23 Декември, 2017 19:20 15 359 28

Богомил Бонев: Доган създаде Борисов, сега го ликвидира

  • бойко борисов-
  • доган-
  • дпс-
  • герб-
  • бсп

Проклятието на прехода подкрепя Борисов, би казал някой.

На мен ми се струва, че този път го ликвидира. Това прогнозира в профила си във Фейсбук Богомил Бонев.

По същия начин, по който през 2009 г., бидейки в тройната коалиция, умишлено пусна информацията за порциите на властта. Пусна я на ГЕРБ, за да я използват две седмици преди изборите.

И създаде Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    34 32 Отговор
    Е за тва сме на тва дередже, щот българина си мисли че да знаеш Е да можеш, а практиката и познанието са различини неща, страна на Андрей Райчевци - слепо, сакато, грозно и недодялано обаче филосовства върху живота на другите, коментира всичко, предрича, а после бате Бойко едниствен става в 5 часа с лопатката и почва на чисти л..ната, па и не се и научиха че е играч и тарикат, ВСИЧКИ ЗНАЕМЕ но никой не прави
  • 2 Бай Сарай

    42 2 Отговор
    И трите рожби на Догана са дебели - парите, властта и закона, какво повече му е нужно !
  • 3 Тони

    47 32 Отговор
    А Б.Бонев е създаден от маймуните, далеч е в еволюцията, милия .....
  • 4 Бесен Язовец

    52 15 Отговор
    Има логика и то много дано е прав играча Б.Бонев той реши проблема с групировките едно време и нещата станаха за момен по - цивилизовани имам предвид явните престъпни изяви спряха някак си изведнъж по-негово време. Рекета той го укроти Б.Бонев а Б.Б възроди държавния
  • 5 Олигарха

    51 12 Отговор
    Как искате народ дето още не е осъзнал тая проста истина, че Доган създаде Борисов, да живее нормално? Ами няма как. Значи народ дето не помни 5 години назад, народ дето не може да свърже 2 и 2 въпреки, че са му пред очите няма никога да живее добре, защото винаги ще бъде грабен и краден от такива, като Доган и колегите му. Просто е прекалено лесно за тях, а народа е толкова прост и елементарен, че е грехота да не му вземеш паричките. Аз включвам себе си в това число, понеже съм останал тук с овцете съответно и аз съм овца.
  • 6 Д-р Храчков

    18 5 Отговор
    Оф. И аз съм все още тук. Виждам и разбирам всичко, а немога да го променя. Една стена къща неправи. Да сме живи и здрави, а чужбината няма да избяга. Тя все ни зове и очаква.
  • 7 Гнида

    26 24 Отговор
    Този път ще подкрепя Борисов ! Нека да свърши своя мандат ! Но накрая нека има резултати , ясни резултати ! Народът да живее честно и справедливо ! Да бъде по-богат , щастлив и спокоен . В момента доган е дестабилизатор ! За трети път ще го направи ! Борисов няма алтернатива - ако не оправи живота на хората го очаква съдбата на ндсв !

    Коментиран от #9, #26

  • 8 Eee

    10 21 Отговор
    Царя го създаде за премиер,не Доган.

    Коментиран от #21

  • 9 Иван

    8 7 Отговор

    До коментар #7 от "Гнида":

    Ти ще кажеш че на баба си ги приказваш тези , трол долен .
    Дано господарите ти да увиснат по софийските дървета .

    Коментиран от #11

  • 10 Ivo

    13 8 Отговор
    Ограбиха държава Б.б и Ц.ц
  • 11 Гнида

    2 7 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Хасан ? Или си фен на ндсв ? Или пък си болен социалист от времето на тройната коалиция ? Явно имаш плитка политическа памет .... Ако хапеше както лаеше България щеше да е добре ...Какви господари , какви дървета са ти в акъла ....
  • 12 СУПЕР ДЕБИЛ

    14 3 Отговор
    Абе всичките са БКП дс КГБ ЦРУ и още кви са незнам , но не са читави. Всичките са едно котило, създадениса от един и същ калъп .
    Аз не виждам свестен българин сред тези елементи вредни.
    За туй гласувам за нов човек или нова партия. Ми тези заботяха, станаха милионери, и милиардери. Нека дойдат други че тия се оляха вече , и имам усещането че ни взеха за мезе.( олигофрени) Може да сме и такива като 80 % ни оцениха като дебили. И аз почвам наистина да се убеждавам все повече в това. Айде на здраве и се замислете.... Май че са прави.
  • 13 ZASHTITNIK

    7 2 Отговор
    FIZICHESKI NALI A DANO OTIVAM ZA SHANPANSKOTO URAAAAAAAÀÀAAAAA !!!!!!!!!!!!!
  • 14 добър пророк

    4 4 Отговор
    Дай Боже .
  • 15 Добре ли си

    0 3 Отговор
    Ха Ха Ха, откъде го преписа и изобщо ... много си зле...
  • 16 Евреите са го измислили

    11 5 Отговор
    Руското мекере от Дръндар няма потенциала за да създаде ,Бойко ! .....Борисов го създаде еврейския интернационал с помощта и съдействието на "кобургите"от Савоя и естествено с подкрепата на руските евреи.В световен мащаб чифутите са тези,които назначават и свалят държавни глави и министър председатели.
  • 17 Другар

    11 9 Отговор
    Господи,до къде стига наглостта на някои мижитурки?Този нещастник,бившият адвокат на Маймунека,обикновения крадец на алуминия от номерата на КАТ чрез фирмата си БМВ,случайно станал за малко вътрешен министър,съпруг на недоразумението,депутат от БСП,настоящ вмирисан политически труп,да се осмелява да коментира политици от ранга и класата на Доган и Борисов,дебелоочие комунистическо!

    Коментиран от #27

  • 18 ввв

    9 4 Отговор
    Доган е проклятието на България е ясно вече и на неговите избиратели. Затова голяма част от регионите, в които управлява ДПС са полупразни - хората ги няма... Сокола сега се прави на бащица за да върне доверието на хората, че "милее" за народа си и се опитва да печели време за да може да прегрупира силите си. Но Борисов да слуша Доган - едва ли забравил онова, което се случи по-време на Орешарски. И да укроти опозицията за половин година докато трае председателството - както се изрази да не се излагаме пред гостите с вътрешни кавги. По умните като Доган ще кротнат, ама г-жа приватизаторката Нинова и свитата едва ли на тях сега и м се паднало да имат 600 милионна публика та покажат магариите си и простотиите си....
  • 19 буровец

    13 2 Отговор
    Както е казал някога Атанас Буров - "Жална и майка на България, щом се остави на шопи да я управляват". И досега наневутевски прост . . ащини и нищо повече. Ни доган ни картал са виновни и няма никакви теории на конспирацията
  • 20 Чичо

    3 2 Отговор
    Само мажоритарни избори и непослушни хора ще оправят работата.
  • 21 Олигарха

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Eee":

    Маймунке, а "царя" знаеш ли кой го покани тука? Знаеш ли, че в целия му екип има само ДС кадри(колеги на Доган) и техни отрочета, които до този момент бяха в сянка. Знаеш ли, че "царя" е комарджия и дойде да си вземе парички(имотите) за да си изплати дълговете и да има за нови такива. Това, което ще кажа сега никой няма как да го знае ама баща ми работейки в една община още 97-98-ма са му казали, че ще доведат царя и пак ще са на власт(тогава, баща ми не го е разбрал много, но скоро му се изяснило). С идването на "царя" политическата сила в парламента сатана само една с две фракции- синя и червена, но изначално една. До преди това имаше т.н. романтици, които искаха да променят нещо, но с идването на "царя" всичко умря. Та след това идване на "царя" дето уж създал Борисов(тогава го лансираха да!) после по времето на тройната коалиция Борисов продължи кариерното си "развитие", и когато народа беше на кръстопът и разколебан за кой да гласува(както е сега) Доган излезе и срина рейтинга на ДПС и БСП(лявото крило на злото) с изказването си"Аз беся, аз коля в тая държава" и така опорочавайки основния партньор на БСП прехвърли плаващия вот в редиците на ГЕРБ. После разбира се си направи "атентат", излезе от ДПС и малко по малко взеха да чистят имиджа на ДПС+БСП за да го подготвят за следващия тур, когато ГРОБ ще е оцапан дотолкова да има достатъчно вот да издигне отново БСП+ДПС. По едно нещо ще ги познаете, че са заедно- Пеевски и ТИМ. Тия си прави далаверите и пр
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 бай той

    7 1 Отговор
    Бонев е другата страна на същата тази монета. Пумиар от друго политическо крило...
  • 24 LEGIONARIVS

    2 0 Отговор
    Че кой слуша дс агента доган? И закво ни го цитирате изобщо? Генерала одавна го превърна в политически труп, по скоро зомби щот явно от време навреме приритва, иска да му се резне плешивата очилата кратуна
  • 25 незнайко

    3 0 Отговор
    Нито Борисов, нито Доган са хората които ръководят страната ни . Винаги сме ръководени ОТВЪН , от по силните страни ! Най напред Турция, после Германия, после СССР, сега пак малко Германия, но най вече САЩ ! БЪЛГАРИЯ е едно недоносче в очите на света !
  • 26 Патриот

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гнида":

    Е той оправи живота на Плевнелиев, Цветан Цветанов, Делян Пеевски, шефът Хидрострой и няколко фирми за саниране, а и Цацаратурата да не абравим, всимки български съдии, предстватили на малцинствата.
    Малцинствата са му слабост. Не помните ли постановленеи №208 от 8.08 миналата година - всеки квет беше задължен да намери жилище и осигури обучение на българсски език на всеки бежанец. Кога е правил нещо такова за българите?
    С един бюджет само обче няма за целият народ.

    И още нещо това подобрение е за сметка на някой дуги тези, дето редовно си плащат тока, горивото, данъците, а някой дори не доживяха такова благоденствие... Ще проверяват бира Леденика, която най-съвестно си плаща на покровитля си, а пък да я проверяват.
  • 27 сравнение

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Другар":

    Политици от ранга на Доган и Борисов ...да не би да са с две дупки отдолу суперите .....Е за Доган може малко да си прав , но за Борисов си е пълна порнография
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове