Last news in Fakti

3 Януари, 2018 09:22 39 723 43

Николай Радулов: Убитото семейство в Нови Искър скоро е теглило заем

  • нови искър-
  • николай радулов-
  • семейство-
  • убийство

При убийства от ревност се убива един човек, не цяло семейство

Очевидно е, че убийството в Нови Искър е предварително обмислено и добре изпълнено. Цялото семейство е било екзекутирано. Една жена не може да извърши такова убийство. Това каза бившият секретар на МВР Николай Радулов в ефира на бТВ.

Експертът посочи, че прилича на битово убийство, но предварително замислено. „Застреляно е и кучето, вероятно за да не лае и да привлече внимание. То е убити, когато престъпникът е влизал“, стана ясно от думите му.

„Убиецът внимателно е планирал всичко. Убийството е извършено в новогодишната нощ, когато на много места се стреляше. Най-вероятно е свързано с нещо, което е търсел убиецът. Вероятно е мислел, че е имало пари. Скоро са били теглени големи заеми от семейството“, разкри Радулов.

„При убийства от ревност се убива един човек, не цяло семейство“, каза ще той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bill

    167 13 Отговор
    Ми що да няма убийства? Да не би да има публично изпълнение на смъртни присъди? Българските съдии изобщо не са корумпирани, а живота на престъпниците е европейска ценност!

    Коментиран от #43

  • 2 Рентиер

    68 16 Отговор
    Лека им пръст на хората.... Но да имаш заеми, които да ти тежат, пък да караш Х5-ца... Хората всячеки се опитват да демонстрират един стандарт, който не притежават, което от своя страна ги фрустрира и напряга и накрая изпушват.

    Коментиран от #10

  • 3 прах в очите

    109 9 Отговор
    Първо, не е бил убиец, а убийци, ударна група от закоравели престъпници, група за мокри поръчки, най-вероятно не са и българи. Второ, става въпрос за много пари, ама много, най-вероятно от наркотици.
    Трето, убийците най-вероятно не са вече в България!
    Няма как един човек да застреля 6 човека с контролен в главата, да гони и преследва жертвата, след като е избягала, значи е имало кола или коли паркирани отвън, които са поганли и екзекутирали жената, която се е опитала да избяга.

    Коментиран от #4, #13, #40

  • 4 Закона си знае

    12 89 Отговор

    До коментар #3 от "прах в очите":

    Toва да не си ти убиеца бе а, много продробно го разказваш? Откъде ги знаеш всички тези работи. Те сега ФактиБГ ще дадат на БОБ да те проверят по IP какъв си ти и какви са тия мокри поръчки. Много специалист нещо се избара, явно се хвалиш ли за деянието, или какво?

    Коментиран от #5, #6, #11

  • 5 прах в очите

    124 5 Отговор

    До коментар #4 от "Закона си знае":

    Гледам много криминални сериали, всяка вечер.
    Къде видя да се хваля ли кво?
    Правя анализ на престъплението, за тая работа се иска АКЪЛ, не става само с кифтета и спане в патрулките.
  • 6 Мутроновини от Мутроландия

    70 1 Отговор

    До коментар #4 от "Закона си знае":

    Ами може да мисли човека логично!!!За разлика от някои други,за които процеса мислене не е тяхна даденост,та затова сме на такова дередже.......
  • 7 прах в очите

    93 5 Отговор
    Престъплението по нищо не прилича на битово убийство, защо се тиражира подобна версия от "експерта" нямам идея.
    Първо е застреляно кучето да не лае, значи са действали тренирани убийци, къде има битовизъм?
    Битово е, когато пянки вадят патлак и гърмят на посоки и застрелват случайно някой от копанията, това е битово престъпление. Да застреляш хладнокървно 6 човека в главата, деца на 16-18 години, трябва да си трениран изрод, професионален убиец, тези хора са убивали и преди, със сигурност. Били са повече, защото са имали пълен контрол над ситуацията и са извършили убийствата хладнокръвно, точно и при пълен котрол, ако се вярва за изстрелите в главата. Невъзможно е да убиеш 6 човека само с един изстрел в главата, ако нямаш пълен котрол над ситуацията, значи са влезли група убийци и са установили пълен котрол много бързо и изненадващо.
  • 8 Олигарха

    63 4 Отговор
    Ако фактите са верни, няма съмнение, че става дума за поръчка.
  • 9 прах в очите

    74 4 Отговор
    Почеркът е характерен за руската мафия, италиянската мафия ндрангета и картелите. Типична поръчкова екзекуция, организирана и професионално изпълнена. Убийците са били професионалисти и при това скъпо платени, разполагали са с информация, пари и фалшиви документи и най-верояно вече са напуснали страната.
    За 28 години "преход" изпълнен с поръчкови убийства, подобно престъпление се случва за първи път, за това предполагам, че убийците не са българи, освен ако нашите килъри не са се ъпгрейтнали. Факта, че не са търсили заложници, не са отправяли заплахи и не са оставили свидетели, говори сам по себе си, че става въпорс за екзекуция, освен това са били професионалисти. Никой не наема професионалисти да заплашват или да търсят разни неща, наемат ги за мокри поръчки. Това означава, че някой е изгорял с много, ама много пари, милиони.
  • 10 Банкер

    45 5 Отговор

    До коментар #2 от "Рентиер":

    Ми'че нали все с това ги облъчваме - теглете заем, купете кола - теглете заем, постройте къща. Това е държавна политика - доколкото има държава или политика изобщо.
  • 11 Боляр

    28 2 Отговор

    До коментар #4 от "Закона си знае":

    Не ти е лесно. Да си толкова глупав никога не е лесно...
  • 12 Куранага сан

    50 1 Отговор
    Сега като ги лепнат ,заслужено да им дадат по две години пробация та да им дойде акъла, но само при условие, че повече няма да правят така.
  • 13 баце ГО ГО

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "прах в очите":

    Предполага се,че е стреляно със едно оръжие.Щом се говори за един убиец.

    Коментиран от #15

  • 14 волен сидеров

    13 2 Отговор
    България
    направете така господа управляващи ,че да се гордеем с България .
    Пак всяко чудо за три дни ще стане.
    после се сърдим на европейците що ни заклеймяват само нас-.
    направете така ,че да не са прави те.
  • 15 прах в очите

    42 0 Отговор

    До коментар #13 от "баце ГО ГО":

    Айде представи си, как един човек ще застреля, "екзекутира" 5 човека в главите и те ще стоят да го гледат, нали ще бягат, ще се съпортивляват, ще има заблудени куршуми в мебелите, в стените, ще има безразборна стрелба. Отделно, нали, като стреля да убие кучето, ще го чуят хората вътре в къщата и ще се помъчат да бягат, всеки ще се спасява, както може. Убитата жена, се предполага, че е била със семейството си и тръгнала да бяга, как я е догонил, като е бил сам? Пълен абсурд е един човек да извърши подобно нещо. Калибърът може да е един и същ, но въпросът е от колко пистолета са изстреляни куршумите. Най-вероятно ще потулят случая и няма да разберем, какво е станало. Версията на полицията до момента е меко казано смешна.

    Коментиран от #20, #32

  • 16 КАТ

    3 3 Отговор
    МА РАДУЛОВ МА ТИ МНОГО УМЕН СИ БРЕ
  • 17 майна

    13 2 Отговор
    и като си представиш,че убийците се разхождат между нас, и не знаеш вече кой, кой е !?
  • 18 dragula

    14 4 Отговор
    Това е спяща клетка от ремсисти, активирана, за да провали правителството по време на европредседателството.
  • 19 ром

    21 0 Отговор
    Скъпи магистрати,вземете се в ръце и такива изроди само доживотни присъди без право на замяна.Чакате да се случи нещо лошо на член от вашето семейство за да промените закона ли?Не чакайте а действайте сега,имате подкрепата на целия Български народ.Ако при нейзбежна самоотбрана убием нападателя ни,то ние ще лежим кой знае колко време в затвора.Чакаме и разчитаме на вас Скъпи Магистрати.
  • 20 Инспектор Дюдю

    13 13 Отговор

    До коментар #15 от "прах в очите":

    Намали филмите или поне почни да мислиш малко по на широко! Жената е убита в гориста местност, което предполага, че не е бягала, а е била заедно с убиеца си. Били са заедно. Най-логичното в случая е да е изтеглен заема и парите да са били в къщата. Да са решили да ги откраднат с любовник или някой друг, но най-вероятно любовник. Той обаче е преценил, че няма нужда да дели с никой, а и тя може да го издаде или да му пречи в пъкления план и заради това да я е ликвидирал. Тя всъщност се явява най-важната брънка в цялата завера, но вече и е запушена устата. Уговорили са се просто той?те да влязат да ги сплашат и да вземат парите мирно и кротко, но нещо се е объркало. И така всички са млъкнали завинаги. Чудя се само какъв ли е този заем, заради който е нужно да погубиш толкова човешки животи? Чудя се и колко ли трябва да си отчаян, за да го направиш. Надушвам някаква дрога в цялата схема, но ще разберем. Случаят е доста лесен за разгадаване и убиецът скоро ще стане ясен на всички. На колегите полицаи криминалисти вече е ясен със сигурност. Просто мълчат и не дават инфо по въпроса, за да не избяга зайчето, което се е спотаило някъде и чака удобното време да изчезне. А може и да е изчезнало, като знам какъв разграден двор сме и как лесно може да се мине границата...

    Коментиран от #21, #23

  • 21 прах в очите

    18 5 Отговор

    До коментар #20 от "Инспектор Дюдю":

    Драги ми инспекторе, харесва ми чувстото ти за хумор, но имай на предвид, че догадките ми са напарвени на базата на липсващи парчета от пъзела, всъщност на базата на заблуждаваща информация подадена от МВР, за убийство с един куршум в главата, а и не беше ясно, къде е открита предполагаемата убийца, която пък се оказа жертва.
    Анализът ми доказа, че МВР подава невярна информация и ТАКА И СЕ ОКАЗА!
  • 22 бббббб

    5 0 Отговор
    И тоя говори глупости.
  • 23 прах в очите

    16 2 Отговор

    До коментар #20 от "Инспектор Дюдю":

    Я ми обясни, като си толкова светнат, защо майката ще организира кражбата на парите и ще ходи с пандизчията, който въоръжен ще заплашва детето и? Не може ли жената да открадне парите, които едва ли са били в къщата, но хайде да речем, че са били, когато е нямало никой и остава насаме с обездвижената майка? Как "тихо и кротко" ще тръгнеш да заплашваш с оръжие и ще рискуваш живота на детето си и на близките си? Това, че е била заедно с убиеца си, не означава, че е "била" с него, може да е била принудена с оръжие и колата да е била закарана там от убиеца, а трупа да е изхвърлен ли да е тргнала да бяга.
  • 24 прах в очите

    16 1 Отговор
    Със сигурност убиеца не е един човек! Трупът на жената е бил в кладенец, което означава, че убиеца или убийците са се помъчили да скрият жертвата с цел печелене на време, просто са закарали колата в гората и са изхвърлили трупа в кладенеца.

    Коментиран от #25, #30

  • 25 куршум между учите

    23 2 Отговор

    До коментар #24 от "прах в очите":

    А може самата жена да е побягнала с джипа, ако е видяла някой от нападателите как убива или как примерно си сваля маската в къщата? Сама може да е решила да избяга в гората, за да не я намерят, но уви нали се сещаш, че нападателите не са дошли с камили, и те имат коли. Просто се гадае, никой не знае, и всеки от полицията разчита някой да е видял нещо. Няма да бъде разгадан и този случай. Ще измислят някаква история от типа '' бабата ги е избила всички защото са и изяли пенсията за нова година'' и после се е самоубила. Просто нямаме полиция, а само хора с униформи. Нито отпечатъци се взимат, нито се мисли!

    Коментиран от #27, #28, #38

  • 26 Млад милиционер

    5 0 Отговор
    Ченгета,ченгета..............!
  • 27 прах в очите

    13 1 Отговор

    До коментар #25 от "куршум между учите":

    Ами именно, това беше и моята версия, че нападателите са дошли с кола или коли, един е чакал отвън, може и да са били двама, един в двора.
    Това престъпление си е екзекуция, организирана и е нелепо да се счита, че е някаква банална битова свада, скандал или някакъв любовен триъгълник, това са пълни глупости! Никой не избива по такъв жесток и садистичен начин цялао семейство, половината са младежи, които не са видели нищо от живота. Действано е с умисъл, рутина и жестокост, което доказва, че убийците са убивали и преди, убиецът не става от веднъж такъв, всеки убиец извървява своя път, значи престъпниците са лежали в затвора и са познайници на полицията, би трябвало да има отпечатъци, които да сверят с базата данни, ако въобще имаме такава, абе изостанала държава сме, но пък за щастие малка и всичко се знае, така, че ако искат ще ги хванат, но има вероятност и да покрият случая. Постоянно се пуска дезинформация по случая, дали е случайно или има умисъл не се знае, ще разберем, скоро надявам се.
  • 28 прах в очите

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "куршум между учите":

    Самият факт, че жената е хвърлена в кладенец, означава, че убиецът я е закарал там, не е избягала сама в гората, за да се скрие, а кладенеца случайно да се е озовал там.
    Явно убиеца или убийците са познавали района и са местни или често са ходили там!!!!!!
    Със сигурност убиеца на жертвата е познавал района, малко вероятно е случайно да е решила да се скрие близо да кладенеца.
  • 29 Ivan

    19 1 Отговор
    Като неможе държавата да ни защити, поне да разрешат носенето на оръжие, за да може да се защитаваме сами, сега всеки престъпник или циганин може да влезе и да те пребие, а ако се защитиш, отиваш в затвора. Като няма закони поне да няма за всички.
  • 30 лошият Щирлиц

    12 5 Отговор

    До коментар #24 от "прах в очите":

    Директно те назначавам за главен секретар на МВР и ти прикачвам прякора "българския Мегре"......обаче жалко че нямам тая власт. Много си прав за всичко написано, за съжаление българското подобие на полиция няма да свърши нищо полезно и в крайна сметка причината за целия случай ще отиде в станалата вече нарицателна графа "спор за паркомясто"
  • 31 Нсо

    10 2 Отговор
    Страх ги е да разрешат оръжие,да не вземем да превземе Сараите,че ще стане казано.
  • 32 свестен

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "прах в очите":

    Това отново си е прах в очите. Доста сте активен.
    Аз лично педполагам,че първата жртва е жената в гората.И това е планираното убиисто.Просто защото изглежда,че мястото е избрано за да бъде скрит трупът в този кладенец.
  • 33 бай село

    14 1 Отговор
    Браво на инспектор Дюдю! До колкото се разбра от коментара му , той е полицай, и това напълно оправдава коментара му. Само в една полицейска глава ,може да се развихри такава фантазия! Благодарение на техните действия и бездействия, се стига до такива случаи, но това е друга тема. В случая , той твърди , че жената е участник в престъплението , но предположението му нещо не се вързва ! 1- Ако семейството е теглило голяма сума едва ли ще ги държи в къщи. 2 Ако парите са били в къщи , жената е имала възможност да ги вземе , без да прибягва до убийство!3- Кой нормален човек заради пари , ще убие собственото си дете? 4 - Защо ще дели пари с някого , за които тя трябва да плаща? Сто процента жената не е участник във убийствата! Тя е станала свидетел на случая и е отстранена! Тука става въпрос за убийци , а не за убиец! Не вярвам парите да са причина за убийствата. Семейството ще е замесено ,с нещо повече от пари , и са настъпили интересите , на едра риба. Това е показно убийство , тип мафия , извършителя ще остане неизвестен , поръчителя ще потрие доволно ръце , и точка по въпроса. Напълно нормално за демократична България!
  • 34 hmhmhm

    8 1 Отговор
    Хм. Интересно един куп утрепани. И сега полицията като не ги хване ще ми е интересно въобще защо отиват част от моите пари за тъпите полицай. Като и чеп за зеле не става от тях. То на всякъде може да се случат такива неща но ако не намерят кой е виновника виновниците за това са пълни малоумници на които аз отказвам да дават каквито и да е пари от моите с които си плащам данъците. А това до нас каква информация или дезинформация достига е друг въпрос. Хубавото е че сме различни и всеки мисли по различен начин и най-вероятно някои от нас е нацелил схемата пари наркотици жива плът. Това е или комбинация. Ако някой тръгва да бяга от убиици и те не са от полицията едва ли гората е най-доброто място за убежище. Караш към най-близкото управление на МВР ако са нормални убиици, но ако са полицай към гората има доста случай на избягали в гората престъпници крили се от полицай.
  • 35 Garrincha

    5 4 Отговор
    Интересни коментари ... добра логика ... , НО много неща ми куцат :
    - едно-единствено тяло не е при другите ...
    - не мога да реша, кога е убита жената ... възможно е с нейното убийство(или похищение) да започва всичко -
    1. ако тя е похитена първа ... сякаш се връзва ...
    Незнам ... няма нищо разхвърляно в къщата ... може би, са нямали намерение да гу убиват ... нещо се е случило ... кучето може да е скочило ... според мен е обир, но може и да е поръчка ... но кой поръчва цяло семейство ?!?!?!

    Коментиран от #39

  • 36 факт

    7 0 Отговор
    така трепа само нарко мафията
  • 37 неутрален

    7 3 Отговор
    В никакъв случай,не подценявайте българската полиция!Затова,че някога говорят глупости пред медиите, е с известна цел.Полицаите не са длъжни да се изповядват пред медиите,за това което са установили и знаят.Глупостите и версиите,дочути от съседи ,ги пишат журналистите,за да е интересно на хората!Това пристъпление е много лесно за разгадаване и на полицията,предполагам ,вече всичко им е ясно.Дали ще го кажат,.....зависи!!!
  • 38 бай Тодор

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "куршум между учите":

    Лъжеш се ,синко!Не изпитвай полицията!А,направи ти някакво пристъпление,да изпробваш полицаите,до колко са кадърни!На следващия ден ,ще са ти скочили на врата!
  • 39 Авакум Захов

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Garrincha":

    Ами нали затова,има съдебни лекари!Те трябва да докажат, кой е убит първи в тази касапница?След това вече се изгражда по пътя на разследване и логика, сценарият на престъплението...
  • 40 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "прах в очите":

    Точно!
  • 41 Кой

    1 1 Отговор
    Кой знае , дали не е елементерна свада и някой превъртял да ги е избил и после да е местил труповете.
  • 42 ОТ ПАШАТА

    0 0 Отговор
    АЗ ШЪ ЗЕМА ДРЕМНА, ПЪК ВИЙ СА ОБАДЕТЕ НА МИШО БИРАТА ДА ВИ РАЗНИЩИ СЛУЧАЯ, ИЛИ НА В КОПЕНХАГЕН ТАНОВ....!
  • 43 Браво

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Bill":

    Най-накрая да чуем логична мисъл от кадърен криминалист
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове