  • данъчен-
  • ивайло стаменов

Премиерът го определи като принципен и честен служител

Бойко Борисов: Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава - 1
Снимка: Архив

Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг, а ние искаме с колегите от МВР и от прокуратурата да ви създадем максималния комфорт да си вършите работата, защото вие я вършите в полза на цялото общество, на всеки един човек.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на междуведомствена среща в МС, на която е било обсъдено посегателство срещу висшия данъчен служител Иво Стаменов, предаде bTV.

Премиерът посочва, че извършителите на деянието ще получат заслуженото. "Имаме план, имаме утвърден от прокурорите план, имаме насоки, имаме, дето се вика, достатъчно, за да им го върнем така, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа спокойни", се чете в стенограмата от срещата, разпространена от пресслужбата на кабинета.

Премиерът обяснява, че е изчакал няколко дни след случая с Иво Стаменов, за да е сигурен, че това е "един действително много добър служител – принципен и честен, че няма личен мотив".

Борисов благодари на служителите от приходната агенция за отличната работа през годината, благодарение на която приходите са повече близо с милиард.

Благодарение на вас, защото от нас е волята, а от вас е работата, заедно с колегите от МВР и, разбира се, с абсолютната подкрепа на главния прокурор – най-видимият резултат е повече пари в бюджета, благодарение на който може да се дават и давахме и повече пенсии, увеличение на заплатите и на учители, и на полицаи и на военни и т.н., изтъква премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боцмана

    31 2 Отговор
    Аз навремето мислех , че ме защитава държавата като работех подобна работа като това момче, но уви не е така.Два пъти ме биха а три пъти ме уволниха за награда. Не се правете на герои млади ми честни служители, няма кой да ви защити държавата я няма.
  • 2 Будалата

    34 1 Отговор
    Боко а като фалират една голяма банка КТБ не е ли удар по Държавата ? Когато бият даскал , доктор и полицай какво е ?Но това е твоята Държава на МУТРИТЕ. Затова не рони крокодилски сълзи.
  • 3 Той

    23 2 Отговор
    Кой знае колко е взел и не е свършил работа...
  • 4 герберизми

    31 1 Отговор
    "Честен данъчен", как само звучи това в държавата на Бойко Борисов
  • 5 реалист

    21 2 Отговор
    Бойко , Бойко и ти като говориш глупости злепоставяш цяла държава ,но разликата е , че на теб няма кой да ти го върне както заслужаваш.
  • 6 Kcaniba

    20 2 Отговор
    Защо не проверат доходите на този данъчен господин.Как с една държавна заплата си позволява такъв охолен живот.?
  • 7 А по кого ст.еля данъчния?

    9 1 Отговор
    И чий е данъчния стрелец ? А Бойко Побойко ?
  • 8 факт

    13 1 Отговор
    ДЪРЖАВАТА НЕ Е НА НАРОДА, А СРЕЩУ НАРОДА
  • 9 Мафия

    11 0 Отговор
    А който стреля срещу тиква, стреля срещу мафията .
  • 10 Къртев

    8 0 Отговор
    Не може, като е данъчен, да е с привилегии пред следствие и прокуратура. Тези органи са на всички. В крайна сметка дори и да емигрираме, пак нашите пари им правят заплатите . Така, че дано Борисов да се е изказал не правилно. А, ако е точно така, както се чува. Положението е сериозно. Не мисля, че някой не данъчен заслужава по-малко внимание от службите.
  • 11 Шаран БГ

    8 1 Отговор
    Сега стана ли Ви ясно , защо МВР търси 5 000 редови полицаи ? И не бива да псувате и ругаете редовия полицай, защо е станал такъв, стреми се да си изпълнява задълженията и прави протест за по-висока заплата?
    НЕ Е ОТ ДОБРО, НЕ Е ОТ ХУБАВО, НЕ Е ОТ СИТОСТ !!
    Едно е сигурно - ще има съболезнования към близките.
    Сега са много разтревожени всички държавни служители - от горе , до долу!
    И се питам: Трябва ли по същият начин да бъде застрелян някой "независим"съдия, че да почнат да съдят като съдии ? Нали и те са държавни служители ??
  • 12 Пазарен Либерализатор

    10 0 Отговор
    Каквото и да разправя г-н Премиера, гладен на сит не вярва. Който си е имал работа с данъчни знае.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Зоро

    1 0 Отговор
    Браво, Бате! А, когато както се говори данъчният е замесен в афера за милиони, тогава този, който стреля по данъчния излиза, че е герой, защитник по държавата? Дайте му орден "Дърта планина" или поне "Аскеер", за отлична роля? А, когато държавен служител, налага престъпления като наредби, каквото е например "Синя зона" - рекета, който е допълнителен пътен данък, совен данък МПС и Винетка, тогава тоя рекетьор какво се прави? А в парламента са се набъкали цели 240 такива, пък за общинските да не говорим? Тогава, ако не ги гръмне някой, кой ще ни защити? ТГо военните и полицаите не искат да ги опандизят и гръмнат, та нямаме надежда. Но говорим принципно. Моля, след като се арестува стрелеца, да бъде награден с орден, за заслуги към родината - един корумпиран данъчен по-малко! Аве, Плевнята ти пожелал да надминеш по мандати и оня паразит враг Живков, бре, Бате? Ми ние ще измрем ако това стане факт? Ти и останалите мафиоти политици повечето, ни изтребихте за няколко десетилетия бре.
  • 15 Зоро

    1 0 Отговор
    Впрочем, когато държавен срлужител върши престъпления и някой го застреля, това не би ли било редно да се окачедстви, като Възмездие за престъпленията, а не като акт срещу държавата? Да не би разнинте чиновничета на постове само да са държавата бе, тарикат? Ами ние всички сме държавата, а вие на постовете сте поставени да служите на нас цялото, а не да се самозабравяте с властта, която сме ви дали! Няма неприкосновен държавен служител, ако е замесен в престъпления - запомни това! Ако е чист служителя, тогава стрелеца наистина е извършил гадно престъпление. А какво стана с виновните за КТБ обира? Повечето пари са изчезнали по схеми и раздавани на и от синдиците, говорят посветени.... а това е станало след като подгонихте Василев?
  • 16 некойси

    0 0 Отговор
    А ако стрелят по Бойко Борисов това като какъв случай трябва да се разглежда.
  • 17 бай село

    2 0 Отговор
    Бати Бойко , не се е родил още стрелец , който да стреля по нещо , което го няма ! По скоро се стреля , по малките рибки , които пречат на големите батковци , и това вие много добре го знаете. Държавата я от стреляхте много отдавна , сега е покойник , и не се плаши от стрелба!
  • 18 Кавал

    1 0 Отговор
    ...бай село е прав.Ко са прайш мухобойко ,че има държава ...защо не си оставиш имунитета и не излезеш от властта?Защото косача ще чукне и на твойта порта.
  • 19 НАРОДА НА ДЪРЖАВАТА ЛИ Е

    0 0 Отговор
    НА КОГО е държавата ? Тя не е на НАРОДА а на НАРОДНОТО Безобразие на площад Освободител. НА народните ИЗМАМНИЦИ и законодатели. Пеевски и него /НС / не .бава, дори и на заседания не се явява . Защо ? ПРОСТО СМИСЪЛ НЯМА ! КУЧЕ ВЛАЧИ КАМИОН ! И ТУЙ МУ КАЗКА НАШИЯ ДЪРЖАВА. НАИВНИК. НАС ТАМ СРЕД ВАС. НИ. НЯМА. ДЪРЖАВАТА СИ САМО ТИ.
  • 20 Юбряяяяяя

    1 0 Отговор
    Когато държавата в лицето на власт имащите не жали народа за чий ху... народа да жали за него. Та ние вече не сме държава а територия със управляваща мафия дето само граби, лъже и прави мили очи пред евро-задниците!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове